HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünyanın en genç annesi

Dünyanın en genç annesi

Cerrah Geraldo Lozada, Küçük Lina Medina'nın içinde tümör olduğu düşündü. Küçük Lina'nın karnına ultrosan ile baktığında 8 aylık hamile olduğunu görünce hayatının şokunu yaşadı. Lina'yı Peru'nun başkentinde bulunan bir hastaneye götürüp uzmanlara incellettirdi. Bir buçuk ay sonra Lina 14 Mayıs 1939'da sezeryan yöntemiyle doğum yaptı. 2.7 kilogram ağırlığınnda bir erkek çocuk doğurdu. Bebeğe doktorun ismi verildi.


Nadya Denise Doud-Suleman Gutierrez, 2009 Ocak ayında aynı anda sekiz bebek dünyaya getirdi.


70 yaşındaki Hintli kadın, Rajo Devi Lohan, Kasım 2008 yılında ilk çocuğunu dünya'ya getirdi.


Valentina Vassilyeva 69 çocuk doğurdu.


Thomas Beatie, kadın olarak doğan fakat geçirdiği ameliyat ve hormon tedavisinden sonra bir erkek gibi olarak yaşamaya başladı. 34 yaşındaki Beatie, dünyanın ilk erkek annesi oldu. Cinsiyet değişim operasyonlarında kadınlık üreme organlarını değiştirtmeyen için anne olma şansını yakaladı. Beatie, hamile adam lakabı verildi. Beatie, donör spermi ve kendi yumurtaları kullanılarak yapay döllenme yoluyla hamile kaldı.


Stacey Herald 71 cm boyuyla dünyanın en kısa annesi.


Elizabeth Ann Buttle'ın iki çocuğu arasında 41 yaş fark var.


19 Ekim 2004 tarihinde Loyola Üniversitesi Tıp Merkezi'nde dünyanın en küçük bebeğini getiren Mahajabeen Sheik, bebeğinin ismine Rumaisa Rahman koydu. Rumaisa Rahman, 25 santim uzunluğunda ve 243 gram ağırlığında.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler