HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsung açıkladı: Galaxy Note 2 geliyor

Samsung, 29 Ağustos tarihinde Galaxy Note ile ilgili bir etkinlik yapacağını duyurdu.

Samsung açıkladı: Galaxy Note 2 geliyor
Birkaç ay öncesine kadar gündemi meşgul eden Galaxy S3 söylentileri, telefonun piyasaya sürülmesiyle birlikte yerini eleştiri ve yorumlara bıraktı. Bazı kullanıcılar, Galaxy S3′ü özellikle tasarım anlamında başarısız buldukları için firmanın bir sonraki hamlesini beklemeye başladı. Bu durum, özellikle Temmuz ayı içerisinde yeni Galaxy Note söylentilerini ateşledi.
Şimdiye kadar Galaxy Note 2′nin herhangi bir resmi internete düşmese de özellikle ve çıkış tarihi hakkında söylentiler vardı. Bugün, Samsung’un yaptığı bir duyuru, çıkış tarihi konusunda bilgileri netleştirdi.
29 Ağustos tarihinde Berlin’de bir etkinlik düzenleyeceğini açıklayan firma, etkinlik için hazırladığı davetiyede bir “Stylus” kalemi kullanmış. Bu da elbette akıllara hemen Galaxy Note ailesini getiriyor. Bunun yanında firmanın üst düzey yetkililerinden biri de Reuters’e etkinlikte yeni Galaxy Note’un tanıtılacağını söylemiş. İlk Galaxy Note da geçtiğimiz yıl aynı tarihlerde tanıtılmıştı. Ayrıca aynı tarih, Berlin’de düzenlenecek IFA fuarıyla da kesişiyor.
Galaxy Note 2′nin özellikleri hakkında en büyük spekülasyonlar daha büyük ekran ve 4 çekirdekli işlemciyi işaret ediyor. Fakat henüz teknik özelliklere dair güvenilir bilgiler bulunmuyor.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/87251/gmail-uygulamasi-android-icin-guncellendi/)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler