HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivas-Ankara,Malatya,Tokat karayolu kapandı

SivasAnkara, Malatya ve Tokat'a bağlayan karayolları ulaşıma kapandı.

SİVAS (A.A) - Sivas'ta sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara yol açıyor. Sivas-Malatya karayolu, Yağdonduran ve Abdalboğan mevkilerindeki yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Ulaş-Kangal ve Kangal-Hekimhan güzergahlarına araç bırakılmıyor. Karayolları ekipleri, Yağdonduran ve Abdalboğan mevkilerinde yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Sivas'ı Ankara'ya bağlayan karayolu da Yıldızeli-Akdağmadeni arasındaki Yaraşbeli mevkisinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Bu güzergahta da Karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Sivas-Tokat karayolunda ise Çamlıbel mevkisindeki kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Sivas-Kayseri karayolunun Koyuncu rampası ve Kayadibi, Sivas-Erzincan karayolunun Kızıldağ, Sivas-Suşehri yolunun Geminbeli mevkilerinde de ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Sivas-Kayseri karayolu ve Sivas-Erzincan karayolu görüş mesafesinin tipi nedeniyle düştüğü anlarda tedbir amacıyla trafik polislerince ulaşıma kapatılıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler