Rahip Haberleri

İtalya'nın 'en yakışıklı erkeği' olarak anılıyordu! Modellik kariyerini bırakıp rahip oldu... Hayatımın en iyi deneyimi

2019 yılında henüz 17 yaşındayken yapılan bir oylamayla İtalya'nın 'en yakışıklı erkeği' unvanını alan 21 yaşındaki Eduoardo Santini modellik kariyerini geride bırakarak rahip olmaya karar verdiğini söyledi. Rahip olmaya karar verdiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyuran Santini bu durumu hayatının en iyi deneyimi olarak açıkladı.

Trend 07-12-2023 15:06

Ülke bu rahibi konuşuyor! Öğrenciyken tanışmışlardı... İtalya'ya kaçan rahip 18 yaşındaki kızla evlendi

Görevden alınan Katolik rahip Alex Crow, Temmuz ayında onunla birlikte Roma'ya kaçtıktan sonra genç sevgilisiyle evlendi. Crow ve genç eşinin henüz 17 yaşında bir öğrenciyken tanıştığı ifade edildi. Crow'un evlilik haberi tepkilere neden oldu.

Trend 23-11-2023 15:05

'Kutsal üçlü' deyip kandırdı! Din adamı talihsiz kadını üçlü cinsel ilişkiye zorladı

Şimdi 68 yaşında olan ve Papa'ya yakın olduğu iddia edilen Marko Ivan Rupnik, 'psiko-ruhsal' kontrolünü cinsel tatmin için kötüye kullanmakla suçlanarak gündem oldu. 58 yaşındaki eski bir rahibenin, o sırada Slovenya'daki bir manastırın ruhani yöneticisi olan rahibe yönelik suçlamalarının halının altına süpürüldüğünü iddia etmesiyle ortaya çıkan olay herkesi şoke etti.

Trend 21-12-2022 12:52

Bilgisayardan çocuk pornografisi çıktı, Bizi soyup duvara dayadılar dedi! Reşit olmayan çocuk skandalından sonra sosyal medyada şok yaratan video

Ukrayna'da görev yapan Rus Başrahip Nikita iddiaya göre reşit olmayan bir çocukla yatakta yakalandı. İnfial yaratan iddianın ardından Nikita, kilisenin Rusya ile bağlantıları nedeniyle tuzağa düşürüldüğü öne sürerken sosyal medyadan paylaştığı video mesajla ortalığı iyice karıştırdı. Nikita, Ukraynalı ajanların kilisede herkesi hücresinden çıkarıp çırılçıplak soyduktan sonra duvara dayayıp fotoğraflar çektiğini söyledi.

Trend 05-12-2022 15:39

Antik Çağ'ın Kuş Kahini Markosun mezarı Bergama'da bulundu

Bergama Antik Kenti'ndeki Asklepion bölgesinde yüzey araştırmalarında keşfedilen ve milattan sonra 2. yüzyıla tarihlenen mezarın, Antik Çağ'da kuşların uçuş düzenini izleyerek gelecekten haber verdiğine inanılan Kahin Markos'a ait olduğu tespit edildi - Arkeolog Prof. Ulrich Mania: - "Markos bir rahipti ve kuş uçuşundan, gelecek zaman için kehanette bulunuyordu"

Yurthaber 30-08-2022 11:27

Eski rahipten 83 yaşında şaşırtan hareket! “Eşcinsel bir yetişkin film yıldızıyım”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 83 yaşındaki eski rahip Norm Self, kariyerinde kimsenin beklemediği bir hamle yaparak yetişkin film yıldızı olmaya karar verdi. 28 yıllık evliliğini sonlandırarak eşcinsel olduğunu açıklayan Self, 80’li yaşlarında yetişkin film yıldızı olmanın çılgınca bir durum olduğunu söyledi.

Trend 23-05-2022 11:12

İtalya'da cinsel istismardan suçlu bulunmuş bir rahip nasıl halen görev yapabiliyor?

Katolik kilisesinin merkezi Vatikan'ın en güçlü olduğu ülkelerden biri olan İtalya, din görevlileriyle ilgili cinsel istismar suçlamaları konusunda kayıt tutmuyor, yüzleşmeyi kiliseye bırakıyor. BBC bu özel dosyada bir istismar olayının izini sürdü.

Haber 20-02-2022 11:14

Şaşırtan detay! Tek bir kelimeyi yanlış söyleyen rahibin binlerce bebek vaftizi geçersiz kılındı

ABD'li rahip Rahip Andres Arango’un 20 yılı aşkın bir süredir bebekleri vaftiz ederken tek bir kelimeyi yanlış kullandığı ortaya çıktı. Phoenix Piskoposluğu, Katolik rahip Andres Arango’nun, 17 Haziran 2021’e kadar yönettiği vaftiz törenlerinin geçersiz olduğunu açıkladı. Binlerce bebeğin vaftiz töreninin iptal edildiği açıklandı.

Trend 16-02-2022 10:54

İtalya, seks partilerine binlerce dolar harcayan rahip Francesco Spagnesi'yi konuşuyor: Cemaatime ihanet ettim

İtalyan rahip Francesco Spagnesi, ev sahipliği yaptığı seks partileri, uyuşturucu satın almak için kilise fonlarından ve bağışlardan binlerce euro çaldığı şüphesiyle tutuklandı. Yapılan bağışlardan 120 bin dolar dolan çalan Spagnesi'ye ev hapsi cezası verilirken, söz konusu rahip gözyaşları içerisinde cemaatine ihanet ettiğini söyledi.

Haber 24-09-2021 07:58