Pantolon Haberleri

Her kadının dolabında olması gereken 7 temel parça! Kapsül dolapta neler olmalı?

Her kadının dolabında modaya uygun ve çeşitli kombinler oluşturabileceği belirli temel parçalar bulunmalıdır. İster kapsül dolap sistemini uyguluyor olun ister sadece pratik kombinler yapın dolabınızda olması gereken 6 temel parçayı bilmek işinize yarar. Bu parçalar her mevsimde kullanılabilir ve farklı stillerde kombinler yaparak şık görünümler elde etmenize yardımcı olabilir. İşte, her kadının dolabında olması gereken bu temel 6 parça ve onları nasıl kullanabileceğinizle ilgili ipuçları...

Kadin 19-01-2024 14:22

Pantolonların paça boyuna en uygun ayakkabı hangisi? Kombinlerinizi güçlendirecek stil tüyoları

Dar kesim jeanlerinizin, bol paça kotlarınızın ya da İspanyol paça pantolonlarınızın altına uygun ayakkabı ya da bot seçmekte zorlanıyor musunuz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Pantolonlarınızın paça boyuna en uygun ayakkabı seçimine dair kafanızdaki soruları çözmeye geldik! Kombinlerinizi çok daha havalı gösterecek, stil tüyolarını keşfetmeye hazır mısınız?

Kadin 28-11-2023 15:55

Tüm gözleri üzerine çevirmek isteyenler için muhteşem kombinler

Kıyafetleriniz, tarzınızı ve özgünlüğünüzü ifade etmenin harika bir yolu olabilir. Her gün sıradanlığın dışına çıkmak ve tarzınızla fark yaratmak istiyorsanız doğru kombinlerle bunu başarabilirsiniz. Sizin için t arzınızı yansıtan ve tüm gözleri üzerinizde toplayacak kombin önerileri hazırladık. Hem şık hem spor stili yansıtan listemizi incelemeye ne dersiniz? Öyleyse başlayalım!

Haber 17-10-2023 16:44

Fiyatlarını söyleyince kimsenin inanmayacağı uygun fiyatlı yeni sezon göz alıcı parçalar

Mevsimin değişmesiyle birlikte yeni sezon ürünlerine yoğun ilgi başladı. Mağaza ve internet sitelerinde sonbahar modasına uygun kahverengi tonlar, sweatshirtler, dış kıyafetler görmek mümkün. Ancak alışveriş yaparken modanın yanı sıra bütçeyi de hesaba katmak gerekiyor! Uygun fiyatları ile cep dostu olan yeni sezon parçalarını sizin için bir araya getirdik.

Haber 11-10-2023 15:39

Diğer Haber Etiketleri

beyaz gömlek bilek Güzellik uzmanı Model Terzi Amazon youtube alkol sperm çanta ayakkabı gömlek ceket tayt şort mont büstiyer haberler Cinsel sorunlar gözlük korse elbise aksesuar trençkot şapka çizme kaban hırka sweatshirt Instagram Kim Jong-un Göz Bella Hadid Kendall Jenner Kylie Jenner İstanbul Nesrin Cavadzade Şeyda Erdoğan Taylor Swift botoks sigara kahve dizüstü bilgisayar Kripto para Gülşen pijama yaz sonbahar mücevher alışveriş temizlik Jean Diyanet TV tartışma külot iç çamaşırı influencer moda makyaj sütyen kaş etek kombin tiktok stres Kuzey Kore amazon alışveriş alara asmin dar pantolon çöp crop crop bluz çengelli iğne deri ceket deri pantolon cinsel sağlık çizgi babet bağlama blazer blazer ceket blazer ceket kadın bluz bol bot ceket modelleri büyük göğüs eşofman altı erkek erkek giyim erkek kot pantolon erkek pantolon erkek pantolon modelleri eşarp fitil gardırop gardrop güzellik giyim göğüs genç gömlek elbise gömlek modelleri fransız hata hangi ay ilik iğne hile ayak dinamik diyanet docker dolap elbise modelleri ısı nedir jogger pantolon erkek kahkül kalite yaş yaşlı kazak mon mor nasıl yazılır kot kot ceket kot pantolon kot pantolon erkek levis saç siyah stil kripto küçük göğüs kaban erkek kaban kadın kaban modelleri kadın kadın ceket kadın pantolon kadın şort kadın takım elbise kadın tişört külotlu çorap kumaş boyası kumaş pantolon kıyafet kol pantalon pantolon erkek pantolon modelleri parka palazzo palazzo pantolon otobüs outdoor outdoor pantolon trençkot erkek trençkot kadın trend triko takım ucuz ekose kumaş ekose fiyata tüvit ceket tüyo tulum tulum elbise tunik tişört eo topuk saç stili 5 yaş ayaklar

Pantolon

Pantolon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pantolon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İşte Az, çoktur! sözünün doğruluğunu kanıtlayacak parçalar! Erkekler için kapsül gardırop nasıl hazırlanır?

Gardırobunuzda bir dolu eşya olmasına rağmen giyecek kıyafet bulamıyor veya dönüp dolaşıp aynı kıyafetleri giyiyor olabilirsiniz. Alışveriş yapmaya zaman ve bütçe ayırmakta zorlanıyor olmanız da mümkün. Tüm bunların yanında artık belirli bir stiline sahip olabilirsiniz ve kıyafet seçimleriniz de bu stil kalıplarının dışına çıkmıyor olabilir. O hâlde bir kapsül dolap oluşturmanızın vakti gelmiş demektir! Peki kapsül dolap nedir, içinde neler vardır?

Haber 08-08-2023 17:05

Keten eteklerden pamuklu elbiselere yaz aylarında sizi serin tutacak parçalar

Sıcak yaz günlerinde giymeye uygun, rahat ve şık kıyafetler arayanlara şahane bir haberimiz var. Birbirinden güzel parçalara yer verdiğimiz listemizdeki ürünleri giyerek serinliğin keyfini çıkarabilirsiniz! Modelleri bir arada kullanarak şık kombinler hazırlayabilir ya da parçaları tekli biçimde değerlendirebilirsiniz. Haydi gelin, sizi serin tutacak o tiril tiril parçalara beraber bakalım.

Kadin 31-07-2023 17:27

Fiyatı 579 TL'ye düştü! Dockers'ın Skinny Fit pantolonunda kaçırılmayacak fırsat

Günlük hayatın vazgeçilmez parçalarından biri olan pantolonlar, hem rahatlık hem de şıklık açısından önemli bir yere sahip. Trendleri yakından takip ederek kaliteli ve şık pantolonlar sunan Dockers markası, birbirinden özel indirimlerle gardırobunuza yeni bir soluk getiriyor. Dockers'ın eşofman rahatlığındaki Ultimate Chino Skinny Fit pantolonundaki indirim fırsatını kaçırmamak için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 24-07-2023 12:28

51 yaşında genç gözükmesini sağlayan tüyolarını paylaştı! Botoks ve dolgu yaptırmadan...

Botoks ve dolgu gibi işlemler olduğunuz yaştan daha genç görünmenizi sağlayabiliyor. Ancak bu işlemlerin süresi yeteri kadar uzun sürmeyebiliyor. Bu nedenle birçok kişi genç görünmenin doğal yollarını araştırıyor. TikTok'ta 51 yaşındaki bir kadın genç görünümünün sırlarını paylaşarak yaşlanma karşıtı önerilerde bulundu.

Kadin 18-06-2023 11:34

Güzellik uzmanı en az 15 yıl yaşlı gösteren hataları paylaştı! Para harcamadan genç görünmek mümkün

Görünüşümüzde yaptığımız ufak değişiklikler yaşımızın çok daha genç veya yaşlı görünmesine neden olabiliyor. 45 yaşındaki güzellik uzmanı yeni tanıştığı kişilerin oldukça genç gözüktüğünü söylediğini belirterek genç görünümünün sırlarını paylaştı. Güzellik uzmanı yaşınıza yaş katan ufak hataları açıkladı.

Kadin 16-05-2023 14:08

Solmuş siyah pantolonları yeni gibi yapıyor! Sakın çöpe atmayın

Kıyafetlerin giderek artan fiyatlarından şikayet edenler sahip oldukları giysilerin kullanımına ekstra özen gösteriyor. Her kombine uyum sağlayabilen siyah pantolonların solmasını önlemek için farklı yöntemler deniyor. İşte solmuş pantolonları canlandırmak yapılması gerekenler...

Kadin 09-05-2023 11:17

İç çamaşırını dışarıda giyerek gururla paylaştı! Dolgusuyla küçük göğüsleri büyük gösteriyor

İç çamaşırını üst olarak dışarıda giyme trendi 2023 yılının gözdesi olarak görülüyor. Korseleri blazer ceketler ve uygun pantolonlarla kombinleyerek çarpıcı bir görünüm kazanan kadınlar yaptıkları kombinleri sosyal medyalarından paylaşıyor. TikTok'ta iç çamaşırını giyerek küçük göğüsleri büyütmenin yolunu gösteren bir kadın oldukça beğenildi.

Kadin 25-04-2023 09:53

Dolapları yenilemenin vakti geldi! Bu sezon gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken şık parçalar

Havaların ısınması ile ilkbahar sezonu için gardıroplar da yenilenmeye başlandı. Peki siz de gardırobunuzu baharlık ürünlerle donatmaya ne dersiniz? Öyleyse hazırladığımız listedeki ayakkabıdan kabana, pantolondan elbiseye ilkbahar kombinlerinizi şekillendirecek birbirinden şık ürünleri keşfedebilirsiniz!

Kadin 24-04-2023 18:06

Yüzünüzü 10 yaş genç gösteren rengi açıkladı! Herkese yakışıyor

Saç modeli ve stili, giydiğimiz kıyafetler, yaptığımız makyajlar yaşımızı olduğundan çok daha genç gösterebiliyor. Bir stilist yaptığı açıklamada yüzünüzü en az 10 yaş genç gösterecek rengi açıklayarak bu rengin herkese yakıştığını belirtti. İşte her kadının dolabında olması gereken ve yaşlanmaya meydan okuyan o renk...

Kadin 13-04-2023 14:17

İç çamaşırlarıyla sokağa çıkıyorlar! Kylie ve Kendall Jenner'ın pantolonsuz trendini denedi... Bundan nefret ettim

Her geçen gün ortaya çıkan yeni trendler başlarda yadırgansa da zaman geçtikçe birçok kişi tarafından uygulanıyor. Yıllar sonra eski fotoğraflara bakıldığında bu trendleri nasıl uygulamışım dedirten şaşırtıcı kıyafet stilleri bulunuyor. Kylie ve Kendall Jenner'ın iç çamaşırı ve külotlu çorabıyla dışarı çıkmasıyla başlayan pantolonsuzluk trendinin etkileri sürüyor.

Kadin 14-03-2023 09:38

Pantolon nasıl yazılır, pantolon yazımı nasıl olmalıdır? Pantolon mu pantalon mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Günlük yaşamda ve özellikle giyim sektöründe pantolon sözcüğü sıklıkla kullanılır. Pek çok kişinin doğru yazılışına hâkim olduğu pantolon sözcüğü kimi durumlarda ise yanlış bir şekilde yazılır. Bunun temel nedeni ise pantolon sözcüğünün doğru yazılışının, kelimenin kökeni olan Fransızcası ile karıştırılmasıdır. Fransızca kökenli bir sözcük olan pantolon, Türk diline ödünçlenmiştir. Bir alt giyim parçasını ifade eden pantolon yazımı nasıldır?

Egitim 03-03-2023 17:39

Dolabınızın yıldızı haline gelecek hem rahat hem şık en iyi kumaş pantolon modelleri

En çok tercih edilen pantolon çeşitlerinden biri elbette kumaş pantolonlar. Hem kadınlar hem erkekler için değişik modellerde tasarlanan kumaş pantolonlar, çalışma hayatına ve günlük kullanıma uygun seçenekleriyle dolapların yıldızı hâline geliyor. Ofiste, alışverişte, davette, kısacası her ortamda şık görünmenize yardımcı olacak en iyi kumaş pantolon modellerini merak ediyor musunuz? Haydi gelin, o müthiş modellere birlikte göz atalım!

Haber 15-02-2023 18:08

Hem rahat hem spor görünüşüyle vazgeçilmeziniz olacak en iyi yürüyüş pantolonları

Outdoor yürüyüş pantolonları, geniş kullanım alanıyla hemen hemen her ortama uyum sağlıyor. İster yürüyüş yaparken ister alışverişte isterseniz de arkadaş buluşmasında tercih edebileceğiniz, rahatlığıyla öne çıkan her tarza ve her bütçeye uygun en iyi yürüyüş pantolonlarını gelin birlikte inceleyelim.

Haber 06-02-2023 14:40

Her türlü hava koşulunda sizi koruyacak en iyi outdoor pantolon modelleri

Doğa yürüyüşü, kamp, kayak ve daha birçok dış mekân aktivitelerini hayatınızın merkezine koyduysanız doğru yerdesiniz! Adrenalini ve heyecanı seven kişilerin yaptığı bu etkinliklerde her türlü hava koşullarına uygun giyinmek oldukça önemli. Özel olarak tasarlanan outdoor pantolonlar, yapacağınız trekking gibi sporlarda sizi en iyi şekilde koruyacak kalkanınız olur. Peki, en iyi outdoor pantolon modellerinin hangileri olduğunu merak ediyor musunuz? Haydi gelin, onlara birlikte göz atalım!

Haber 23-01-2023 16:41

Pantolon belini daraltmak için terziye gitmenize gerek kalmayacak! Pantolonu anında daraltacak tüyo

Kıyafetler kumaş kalitesi, yanlış yıkama ve hızla kilo verme nedeniyle zamanla bollaşabiliyor. Bu sorun kombin yaparken kötü görünümlere sebep oluyor. Üzerimdeki parçaların güzel durması için belimize tam oturması gerekiyor. Bollaşan pantolonlarınız için tek çarenin terziye gitmek olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. TikTok'ta paylaşılan kıyafet hilesi ile pantolonu anında daraltabilirsiniz.

Kadin 16-12-2022 09:37

'Pantolonsuz' trendi giderek yayılıyor! Soğuk havayı umursamadan iç çamaşırlarıyla geziyorlar

Moda her sene farklı farklı değişimlere uğruyor. Ünlü modeller ve oyuncular ilginç trendlerin yayılmasında öncü oluyor. Son zamanlarda artış gösteren iç çamaşırıyla dışarı çıkmak trendi görenleri hayrete düşürse de birçok ünlü tarafından uygulanıyor. İşte dışarıda iç çamaşırını cesurca sergileyen ünlüler...

Kadin 15-12-2022 11:35

Girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafet önerileri

Etkileyici bir görünümün yolu, doğru kıyafet seçiminden geçiyor. Aldığınıza asla pişman olmayacağınız ve hemen her ortamda rahatlıkla giyebileceğiniz kıyafetler, stilinizin kurtarıcı parçaları oluyor. Peki, "İyi ki almışım!" diyeceğiniz ve girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafetler ile tanışmaya ne dersiniz? Öyleyse gelin, hayran kalacağınız modelleri beraber inceleyelim!

Kadin 06-12-2022 12:06

Kış aylarında yeni bir stil edinmek isteyenlere harika kombin önerileri

Renk renk montları, yumuşacık atkıları, şahane botları gardıropların arka gözlerinden çıkarma vakti geldi! Bembeyaz karların içinde bir film setinden çıkmış gibi şık görünmeye ve soğuğa meydan okumaya hazır mısınız? Görenlerin kalplerini ısıtacağınız ve aynadaki yansımanıza âşık olacağınız birbirinden şık, kış kombin önerilerine göz atmak isterseniz sizi daha fazla bekletmeyelim!

Haber 29-11-2022 16:33

Modayı yakalamanızı sağlayacak Amazon üzerinden alabileceğiniz ürünler

Online alışverişin konforunu yaşayan herkesin yolu mutlaka Amazon'a düşmüştür. Amazon'un birçok farklı tarza hitap eden geniş ürün yelpazesi sayesinde stilinize en uygun giyim ürünlerini seçebilir, kusursuz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Gardıroplarınıza yeni bir soluk getirmek ve kendinizi şımartmak için Amazon'un geniş koleksiyonundan özenle seçtiğimiz parçalara göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-11-2022 18:29

Havalar soğusa da sıcacık kalmanızı sağlayacak göz alıcı kıyafetler

Yaklaşan kış mevsimi iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Bir süredir köşesine çekilen kalın giysiler yeniden ön plana çıktı. Değişen hava koşullarıyla eş zamanlı olan gardırop değişikliği, bazı ihtiyaçları beraberinde getirebilir. Soğuk kış aylarında sizi sıcacık tutacak ve aynı zamanda şıklığınızı koruyacak parçaları listeledik. Kış mevsiminin göz alıcı tasarımlarını merak ediyorsanız işte detaylar!

Kadin 16-11-2022 17:59

Sakın yapmayın! Fark etmiyorsunuz ama sperm sayınızı düşürüyor

Cinsel sağlık hakkında birçok problem bulunuyor. Bu problemler üremeyi etkileyebiliyor. Erkeklerin sperm sayısı çocuk sahibi olmaları için büyük önem taşıyor. Günlük hayatta fark etmeden yapılan davranışlar sperm sayılarının yüksek oranda düşmesine neden olabiliyor. İşte sperm sayısını düşüren o davranışlar...

Haber 28-10-2022 09:46

Sonbahar boyunca giyebileceğiniz sizi pişman etmeyecek ürün önerileri

Serin havaların hüküm sürdüğü sonbahar mevsiminde göz alıcı olmak, hiç de zor değil! Hava şartları adım adım sizi kışa hazırlasa da bazen bir ceket veya hırkayla kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Havalar iyice soğumadan estetik dokunuşlarla stilinizde fark yaratabilir, bulunacağınız ortamlarda ilgi odağı olabilirsiniz. Sonbaharın trendlerini takip etmek istiyorsanız listelediğimiz parçalar ilginizi çekebilir!

Haber 24-10-2022 16:16

Yaklaşan soğuk havalarda giyebileceğiniz en rahat ve havalı kombin önerileri

Dondurucu soğuklar kapıdayken kıyafet dolabınız yaklaşan bu soğuklara hazır mı? Kışlık kıyafet alışverişi yapmak istiyorsanız hem erkek hem kadınların dolabında mutlaka bulunması gereken kombin önerileri ile karşınızdayız. Dolabınızı kışa hazırlayacak ve dondurucu soğuklarda bile içinizi ısıtacak birbirinden güzel seçeneklere göz atmanızı öneririz. İşte detaylar!

Haber 24-10-2022 16:00

Sezon boyunca trend olacak en şık ve rahat erkek pantolon çeşitleri

Modayı yakından takip eden ve girdiği her ortamda giyimiyle dikkat çekmeyi seven erkekler, sizi buraya alalım! Erkek modasına yön veren en belirleyici parçalar arasında bulunan pantolonlar, bu sezona damga vuracak modeller ile karşınıza çıkıyor. Sezon trendlerini merak ediyor ve uzun uzadıya araştırma yapacak vakti bulamıyorsanız üzülmeyin. Yazımızı okuyarak bu sezonun pantolon trendlerini öğrenebilirsiniz.

Haber 14-10-2022 16:55

Sonbahar boyunca rahatlığından dolayı üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz pantolon modelleri

"Gardırobunuzda en çok hangi parçalar var?" desek şüphesiz en çok verilen cevaplardan biri pantolon olur. Farklı renklerde ve modellerde birbirinden şık pantolonlara ev sahipliği yapan gardıroplarınızda biraz daha yer açın! Hem rahatlığı hem şıklığıyla üzerinizden hiç çıkarmak istemeyeceğiniz modellerle karşınızdayız! Hazırsanız sonbaharın gözdesi olacak pantolon modellerine birlikte göz atalım.

Haber 11-10-2022 13:51

Bu sonbaharın yükselen trendi İtalyan stilini benimsemek isteyenler için kombin önerileri

İtalyan giyim sektörü ve modası uzun yıllardır tüm dünyaya ilham oluyor. Önümüzdeki sonbahar ve kış ayları için de İtalyan stilinin trend olacağı konuşuluyor. Erkekler ve kadınlar için birbirinden özel parçalar hem şık bir görünüm sunuyor hem de sonbahar ve kış aylarında soğuktan koruyor. İşte sonbaharda İtalyan stili oluşturmak isteyenler için kombin önerileri!

Haber 05-10-2022 16:07

TikTok'ta paylaştı: Çok ucuz fiyata kaliteli görünmenizi sağlayacak kıyafet hileleri

Zaman geçtikçe hem yaşınız artması hem de modanın değişmesiyle birlikte tarzlarınızda değişimler yaşamış olabilirsiniz. Bazen eski kıyafetlerimize baktığımızda bunu nasıl giymiş diyerek şok olabiliyoruz. TikTok'ta bu tarz durumlardan kaçınmak için kaliteli görünmenizi sağlayacak kıyafet hileleri paylaşıldı.

Kadin 20-09-2022 11:01

Gardırobunu yenilemek isteyenler için mükemmel bir başlangıç noktası en iyi pantolon markaları

Moda dünyasının vazgeçilmez parçası olan pantolonlar, hemen herkesin gardırobunu süsler. Geçmişten günümüze değişen modelleri ile hem kadınlara hem erkeklere rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşatır. Sokak kıyafetlerinden şık davetlere kadar kullanacağınız bu parçalarla stilinize en uygun kombini bulabilir, şahane bir görünüme sahip olabilirsiniz. Gardırobunu yenilemek isteyenlere mükemmel bir şıklık sunacak en iyi pantolon markalarını listeledik. Modelleri birlikte incelemeye ne dersiniz?

Haber 13-09-2022 15:31

Henüz sonbahar alışverişi yapmayanların mutlaka alması gerekenler listesi

Eylül ayıyla sonbahar mevsimine adım atmış bulunuyoruz. Sıcak geçen yazın ardından deniz, kum ve güneş üçlüsünü yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Peki, doğayı şairane bir görüntüye bürüyen sonbahar mevsimine hazır mısınız? Dökülen yaprakları ve yağan yağmurları bir fincan sıcak kahveyle izleyeceğiniz sonbaharı, göz kamaştırıcı kombinlerle karşılamanın tam sırası. Siz de elbise dolabınızı yenilemek istiyorsanız işte göz kamaştıran parçalar!

Haber 12-09-2022 14:43

Moda uzmanı belirtti! Bu kıyafetler ucuz görünüme sebep oluyor

Kıyafetlerin ucuz veya pahalı görünmesinin fiyatlarıyla alakası yok. Çok pahalıya alınan kıyafetler bile basit bir görünüme sebep olabiliyor. Moda uzmanı Liz Teich TikTok'ta yaptığı paylaşımda günlük hayatta dikkat etmediğimiz ucuz görünüme sebep olan detayları belirtti.

Kadin 11-09-2022 17:02

Çok zarif görünüyor! Fransız stiline sahip olmak istiyorsanız almanız gereken 6 parça

Tüm dünya Fransız kadınlarının giyim tarzını beğenerek takip ediyor. Uğraşılmamış görüntüleri sadelikleri oldukça kaliteli bir görünüm sağlıyor. Siz de dolabınızda Fransız stili esintileri olsun istiyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basit. 6 temel parça ile istediğiniz kaliteli görünüme kavuşabilirsiniz.

Kadin 09-09-2022 11:25

Her bütçeye uygun hem kullanışlı hem şık deri pantolon çeşitleri

Deri, hem biraz ağırlığı olan hem giymesi zor kıyafetler arasında yer alır. Bu sebeple herkesin istediği fakat her zaman cesaret edemediği modeller arasında üst sıralarda bulunur. Şık bir deri pantolonla çok hoş kombinler yaratmak mümkün olur. Eğer siz de bu şekilde göz alıcı ve şık deri pantolon kombinleri oluşturmak istiyorsanız kullanışlı ve şık deri pantolon seçeneklerine beraber göz atalım.

Kadin 29-08-2022 17:13

Hem güzel gözükmenizi sağlayacak hem rahat hissettirecek kıyafet önerileri

Kıyafetler insan yaşamı için oldukça önemli çünkü nasıl göründüğünüz, girdiğiniz ortamdaki insanların sizin ile ilgili ilk izlenimlerinde etkili oluyor. Bu nedenle pek çok insan, çevresi tarafından beğenilmek istiyor. Fakat elbette tek önemli olan şey güzel görünmek değil. Kıyafet seçiminde konfor da önemli bir husus. Size bu imkânları sunacak birçok kıyafet bulunuyor. Haydi gelin, şıklığı ve verdiği konfor hissiyle favoriniz olacak ürünlere göz atalım.

Kadin 26-08-2022 15:23

Her kadının dolabında olması gereken 6 temel parça, kapsül dolap nasıl oluşturulur?

Bir sürü kıyafetiniz var ama ne giyeceğiniz bulamıyor musunuz? Bunun nedeni kıyafetlerinizi kombinlemekte zorlanmanız olabilir. Basic olmayan parçaları kombinlemek için çok zaman harcıyor olabilirsiniz. Oysa ki her kadının dolabında olması gereken 6 temel parça ile çok daha kolay bir şekilde kombin yapabilirsiniz.

Kadin 25-08-2022 17:21

Moda uzmanı paylaştı: Daha kaliteli bir görünüm için ihtiyacınız olanlar

Giydiğimiz kıyafetler tüm görünüşü oldukça değiştirebiliyor. Ruh halimizi bile yansıtan kıyafetlere her zaman özenmek gerekiyor. Özenli kıyafet denilince akla pahalı kıyafetler geliyor olabilir ama bu yanlış bilgiler arasında bulunuyor. Moda uzmanı bir YouTube kullanıcısı uygun fiyata aldığınız kıyafetlerle de kaliteli görünmenin mümkün olduğunu paylaştı.

Kadin 24-08-2022 10:25

Diyanet TV'de tepki çeken 'pantolon ve tayt' açıklaması! Sosyal medyada gündem oldu

Diyanet'in televizyon kanalı Diyanet TV'de kadınların giydiği pantolon ve taytlarla ilgili Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi İdris Bozkurt'un sözleri sosyal medyada gündem oldu. Bozkurt, “Pantolon dediğimiz şeyler daracık oluyor. Hele ki kadınlarda” dedi. Bozkurt'un bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. İşte detaylar...

Haber 19-08-2022 10:19

Nesrin Cavadzade'nin giydiği takımı beğenenlere 400 TL altı alternatif öneriler

Bu yılın yaz trendlerinden biri de pötikare desenli kıyafetler. Özellikle pötikare desene sahip tulum, etek, bluz ve alt üst takımlar ünlü isimler başta olmak üzere birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Nesrin Cavadzade de pötikare takımıyla kamera karşısına geçerek poz verdi ve takımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Siz de Nesrin Cavadzade'nin takımına benzer ürün arayışı içindeyseniz, sizin için seçtiğimiz alternatif ürünlere mutlaka bakmalısınız.

Magazin 03-08-2022 14:01

Otobüste Beyaz pantolonumu daha yeni giydim tartışması! Kendisine yer veren kadının çocuğuna vurdu

İstanbul’da Fatih-Taksim seferini yapan otobüste ilginç bir olay yaşandı. İddiaya göre, çocuğuyla birlikte seyahat eden bir kadının yer verdiği yaşlı adam, çocuğun ayağının beyaz pantolonuna çarpması sonucu ortalığı birbirine kattı. Yaşlı adamın hakaret ederek annesi ve çocuğuna yaşattığı korku dolu anlarda "Beyaz pantolonumu daha yeni giymişim" dediği duyuldu. Küçük çocuk ise yaşadığı korku nedeniyle ağladı. Anne, “Yer verdim, çocuğun ayağı pantolonuna değmiş, bu sebepten çocuğuma vurdu." dedi.

Haber 31-07-2022 17:00

Son zamanların yıldız influencerı Şeyda Erdoğan'ın tarzını beğenenler için alternatif pantolon modelleri

İnternet çağının en büyük avantajlarından biri fenomenlerin modaya yön veren stillerini yakından takip etmek olsa gerek. Yüz binlerce takipçiye ulaşan ve güncel trendleri üzerinde kusursuz bir şekilde taşıyan Şeyda Erdoğan'ın ilham verici tarzına da diyecek söz yok doğrusu. Siz de Erdoğan'ın kombinlerine ayrı bir hava katan hem spor hem klasik pantolon modelleriyle dolabınızı süslemek istiyorsanız yazımızı mutlaka incelemelisiniz.

Magazin 11-07-2022 14:24

Gülşen'in sahnede giydiği ve çok sevilen beyaz pantolonuna alternatif öneriler

İzmir Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu'nda konser veren Gülşen, sahneden bir fotoğrafını Instagram hesabında "Çünkü İzmir'in dağlarında çiçekler açar." açıklamasıyla paylaştı. Bunun üzerine moda tutkunları Gülşen'in oldukça dikkat çeken beyaz pantolonunu farklı mağazalarda aradı; aynısını veya benzerini bulmak istedi. Biz de Gülşen'in çok beğenilen pantolonuna alternatif olabilecek seçenekleri sizin için araştırdık. Haydi, birbirinden şık pantolon modellerine beraber göz atalım.

Magazin 04-07-2022 12:08

Gülşen'in Elle Style Awards davetinde giydiği ve çok sevilen mavi takıma alternatif kombin önerileri

Son günlerde giyim tarzıyla magazin dünyasının ve sosyal medya aleminin dilinden düşmeyen Gülşen, katıldığı Elle Style Awards davetinde giydiği mavi takımı ile hâlâ bolca beğeni topluyor. Her giydiği olay olan ve yeni bir akım başlatmayı başaran sanatçı, farklı tarzda giyinmeyi sevenlere ilham oluyor. Siz de Gülşen'in bu ödül gecesinde giydiği mavi takımı çok beğendiyseniz sizin için seçtiğimiz alternatif ürünleri incelemeden geçmeyin!

Magazin 30-06-2022 20:29

Maskülen tarzı benimsemek isteyen kadınlar için şık ve kullanışlı takım elbise önerileri

Moda dünyasının son zamanlarda gözde akımı maskülen tarz, birçok kadının ilgisini çekmeye devam ediyor. Maskülen giyim kategorisine özgü pantolon, ceket ve yelek gibi ürünler, bu tarzı benimseyen kadınları bekliyor. İster iş hayatında ister özel hayatınızda giyebileceğiniz birbirinden iddialı takım elbiseler, şıklığınızı zirveye taşıyor. Dolabınızın vazgeçilmezi olacak takım elbiseleri birlikte keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 29-06-2022 17:53

Sizi demode olmaktan kurtaracak yazın en özel tarz ve kombin önerileri

Yazın esintisini kombinlerinize taşımaya hazır mısınız? Eminiz ki alışıldık parçalar yerine yaz aylarının havasını derinden hissettirecek cıvıl cıvıl kombinler ile mükemmel görüneceksiniz. Keten şortlar, yaz trendine uygun bluzlar, elbiseler derken birbirinden güzel parçalarla demode görünmekten kurtulabilirsiniz. Öyleyse merak uyandıran ve size ilham olacak kombin önerilerimize göz atmaya başlayabiliriz!

Haber 27-06-2022 14:10

Gülşen'in sahnede giydiği şıklığıyla olay olan pantolona alternatif fiyatlı öneriler

Son yıllarda sahne kostümleri ile sıkça konuşulan Gülşen, ne giyse yeni bir akım başlatmayı başarıyor. Günümüzde yeniden moda hâline gelen yüksek belli ve İspanyol paça pantolon stilini üstüne yakıştıran sanatçı, güzelliğiyle göz kamaştırıyor. Siz de Gülşen'in tarzını beğeniyor ve giydiği pahalı kıyafetlerin uygun fiyatlı muadillerini arıyorsanız sizin için seçtiğimiz uygun fiyatlı alternatiflerine mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 31-05-2022 15:54

Çamaşırlarınızı yanlış yıkıyorsunuz! Doğrusunu duyunca şaşıracaksınız…

Sağlığımız ve hijyenimizin korunması için giydiğimiz kıyafetlerin temizliğine dikkat etmemiz gerekiyor. Çamaşırları yıkıyoruz ancak yanlış yıkama yapmak ve yıkama düzenini oluşturmamak beden sağlığımızı tehlikeye atabiliyor. Çamaşırlarınızı doğru şekilde yıkadığınızı düşünüyor olabilirsiniz ama bu konuda yanılıyor olabilirsiniz.

Kadin 24-05-2022 10:34