HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PKK'ya ağır darbe!

Bitlis'te yapılan operasyonlarda PKK'ya ait 3 sığınak ve bir depo ortaya çıkarıldı

PKK'ya ağır darbe!

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nin Anadere, Dönertaş bölgelerine yapılan operasyonlarda terör örgütü PKK'ya ait 3 sığınak ve bir depo ortaya çıkarıldı. Sığınaklarda yapılan aramalarda çok sayıda yaşam malzemesi ve ilaç ele geçirildi.

Baharla birlikte havaların ısınmasıyla ;doğu ve Güneydoğu'da PKK'ya yönelik yapılan operasyonlar da yoğunlaştırıldı. PKK'lı bir grubun Tatvan'ın Anadere ve Dönertaş bölgelerinde kış üstlenmesine girdikleri bilgisi üzerine Tatvan 10'uncu Motorlu Piyade Tugayına bağlı güvenlik güçleri, Şehit Uzman Jandarma Çavuş Sedat Köroğlu adı altında bölgeye bir operasyon yaptı.
12-13 Nisan tarihlerinde yapılan operasyonla ilgili Hakkari Valiliği tarafından yapılan ve bölgede operasyonların sürdürüldüğüne dikkat çekilen yazılı açıklama şöyle: "Özel eğitimli komandoların katıldığı operasyonda, yoğun kar örtüsüyle kaplı, sarp ve kayalık arazi kesimlerinde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan 3 adet sığınak ve 1 adet depo tespit edildi. Tespit edilen sığınak ve depoda yapılan aramalarda çok sayıda yaşam malzemeleri, tıbbi malzemeler ile teröristlerin talimat almada kullandıkları belirtilen bir radyo ele geçirildi."


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler