Satma Haberleri

'Ormanbank' vurgunu! Yangında zarar gören orman arazilerini satma vaadi ile 50 milyon lira toplamışlar

Çıkan yangınlarda zarar gören orman arazilerini satma vaadi ile para toplayıp kayıplara karışmışlardı. İzmir'deki 'Ormanbank' vurgununda yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşları kandırarak 50 milyon lira topladıkları tespit edilen 4 dolandırıcı, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Finans 2024-03-21 12:54:49

Bayi nasıl yazılır? Bayi mi bayii mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bayi sözcüğü Türkçede farklı ögelerle bir araya getirilerek birleşik kelime olarak ya da tek başına yaygın bir şekilde kullanılan ifadelerdendir. TDK tarafından herhangi bir ürünü ana firma adına satma yetkisi bulunan kimse, dükkan veya kuruluş olarak tanımlanan bayi sözcüğü Arapça kökenlidir. Bu da bayi doğru yazılışının kaç adet i sesiyle olduğunun araştırılmasına yol açar. TDK tarafından sunulan güncel açıklamalar ise bayi sözcüğünün yazılı dildeki doğru kullanımının belirtilmesini sağlar.

Egitim 2024-03-03 11:55:48

İnternet üzerinden ürün satma yöntemiyle dolandırıcılık yapan 3 kişi yakalandı

Samsun’da internet üzerinden ürün satma yöntemiyle dolandırılan vatandaşların polise şikayeti üzerine 3 kişi, Ankara ve Mersin’de yakalandı.

Yurthaber 2024-03-01 14:16:56

Müşterilerini dolandırıp 500 milyon liralık altın ile kaçan kuyumcunun ifadesi ortaya çıktı: 'Parayı döndüremedim'

Bursa'da kuyumcu Ahmet Ö. (44), 'Yavru' adını verdiği sistemle, piyasa değerinin altında altın satma ve kazanç sağlama vaadiyle müşterilerini dolandırdı. Müşterilerinden topladığı yaklaşık 500 milyon lira ile kaçan Ahmet Ö., İstanbul'da yakalandı. Ahmet Ö.'nün emniyetteki ifadesinde, "İflas ettim parayı döndüremedim, pişmanım" dediği öğrenildi. Ahmet Ö.'nün, bir arkadaşıyla, kuyumcudaki altınları bavula doldurup kaçtığı anların görüntüleri de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 2024-01-04 13:25:38

Arnavutköylü kadınlar El Emeği Göz Nuru standında ürünlerini satma fırsatı buluyor

Arnavutköy Belediyesi, Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri ile kadınların ekonomik gelişimine destek oluyor.

Yurthaber 03-01-24 11:20

Taksim'de turistlere 'yem' tuzağı kamerada! Bir fotoğraf 500 TL

Taksim Meydanı'nı mesken tutan kuş yemcileri, turistleri tuzağa düşüren bir dolandırıcılık çetesine dönüştü. Önce kuş yemi satma bahanesiyle turistlere yaklaşan sahtekarlar, sonra fotoğraf çektikleri turistlerden bir fotoğraf için 500 TL alıyor. Üstelik turistler itiraz etse de, para vermeden ellerinden kurtulamıyor. Suçüstü görüntülenip polise bildirilen 'güvercin çetesi' yakalandı. İşte detaylar...

Haber 22-12-23 08:40

Ucuz araç satışı bahanesiyle 400 milyon TL dolandırdılar! Mağdurların sayısı artıyor

İstanbul'da ucuza araç satma bahanesi ile vatandaşları 400 milyon TL dolandıran 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şimdiye kadar 65 kişinin savcılığa şikayet dilekçesi verdiği ancak mağdurların sayısının artacağı da belirtildi.

Haber 19-11-23 17:03

Dolandırıcılık davasında sanıklar birbirini suçladı

Kocaeli’de sosyal medya üzerinden telefon satma vaadiyle vatandaşı dolandırdıkları iddia edilen sanıklar ilk kez çıktıkları hakim karşısında birbirlerini suçladı.

Yurthaber 26-10-23 10:18

Kütahya’da 1 haftada uyuşturucu madde ticaretinden yakalanan 12 kişiden 8’i tutuklandı

Kütahya Emniyet Müdürlüğünce 1 haftada gerçekleştirilen 7 narkotik operasyonunda uyuşturucu imal etme ve satma suçundan yakalanan 12 kişiden 8’i tutuklandı.

Yurthaber 19-09-23 13:23

Everton'ın ABD'lilere satışı konusunda anlaşma sağlandı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın sahibi Farhad Moshiri, kulüpteki yüzde 94'lük hissesini ABD merkezli yatırım fonu "777 Partners"a satma konusunda anlaşmaya vardı.

Spor 15-09-23 14:29

28 ay uğraştı! Gören fotoğraf çektirmek istiyor: Satılık ilanına koydum, ev teklif eden oldu

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan şoför olarak emekli olan Kemal Albayrak'ın (68), 22 yıl sonra yeniden kavuştuğu ve 28 ay restorasyonuyla uğraştığı klasik aracı görenlerin dikkatini çekiyor. Albayrak'ın yıllar sonra kavuştuğu klasik araca ev bile teklif edenler oldu. Üzülerek aracını satma kararı alan Albayrak ise aylarca restorasyonuyla uğraştığı aracını kendisi gibi değer verecek kişiye satacağını söyledi.

Haber 23-08-23 11:17

Düğün evi basan baba ve oğulları adliyeye sevk edildi

Kocaeli’de düğünde fotoğraf satma meselesi yüzünden çıkan tartışmada damat evini basarak 2 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına sebep olan fotoğrafçı, babası ve kardeşleri adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 18-07-23 15:19

İmzası bile kurumadan transfer oluyor! Cyle Larin için şaşırtan karar...

Geride bıraktığımız sezonun ara transfer döneminde Club Brugge'dan Real Valladolid'e kiralık olarak giden Cyle Larin, gösterdiği etkili performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Kanadalı futbolcunun bonservisini sezonun bitimiyle birlikte 1.5 milyon euroya alan İspanyol ekibi, küme düşmesiyle birlikte oyuncuyu satma kararı aldı. İşte detaylar...

Spor 28-06-23 12:59

Görüntüler ortaya çıktı: Onlarca plakasız 'sıfır araç' otoparkta jelatinleriyle bekliyor... 'Stokçuluk'ta son nokta!

Sürekli artış eğiliminde olan sıfır otomobilleri bayilerde bulabilmek neredeyse imkansız hale geldi. Fiyatların sürekli artması, hem araçlara duyulan talebi arttırdı hem de bayilerin araçları bekleterek daha yüksek fiyatlara satma eğilimlerini yükseltti. Son olarak Diyarbakır Havalimanı'nda ortaya çıkan görüntülerde otoparkta onlarca sıfır otomobilin plakasız ve jelatinli halde görülmesi akıllara fırsatçılık iddialarını getirdi...

Haber 21-06-23 12:17

Mersin'de dayanışma stantları depremzede esnafı müşterilerle buluşturuyor

Yenişehir ilçesinde oluşturulan 50 stant, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle iş yerlerinden uzak kalan esnafa ürünlerini satma imkanı sunuyor. - Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit: - "Etkinlikte ilk haftaları Hataylı esnafa ayırdık. Önümüzdeki günlerde Adıyaman ve Kahramanmaraş'taki depremzedeleri de ağırlayacağız"

Yurthaber 19-06-23 11:10

Adana'da araç satma bahanesiyle dolandırıcılığa 7 tutuklama

Adana'da iki kişiyi araç satma bahanesiyle kandırıp 1 milyon 29 bin lira dolandırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan 8 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Yurthaber 16-05-23 09:55

Stepne ve ses sisteminden çıktı! Tam 8 kilo... İfadesi 'pes' dedirtti

Adana’da polisin şüphe üzerine durdurup, narkotik köpeğiyle arama yaptığı otomobilde, stepne ve ses sisteminin içerisine gizlenmiş 8 kilo 400 gram esrar ele geçirildi. Tutuklanan 2 şüpheliden H.C.'nin (32) ifadesi 'pes' dedirtti. H.C, ifadesinde "Uyuşturucu madde kullanıyoruz. Toplu aldık. Satma gibi bir amacımız yoktu” dedi. M.G.'nin ise uyuşturucu maddenin varlığından haberi olmadığını söylediği aktarıldı.

Haber 12-05-23 10:23

Oyun konsolu satma bahanesiyle vatandaşları dolandıran 3 şüpheli tutuklandı

İnternet üzerinden oyun konsolu satma bahanesiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla Kayseri'de gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 04-05-23 16:03

Oyun konsolu satma bahanesiyle vatandaşları dolandıran 3 şüpheli yakalandı

İnternet üzerinden oyun konsolu satma bahanesiyle dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 3 zanlı Kayseri'de gözaltına alındı.

Yurthaber 04-05-23 10:20

İbrahim Kalın canlı yayında yanıtladı! Kızılay Başkanı'nın o koltukta oturuyor olması sizin içinize siniyor mu?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı bir televizyon programında Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile ilgili soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. "Kızılay Başkanı'nın o koltukta oturuyor olması sizin içinize siniyor mu?" sorusuna cevap veren Kalın, "Çadır satma bir hataydı, çadır satılmaz. Ama pireye kızıp yorgan yakmayalım. Kızılay hepimizin. Zamanı geldiğinde umarım gereğini yapar arkadaşlar." ifadelerini kullandı.

Haber 14-04-23 23:49

Adana'daki 'ekmek satma' kavgası kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralı

Adana'da, bir market sahibi ile seyyar olarak ekmek satan bir kişi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tarafların birbirlerine kurşun yağdırması sonucu bir kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.

Haber 24-03-23 23:35

Pakistan'ın eski Başbakanı Imran Khan hakkında tutuklama emri çıkarıldı

Pakistan'ın eski Başbakanı Imran Khan hakkında kadın yargıcı tehdit ettiği iddiasıyla ilgili açılan dava ve devlet hediyelerini satma ve mal varlığını gizleme suçlamalarıyla ilgili Toshakhana davasına katılmaması nedeniyle iki tutuklama emri çıkarıldı.

Haber 13-03-23 18:51

Balıkesir'de otomobil parçası satma vaadiyle dolandırıcılık yapan 5 şüpheli tutuklandı

Balıkesir'de internet üzerinden iletişim kurdukları kişileri otomobil parçası satma vaadiyle dolandırdıkları ve bu yöntemle aralarında depremzedelerin de bulunduğu mağdurlardan 1 milyon lira haksız gelir elde ettikleri tespit edilen 6 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Yurthaber 27-02-23 07:44

560 ölünün naaşını parçalarına ayırıp satmışlar! 'Öyle bir suç yok' deyip...

ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay ortaya çıktı. Anne-kız iki kadın, sahip oldukları cenaze evi aracılığıyla kendilerine teslim edilen 560 merhumun naaşlarını tam 8 yıl boyunca parçalara ayırıp sattı. İki kadın hapis cezasına çarptırılırken ABD federal kanununda ceset parçalarını satma suçu açık olmadığı için kadınlar, merhumların ailelerini dolandırmaktan hüküm giydi. İki kadının merhumların ailelerinden bin dolar cenaze ücreti aldıkları da anlaşılmış ve kadınlar suçlarını kabul etmişti.

Haber 04-01-23 12:42

Konya'da internetten ürün satışı bahanesiyle dolandırıcılık yapan zanlı yakalandı

Konya'da internetten ürün satma bahanesiyle ilan vererek vatandaşları dolandırdığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 28-12-22 13:50

İndirim izdihamında akıllara durgunluk veren anlar! Tava için birbirlerini ısırdılar

Ankara'da tadilat nedeniyle tüm ürünleri yarı fiyatına satma kararı alan bir mağazada izdiham yaşandı. Kalabalık birbirini ezerken, kadınların tava için gösterdiği mücadele de akıllara durgunluk verdi. Görevlinin verdiği tavayı aynı anda başka kadının da alması üzerine çıkan izdihamda kadınlardan biri, diğerinin bileğini ısırdı. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken yaşanan yoğunluk da gözler önüne serildi.

Haber 10-12-22 19:54

Çırağan Sarayı'nda evlilik teklifi! Çete liderinin rüya gibi hayatı ortaya çıktı

Vatandaşların devre mülklerini yüksek fiyata satma vaadiyle kandırarak milyonlarca liralık vurgun yapan çeteye operasyon düzenlendi. 26 kişinin gözaltına alınırken aralarında çete lider R.T’nin de yer aldığı öğrenildi. Çetenin lideri R.T’nin lüks içinde bir hayat sürdüğü ortaya çıktı.

Haber 03-12-22 13:40

Devre mülk sahiplerini hedef alan dolandırıcılık çetesine operasyon: 26 kişi gözaltına alındı

Yalova'da devre mülklerini yüksek fiyata satma vaadiyle kandıran ve milyonlar liralık vurgun yaptığı iddia edilen suç şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alındı.

Haber 02-12-22 19:28

Dolandırıcılarda 6 milyon liralık vurgun! Tek tek not almışlar... 'Satmak istiyor, saf bir adam'

Yaşlıları tuzağa düşürüp devre mülklerini ederinden çok daha yüksek fiyata satma vaadiyle kandırıp dolandıran suç şebekesine ait Ankara merkezli 17 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı. Dolandırıcıların 71 kişiyi dolandırarak 6 milyon liralık vurgun gerçekleştirdikleri öğrenilirken, aramalarda ele geçirilen belgelerde ve evraklarda yazan notlar ise mülk sahiplerinin nasıl dolandırıldığını gözler önüne serdi.

Haber 26-11-22 10:09

Satım opsiyonu nedir?

Finans ve ekonomi alanlarında kullanılan ifadelerden biri de satım opsiyonudur. Taraflar arasında belirlenen bir vade tarihine kadar ya da o vade tarihi içinde belli orandaki değeri, ürünü ya da finansal herhangi bir göstergeyi satma hakkı verme anlamına gelir. Sözleşmeyi alan taraf bu hakka sahip olur.

Finans 13-11-22 20:42

8 dolarlık kaos! Büyük şirketler milyonluk zarara uğrayıp kabus yaşadı, Elon Musk ise durmuyor

8 dolara mavi tik satma planı, sonrasında yaşanan milyonlarca dolarlık zararlar, kabus gibi olaylar... Elon Musk'ın 44 milyar dolar bulup buluşturup satın aldığı Twitter'da işler pek de parlak ilerlemiyor. Musk'ın 8 dolara ücretli mavi tik satma planı özellikle büyük şirketlere milyonlarca dolarlık kabus yaşatmış durumda. Üstelik ünlü kişileri taklit eden mavi tikli hesaplar da bunun cabası. Her ne kadar mavi tik satışı durdurulsa da Elon Musk duracak gibi görünmüyor.

Haber 13-11-22 10:42

Elon Musk'tan sürpriz paylaşım! Merak ediliyordu, zamanla gelişecek diyerek açıkladı

Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın alan Elon Musk, sosyal medya platformunun çehresini değiştirmeyi sürdürüyor. Son olarak ünlü milyarderin aylık 8 dolara mavi tik satma planını ABD ara seçimlerinden sonrasına bıraktığı basına yansıdı. Twitter'ı geliştirmek ve dijital bir kent meydanına dönüştürmek için yoğun mesai harcayan Musk şimdi de "zamanla gelişecek" diyerek merak edilen Twitter kurallarını açıkladı. İşte 44 milyar dolarlık Twitter'da yapmamanız gerekenler...

Haber 07-11-22 17:39

Estetikle yüzünü tamamen değiştirmiş! Müge Anlı'da ortaya çıkan 'yağ satarız bal satarız' dolandırıcısı tutuklandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Tuba Koçman, tanıştığı kadınları 'yağ satma' vaadiyle kandırarak dolandırdığı öne sürülen Mustafa İnce'nin kendisini de 'yağ satarız bal satarız' diyerek dolandırdığını, kardeşinin de mağdur olduğunu anlatmıştı. Kent genelinde 30 kişiyi milyonlarca TL dolandırdığı belirlenen ve gözaltına alınan İnce tutuklandı. Öte yandan İnce'nin bu parayı nasıl kullandığı, herkesi şaşkına çeviren gerçek ortaya çıktı.

Haber 02-11-22 09:22

Cizreli kadınların el emeği kooperatifle gelire dönüştü

Şırnak'ın Cizre Kaymakamlığının desteğiyle oluşturulan kooperatifle 100 kadın evlerinde yaptıkları ürünleri satma imkanı buldu - Kooperatif Başkan Yardımcısı Hamide Toksul: - "Kadınlarımız, evlerinde yaptıkları ürünleri kooperatif aracılığıyla satarak ev ekonomilerine katkı sağlıyor"

Yurthaber 29-09-22 11:14

Adeta kendi kendini satma becerisi olan hayat kolaylaştırıcı ürün önerileri

Yaşam kalitesini yükseltebilmek ve sorumlulukları vaktinde yerine getirebilmek için hem zamanı iyi yönetmek hem doğru ürünleri kullanmak gerekiyor. Günlük yaşantıda karşılaşılan sorunları kolayca çözebilecek pratik ürünler bulunuyor. Kendiniz ve sevdikleriniz için evde, iş yerinde, okulda ya da seyahatte kısacası yaşamın her anında kullanılabilen ve hayatı kolaylaştıran ürün önerilerine ihtiyacınız varsa tam size göre bir liste ile karşınızdayız!

Haber 12-09-22 14:53

Mersin'de ev satma vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 2 zanlı tutuklandı

Mersin'de ev satma vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 2 zanlı tutuklandı

Yurthaber 06-09-22 11:40

Otomobilde ‘15 Eylül’ telaşı: Sıfır araç alımını durdurdular! Fiyatlar 100 bin lira düştü ama…

15 Eylül itibariyle araç ticareti yapanlara 6 ay ve 6 bin kilometre zorunluluğu getirilecek. Yönetmeliğin yürürlüğe girmesine sayılı günler kalırken, oto galericilerde ellerinde bulunan sıfır araçları satma telaşına düştü. Oto galeri sahibi Esat Aydın "15 Eylül’den sonra bu araçları satmamak gibi bir lüksümüz yok, satmak zorundayız. Araca 6 bin kilometre binerek, yasaya uyup o aracı satmayı planlıyoruz. Biz şu anda fiyatları 100 bin lira düşürdük ama talep yok" dedi.

Finans 03-09-22 11:50

25 bin kişi gelen mesajla şoke oldu: Sizi dolandırdık, özür dileriz

Balıkesir'de ucuza bisiklet ve elektrikli motosiklet satma ve para kazanma vaadiyle para karşılığı üye toplayan dolandırıcılar siteyi kapatıp 25 bin kişiyi dolandırdı. Dolandırıcıların üyelere gönderdiği mesaj vatandaşları şaşkına çevirirken, söz konusu mesajda "Biz sizi dolandırdık. Bu bizim sorumluluğumuz özür dileriz" ifadeleri yer aldı.

Haber 01-08-22 16:28

Otomobil almak isteyenlere şok tuzak! “Aracın yedek anahtarı evde kaldı alıp geleyim” bahanesiyle vatandaşları dolandırıyordu

Bayrampaşa'da araç satma bahanesi üzerine vatandaşları tuzağa düşürüp dolandıran şahıs için polis harekete geçti. Kiraladıkları araçları internet üzerinden satışa koyup, “aracın yedek anahtarı evde kaldı alıp geleyim” bahanesi ile aracı bırakıp noterden ayrılarak dolandırıcılık yaptığı belirlenen M.C. isimli şahıs yakalandı. Benzer suçlardan 17 adet kaydının olduğu tespit edilen M.C adli makamlara sevk edildi.

Haber 19-06-22 16:47

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac kabusa dönen uçak yolculuğunu anlattı! “Yanımdaki yolcu gaz çıkartınca...”

Sosyal medyadan kendisine yöneltilen gazını kavanozlara koyarak satma fikrine ilginç bir şekilde cevap veren fenomen isim Paige Spiranac, yanındaki yolcunun gaz çıkartmasıyla kabusa dönen yolculuğundan söz etti. Uçuş sırasında bir yolcunun şiddetli gaz çıkartmasıyla dehşete düştüğünü ifade eden Spiranac, “Bütün seyahatim boyunca öğürdüm” dedi.

Trend 17-06-22 17:05

Çimsa, Kayseri ve Niğde fabrikalarını satma kararı aldı

Çimsa, Kayseri ve Niğde fabrikalarını satma kararı aldı

Yurthaber 16-06-22 22:49

Rusya döviz satma zorunluluğunu revize etti

Rus ihracatçıların döviz kazançlarının yarısını hükümete satmaya yönelik mecburiyet kaldırıldı.

Finans 09-06-22 17:07

İstanbul'dan Moskova'ya uçmuştu! ABD, Abramoviç'in uçaklarına el koyuyor

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi üzerine Rus lider Vladimir Putin ile yakınlığıyla bilinen Roman Abramoviç'in uçaklarına el koymak için Amerika Birleşik Devletleri (ABD) harekete geçti. Chelsea'yi satma kararı alan Abramoviç'in, İstanbul'dan Moskova'ya uçan Gulfstream ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden Moskova'ya uçan Boeing tipi ABD menşeli uçaklarının Rusya'ya izinsiz olarak uçtuğu gerekçesi öne sürülerek el koymak için izin alındığı belirtildi.

Haber 06-06-22 21:19

Golf fenomeni Paige Spiranac’ten ilginç soru! “Bunun için ne kadar ödeyeceksiniz?”

Sosyal medyada golf tüyoları paylaşarak kısa sürede popüler olmayı başaran Paige Spiranac, kendisine yöneltilen bir soruya verdiği cevapla herkesi şaşırtmayı başardı. Bir podcastinde gazını kavanozlayarak satma fikri üzerine tartışan Spiranac, takipçilerine “Bunun için ne kadar ödeyeceksiniz?” diye sordu.

Trend 04-06-22 11:48

Alım opsiyonu nedir? Alım opsiyonunda yükümlülükler var mı?

Alım opsiyonu, alıcı ve satıcı için sigorta görevi üstlenir. Herhangi bir menkul kıymetin, belirlenmiş bir fiyat üzerinden alıcı ve satıcı arasındaki değiş tokuş işlemidir. Vadeli işlem sözleşmeleri ile benzer özelliklere sahip olan alım opsiyonu nedir Alıcısına dayanak varlığı alma hakkı tanır. Alıcının hakkını kullanmak istemesi halinde satıcının, dayanak varlığı alıcıya satma zorunluluğundan söz edilir. Alım opsiyonunda sözleşme zorunluluğu var mıdır?

Finans 01-06-22 10:05

Kurban Bayramı öncesi yeni dolandırıcılık: Ucuz koyun! Çok sayıda gözaltı var

Kurban Bayramı yaklaşırken koyun satışıyla ilgili dolandırıcılık haberleri de geliyor. Son olarak 3’ü kamu görevlisi 31 şüphelinin, ucuz fiyata koyun satma bahanesiyle sosyal medya üzerinden irtibat kurdukları kişileri dolandırdıkları iddia edildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Haber 27-05-22 19:29

96 model aracını 100 bin liraya satışa çıkardı! 'Nazar değecek diye...'

Kırşehir’de Ferdi Aşıroğlu, 2018 yılında 20 bin liraya aldığı Tofaş marka otomobilini 2022 yılında 100 bin liraya satışa çıkardı. Aracının her şeyinin orijinal olduğunu belirten Aşıroğlu, "Normal şartlarda ben otomobilimi satma taraftarı değilim ama müşterisi çok. Nazar değecek diye de satmak istiyorum" dedi.

Haber 23-05-22 10:28

Satma ne demek? Satma kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Satma, anlamı irdelenen kelimeler arasında yer alır. Kendimizi ifade etmek için kullandığımız kelimeler, sayısız anlam ve ifadeyle şekillenen dili zenginleştiren unsurlardandır. Bu sebeple kelime anlamları hakkında bilgi sahibi olmak önem taşır. Türkçe konuşan kişileri araştırmaya iten Satma kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:48

McDonald's Rusya’ya Veda Ediyor

Sovyetler Birliği döneminde açılan ilk Amerikan ‘fast food’ restoranı McDonald's, otuz yıldan uzun bir süre sonra, Rusya'daki işletmelerini satma sürecine girdiğini açıkladı

Haber 16-05-22 21:05