HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pinterest nedir? Nasıl kullanılır?

Sosyal medyanın en yeni isimlerinden biri olan Pinterest ülkemizdeki kullanıcı sayısını hızla artırıyor. Peki Pinterest nedir?

Pinterest nedir? Nasıl kullanılır?

Kullanım amacı tam olarak ne? İşte yanıtı:

Son dönemde Twitter ve Facebook’ta Pinterest isimli bağlantılar görmeye başladık. Yeni bir sosyal platform olan Pinterest’ı genel manasıyla sosyalleştirilmiş bir çevrimiçi pano olarak atfedebiliriz. Gerçek hayattaki panoların kullanım odağını sosyal ortama taşıyan Pinterest, kişiselleştirilmiş panolar oluşturma olanağı tanıyor.

İnternette sosyal ağlardaki hesaplarınızda yahut web sayfalarında gezinirken karşınıza çıkan, aklınıza gelebilecek hemen her şeyi oluşturduğunuz panonuza ekleyebiliyorsunuz. Üye olduktan sonra size ilgi alanlarınızı soran site, bu doğrultuda yapılan güncellemeleri ve diğer kullanıcıların panolarından alınan öğeleri de ana sayfanıza taşıyor.

Tüm sosyal ağlarda olduğu gibi genelleştirilmiş bir takipçi mantığının da bulunduğu sitede, isterseniz ilginizi çeken takip katalogları oluşturabilir, isterseniz de Pinterst’ın renkli dünyasında farkına bile varmadan kendinizi kaybedebilirsiniz. Paylaşımların aykırılığı ve görsel çekiciliği gerçekten inanılmaz düzeyde.

[

****](http://www.scroll.com.tr/66894/pinterest-nedir-nasil-kullanilir/)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler