HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sarkozy çiftini Bodrumlu kaptan gezdirecek

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hezimete uğrayan Nicolas Sarkozy ile eşi Carla Bruni'yimavi yolculuğa çıkıyor.

Sarkozy çiftini Bodrumlu kaptan gezdirecek
Seçimleri kaybeden Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile eşi Carla Bruni'nin, mayıs ayının sonunda tatil yapmak için 'Bodrum' tipi guletle Akdeniz'e açılacağı belirtildi. Dört yıl önce 5 milyon dolar'a Bodrum'da 'Margarita Frozen' adlı 42 metrelik lüks gulet yatı satın alan Fransız'ların ünlü televizyon starı Lübnan asıllı Peri Cochin'in konuğu olarak tatile çıkacağı belirtilen Nicolas Sarkozy ve eşi Carla Bruni'ye, Kaptan Hamit Bilge ve Türk mürettebatın hizmet vereceği bildiridi.
Fransızlar’ın dünyaca ünlü Lübnan asıllı televizyon starı 47 yaşındaki Peri Cochin, dört yıl önce Bodrum'da satın aldığı 42 metre uzunluğunda 8 metre genişliğinde, 350 metrekare yelkene sahip çift direkli Bodrum tipi gulet yat ve Türk mürettabatı, seçimleri kaybeden Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy ve eşi Carla Bruni'yi Bitez’de beklemeye başladı.
**LÜKS KABİN HAZIRLANDI**
Bodrum'da yapılan İngiliz bayraklı 'Margarita Frozen' adlı yatı satın alındıktan sonra, Peri Cochin’in mimar eşi Guillaume Cochin tarafından yeniden dizayn edilen ve iç dekorasyonu yapılan yattaki lüks master kabinin, Nicolas Sarkozy ve eşi Carla Bruni için özel olarak hazırlandığı belirtildi.
Yatın kaptanı Hamit Bilge, Türk personel makinist İsmail Genç, gemiciler Tuğrul Alpaslan, Osman Alpaslan aşçı Murat Alptaş’la görev yapacağını belirterek şöyle dedi:
"Daha önce gulet yatla gezdirdiğimiz ünlü isimler Akdeniz'in güzelliklerine hayran kaldı. Yılın 6 ayını Bodrum'da, 6 ayını da Peri Cochin ve konuklarıyla Akdeniz ülkelerinin kıyılarında geçiriyoruz. Mayıs ayının sonunda Nicolas Sarkozy ve eşi Carla Bruni'yle Akdeniz’e açılacağız. İki hafta sürecek gezinin bir bölümüne Peri Cochin de katılacak."
(DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler