Prens William Haberleri

İngiliz Kraliyet ailesinde neler oluyor? Kral Charles, Prenses Kate Middleton derken gözler Prens William'a çevrildi... Ünlü kahinin kehaneti korkuttu

Kraliyet ailesi, Kral Charles'ın kanser tedavisi görmesi ve Kate Middleton'un ameliyat olması nedeniyle son dönemin dünya basınında odak noktası haline gelmişti. Yaşayan Nostradamus Athos Salome'un kehanetleri bu kez gözlerin Prens William üzerine odaklanmasına neden oldu. Brezilyalı kahin Athos Salome'ye göre, Galler Prensi tahta çıkmak için acele etmekten kaçınmalı.

Trend 20-03-2024 14:38

İngiltere'de taç giyme töreninde Prens Louis hareketleriyle dikkat çekti! İlgisini kaybedince...

İngiltere'de, 70 sene sonra ilk kez gerçekleşen taç giyme töreni dünya basınının gündeminde... Taç giyme töreninde Kate Middleton ve Prens William'ın küçük oğlu Prens Louis'in hareketleri ve olaya karşı ilgisini kaybetmesi basında bolca yer aldı.

Magazin 07-05-2023 09:30

Prens William ve Kate Middleton 12. evlilik yıl dönümlerini bu kareyle kutladı... Saray kaynakları “özel kutlamaya” işaret etti

Kate Middleton ve Prens William Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatından sonra tahtın yeni sahibi Kral Charles’in taç giyme töreninden bir hafta önce 12. evlilik yıl dönümlerini samimi bir kareyle kutladı. İkili evlilik yıl dönümleri için Norfolk’ta birlikte bisiklet sürdükleri bir kareyi tercih etti.

Trend 29-04-2023 13:37

İngiltere'yi karıştıran iddia! 'Prens William o gazeteden para aldı'

İngiltere'de Galler Prensi William'ın "mahremiyet ihlaliyle" suçlanan The Sun gazetesinden şikayetini çekmek için "yüklü bir ödeme" aldığı iddia edildi.

Haber 25-04-2023 21:20

Prens William

Prens William Hakkındaki Haberler Mynet'te. Prens William Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kuşkonmazlara bakarak geleceği tahmin eden kahin Jemima Packington, Kraliçe’nin ölümünü bilmişti! Yeni kehanetleri gündem oldu

Kuşkonmazları kullanarak geleceği tahmin ettiğini iddia eden Jemima Packington isimli bir kadın “Mystic Veg” ismiyle tüm dünyada popüler olmayı başardı. Kuşkonmazları havaya atan ve düşme şekillerine göre geleceğe yönelik tahminlerde bulunan Packington son olarak İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ölümünü bilmişti. Packington’un Kral 3. Charles ve Boris Johnson’ın gelecekleri hakkında kehanetleri merak uyandırdı.

Trend 16-09-2022 13:56

Kraliçe'den sonra Kate Middleton ve Prens William'ın unvanları değişti

Kraliçe Elizabeth’in dün hayatını kaybetmesinin ardından kraliyette unvan değişiklikleri yapıldı. Prens Charles'ın kral olmasıyla birlikte Kate Middleton ve Prens William'ın da unvanları değişti. Middleton artık "prenses" olacak.

Magazin 09-09-2022 13:48

İngiliz Kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisi yeni sezona hazır! Prens William ve Kate Middleton’u canlandıracak isimler belli oldu

İngiliz Kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisi 6. sezonuyla sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. Dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi yeni sezonunda Prens William ve Kate Middleton’un hayatına odaklanacak. Kraliyet ailesinin popüler isimleri Prens William ve Kate Middleton’u canlandıracak oyuncular belli oldu.

Trend 05-09-2022 17:44

Kraliyeti karıştıracak ihanet iddiası! Prens William Kate Middleton'ı aldatıyor

Dünyanın en gözde çiftlerinden biri olan Britanya tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William'ın eşi Kate Middleton'ı aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kate Middleton'ın eşinin ilişkisi duygusal boyuta geçmediği sürece ses çıkarmadığı da konuşulanlar arasında yer aldı.

Magazin 30-07-2022 14:47

Prens William, Londra sokaklarında evsizlere yardım için dergi sattı

Prens William bugün Londra'nın merkezinde, evsizlere yardım amaçlı Big Issue dergisi satarken görüntülendi.

Haber 09-06-2022 22:06

Yeşil elbisesinin içinde ışıl ışıl! Kate bir zümrüt gibi…

Cambridge Düşesi, Prens William ile Karayipler turunun beşinci gününde katıldıkları bir devlet yemeği için İngiliz moda tasarımcısı Jenny Packham tarafından özel olarak tasarlanmış ışıltılı zümrüt bir gece elbisesiyle görüntülendi.

Trend 24-03-2022 18:19

Kate Middleton ve Prens William paylaştı! Kraliyet Ailesi'den Noel kartı

İngiltere Prensi William, eşi Kate Middleton ve üç çocuğuyla çekilen geleneksel Noel kartı fotoğraflarını Kraliyet'in resmi Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 11-12-2021 12:33

Prens William ve Prens Harry ödünç verdi! Diana'nın gelinliği 25 yıl sonra sergide

Prenses Diana'nın 1981'de Prens Charles ile evlenirken giydiği ikonik gelinlik Kensington Sarayı'nda sergileniyor. 25 yıl sonra görücüye çıkan gelinlik, Gelinlik, Prenses Diana'nın iki oğlu Prens William ile Prens Harry tarafından Kensington Sarayı'na ödünç verildi.

Haber 03-06-2021 15:16

Tarihi Diana röportajının perde arkası! BBC resmen özür diledi

Prenses Diana'nın yıllar önce BBC'ye verdiği röportaj yeniden ülkenin gündemine oturdu. BBC televizyonunun yürüttüğü iç soruşturmada röportajı yapan gazeteci Martin Bashir'in Prenses Diana'yı kandırdığı ve röportajı bu sayede aldığı sonucuna varıldı. Raporun açıklanmasının ardından BBC'nin başındaki isim Tim Davie özür diledi.

Magazin 21-05-2021 10:25

Buzlar eridi! Prens William ve Harry cenaze sonrası bakın ne konuştu

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in 73 yıllık eşi Edinburgh Dükü Prens Philip son yolculuğuna dört gün önce uğurlansa da cenaze töreninin yankıları bitmedi. Küslerin barıştığı cenaze töreninde başrol elbette Prens William ve kardeşi Harry'e aitti. Cenaze sonrası iki kardeşin ne konuştuğu dudak okuyucuları tarafından yorumlandı.

Haber 20-04-2021 07:48

Cambridge Dükü Prens William, Avrupa Süper Ligi'ne ilişkin endişelerini paylaştı

İngiltere'de kraliyet tahtının ikinci adayı olan Cambridge Dükü Prens William, Avrupa Süper Ligi'nin futbola zarar vereceğini belirterek, taraftarların endişesini paylaştığını belirtti.

Spor 19-04-2021 23:06

Prens Philip'in cenazesi buzları eritti! Harry ve William'dan iki saatlik görüşme

Oprah röportajı sonrası ilişkileri kopma noktasına gelen Prens Harry ve Prens William kardeşler, dedelerinin cenazesinden sonra işleri yoluna koymak için ilk adımı attı. İki kardeşin cenazeden sonra babaları Prens Charles ile birlikte iki saat baş başa görüştükleri ortaya çıktı.

Magazin 19-04-2021 15:19

İngiliz Kraliyet ailesi Prens Philip'in ardından yas tutuyor

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Cambridge Dükü Prens William, Prens Philip'in 99 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından, "Büyükbabamı özleyeceğim. Fakat biliyorum ki o işimize devam etmemizi isterdi." ifadelerini kullandı.

Haber 12-04-2021 17:28

Kate Middleton’a olan benzerliği bütün hayatını değiştirdi

İngiltere’de garsonluk yapan 35 yaşındaki Heidi Agan’ın hayatı, Cambridge Dükü Prens William'ın 16 Kasım 2010'da Kate Middleton ile nişanlanmasıyla ilginç bir biçimde değişti. Düşese olan benzerliğiyle dikkatleri çeken Agan bir anda popüler oldu.

Trend 07-04-2021 09:53

Prens William: Kraliyet ailesi ırkçı değil!

'Britanya kraliyet ailesinde son 85 yılın en büyük krizi' diye nitelenen Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın bir röportajda aileye yönelttiği ırkçılık suçlamalarına ağabey William'dan yanıt geldi.

Haber 11-03-2021 15:03

Kraliyet ailesi üyelerinin görünümlerinde değişiklik yapmalarına izin verilmeyen 9 madde!

İngiliz Kraliyet ailesi, dünyanın en merak edilen aileleri arasında yer alıyor. Katı bir hiyerarşi içerisinde devam eden ailes ilişkileri Prens Harry ve Megan Markle’nın verdiği röportajdan sonra bir kez daha sorgulandı. Kraliyetin koyduğu kurallara her aile ferdi uymak zorunda. Üstelik bu kurallar kıyafet çekimine ve günlük alışkanlıklara etki ediyor.

Trend 09-03-2021 10:55

İngiliz kraliyet ailesinin kıyafet seçimleri de konuşuluyor! Kraliyet ailesi üyelerinin kıyafetlerinin altında yatan gizli mesajlar

İngiliz kraliyeti dünyanın en yakından takip edilen ailelerinden biridir. Buckingham Sarayı’nın içerisinde yaşanan olaylar ve kraliyet ailesinin attığı her adım büyük yankı uyandırır. Kraliyet kurallarının çerçevesinde aile üyeleri kıyafetlerini seçmek zorundadır. Ancak kimi kıyafet seçimlerinin altında gizli mesajlar yattığını da belirtmek gerekir. İşte kraliyet ailesi üyelerinin kıyafetleri üzerinden verdiği mesajlar...

Trend 25-02-2021 13:57

İngiliz kraliyet ailesinde taç sırası! Prens Philip’in vefat etmesi durumunda neler olur?

Uzun yıllardır bütün gözlerin üzerinde olduğu İngiliz kraliyet ailesi bir süredir gergin bir bekleyiş içindeydi. Ailenin içinde yaşanan kopmaların yanında bu gerginliğin asıl sebebi Kraliçe 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in bir süredir hastanede olmasıydı. Prensin vefat etmesi durumunda kraliyet içerisindeki dengelerin nasıl değişeceği merak konusu oldu.

Trend 24-02-2021 16:12