HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit babasından terörü öfke

Erzurumlu şehit babası Hatem Tetik, Hakkari ve Siirt’te son iki günde askerlerin şehit olmasının yüreklerini bir kez daha yaktığını belirterek, terör örgütüne öfke kustu.

Şehit babasından terörü öfke

1995 yılında Bitlis'in Güloymak ilçesine bağlı Yemişveren mevkisinde teröristler ile çıkan çatışmada şehit düşen oğlunun acısının hala yüreğini dağladığını belirten Erzurum Şehit Aileleri Dernek Başkanı Hatem Tetik, terör örgütüne lanet okudu. Her şehit haberinin yüreklerini yaktığını ifade eden Tetik, "Bu acıyı yaşayan bilir" dedi.

Tetik, "Terör konusu sadece güvenlik güçlerinin meselesi ve devletin bazı organlarının üzerine düşen bir olay değildir. PKK terör meselesi, Türk halkının ve Türk ulusunun meselesidir. PKK terör örgütüne karşı Türk milleti olarak top yekun mücadele etmeliyiz. Bu mücadele güvenlik kuvvetlerinin yanında halkımızın yöneticilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının iştirakiyle birlik ve beraberlik olmamız gerekir. Terör örgütlerinin en çok korktuğu şey, toplumun kendilerinden başka tamamının el ele, gönül

gönüle bir karşı cephe oluşturmasıdır. Askeri birliklerimize roketatarlı saldırı yapılmakta, yollara mayın döşeyip askerlerimizin şehit olmalarına sebep olanlara artık dur demenin zamanı gelmiştir. Türkiye'yi bölmek, parçalamak isteyen içimizdeki vatan hainleri tespit edilmiştir. Şehitlerimizin akan kanlarının yerde kalmaması için gereken neyse yapılacaktır. PKK terör örgütü ne yaparsa yapsın, ihanetin boyutu ne olursa olsun Müslüman Türk milleti her zaman olduğu gibi yine birliğini beraberliğini devam ettirecektir. Vatanın bölünmeyeceğini, bayrağın inmeyeceğini, ezanın dinmeyeceğini bu çapulcular iyi bilmeliler. Bu vatan hainlerine karşı Türk milleti olarak top yekun birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekir. Çünkü Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur" diye konuştu.

Tetik, Hakkari ve Siirt’ten gelen şehit haberlerin de bir kez daha yüreklerinin

yandığını belirtti.

Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, saldırılara dur deme zamanının geldiğini ifade ederek, “Birileri bu ortamda bayram ederken, vatan evlatlarının evlerinden feryatlar yükseliyor. Buna göz yumulamaz, sessiz kalınamaz. Türkiye’yi bölmek ve parçalamak için el ele verenler, içimizdeki terör destekçileri bayram ederken, şehit olan askerlerimizin evlerinde ise feryatlar yükselmektedir. Tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğan hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiklerin baba ocaklarına ateş düştü. Anneler ve babalar, güle oynaya vatan borucunu ödemeleri için asker ocağına gönderdikleri ve terhis olmalarını bekledikleri yavrularının acı haberleriyle yıkıldılar. Her karış toprağı aziz şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulmuş olan bu güzel vatanımızı bölmeye, parçalamaya, Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan içimizdeki vatan hainlerinin ve onların siyasi uzantılarının güçleri yetmeyecektir.” diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler