HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan'ın hayatı belgesel oldu

El Cezire kanalı, ''Dünyanın ve Türkiye'nin En Önemli Liderlerinden'' diye tanımladığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kasımpaşa'da başlayıp Başbakanlığa giden hayat hikayesini yayınlayacak.

İSTANBUL (A.A)El Cezire kanalı, ''Dünyanın ve Türkiye'nin En Önemli Liderlerinden'' diye tanımladığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kasımpaşa'da başlayıp Başbakanlığa giden hayat hikayesini yayınlayacak.

El Cezire Network'den yapılan yazılı açıklamada, yapımını El Cezire Network'ün üstlendiği ve Montaser Marai'nin belgeselleştirdiği Erdoğan'ın hayatının, çok yakında yayınlanacağı bildirildi.

Açıklamada, ''Dünyanın ve Türkiye'nin En Önemli Liderlerinden'' diye tanımlanan Erdoğan'ın, Kasımpaşa'da başlayan çocukluğundan Ankara'ya uzanan Başbakanlık serüveninin anlatılacağı belirtilerek, Marai'nin belgeselde, Erdoğan'ın insancıl yanı ve daha önce hakkında duyulmamış hayat hikayelerine yer verdiği ifade edildi.

Filmde, Erdoğan'ın futbolcu olabilme hayallerinden, Türkiye'nin en önemli şehri olan İstanbul'da belediye başkanlığı görevine kadar birçok hikayesinin aktarılacağı da kaydedildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler