Silivri Haberleri Ve Son Dakika Silivri Haberleri

Silivri Haberleri Ve Son Dakika Silivri Haberleri

Silivri, İstanbul iline bağlı olan bir ilçedir. İstanbul il merkezine 69 kilometre uzaklıkta ve batıda bulunur. D-100 karayolu üzerinde bir sahil şehridir. 2019 yılı verilerine göre ilçenin nüfusu 193.680’dir. ılıman iklim kuşağı özelliklerine sahiptir ve sonbahar aylarında yaş alır. Yıllık sıcaklık ortalaması 13,7 derecedir. en yüksek sıcaklıklara Ağustos ayında, en soğuk sıcaklıklara ise Şubat ayında rastlanır. En kalabalık mahallesi Yenimahalle’dir. Batısında Tekirdağ ilinde bağlı ilçeler doğusunda İstanbul iline bağlı Büyükçekmece ilçesi, kuzeyinde Çatalca, güneyinde ise Marmara Denizi yer alır. İlçenin 18 mahallesi bulunur. Genellikle ilçe sınırları içerisinde sığır, inek ve koyun yetiştirilmektedir. Yaz aylarında yazlıkçılar tarafından sıkı ziyaret edilen ilçeler arasında yer alır.

Silivri Haberleri

CANLI | SİLİVRİ ve ÇATALCA seçim sonuçları! Sandıklar kapandı, herkesin gözü kulağı seçim sonuçlarında: Silivri ve Çatalca'da seçimi kim kazandı?

Türkiye'nin merakla beklediği İstanbul seçim sonuçlarında gözler bir yandan ilçelerden gelen verilerde. Silivri ve Çatalca seçim sonuçları da merakla takip ediliyor. Gözler şimdi Silivri ve Çatalca için 2024 yerel seçim sonuçlarında! Peki Silivri ve Çatalca'da seçimleri kim kazandı?

Finans 31-03-2024 19:01

CANLI Silivri seçim sonuçları! Silivri ilçesinde yerel seçimi Bora Balcıoğlu mu Volkan Yılmaz mı kazanıyor?

İstanbul’un ilçelerinde yerel seçim heyecanı dorukta...Aylardır süren seçim maratonu 31 Mart Pazar günü sona erecek ve sonuçlar açıklanacak. İstanbul'un önemli ilçelerinden Silivri’de de seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Silivri seçim sonuçlarında CHP’nin adayı Bora Balcıoğlu mu önde Cumhur İttifakı’nın desteklediği MHP’nin adayı Volkan Yılmaz mı? İşte Silivri seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar

Haber 30-03-2024 22:35

Silivri'de ölümlü kazaya karışan tırın sürücüsü tutuklandı

Hayatını kaybeden Anıl Aci'nin, Eyüpsultan'daki trafik kazasında yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci'nin kuzeni olduğu öğrenildi

Yurthaber 19-03-2024 07:27

Oğuz Murat Aci'nin kuzeni Anil Aci de trafik kazasında hayatını kaybetmişti! Hazırlanan rapor gerçeği ortaya çıkardı, yeni karar

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin kuzeni de Silivri'de bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Olayda sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken hazırlanan bilirkişi raporunda sürücü asli kusurlu olarak belirtildi. Bu gelişme sonrası sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 18-03-2024 19:21

En acı tesadüf! Eylem Tok'un oğlunun çarptığı Oğuz Murat Aci'nin kuzeni de benzer kazada öldü

Silivri'de kamyonet, arızası nedeniyle sağ şeride çeken otomobili tamir etmeye çalışan Anıl Aci’ya çarptı. 26 yaşındaki Anil Aci kazada hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Aci’nın geçtiğimiz günlerde Eyüpsultan’da 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C.’nin çarparak öldürdüğü Murat Aci’nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.

Haber 14-03-2024 18:58

Sokaklar göle döndü, vatandaşlar isyan etti! '20 dakika yağış yetiyor'

Silivri'de, sabah saatlerinde etkili olan yağışın ardından Kula Deresi taştı, derenin çevresindeki sokaklar göle döndü. Çevre sakinleri sürekli yaşanan su baskınlarından şikayetçi olduklarını söyledi. Altınorak Sitesi'nde yaşayan Ersan Urhan, "Buraya 20 dakika yağmur yağması yeterli. Yağmur yağınca kanal suyu taşıyamıyor, yollara taşıyor. 20 dakika yağış yetiyor, yağmur kar farketmiyor. Yarım saate bu kadar oldu, devam etse evleri su basacak. Şu an 4-5 eve su girdi" dedi. İşte detaylar...

Haber 30-01-2024 15:30

Silivri Adliyesi önünde havaya ateş ettiği iddia edilen zanlı gözaltına alındı

İstanbul Silivri'de, bir kişi hakkında, adliye önünde havaya ateş ettiği iddiasıyla gözaltı işlemi uygulandı.

Yurthaber 25-01-2024 15:08

Silivri’de Tofaş marka aracın karıştığı kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Silivri’de Tofaş marka araç ile hafif ticari aracın karıştığı kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Yurthaber 19-01-2024 15:26

Silivri'de 4 gündür kayıp öğretmenden haber geldi!

Silivri'de 3 Kasım'dan bu yana kendisinden haber alınmayan öğretmen Hasan Sezer'den acı haber geldi. Sezer'in cansız bedeni evinin yakınındaki derede bulundu.

Haber 07-11-2023 20:19

Silivri'de asker konvoyundaki silahlı maganda yakalandı!

Silivri'de asker eğlencesi sonrası yapılan araç konvoyunda araç içerisinden havaya silahla ateş eden kişi yakalandı.

Haber 06-11-2023 17:31

Silivri'de 3 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Silivri'de jandarma ekipleri 3 hırsızlık şüphelisini yakaladı.

Yurthaber 20-10-2023 14:40

Silivri'de fabrika yangını! Personeller kıl payı kurtuldu...

Silivri'de bir mobilya fabrikasında çıkan yangın kısa süre içerisinde tüm fabrikaya yayıldı. 3 personel yangın alarmı sayesinde kıl payı kurtuldu. Fabrikadaki yangın, ekiplerin 4 saatlik uğraşı sonucu söndürüldü.

Haber 14-10-2023 18:15

Son dakika: Silivri'de fabrika yangını! Dumanlar gökyüzünü kapladı…

İstanbul’un Silivri ilçesinde bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı. Gelen ilk görüntülerde bölgeden yoğun dumanların yükseldiği görüldü.

Haber 14-10-2023 14:39

Son Dakika | İstanbul'da korkutan deprem!

Son dakika haberine göre, İstanbul'da Silivri açıklarında 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depremin saat 19.36'da olduğunu bildirdi.

Haber 11-10-2023 19:55

Voleybol antrenöründen öğrencisine cinsel istismar! Telefon konuşmasını kayda aldı: 'Bazen olur öyle, kusura bakma'

Silivri’de voleybol antrenörü U.T., 16 yaşında olduğu öğrenilen kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile gözaltına alındı. İstismara uğradığını iddia eden kız, antrenör ile yaptığı telefon görüşmesini kayda aldı. Görüşmede antrenörün, "Bir daha böyle bir şey olmayacak. Rahat olabilirsin, ben hata yaptım. Bazen olur öyle, kusura bakma. Büyüklük sende kalsın özür dilerim" dediği ortaya çıktı.

Haber 11-10-2023 15:38

Silivri’de voleybol antrenörü cinsel istismardan gözaltına alındı

Silivri’de bir voleybol antrenörü, yaşları küçük olduğu öğrenilen 2 kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile gözaltına alındı.

Yurthaber 11-10-2023 14:58

Yer: Silivri! Kilometrelerce ters yönde ilerledi, gözden kayboldu

Silivri'de bir sürücü, kilometrelerce ters yönde ilerledi. Emniyet şeridinde hızla ilerleyen sürücü trafiği tehlikeye atarken, o anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 05-10-2023 11:36

TEM Otoyolu'nda faciaya davet! Ters yöne girip kilometrelerce ilerledi...

Silivri TEM Otoyolu'nda bir araç ters yöne girip kilometrelerce seyretti. Trafiktekilerin canını hiç sayan trafik magandasının yarattığı tehlike diğer sürücüler tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber 23-09-2023 14:44

İstanbul Valiliği’nden fabrika yangını açıklaması

İstanbul Valiliği Silivri’deki fabrika yangınına 12 itfaiye ekibi ve AFAD görevlilerince müdahale edildiğini, söndürme çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Yurthaber 18-09-2023 13:55

Silivri’de fabrika yangınları

Silivri’de tarlada başlayan yangın, plastik üreten iki fabrikaya sıçradı. Bölgeye birçok ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin yangına müdahalesi sürüyor.

Yurthaber 18-09-2023 13:48

Silivri'de 3 tırın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı

Silivri'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralanan ve araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 13-09-2023 07:40

Silivri’de tomruk yüklü kamyon alev alev yandı

Silivri’de tomruk yüklü kamyon bilinmeyen bir sebeple alev alev yandı.

Yurthaber 08-09-2023 14:04

Tam 67 ilçeyi heyecanlandıracak harita: İstanbul'dan 3, Hatay'dan 5 aday... İşte il olma yarışında öne çıkan yerler!

Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde il olmak için heyecanla bekleyen ilçeler arasında hedefe yakın olan ilçeler ortaya çıktı! MHP lideri Bahçeli'nin mesajının ardından bazı ilçelerin ile dönüşmesi için çalışmaların başladığı öğrenilmişti. İstanbul'da 3 ilçe il olmanın eşiğinde; Hatay'da 5 ilçe öne çıkarken Şanlıurfa, İzmir ve Manisa da 4'er ilçeyle yarışta yerini alıyor. İşte il olma potansiyeli en yüksek 67 ilçe!

Haber 29-08-2023 14:20

Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy ve Silivri'de riskli binalar kentsel dönüşüm ile yenileniyor

Küçükçekmece, Bakırköy, Avcılar ve Silivri'de afet riski bulunan binalar kentsel dönüşüm ile imar planına uygun şekilde yeniden inşa edilerek modern ve güçlü yapısına kavuşuyor.

Yurthaber 24-08-2023 11:03

Açıklamalar peş peşe geldi! O ilçelerde denize girmek yasaklandı! Dalga boyu 2,5 metreye ulaşacak

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Düzce’nin Akçakoca ilçesinde, Tekirdağ'ın turistik ilçesi Şarköy'de, Şile ve Silivri'de denize girmek yasaklandı. Şile'de dalga boyunun 2,5 metreye ulaşacağı ve rip akıntısı riski bulunduğu belirtildi. Turistik beldelerde can kurtaranların yanı sıra güvenlik güçleri de devriye gezerek vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.

Haber 08-08-2023 19:35

Silivri'deki orman yangını söndürüldü

İstanbul Silivri'de çıkan orman yangını, itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber 28-07-2023 07:42

Silivri'de orman yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi

Silivri'de anız yakımı sırasında alevler ormanlık alana sıçradı. Yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüdü. Tekirdağ itfaiyesi, İstanbul İtfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözlerin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Yangın'a havadan da müdahale edilirken soğutma çalışmaları devam ediyor. İşte detaylar...

Haber 27-07-2023 18:59

Bakımevinde skandal görüntüler: Yatalak hastalara şiddet uyguladılar, o anları da sosyal medyadan paylaştılar!

İstanbul'un Silivri ilçesindeki özel bir bakımevinden skandal görüntüler geldi. Sosyal medyada infiale yol açan ve gündem olan videoda, hasta bakıcıların, yatalak hastalara şiddet uyguladığı görüldü. Tepki çeken görüntülere ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından açıklama yapıldı. Öte yandan olaya ilişkin 1 zanlı gözaltına alındı. İşte haberin detayları...

Haber 24-07-2023 18:27

Silivri’de saman yüklü tır alev alev yandı

Silivri’de seyir halindeki saman yüklü tır henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı.

Yurthaber 18-07-2023 15:06

Yer: İstanbul! Paniğe neden oldu... İki ayrı eve girdiler

İstanbul'un Sultangazi ve Silivri ilçelerinde evlere giren yarasalar paniğe neden oldu. Ev sahipleri tarafından yakalanan yarasalar cep telefonu ile kaydedildi. Sultangazi'de yakalanan yarasa tekrar doğaya salınırken, Silivri'deki ise haber verilmesi üzerine gelen belediyeye bağlı Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak götürüldü.

Haber 17-07-2023 12:37

Silivri'de gölette kaybolan 3 çocuktan acı haber

Silivri'de, serinlemek için girdikleri sulama göletinde kaybolan Suriyeli 3 kardeşten acı haber geldi. İtfaiye dalgıçları gölette yaptıkları aramalarda çocukların cesedine ulaşıldı.

Haber 16-07-2023 20:18

Eve girip kadının boğazını kestiler, kocasını kurşunlayıp ormana attılar! Kan donduran 'otelci çift' cinayetinde yeni gelişme: Ortaklık detayı...

İstanbul Silivri'de iki otel işleten Esra ve Nuri Yıldız'ın vahşice öldürülmesiyle ilgili davada istenen cezalar belli oldu. Savcı, 3 sanığa, 'Kasten adam öldürme' suçundan 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini istedi. Öldürülen Esra Yıldız'ın annesi Yasemen Dallı, "Gerçekten adaletin yerini bulacağına inanıyorum" diye konuştu.

Haber 12-07-2023 15:20

Yer: Silivri! Denize akıyor, vatandaşlar isyan etti! İBB'den açıklama

İstanbul Silivri'de yaklaşık 2 senedir kanalizasyon suyu denize akıyor. Yayılan koku, bölgede oturan ve denize girmek için gelenleri rahatsız etmeye başladı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler numune alarak inceleme başlattı. İSKİ'ye bağlı ekipler de alana gelerek, dolan hatların temizlemeye başlarken İBB'den de bir açıklama geldi.

Haber 28-06-2023 10:25

Meteoroloji ve İstanbul Valiliği peş peşe uyarı yapmıştı! Silivri'de yollar nehre döndü, vatandaşlar zor anlar yaşadı

Meteoroloji ve İstanbul Valiliği'nin uyarılarının ardından İstanbul ve çevresinde yağmur etkili oldu. Silivri bölgesindeki yoğun yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Özellikle yazlık evlerin de yoğun olarak bulunduğu Gümüşyaka Mahallesi'nde sitelerin yolları ve bahçeler su içinde kaldı. Yolların adeta nehre dönüştüğü ilçede yaşanan sel cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Haber 26-06-2023 20:27

Silivri’de 3 ceset bulunmuştu! Gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

İstanbul Silivri’de yapılan kazıda biri kadın ve ikisi çocuk 3 kişiye ait cesetlerin tarlaya gömülü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haber 27-05-2023 16:05

Silivri'de 3 ceset bulunmuştu! Ekipler bu kez o ilçede kazı yapmaya başladı

İstanbul Silivri'de yapılan kazıda 3 kişiye ait cesetlerin bulunmasının ardından gözaltına alınan Ömer Y. ve Ünal Y.'nin ifadeleri doğrultusunda Çatalca'da iki kişinin cesedinin bulunması için kazı çalışması yapıldı. Ünal Y.'nin de katıldığı çalışmalar sırasında herhangi bir bulguya ulaşılamadı.

Haber 25-05-2023 21:55

Silivri'de 3 ceset bulunmasına ilişkin 1 şüpheli daha gözaltında

İstanbul Silivri'de 1'i kadın 3 kişinin cesetlerinin tarlaya gömülü halde bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

Yurthaber 25-05-2023 15:08

Madde Bağımlısı genç evi yakıp, yöneticiyi tornavida ile yaraladı

Silivri’de yaşayan madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç önce yaşadığı evi yaktı ardından yöneticiyi tornavida ile yaraladı.

Yurthaber 25-05-2023 15:04

SON DAKİKA | 2 kişi daha öldürüldü itirafı sonrası kazı çalışması başlatıldı! Silivri'de gömülü halde 3 ceset bulunmuştu...

Son dakika haberi: Silivri'de bir tarlaya gömülü halde bulunan 3 cesetle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Sevgi Demirci ve iki çocuğunu öldürüp gömdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden Ö.Y., sorgusunda iki kişinin daha öldürülmüş olduğunu söyledi. Polis ekipleri şüphelinin bu ifadesi üzerine Ö.Y.'nin cesetlerin gömüldüğünü belirttiği Silivri ve Çatalca'da iki farklı bölgede kazı çalışması başlattı.

Haber 24-05-2023 14:02

Tarlaya gömülü halde 3 ceset bulundu! Korkunç şüphe: Anne, oğlu ve kızı...

Silivri Değirmenköy mevkiinde kan donduran bir olay yaşandı. Jandarma ekipleri, bir tarlada toprağa gömülü halde 3 ceset buldu. Cesetlerin, 2.5 yıl önce şüpheli bir şekilde kaybolan Sevgi Demirci ve iki çocuğuna ait olduğu düşünülüyor. Olayla ilgili 2 kişi de gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 23-05-2023 15:20

SİLİVRİ SEÇİM SONUÇLARI 2023 açıklandı mı? 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili İstanbul 3. Bölge seçim sonuçları ve oy oranları!

İstanbul Silivri seçim sonuçları ve oy oranları sık sık sorgulanmaya başladı. Bugün (14 Mayıs 2023 Pazar), tüm Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri saat 08:00 itibariyle başladı. Oy verme işlemi saat 17:00’da sona erecek. Seçimlerin tamamlanmasıyla beraber sonuçlar 21:00 itibarıyla açıklanmaya başlayacak. Peki, İstanbul Silivri seçim sonuçları oy oranları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Haber 14-05-2023 09:14

Silivri'de korkutan hortum! Vatandaşlar saniye saniye kaydetti

İstanbul'da yer yer yağışlı hava etkisini sürdürüyor. İstanbul'un sahil şeridindeki bir ilçesi olan Silivri'de çekilen görüntüler ise sosyal medyada kısa sürede yayıldı. İlçede etkili olan yağmurun ardından gökyüzünde hortum oluştu. Hortum vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Haber 19-04-2023 21:20

Son dakika: Silivri'de zincirleme trafik kazası! Çok sayıda araç birbirine girdi... Yaralılar var

Son dakika haberine göre, İstanbul'un Silivri ilçesinde, aralarında cezaevi personelini taşıyan bir servis aracının da bulunduğu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada ilk 1'i ağır 28 kişi yaralandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 31-03-2023 17:04

Silivri açıklarında yakalandılar! Balıkçıları da şaşırttı... Canavara benziyor ama değil

Silivri açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağına 60 ve 50 kg'lık 2 dev fener balığı takıldı. Ortalama olarak yetişkin bir fener balığının ağırlığı en fazla 32 kg olarak bilinirken yakalanan balıklar balıkçıları da şaşırttı. Dev balıklar Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ne getirildi. Konuyla ilgili konuşan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı ise “Canavara benziyor ama değil. Sevimsiz görüntüsü var ama çok da sevimli. Silivri açıklarında istavrit sürüsü içinden yakalandı" dedi.

Haber 29-03-2023 10:07

Silivri açıklarında 2 dev Fener Balığı yakalandı

Silivri açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağına 60 ve 50 kilo ağırlıklarında 2 dev Fener Balığı takıldı.

Yurthaber 29-03-2023 09:39

Silivri'deki feci kazada hayatını kaybetmişti! İpek İkto ile ilgili acı hikaye ortaya çıktı

İstanbul'da dün bir trafik kazası meydana geldi. TEM Otoyolu'nun Silivri mevkiindeki kazada 6 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybedenler arasında bulunan İpek İkto ile ilgili acı hikaye ortaya çıktı. Genç kadının, trafik kazasında hayatını kaybeden kuzeni için kestiği kurbanı İstanbul’a getirirken trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 28-03-2023 11:36

SON DAKİKA: İstanbul TEM Otoyolu'nda can pazarı! Valilik acı haberi duyurdu, çok sayıda ölü ve yaralı var... Kaza anı kamerada

Son dakika kaza haberi: TEM Otoyolu Silivri'de feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya hafriyat kamyonunun da aralarında olduğu çok sayıda aracın karıştığı kaydedildi. Kazanın ardından otoyolun Edirne istikametinde trafik akışı normale dönerken diğer yönde trafik tek şeritten sağlanıyor. İstanbul Valiliği kazayla ilgili yaptığı açıklamada 6 kişi hayatını kaybettiğini, 3 kişi yaralandığını duyurdu. Valilik kazaya ilişkin detayları da paylaştı. Öte yandan kaza anı kameralara yansıdı.

Haber 27-03-2023 16:33

Börekçide kurşun yağdırdı! Silivri'deki dehşet anlarının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Silivri'de 5 kişinin silahla yaralandığı korkunç olayın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Sokak ortasında eski sevgilisine kurşun yağdıran eli silahlı adam, daha sonra girdiği dükkanda adeta dehşet saçtı. M.Ö.'nün dükkanın içine girer girmez ateş açtığı anlar kameralara anbean yansırken, görüntüler kan dondurdu.

Haber 16-03-2023 16:10

Silivri'de silahla 4 kişiyi yaralayan şüpheli gözaltına alındı

Şüphelinin yolda yürüyen iki kadına silahla ateş ettiği anlar güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Yurthaber 15-03-2023 13:35