Sigara Haberleri

Sigara, nargile… Yönetmelik değişiyor: Darphane de işin içine girecek, zorunlu oluyor

Sigara içenleri de üretenleri de yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakanlığı yönetmelikte düzenlemeye gidiyor. Buna göre tütün mamulünün perakende satış fiyatı, paket üzerinde siyah zemin üzerine beyaz renkte “… TL” şeklinde yazılacak. Ayrıca sigara paketleme makinesine verilen izin, ürün izleme sistemi kurulumu için Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’ne bildirilecek.

Finans 16-03-2024 08:42

Elektronik sigara içenler aman dikkat! Uzmanından ’tiryaki dili’ uyarısı! Kalıcı tat kaybına neden olabiliyor

Sigarayı bırakmak için elektronik sigaralara kullananlara uzman uyarılarda bulundu. ’Tiryaki dili’ sendromuna yakalanılabileceğine dikkat çeken KBB Uzmanı Op. Dr. Özer, elektronik sigaranın kalıcı veya ciddi tat sorunlarına yol açabileceğine dikkat çekti.

Kadin 23-02-2024 08:35

Sigara satışıyla ilgili harekete geçtiler: 2009'dan sonra doğanlar...

İngiltere'de sigarayla mücadele kapsamında birçok kritik adım atıyor. Mecliste yakın zamanda gündeme gelecek bir yasa tasarısında sigarayla ilgili radikal tedbirler alınacağı belirtildi. Buna göre 2009 sonrası doğanlara sigara satılamayacak.

Haber 19-02-2024 17:12

Hiç sigara içmeyen pasif içicinin karbonmonoksit oranı tiryaki ile karşılaştırıldı! Sonuç çok şaşırttı

Samsun’da sigara bıraktırma etkinliğinde hayatında hiç sigara içmemiş bir pasif içicinin ciğerlerindeki karbonmonoksit oranı sigara içen bazı vatandaşların oranından yüksek çıktı.

Haber 14-02-2024 15:01

Diğer Haber Etiketleri

Sigara

Sigara Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sigara Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Üreme sağlığı açısından olumsuz etkileri daha yüksek' diyerek uyardı: Pasif içicilerin yüzde 64'ünü kadın

Pasif içicilerin yüzde 64'ünü kadınların oluşturduğu ve dumana maruz kalmanın da üreme fonksiyonlarını bozduğu belirtildi.

Kadin 12-02-2024 17:58

Üreme fonksiyonlarını bozarak gebelik şansını azaltıyor! DSÖ'ye göre 600 bin mağdurun %64'ü kadın... 'Kalıcı olumsuz etkilere neden olabilir'

Pasif içicilerin yüzde 64'ünü kadınların oluşturduğu ve dumana maruz kalmanın da üreme fonksiyonlarını bozduğu belirtildi.

Kadin 12-02-2024 14:20

Tüm dünyada azalıyor, Türkiye'de artıyor! Üzücü tablo 'Aslında yasak, buna rağmen...'

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada dünya genelinde tütün kullanımında azalma yaşanmasına rağmen Türkiye’de artış görüldüğüne dikkat çekti.

Kadin 08-02-2024 16:43

Böbreklerini seven bu 6 alışkanlıktan kurtulsun! Değişimi kısa sürede fark edeceksiniz

Böbrek sağlığımız, genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır. Böbrek sağlığını korumak için bazı alışkanlıklardan kaçınmak gereklidir. İşte böbreklerini sevenlerin uzak durması gereken 6 madde...

Kadin 29-01-2024 08:40

Sigara içerken babalarına yakalanan kuzenler koşarak kaçtı! 4 gündür her yerde aranıyorlar

Adana'da yaşayan 14 yaşındaki Reyhan Hürü Gönül ve kuzeni 17 yaşındaki Hatice Taşyürek 4 gün önce evden markete gitmek için çıktı. Kızlar evlerinin yakınındaki Kasım Gülek Çocuk Parkı'na giderek sigara yaktı. O sırada Reyhan'ın babası kızları gördü. Kızlar korkarak kaçmaya başladı. Baba kovalasa da yetişemedi. 4 gündür haber alınamayan kızların ailesi perişan halde kızlarına eve dön çağrısı yaptı.

Haber 27-01-2024 10:45

Eski sevgilisini eğlence mekanında görünce deliye döndü! 'Cinsel içerikli mesajların' ardından bir detay daha ortaya çıktı: 'Vücudumda defalarca sigara söndürdü'

Eğlence mekanında eski sevgilisini görünce adeta deliye dönen 51 yaşındaki İrfan Şahin, zorla dışarı çıkardığı Sibel Kahraman'a dehşeti yaşattı. Zorla bindirdiği otomobilde Kahraman'ın yüzüne 9 kez kafa attığı iddia edilen Şahin tutuklandı. Suçlamaları reddeden Şahin, Kahraman'ın, evine girerken düştüğünü iddia etti. Kahraman ise eski sevgilisinin cinsel içerikli mesajları yüzünden ayrıldığını bu yüzden de kendisine şiddet uyguladığını ve vücudunda sigara söndürdüğünü söyledi.

Haber 22-01-2024 11:08

'Bir ölüm makinesi gibi çalışıyorlar' Türkiye, günlük kişi başına düşen ortalama 17.1 adetle sigara kullanımında dünyada 1. sırada! Uzmanlardan kritik uyarı

Türkiye, kişi başına düşen ortalama günlük sigara tüketim adedi sayısında dünya birincisi olduğu belirtildi. Sigarayı bırakmak isteyenlerin yöneldiği elektronik sigaraların da en az sigara kadar zararlı olduğunu belirten uzmanlar, bazı kesimlerce sigaraya göre masum gösterilmek istenen elektronik sigaraların ‘ağır solunum yetmezliği ile akciğer hasarına yol açtığı’ belirtildi.

Haber 18-01-2024 11:12

Annesiyle tütün kavgası yaşadı! Cam masayı başında kırarak annesini öldürdü... Savunması 'pes' dedirtti... Hapishane için fazla güzelim

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas bölgesinde yaşayan 29 yaşında olan Hend Bustami isimli bir kadın, 61 yaşındaki annesi Afaf Hussanen ile yaşadığı tütün kavgasından sonra yaşlı kadını öldürdü. Cam masayı annesinin başında kırdıktan sonra cam parçasıyla yaşlı kadını bıçaklayarak öldüren Hend Bustami, "Hapishane için fazla güzelim" diyerek kendisini savundu.

Trend 11-01-2024 14:11

Sigara zammı sonrası alkole de zam geldi! İşte yeni fiyatlar...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte zam haberleri art arda gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde artan sigara fiyatları sonrasında bir zam haberi daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna paket başına zam yapıldığını dün duyurmuştu. Dündar bu kez de alkole gelen zammı paylaştı.

Haber 05-01-2024 18:20

SİGARAYA YENİ ZAM | Artık 70 TL'ye satılıyor... 2024 sigara fiyatları değişti, yeni yıl hızlı başladı

Sigaraya yeni zam geldi. 2024'ün başlamasıyla sigara fiyatlarında yaşanan art arda artışlara bir yenisi daha eklendi. 4 Ocak 2024 itibariyle bir sigara grubuna daha zam geldi. Tiryakiler "2024'te en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?" sorusuna yanıt ararken, son gelen zamla birlikte artık 70 TL'ye satılan sigara da var.

Finans 04-01-2024 08:45

Sigaraya zam geldi! En pahalı sigara fiyatları 60 TL’ye yükseldi

Geçtiğimiz aylarda artan sigara fiyatlarına bir zam daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna paket başına zam yapıldığını duyurdu.

Finans 01-01-2024 18:08

Sigara ve tütün ürünleri için ÖTV düzenlemesi... Karar Resmi Gazete'den duyuruldu: Uygulanmayacak!

Tütün ürünlerinde 'ÖTV' düzenlemesi Resmi Gazete'de Yayımlandı. Sigara ve bazı tütün mamullerinden alınan özel tüketim vergisi (ÖTV) oranları düşürülürken ve asgari maktu ÖTV tutarları artırıldı. Ancak yeni oran ve tutarlar 2024 yılı Ocak-Haziran dönemi için uygulanmayacak.

Finans 28-12-2023 08:28

Kırklareli'nde sigaranın zararları paneline verilen arada sigara içtiler

Kırklareli'nde sigaranın zararlarının konuşulduğu panelde verilen arada katılımcıların çoğunluğu sigara içmeye çıktı.

Yurthaber 22-12-2023 10:43

Bursa'da günde 3 paket sigara içen tiryaki, uzmanlar sayesinde bağımlılıktan kurtuldu

Bursa'da, 22 yıl boyunca günde 2-3 paket sigara içtikten sonra sağlık sorunları yaşamasının ardından uzman desteği alan tiryaki, bağımlılıktan kurtuldu.

Yurthaber 21-12-2023 12:10

Dalgın komşu binayı yakıyordu! Yaktığı sigara pahalıya mal oldu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yanık unutulan sigara nedeniyle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında yaralanan olmazken ev sahibi son anda kurtarıldı. Apartman sakinlerinden Sudenaz Akkan panikle dışarı çıktığını daha sonra evdeki kedileri aklına gelince tekrardan binaya girdiğini belirterek, "Mahsur kalan 3 kedimi kurtardım, çok korkmuşlar" dedi.

Haber 19-12-2023 23:41

Sigara ve alkole zam mı geliyor? ÖTV muhasebesi en ucuz sigara fiyatlarını değiştirecek: Zararına 51,5, maliyet eklenirse 65 TL!

Sigara fiyatları ve alkol fiyatları için yeni yıldan itibaren yeni bir ÖTV artışı gerçekleşecek. 6 aylık ÜFE artışı kadar artacak ÖTV oranları sonrası en ucuz sigara fiyatının üretici hiçbir maliyeti yansıtmadan satış yapması halinde bile 51,5 liraya satılması öngörülüyor. Ancak maliyet artışı eklendiğinde ise en ucuz sigara 60-65 TL bandına yükselebilir.

Finans 18-12-2023 13:57

Sigara içmek için aracından indi, feci şekilde can verdi! O anlar kamerada

Üsküdar'da sigara içmek için aracından inen Fikret Elmas, el frenini çekmediği için indikten kısa bir süre sonra hareket eden otomobilini durdurmaya çalıştı. Aracının altında kalan Elmas, olay yerinde hayatını kaybetti. El freni çekilmeyen park halindeki otomobilin hareket ederek yokuş aşağı kaydığı anlar çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 27-11-2023 12:31

SİGARAYA ZAM mı geldi? 12 Kasım 2023 en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları ne kadar oldu? Zam gelmeyen grup kalmadı!

Sigaraya zam geldiği yönünde haberler sonrası en düşük ve en yüksek sigara fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda bir sigara grubuna daha zam geldiğini belirtti. Twitter (X) başta olmak üzere sosyal medyadaki paylaşımlar sonrası birçok kişi internette "Sigaraya zam mı geldi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 12 Kasım 2023 en düşük ve en pahalı sigara fiyatları ne kadar oldu?

Finans 12-11-2023 14:29

Sigaraya zam geldi! En pahalı sigara fiyatları 58 TL’ye yükseldi

Sigaraya zam gelmesinin ardından en düşük ve en yüksek sigara fiyatları arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde diğer sigara gruplarına gelen zamların ardından bugün de Philip Morris grubu 5 liralık zam yaptı. Peki, 7 Kasım 2023 Salı sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte detaylar…

Finans 07-11-2023 09:17

Otuz yıldır her gün sigara içen adamın akciğerlerinin görüntüsü çok konuşuldu! Organlarını bağışlamak istemişti ama...

Çin’in Jiangsu vilayetindeki Wuxi Halk Hastanesi’nde organ bağışında bulunmak için vefat eden bir hasta ameliyat edildi. Russia Today’in (RT) haberine göre organ nakli ekibinin başındaki cerrah Chen Jingyu ve ekibinin ameliyata ait görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Çin'in sosyal medya uygulamalarında görüntüler 25 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

Trend 04-11-2023 14:57

Sigaraya bir zam daha geldi! Yeni fiyatlar belli oldu

Geçen ay da artan sigara fiyatlarına bir zam daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaralara paket başına 5 TL zam yapıldığını duyurdu.

Finans 03-11-2023 20:49

Sigaraya zam geldi, fiyatlar bir kez daha değişti! En ucuzu 50 lira oldu

Geçtiğimiz ay zamlanan sigara fiyatları bu ay bir kez daha değişti. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, JTI grubu sigaralara 5 lira zam geldiğini açıkladı. Böylece en ucuz sigara 50 lira oldu.

Finans 02-11-2023 08:05

SİGARAYA ZAM mı geldi? 2 kasım 2023 en düşük ve en pahalı sigara fiyatları ne kadar oldu? Zam açıklaması!

Sigara zammı sonrası güncel fiyatlar merak ediliyor. Zamlı sigara fiyatlarına dair açıklama bugün Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapıldı. Bu gelişmenin ardından sigara zammının detayları merak konusu oldu. İşte en düşük ve en pahalı güncel sigara fiyatları...

Finans 02-11-2023 07:33

SİGARA ZAMMI SON DAKİKA 2 EKİM 2023: Sigaraya zam mı geldi, güncel fiyatlar ne kadar, kaç TL? En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları!

Sigara ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. Bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi olduğunu ifade eden Aybaş, diğer markalara da zam gelebileceğini belirtti. Peki, sigaraya zam mı geldi, güncel fiyatlar ne kadar, kaç TL? İşte, 2 Ekim 2023 Pazartesi günü itibarıyla en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları...

Finans 02-10-2023 07:56

Biorezonans ile sigara bırakılır mı? Biorezonans ile sigara bırakma işe yarıyor mu?

Biorezonans terapisi son yıllarda sigara bırakma sürecinde bir alternatif olarak dikkat çekmiştir. Bu terapi türü vücudun enerji frekanslarını düzenlemeye odaklanarak bağımlılık yaratan maddelere karşı direnci artırmayı amaçlar. Sigara bağımlılığı sağlık sorunlarına yol açabilen ve kişinin yaşam kalitesini olumsuz etkileyen bir problemdir. Bu nedenle birçok kişi sigara bırakma yöntemlerini araştırırken biorezonansın sigara bırakmada etkili olup olmadığını merak eder.

Haber 29-09-2023 01:21

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

Osmaniye merkezli 2 ilde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 20-09-2023 10:11

Sigara ve alkol satışı yasağında kapsam genişletildi! Karar Resmi Gazete’de: Açık alanlarda…

Alkollü içki sunumu ve satışı ile tütün mamulleri satış yasağı genişletildi. Resmi Gazete'de yayımlanan karar kapsamında sağlık, eğitim ve öğretim, kültür ve spor hizmeti verilen yerlerin bahçeleri de yasak sınırı içine dahil edildi.

Finans 20-09-2023 09:04

Turiste sigara için verdiği fiyat pes dedirtti! Görüntülerin ardından harekete geçildi: 21 bin lira ceza

Sosyal medyada gündem olan videoyla ilgili harekete geçildi. Bir turist, 55 liralık bir sigarayı kendisine 116 liraya satmaya çalışan esnafı cep telefonuyla görüntüledi. Turiste farklı bir fiyat uyguladığını söyleyen esnafın görüntüleri kısa sürede tepki çekti. Antalya Valiliği harekete geçerek görüntülerdeki esnafa 21 bin 936 ceza kesti.

Haber 19-09-2023 22:42

Ardahan'da gümrük kaçağı sigara ve içki ele geçirildi

Ardahan'da düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı sigara ve içki ele geçirildi.

Yurthaber 18-09-2023 07:58

Ardahan'da gümrük kaçağı sigara, içki ve makaron ele geçirildi

Ardahan'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, gümrük kaçağı sigara, içki ve doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Yurthaber 14-09-2023 08:34

SİGARA ZAMMI SON DAKİKA: 6 Eylül 2023 zamlı sigara fiyatları ne kadar, en düşük ve en pahalı sigara kaç TL? 2 gruba zam geldi!

Sigaraya zam son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş Temmuz ayında uygulanan son zam sonrası bir sigara grubuna daha zam geldiğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Bu gelişmenin ardından bir diğer firma da fiyatlara zam yaptı. Peki, zamlı sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 6 Eylül 2023 Çarşamba günü itibarıyla en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Finans 06-09-2023 08:27

SİGARA ZAMMI SON DURUM: 5 Eylül 2023 zamlı sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? En düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Sigaraya zam haberlerinin ardından son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz ayında uygulanan son zam sonrası bir sigara grubunda fiyatlar tekrar yükseldi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını duyurdu. Peki, zamlı sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 5 Eylül 2023 salı günü itibarıyla en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Finans 05-09-2023 08:14

Otomobilde sigara içerken canlarından oluyorlardı! Ortalık bir anda masmavi oldu

Park halindeki araçlarında sigara içen arkadaşlar hayatlarının şokunu yaşadı. B.P.'nin elindeki sigara yanarken gaz tüpüyle çakmağına dolum yapmak isteyen E.U. patlamaya sebep oldu. Çeşitli yerlerinden yaralanan 2 arkadaş kendi imkanlarıyla hastaneye zor yetişti. Yaralan E.U. kabus gibi dakikaları, "Otomobilde oturuyorduk. Çakmağın gazı bitmişti. Torpidoda olan gaz tüpü ile çakmağı doldururken sigara yaktık. O sırada patlama oldu. Ortalık bir anda masmavi oldu" sözleriyle anlattı.

Haber 02-08-2023 21:21

Van'da kaçakçılık operasyonlarında 17 şüpheli yakalandı

Van'da geçen hafta gerçekleştirilen operasyonlarda, gümrük kaçağı sigara, telefon ve akaryakıt ele geçirildi, 17 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 12-06-2023 11:56

Arabada sigara içme cezası ne kadar? 2023 Özel araçta sigara içmenin cezası

Trafikte ihlal edilen kurallara karşılık bazı cezalar belirlenmiştir. Kanunlara göre belirlenen bu cezaların caydırıcı olması hedeflenmiştir. Amaç trafiğin akışının sorunsuz olarak işlemesi ve can güvenliğini sağlamaktır. Hem sürücünün hem yolcuların hem yayaların can güvenliği için bu kurallara uyulması son derece önemlidir. Direksiyon başındayken sigara içmek de bazı riskleri tespit edildiği için kural ihlali kabul edilmiştir.

Haber 10-06-2023 19:17

Gerçek yaşına inanmıyorlar! 60 yaşında genç görünmesini sağlayan basit yaşlanma karşıtı tüyoları

Yaşına göre daha genç gösteren kişilerin yaşam alışkanlıkları ve cilt bakımları oldukça merak ediliyor. Yaşlanma etkilerini yok etmek ve genç görünmek için botoksun etkili sonuçlar sağladığı bilinse de botoks yaptırmadan da genç görünmek mümkün olabiliyor. 60 yaşındaki bir kadın genç görünümünün sırlarını paylaştı.

Kadin 06-06-2023 11:08

Zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? Bir sigara grubu daha fiyat artışına gitti! İşte 2023 en uzu ve en pahalı sigara fiyatı...

Sigara fiyatları ile ilgili son dakika zam haberleri gelmeye devam ediyor. Dün bir sigara grubuna gelen zam sonrası, başka bir sigara grubuna da bugün 5 TL'lik zam geldi. Son gelen zamlarla birlikte en düşük sigara fiyatı ortalama 36 lira 50 kuruş olurken, tiryakiler "Hangi sigaraya ne kadar zam geldi? 6 Haziran 2023 en düşük ve en pahalı sigara fiyatları neler?" sorularına yanıt aramaya başladı.

Finans 06-06-2023 10:49

SİGARAYA ZAM MI GELDİ, hangi sigaraya zam yapıldı? 5 Haziran 2023 Pazartesi en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Sigara fiyatları ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Birçok kişi Twitter ve Instagram başta olmak üzere sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası güncel fiyatları araştırıyor. Peki, sigaraya zam mı geldi, hangi sigaraya zam yapıldı? İşte, 5 Haziran 2023 Pazartesi gününün en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Finans 05-06-2023 11:30

Yangında şaşırtan anlar! Çatıda sigara yakıp itfaiyeyi bekledi

Arnavutköy’de bir binanın çatısında çıkan yangında dairede mahsur kalan bir genç kız, yan binadan çatıya çıkan vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Bu sırada çatıda kalmayı süren vatandaşlardan biri, sigara yakıp itfaiye ekiplerinin gelmesini bekledi. Çatıda sigara içerek bekleyen kişi itfaiye sepetine bindirilerek çatıdan aşağıya indirildi.

Haber 02-06-2023 11:12

Samsun'da Dünya Tütünsüz Gününde gönüllüler sigara izmariti topladı

Samsun'da "31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü" etkinlikleri kapsamında gönüllüler yerlere atılan sigara izmaritlerini topladı.

Yurthaber 31-05-2023 15:26

Sigaradan 50 kat daha fazla hasar bırakıyor! Akciğer kanserine neden oluyor

Uzmanlar sigaranın zararlarını her fırsatta belirterek sigaraya karşı uyarılarda bulunuyor. Akciğer kanserinin en önemli nedeni olarak görülen sigaradan daha kötü etki taşıyan bir madde olduğu düşünülmese de özellikle gençler arasında giderek artan bir ürünün sigaradan 50 kat daha fazla zararlı olduğu öğrenildi.

Haber 31-05-2023 13:31

Adana'da kaçakçılık operasyonunda yakalanan 24 zanlıdan 1'i tutuklandı

Adana'da 59 milyon 49 bin 300 makaron ile bir miktar sigara ve tütünün ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 24 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Yurthaber 31-05-2023 09:54

Antalya'da kaçak alkol ve sigara operasyonunda 3 kişi yakalandı

Antalya'da düzenlenen kaçak alkol ve sigara operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 26-05-2023 15:19

Sigaraya zam geleceği iddia edilmişti! Satışların azaltıldığı haberlerine açıklama: ‘Olağan dışı bir durum…’

Sosyal medyada sigaraya zam yapılacağı beklentisi gündem olmuştu. Bu gelişme sonrası firmaların sigara satışlarını durdurduğu veya azalttığı iddia edilmişti. JTI Türkiye'den sigara fiyatlarına zam iddialarına ilişkin açıklama geldi. Genel Müdürü Conrad Politt, “Bizim açımızdan fiyat artışı beklentisi ya da başka bir saikten kaynaklanan olağan dışı bir durum söz konusu değil" dedi.

Finans 25-05-2023 16:03

Akaryakıt istasyonunda otomobildeki patlama anı güvenlik kamerasında

Giresun'da akaryakıt istasyonunda bir otomobilde meydana gelen patlama, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 25-05-2023 15:34