Reuters Haberleri

Seçim sonuçlarında 'enflasyon' detayı! Dünyadan 31 Mart'a aynı yorumlar geliyor: Erdoğan'ın baş rakibi İmamoğlu güçlendi

Dün akşam tüm Türkiye gibi dünya da yerel seçimlere kilitlendi! CHP'nin damgasını vurduğu seçim sonuçları uluslararası basında geniş yankı buldu. Haberlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediye başkanlığı yaptığı İstanbul'da seçim kampanyasına öncülük etmesine karşın kaybettiğine dikkat çekildi. Ekonomi ve enflasyonun seçim sonuçlarına etkisine ayrıca parantez açılırken İmamoğlu hakkındaki yorum ses getirdi.

Haber 01-04-2024 08:07

Reuters'ın 'Bilal Erdoğan' haberi tepki çekti! Açıklamalar art arda geldi

İngiliz merkezli haber ajansı Reuters, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkındaki iddiaları haberleştirdi. Türkiye'den söz konusu habere sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Masa başında hazırlanmış ve siyasi bir amaca dönük mesnetsiz iddialar ile dolu bu sözde haberi nedeniyle Reuters Haber Ajansı'nı ve sorumsuz yönetimini şiddetle kınıyoruz" dedi. Bir tepki de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi.

Haber 27-06-2023 11:36

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan Reuters'a tepki:

"Türkiye İletişim Modeli ile ulusal ve uluslararası çapta başarılı çalışmalara imza atan İletişim Başkanlığımızın, İngiltere merkezli Reuters haber ajansı tarafından hedef alınması, bizler için sadece ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstergesi ve gurur vesilesidir" - "Son 4 yılda Türkiye'ye yönelik dezenformasyon kampanyalarına karşı koyduk, ülkemizi bu saldırılara karşı daha dayanıklı hale getirdik ve şeffaf bir iletişim ortamı oluşturduk"

Yurthaber 31-08-2022 20:33

Donbas'ta çatışmalar sürüyor: 2 Ukrayna askeri ve 1 sivilin öldü

Donbas'ta Rusya yanlısı ayrılıkçıların ateşi sonucu 2 Ukrayna askeri ve 1 sivilin öldüğü, 4 askerin de yaralandığı bildirildi.

Haber 21-02-2022 19:28

Reuters

Reuters Hakkındaki Haberler Mynet'te. Reuters Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Reuters'ın Merkez Bankası Başkanı iddiasına ilk tepki! Fahrettin Altun: Endişe verici

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Reuters'ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile ilgili haberini sosyal medyadan yaptığı açıklama ile yalanladı.

Finans 08-10-2021 12:23

İşte Reuters'ın eylül ayı enflasyon tahmini! Eylül ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak?

Reuters’ın 17 katılımcıyla gerçekleştirdiği ankette eylül ayı için yıllık enflasyon tahminleri yüzde 18.94 ila yüzde 20.90 arasında değişti. Aylık enflasyon tahminleri ise yüzde 0.71 ila yüzde 2.3 bandında yer aldı. Eylül anketinde ise yıl sonu beklentisi yüzde 17.83 seviyesine yükselmiş durumda. Öte yandan TÜİK, eylül ayı enflasyon verisini 4 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da açıklayacak.

Finans 30-09-2021 08:54

Reuters'ın Türkiye'ye ilişkin kullandığı fotoğrafa peş peşe tepki

İngiliz haber ajansı Reuters'ın Türkiye ve Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarının 1 Temmuz'dan itibaren esnetileceğini duyurduğu haberinde, Türkiye için tercih ettiği fotoğraflar basın meslek örgütleri, gazeteciler ve Türk halkından büyük tepki topladı.

Haber 25-06-2021 10:34

Merkez Bankası faiz kararını yüzde 19'da sabit mi tutacak? İşte ekonomistlerin çarpıcı yorumları

Merkez Bankası'nın (TCMB) önümüzdeki hafta Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında enflasyondaki yüksek seyri gözeterek politika faizini %19 seviyesinde sabit bırakması bekleniyor. Öte yandan ilk faiz indirimine ilişkin beklentiler ise yılın üçüncü çeyreğinde yoğunlaşıyor. Reuters anketine katılan 18 kurumun tamamı Mayıs ayında politika faizinin sabit tutulmasını bekliyor.

Finans 06-05-2021 09:40

170 yıllık Reuters tarihinde bir ilk!

Reuters Haber Ajansı, editörlerinden biri olan Alessandra Galloni'nin, genel yayın yönetmenliğine getirileceğini duyurdu. 170 yıllık haber ajansı Reuters'ın ilk kadın genel yayın yönetmeni olacak olan Galloni'nin ne zaman iş başı yapacağı ise belirtilmedi.

Haber 13-04-2021 15:33