HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobil çarptı, hırsız çaldı

Taksim'de yaşlı bir çifte çarpan otomobil önce durdu, sonra kaçtı. Talihsizlik bununla da bitmedi. Yaşlı çifte ait, içinde 7 bin lira bulunan çanta da olay yerinde kayboldu.

Otomobil çarptı, hırsız çaldı
Olay, Taksim Talimane'de bulunan Abdülhak Hamit Caddesi'nde, saat 08:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Leon Bayhun ile eşi Barbut Bayhun'a caddeden karşıya geçmek isterken 34 TH 3099 plakalı bir otomobil çarptı. Leon Bayhun'u fırlatan araç, eşini de altına aldı. Otomobil, yaklaşık 5 metre sonra durabildi. Ağır şekilde yaralanan kadın, çevredekilerin yardımıyla aracın altından çıkarıldı. Ancak yaşlı çifte çarpan otomobil, gaza basarak olay yerinden uzaklaştı.
**SÜRÜCÜ DEĞİŞTİ İDDİASI**
Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çifti, Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Bayhun çifti burada tedavi altına alınırken, yaşlı kadının hayati tehlikeyi atlattığı ancak vücudunda ciddi yaralanmaların meydana geldiği belirtildi. Kazada yaralanan yaşlı çifte yardım eden Musa Canpolat, sürücünün kadın olduğunu öne sürdü. Canpolat, "Sabah 8'e doğruydu. Kadının kullandığı araç, yaşlı bir adama çarptı. Adam iki metre havalandı yere düştü. Tekrar devam eden araç bu kez karısını altına aldı. Takriben 5 metre sürükleyip durdu. Daha sonra biz kadını aracın altından çıkardık. Bu sırada bir erkek araca bindi, biz kenara çıkacak zannettik ancak kaçtı galiba" diye konuştu.
**KAÇAN OTOMOBİLİ EVİNİN PENCERSİNDEN FOTOĞRAFLADI**
Yaşanan kaza, cadde üzerindeki bir apartmanın 4'üncü katında oturan Ümit Konu tarafından cep telefonuyla fotoğraflandı. Seri halde çekilen fotoğraflarda, yaralı kadına çevredekiler tarafından yardım edilirken kazayı yapanlar ise plakası net şekilde belli olan otomobilde oturuyor. Görgü tanıkları kaza sırasında sürücünün kadın olduğunu söylerken çekilen fotoğraflarda, otomobilin kaçarken sürücüsünün erkek olduğu görülüyor. Yine aynı fotoğraflarda yaralı eşinin başında bekleyen Leon Bayhun'un da başından yaralandığı görülüyor.
**TALİHSİZLİK BUNUNLA DA BİTMEDİ**
Hastanede tedavi altına alınan çift, ifadelerine başvurmak üzere gelen polislere kazada içinde 7 bin TL civarında paranın bulunduğu çantanın kayıp olduğunu söyledi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaza sırasında yaşanan karmaşada birinin çantayı almış olabileceği tahmini üzerinde duruyor. Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor. DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler