HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsung Galaxy s4 fiyatı

Samsung galaxy s4 bir çok online satış sitesi ve gsm operatörlerinde ön satışa sunuldu.

Samsung Galaxy s4 fiyatı
**Samsung galaxy s4** fiyatı şuan için **1.998,99 TL** civarında ön sipariş alınarak **27.04.2013** tarihinde satışına başlanılacak .
**Samsung galaxy s4** Cepte göz ve sesle kontrolü sağlayan Galaxy S4, New York’ta tanıtıldı. Samsung’un amiral gemisi olan Samsung galaxy s4 , 8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemciye sahip. Kalınlığı 7.9 milimetre, ağırlığı ise 130 gram olan S4, yaklaşık 4.99 inç büyüklüğünde yükzek çözünürlüklü HD ekranıyla rakiplerine gözdağı veriyor.
**Samsung galaxy s4** 13 mega piksellik arka kamerayla donatılan GALAXY S4, kullanıcılara heyecan verici kalitede fotoğraf çekme imkanı verir. Samsung galaxy s4 ‘İkili Kamera” özelliği ile ön, ve arka kamera ile aynı anda fotoğraf çekip aynı karede göstermek mümkün. Çektiğiniz her iki fotoğrafı da olabildiğince doğal gösteren, birbirinden farklı çerçeve efektlerinden birini seçebilir ve eşsiz çekim modlarından yararlanabilirsiniz.
**Samsung galaxy s4** ‘Drama Shot’, art arda çekilen hareketli nesnelerin olduğu fotoğraflardaki tüm hareketleri tek fotoğrafta bir araya getirir. ‘Sesli Fotoğraf” ise; çektiğiniz fotoğrafların arka fonundaki müzik ve sesleri birlikte kaydeder ve böylece; özel anlarınızın fotoğraflarını hayal edilebilecek en gerçekçi şekilde paylaşabilirsiniz.
**Samsung galaxy s4** Samsung Apps yeni bir hizmet ile güncellenerek Samsung Apps ve Google Play’deki uygulamalar arasında aynı anda arama fonksiyonu sağladı. Böylece Samsung Apps hesabınızla, Google Play üzerinden arama yaptığınız kadar kolay bir şekilde uygulama satın alıp indirebilirsiniz.

**Samsung Galaxy S4 Özellikleri

**

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler