HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Penissiz doğan adama müjde

Doğuştan penisi olmayan adama, kolundan alınacak dokuyla erkeklik organı yapılacak.

Penissiz doğan adama müjde

39 yaşındaki İngiliz, 'Bu halimle bile 100 kadınla yattım ama penisim olmadığını görünce beni ya dövdüler ya aldattılar' diyor

Manchester'ın Stalybridge bölgesinde yaşayan 39 yaşındaki güvenlik görevlisi Andrew Wardle, şu ana kadar sır gibi sakladığı bu sorununu, ilk kez kendisi üzerinde uygulanacak bir ameliyatla geride bırakmaya hazırlanıyor.

TESTİSLERİN İŞLEVİNDE SORUN YOK

20 milyonda bir görülen bir rahatsızlık sonucu Wardle, erkeklik organı olmadan doğdu ancak testis fonksiyonlarında hiçbir sorun bulunmuyordu. Talihsiz bebeğin dışarıda olan idrar kesesi de ameliyatla içeri alınmıştı.

UYUŞTURUCU BATAĞINA SÜRÜKLENDİ

Gençlik döneminde kendisini uyuşturucu batağına bile sürükleyen bu sorunu kimselere anlatamayan Wardle'a en sonunda kIzkardeşi sahip çıktı. Abisinin bu haline artık dayanamayan Michelle Bailey, Wardle'ın çocukluk doktoruna gidip fikir danıştı ve onlar da böyle bir ameliyatın çözüm olabileceğini söyleyerek operasyona yönlendirdi.

'POMPALI PENİS' YAPILACAK

Londra'daki University College doktorları, ilk kez yapılacak bir operasyonla Wardle'ın kolundan bütün damarları ve sinirleriyle birlikte bir doku alacak ve bunu bir tüpün içinde geliştirerek, penis şeklinde hastanın genital bölgesine nakledecek. Kol dokusundan yapılacak peniste bulunan pompa mekanizması, Wardle'ın seks yapmasına ve işemesine imkan tanıyacak.

Yıllardır, gerçek anlamda seks yapabileceği günü bekleyen Andrew Wardle, "Şu ana kadar 100'den fazla kadınla yattım ama penisim olmadığını fark ettiklerinde beni ya aldattılar ya yumrukladılar" diye konuşuyor...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler