HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsung Galaxy S3’ün çıkış tarihi netleşiyor!

Samsung’un merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy S3, geçtiğimiz günlerde bir tanıtım dokümanında ortaya çıkmıştı. Bugün ise resmi tanıtım daveti olduğu iddia edilen bir resim ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S3’ün çıkış tarihi netleşiyor!

Daha önce Samsung’un, Galaxy S3 için Nisan ya da Mayıs aylarını seçebileceği belirtilmişti. Ardından Samsung’tan gelen bilgiler de bunu doğrular nitelikteydi. Fakat firma henüz yeni akıllı telefonu hakkında konuşmaktan kaçınıyor. Ortaya çıkan yeni resim ise net bir tarih veriyor; 22 Mayıs 2012. Tanıtım toplantısının yapılacağı yer ise Londra- İngiltere olarak belirlenmiş.

Elbette bu dokümanın gerçek olup olmadığını anlamak güç. Zira taklit edilmesi oldukça kolay. Ancak resmin kaynağının Güney Kore olması ve birçok site tarafından yayınlanması iddiaları güçlendiriyor. Ayrıca isabetli yorumlarıyla bilinen Eldar Murtazin de üstü kapalı bir şekilde bu dokümanın gerçek olabileceğini ima ediyor.
Resimde Galaxy S3’e dair bir ipucu da veriliyor olabilir. Sadece bir kısmı görülen cihaz, metalik bir malzemeden üretilmiş gibi görünüyor. Ancak şimdiye kadar Samsung’un plastik malzemeye ve hafifliğe daha çok önem verdiğini gördük.

22 Mayıs tarihi için önümüzde uzunca bir zaman var. Eğer iddialar gerçekse Galaxy meraklılarının bir süre daha beklemesi gerekecek. Ayrıca cihazın Türkiye’ye gelmesi de tanıtımdan birkaç ay sonrasına sarkabilir.

[

**Zengin Olunca Alabileceğiniz 8 Çılgın Şey

**](http://www.scroll.com.tr/73996/zengin-olunca-alabileceginiz-8-cilgin-sey/)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler