Silahlı Saldırı Haberleri Ve Son Dakika Silahlı Saldırı Haberleri

Silahlı Saldırı Haberleri Ve Son Dakika Silahlı Saldırı Haberleri

Güvenlik ve can kaybı riski oluşturan silahlı saldırı, Dünya’nın her yerinde gerçekleşebilir. Tabanca, tüfek, pompalı, keskin nişancı silahları gibi pek çok farklı türe sahip olan silahlar, kişisel oalrak satın alınabiliyor olup, oldukça tehlikeli durumlar ortaya çıkarabiliyor. Özellikle okul, alışveriş merkezi gibi toplu alanlarda silah taşıyan kişiler büyük bir risk oluşturuyor. Bu gibi yerlerde silahlı saldırıyı algılamak ve gerekli önemleri hızlı bir şekilde almak gerekir. Silahlı saldırının önüne geçmek için müdahale zamanıyla silahlı kişinin harekete geçme süresinin minimize edilmesi gerekir. Bunu sağlamak için geliştirilen Silahlı Saldırı Algılama Sistemi, oluşabilecek tehlikeleri sıfır hatayla algılayarak güvenliği sağlayan bir donanım haline geliyor.

Silahlı Saldırı Haberleri

Burdur'da çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Burdur'da çıkan silahlı kavgada yaralanan 3 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 19-04-2024 13:30

Yer: Şişli! Holding binasına silahla ateş açıldı

İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı! Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına ve dış cephesine isabet etti.

Haber 19-04-2024 10:32

Babasını tüfekle vurdu, sözleri dehşete düşürdü! 'Beni ve ailemi döverek engelli yaptı'

Bursa'da Mehmet Ali Bulut (24), ev meselesi nedeniyle tartıştığı babası Recep Bulut'u (60) pompalı tüfekle ağır yaraladı. Bulut savunmasında, "Babam, çok küçük yaştan beri anneme, bana ve kardeşlerime defalarca şiddet uyguladı. Hatta annem tamamen görme yetisini kaybetti. Bizi küçükken dövdüğü için hem benim hem de kardeşlerimde yüzde 98 görme ve yüzde 35 işitme kaybı vardır" dedi. Bulut, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 18-04-2024 11:59

Bağcılar'daki silahlı saldırıda motosikletteki 2 kişi yaralandı

Bağcılar'da, motosikletteki 2 kişi silahlı saldırıda yaralandı.

Yurthaber 17-04-2024 08:15

Parkta korkunç cinayet! Silah seslerini duyan telefon sarıldı

Antalya'nın Kepez ilçesindeki bir parkta Fırat Erbi (24), kimliği belirsiz kişi tarafından tabanca ile vuruldu. Silah seslerini duyan çevredekiler ekipleri alarma geçirdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erbi, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 15-04-2024 16:59

Bekçi dehşeti! Borç verdiği parayı alamayınca arkadaşını vurdu

Şırnak'ta çarşı ve mahalle bekçisi M.B., borç verdiği parayı alamadığı memur arkadaşı R.N.G.'yi tabanca ile vurarak yaraladı. Diz kapağından yaralanan R.N.G., Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, M.B. gözaltına alındı.

Haber 15-04-2024 15:59

Kahramanmaraş'ta bir eve silahlı saldırı düzenlendi

Kahramanmaraş'ta bir evde silahlı saldırı sonucu hasar oluştu.

Yurthaber 15-04-2024 13:40

İstanbul’da film gibi olay kamerada! Yanlış kişiyi vurdu, bakın nerede yakalandı

Beyoğlu’nda filmleri aratmayan bir silahlı saldırı olayı yaşandı. A.H. (17), husumetlisine benzettiği S.D.'yi (22) takip edip silahla bacağından vurdu. Saldırı anı kameralara anbean yansırken, yanlış kişiyi vuran zanlı, bayramda annesinin elini öperken yakalandı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 15-04-2024 11:59

Kağıthane'de silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı! Çok sayıda polis ekibi sevk edildi

İstanbul Kağıthane'de kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sokakta bulunanlara yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Polis, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan İstanbul Valiliği'nden de açıklama geldi.

Haber 13-04-2024 19:45

Esenyurt'taki iş yerine Can Dalton'dan ikinci saldırı! 10 milyon lira haraç istediler

İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir iş yerine bir haftada ikinci defa motosikletli kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. ‘Can Dalton’ adını kullanan çete tarafından 10 milyon lira haraç istendiği iddia edilen iş yerinin kurşunlanması kameraya yansıdı.

Haber 12-04-2024 18:26

Diyarbakır'da kar maskeli dehşet! Görüntüler gündem oldu, Kahvehaneyi basan şahıslarla ilgili valilikten açıklama geldi

Diyarbakır'da dün akşam meydana gelen kar maskeli dehşet panik ve tedirginlik yarattı. Kahvehaneyi basan kar maskeli kişilerin saldırı anları kameraya yansıdı. Görüntüleri sosyal medyada gündem olan olayla ilgili Diyarbakır Valiliğinden açıklama geldi.

Haber 12-04-2024 11:35

'Can Dalton'dan telefon aldı, silahlar patladı! İstanbul'da gece yarısı dehşeti kameraya yansıdı

İstanbul'da gece yarısı sularında bir işyerine silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıyı ilginç kılan ise işyeri sahibinin aldığı ilginç telefon oldu. Telefonda kendini 'Can Dalton' olarak tanıtan kişinin işyeri sahibine söyledikleri hayrete düşürdü.

Haber 08-04-2024 13:32

Trafikte tartıştığı sürücüyü vurdu, kendini bakın nasıl savundu

Trabzon'da Sürmene ilçesinde otomobiliyle seyir halindeyken yol verme meselesi nedeniyle tartıştığı diğer otomobil sürücüsü Bayram Tepegöz'ü (35) tabancayla vuran Furkan Korkmaz (28), tutuklandı. Korkmaz ifadesinde, "Selektörle yol istedim vermedi, beni yolda sıkıştırdı. Yan camı açıp, nedenini sorunca bana ağır küfürler edip, silahla tehdit etti. Eğilince silahını alıp bana ateş edeceği düşüncesiyle, tabancamı hedef gözetmeksizin doğrulttum; silahım kontrolsüzce patladı" dedi. İşte detaylar...

Haber 07-04-2024 16:59

Sancaktepe'de düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi yaşamını yitirdi

Sancaktepe'de düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-04-2024 07:26

Genç kızı sokak ortasında tüfekle vurmuştu! Şok detaylar ortaya çıktı: 'MİT personeliyim' diyerek...

Mersin'de Ersin Karakuş'un (32), eski sevgilisi intörn doktor Nida Nur Nergiz'i (24) pompalı tüfekle vurup, bir bacağının ampute edilmesine neden oldu. Karakuş'un 'MİT personeliyim' diyerek Nergiz'i tehdit ettiği ortaya çıktı. Karakuş, "Ruh sağlığım yerinde değildi, o yüzden demiş olabilirim. Tüfeği ayağına doğru tuttum. Saçmalar omuz ve boyun bölgesine sekmiştir" dedi.

Haber 02-04-2024 17:59

Mardin'de seyir halindeki otomobile düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan kişi hayatını kaybetti

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde seyir halindeki otomobile düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan kişi tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 02-04-2024 14:54

Diyarbakır'da eve düzenlenen silahlı saldırıda 1'i kadın 2 kişi öldü

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda, 2 kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 01-04-2024 13:49

Seçim kavgası can aldı! Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerini katlettiler

Bursa'da seçim kavgası can aldı. Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 31-03-2024 07:30

MHP'li belediye başkan adayına silahlı saldırı! 'Tamamen öldürmeye teşebbüs'

Kırıkkale'de, Bahşılı ilçesi belediye başkan adayı MHP'li Halil İbrahim Bişkin'in aracına silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda tüfekten çıkan saçmalar aracın camı ile kaportasına isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Saldırıyı haber alan MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı olay yerine gelerek, Bişkin’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Abalı, "Tamamen öldürmeye teşebbüs gibi gözüküyor incelediğimiz zaman, öngörümüz bu dedi. Başkan adayı Bişkin de olay anını anlattı. İşte detaylar!

Haber 31-03-2024 06:59

İstanbul'da silahlı saldırı! Kırmızı ışıkta beklerken, kurşun yağmuruna tuttular

İstanbul Ümraniye'de, kırmızı ışıkta duran otomobile uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çok sayıda merminin isabet ettiği otomobildeki 2 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Haber 28-03-2024 06:17

Tetikçi tutup iş yerine silahlı saldırı düzenletti! O anlar kameralara yansıdı... Nedeni ise bakın ne çıktı

Okmeydanı’nda bir şahıs tetikçi tutup bir iş yerine silahlı saldırı düzenletti. Saldırı anı kameralara yansırken olaydan sonra üstünü değiştiren tetikçi ve onu azmettirenler, 4 ilçede dedektif gibi iz süren polislerce yakalandı. Tetikçinin olaydan sonra bindiği taksiyle seyrederken, polis ekiplerinin uygulamasında gözaltına alınıp silahı yakalattığı öğrenildi. Öte yandan, şahıslardan birisinin iş yeri sahibinin oğluyla aralarında husumet bulunduğu için dükkana ateş açtırdığı ortaya çıktı.

Haber 24-03-2024 13:35

Hatay'da iş yerine silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda dayı ile yeğeni yaralandı.

Yurthaber 22-03-2024 12:27

Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğrayan kadın ağır yaralandı

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bir kadın, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Yurthaber 22-03-2024 08:46

Nusret'in Etiler'deki et restoranına gece saatlerinde silahlı saldırı!

İstanbul Etiler'de sabaha karşı motosikletle gelen kasklı 2 kişi, Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerinde 11 adet kovan bulundu. Polisin saldırganları yakalaması için çalışmalar sürüyor.

Haber 21-03-2024 18:53

Konya'da silahlı saldırıya uğrayan avukat bacağından yaralandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde silahla bacağından yaralanan avukat, hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 21-03-2024 11:56

Çekmeköy'de silahla vurulan kadın ağır yaralandı

Çekmeköy'de, yolda yürüdüğü sırada silahla vurulan kadın ağır yaralandı.

Yurthaber 21-03-2024 07:55

Sokak ortasında silahlı saldırı! Kanlar içinde yere yığıldı... Yaralanan kadının hayati tehlikesi var

Çekmeköy'de kimliği belirlenemeyen kişi sokak üzerinde Ç.S.'ye silahla ateş açtı. Şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 21-03-2024 01:01

İzmir'de aktarma merkezinde silahlı saldırı! 1 ölü, 2 yaralı

İzmir'de raylı sistem taşımacılığının yapıldığı aktarma merkezinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Haber 19-03-2024 17:43

İstanbul'da polis dehşeti! Trafikte tartıştığı kişiyi, silahını çekip vurdu

Bayrampaşa'da görevde olmayan polis memuru ile bir otomobil sürücüsü trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Tartışma sonrası çıkan kavgada silahına davranan polis memuru, kavga ettiği sürücüyü bacağından vurdu.

Haber 18-03-2024 16:59

Karabük'te kıraathaneye düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı

Karabük'te kıraathaneye düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı.

Yurthaber 15-03-2024 07:15

Trafikte dehşet anları! Halk otobüsünün yolunu kesip sürücüyü darp etti, av tüfeğiyle ateş açtı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ticari araç sürücüsü ile toplu taşıma aracı sürücüsü arasındaki yol verme tartışması silahlı saldırıya dönüştü. Halk otobüsünün önünü kesen bir kişi önce sürücüyü darp etti ardından ise av tüfeğiyle ateş açtı.

Haber 14-03-2024 23:58

İstanbul'da kafe önünde ortalık kana bulandı: Hesabı ödeyip kalkan arkadaş grubu dehşeti yaşadı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde dün gece sularında kafede oturan bir arkadaş grubu hesabı ödedikten sonra araca binip gideceklerdi ama dehşeti yaşadılar. Silahlı saldırıya uğrayan gruptan Şuayip Alkan yaşamını yitirdi. Polisler siyah motosikletin üzerinde ortalığı kana bulayan saldırganların peşine düştü.

Haber 11-03-2024 15:32

Beylikdüzü’nde silahla vurulan 2 kişiden biri öldü, diğeri ağır yaralandı

Beylikdüzü'nde motosikletli saldırgan tarafından silahla vurulan 2 kişiden biri öldü, diğeri ağır yaraland

Yurthaber 11-03-2024 07:45

Beylikdüzü'nde silahlı saldırı! Kafe çıkışında kurşun yağdırdılar: 1ölü, 1 yaralı

İstanbul Beylikdüzü'nde kafeden çıkan 4 kişiye motosikletli kişi ya da kişilerce silahla saldırı düzenlendi. Şüpheliler saldırının ardından kaçarken, otomobilde bulunan İdil B. yaralandı, Şuayip A. ise hastanede hayatını kaybetti.

Haber 11-03-2024 01:05

İstanbul’da sokak ortasında silahlı saldırı! Nedeni 'pes' dedirtti: Yürüyüşünü beğenmedim

Kağıthane’de sokakta yürüyen İ.K., karşısından gelen şahsın silahlı saldırısına uğradı, saldırı anı da kameralara anbean yansıdı! Saldırıyı gerçekleştiren M.Y. polis tarafından yakalandı. M.Y. yürüyüşünü beğenmediği için adamı vurduğunu söyleyerek 'pes' dedirtti... M.Y., “kasten yaralama” suçundan tutuklandı.

Haber 10-03-2024 10:45

Denizli'de hastane kafeteryasında silahlı saldırı! Ortalık savaş alanına döndü: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servis girişindeki kafeteryaya 2 kişi tarafından silahla ateş açıldı. Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırıda, bölgede büyük panik yaşandı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2'sir ağır 7 kişi yaralandı. Denizli Valiliği'nden de saldırıyla ilgili açıklama geldi.

Haber 01-03-2024 17:35

Polis merkezine pompalı tüfekle ateş açtı! Saldırı anları kamerada

Adana’da pompalı tüfekle polis merkezine saldırı düzenlendi. Saldırgan, karşı ateşle kolundan vuruldu. Olayın ardından kaçan şüpheli, saklandığı adreste yakalanıp gözaltına alınarak tutuklandı. Saldırı anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 01-03-2024 11:40

Bingöl Valisi Usta, silahlı saldırı olaylarıyla ilgili açıklama yaptı:

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kentte farklı tarihlerde meydana gelen silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 12 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığını söyledi.

Yurthaber 27-02-2024 14:34

Kıskanç koca dehşeti! Tüfekle iş yerini bastı, kabusu yaşattı

Adana'da Oktay D. (35), eski eşi Nurseli K.'yi (29), çalıştığı iş yerini basıp, pompalı tüfekle dizinden vurdu. Ağır yaralanan Nurseli K. hastanede tedaviye alınırken, yakalanıp gözaltına alınan Oktay D. (35), tutuklandı. Ameliyat edilen Nurseli K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve bacağının kesilme ihtimali olduğu belirtildi.

Haber 27-02-2024 11:15

Adana'da kahvehaneye yönelik silahlı saldırıda iki kişi yaralandı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki kahvehaneye yapılan silahlı saldırıda iki kişi yaralandı.

Yurthaber 26-02-2024 08:45

Baba ve engelli oğluna sokak ortasında kurşun yağdırdı! Korku dolu anlar kamerada

Pendik’te sokakta yürüyen baba ve engelli oğlu silahlı saldırıya uğradı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli yakalandı. Yapılan incelemelerde, iki aile arasında kız alıp verme meselesi nedeniyle husumet olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Haber 25-02-2024 13:20

Yanağından makas alan kişiye, av tüfeğiyle mermi yağdırdı! 'Çok ağırıma gitti'

Ankara'nın Altındağ ilçesinde işitme ve konuşma engelli İlkay K. (29), yanağından makas alan Oğuzhan D.'yi (30) tüfeği ile vurarak yaraladı. Gözaltına alınıp tutuklanan İlkay K. hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İlkay K. ifadesinde "Oğuzhan D. yanıma yaklaştı ve yanağımdan makas alarak sıktı. Makas alma hareketi çok ağrıma gitti. Koşarak eve gidip, av tüfeğini alarak yanlarına tekrar gittim. Oğuzhan D.'ye birkaç kez ateş ettim" dedi.

Haber 23-02-2024 12:15

Restoran sahibine sokak ortasında kurşun yağdırdılar! Yerde sürünerek kaçmaya çalıştı

Esenler'de restoran işletmeciliği yapan Osman E.'ye motosikletli iki şüpheli kurşun yağdırdı. Osman E. kanlar içerisinde yerde sürünerek kaçmaya çalışırken yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 22-02-2024 12:59

Torun dehşeti kamerada! Zile basıp saklandı, kapıyı açan dedesine kurşun yağdırdı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde kan donduran bir silahlı saldırı olayı yaşandı. K.E.K. (17), evine geldiği dedesi M.A.'nın (74) ziline basıp saklandı. M.A., kapıyı açınca kabusu yaşadı. Torunu koşar adımlarla gelerek yaşlı adamı tabancayla bacağından vurdu. Olay anı anbean güvenlik kamerasına yansırken, şüpheli polis ekiplerince yakalandı. İşte detaylar...

Haber 22-02-2024 11:30

Çorum'da silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı

Çorum'da, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan kişi, tedavi altına alındı.

Yurthaber 21-02-2024 07:39

Sokak ortasında silahla rastgele ateş açtı! Korkutan anlar kamerada

Sultangazi'de sokağa gelen şüphelilerden biri, silahla etrafa rastgele ateş açtı. Korku dolu o anlar bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 19-02-2024 15:59

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu... Tekel bayi saldırısı davası başladı! Kendilerini bakın nasıl savundular

Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılanmasına başlandı. Olayı gerçekleştiren sanıklardan Tarık Özer savunmasında, “Sırtım dönükken silah sesi duydum. Oğlum da ‘baba baba’ diye bağırınca kardeşimin vurulduğunu gördüm yerdeki kanlardan. Oğlumun seslenişinden onun da vurulduğunu düşünerek ayağından vurmak istedim" dedi. Diğer sanık Murat Özer ise savunmasında, "Olayda bizim mağdur olmamız gerekirken şimdi buradayız" ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-2024 12:59

Eski eşini 23 yerinden vurmuştu! Film gibi operasyon: Çocuklarıyla canlı yayında konuşunca...

Kağıthane'de eski eşini, evden eşyalarını aldığı esnada silahla 25 el ateş açarak ağır yaralayan şahıs, film gibi bir operasyonla yakalandı. Aylardır firari olan şahıs, sosyal medya hesabında çocuklarıyla canlı yayın yaptığı esnada polis tarafından yeri tespit edilerek saklandığı kulübede gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen ve 5 yıl 10 ay da kesilmiş hapis cezası bulunan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Vücuduna isabet eden 23 kurşunla ağır yaralanan kadın ise hayata tutundu.

Haber 19-02-2024 09:59

İş yerine kurşun yağdırdı, savunması şaşkına çevirdi!

Taksim’de sokakta dolaşan alkollü 3 şahıstan biri, işyerine silahla kurşun yağdırdı. Saldırı anı kameralara yansırken, polis tarafından Bağcılar’da yakalanan 3 şahıstan 1’i tutuklandı. Toplamda 51 suç kaydı olduğu belirlenen şahıslardan iş yerine ateş açan saldırganın savunması ise şaşkına çevirdi.

Haber 18-02-2024 10:59