Son Dakika

Son Dakika Haber ve Güncel Bilgiler Mynet'de!

Son Dakika Haberleri

14:18

Merkez Bankası kararına piyasalardan ilk tepki!

Son dakika... Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Bankanın faiz kararı sonrası borsa, dolar ve Euro yükseldi mi düştü mü? İşte detaylar...

14:09

Merkez Bankası faiz kararı açıklandı

Son dakika haberine göre, ‘Merkez Bankası faiz kararı ne oldu?’ sorusu yanıt buldu. TCMB faiz toplantısı sonrası kararı açıkladı. Geçtiğimiz ay ekonomistlerin beklentilerinin aksine politika faizini yüzde 50 seviyesine yükselten banka bu ay faiz oranlarını sabit bırakarak sürpriz yapmadı. İşte yılın dördüncü faiz kararına ilişkin ayrıntılar ve PPK metninde yer alan o ifadeler…

13:59

10 yıldır karın ağrısı çekiyordu, böbreğinden çıkan şaşkına çevirdi!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer (35), ağrıları geçmeyince hastaneye başvurdu. Böbreğinde büyük bir kitle tespit edilen Korkmazer ameliyata alındı. Korkmazer'in sağ böbreğinden 3 kilo ağırlığında ve 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Operasyonu yapan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mansur Dağgülü, “Hem böbreği hem de kitleyi komple çıkardık. Bundan sonraki süreçte hasta tek böbrekli olarak yaşayacak, yakın takibimizde olacak" dedi.

13:45

Ancelotti'den Arda Güler'e çok ilginç sözler! "Tam bir baş belası"

Real Madrid'e gittiği günden bu yana gündemden düşmeyen Arda Güler hocası Carlo Ancelotti'den süre bekliyor. İspanyol taraftarlar dahi yeteri kadar süre almaması nedeniyle tecrübeli hocayı eleştirirken Arda ile hocası arasında geçen ilginç diyalog ortaya çıktı.

13:28

Feci kaza! 3 araç birbirine girdi: 1 ölü, 2'si ağır 6 yaralı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Dr. Mustafa Güder (26) hayatını kaybetti, 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

13:13

2 kiloluk kaşar peynirini pantolonuna saklayıp, çaldı

Şanlıurfa'da akılalmaz bir hırsızlık olayı yaşandı! Görüntüleri izleyenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi girdiği süpermarkette 2 kiloluk kaşar peynirini tek hamleyle pantolonuna gizleyerek marketten kaçtı. Çalışanlar videoyu izledikten sonra ekiplere haber verdi. Kaşar peyniri hırsızı şimdi her yerde aranıyor...

12:59

Otomobilinin içinde ölü bulundu, ailesine bıraktığı notlar kahretti!

Sakarya’nın Erenler ilçesinde M.S. (44) otomobilinin içinde ölü olarak bulundu. Otomobilde inceleme yapan polis ekipleri, “Artık mezarımın başına gelip su dökersiniz, ağaç dikersiniz” yazılı notlar buldu. Durumu haber alarak bölgeye gelen yakınlarının sinir krizi geçirerek feryat etmesi ise yürekleri dağladı.

12:50

Bakan Bolat'tan fahiş fiyat mesajı: 'Taviz vermeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fahiş fiyatla mücadelede yeni dönemin sinyalini vermiş ve bakanlıkların harekete geçtiğini söylemişti. Konuyla ilgili bir açıklama da Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan geldi. Bolat, , “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” dedi.

12:47

Bitime 4 hafta kala olay yaratan şampiyonluk tahmini! 102 puanla...

Futbol veri sitesi Euro Club Index, Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılırken ligi şampiyon bitirecek takımı yeniden tahmin etti. Küme düşecek takımları da söyleyen Euro Club Index, şampiyon olan takımın 102 puan alacağını ifade etti. İşte detaylar...

12:45

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den yeni müfredat açıklaması: Yarın öğleden sonra paylaşacağız

Aylardır tartışılan yeni müfredat düzenlemesinde sona gelindi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin çalışmayı yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.

12:31

TÜİK açıkladı: 2 binden fazla aracın kaydı silindi ​​​​​​

Trafiğe kayıtlı araç sayısı martta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,1 artışla 29 milyon 367 bin 254 oldu. Trafiğe martta 226 bin 617 aracın kaydı yapılırken 2 bin 239 aracın kaydı silindi. Böylece trafikteki araç sayısı martta 224 bin 378 arttı.

12:24

Erbaş'ın o anları gündem olmuştu! AK Partili isim Diyanet İşleri Başkanı'nı istifaya davet etti

AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın gündem olan röportajı üzerinden hedef aldı ve, "Özgeçmişinde Arapça biliyor ibaresi olan ve fakat Arapça bilmeyen bir Diyanet İşleri Başkanının koltuğu boşaltması gerektiği kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

12:09

Ticaret Bakanlığı'ndan 5 milyon liralık satılık ayakkabı! Dünyaca ünlü ismin imzası var!

Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemlerini tamamlamadığı için gümrükte terk edilen ABD'li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya ihaleye çıkardı. İhalede 100 bin TL de teminat isteniyor.

11:59

Kemik parçaları bulunmuştu! Korhan Berzeg için gözler o ihtimale çevrildi

Balıkesir'de tatil için geldiği yazlık evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor. Diğer kemik parçalarının hava şartlarına bağlı olarak üstünün bitki örtüsüyle kaplanması ve toprak altında kalmış olması ihtimaline karşı alan taraması kadavra köpeği ile yürütülüyor.

11:59

Kızılay verimsiz bazı taşınmazlarını dönüştürüyor

Kızılay, fiziki ve ekonomik ömrünü tamamlayan 178'i boş durumdaki 323 gayrimenkulünü dönüştürme kapsamına aldı. Dönüştürme projesi kapsamında elektronik ortamda herkese açık ihaleye çıkılacak. Elde edilecek gelirin tamamı yine gayrimenkul geliştirme alanında kullanılacak

11:56

Dev derbinin hakemi belli oldu!

Son dakika... Süper Lig'in 34. haftası dev bir mücadeleye sahne olacak. Ligin 34. hafta karşılaşmasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının hakemi belli oldu.

11:44

Bakan Yumaklı duyurdu, sözleşme imzalandı! 1,5 milyar lira...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Silvan Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nde (HES) elektrik üretimi için sözleşmenin imzalandığını duyurdu. Bakan Yumaklı, yaptığı yazılı açıklamada, Silvan Projesi'nin GAP'ın en önemli etaplarından biri olduğunu belirterek, "8 baraj ve 23 sulama tesisi olmak üzere toplam 31 adet bileşeni bulunan Silvan Projesi'nin, ekonomimize yıllık 20 milyar TL katkı sağlaması planlanıyor" dedi.

11:39

AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li başkan şaştı kaldı

AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile CHP'li İzmit Belediyesi karşı karşıya geldi. İki belediyenin ekipleri arasında arbede yaşanırken; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet "Bu kadarı da fazla" diyerek arbede anına ait görüntüleri paylaştı. Fen İşleri Müdürü'nün darp edildiğini savunan Hürriyet, bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi. Öte yandan sosyal medyada AK Partili bir meclis üyesinin "Saldırıyorlar! Polis!" diyerek kendisini yere atarak yuvarlandığı anlar ise olay oldu.

11:16

Net uluslararası yatırım pozisyonu 314,2 milyar dolar açık verdi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Şubat 2024 dönemine ilişkin Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verilerini açıkladı. Net uluslararası yatırım pozisyonu 314,2 milyar dolar açık verdi.

11:14

95 yıldır bu kadarı olmamıştı! Nisan'da sıcaklık rekoru kırıldı

Sıcak hava Türkiye genelinde etkisini hissettirmeye başlarken, Adana'da son 95 yıl içerisinde Nisan ayının en sıcak günü yaşanırken termometreler 40 dereceyi gösterdi. Sıcak havayla şimdiden bunalmaya başlayan Adanalı vatandaşlar "Sıcaklar bu sene gerçekten erken başladı, Nisan ayında bu kadar sıcak olmazdı" diye konuştu.

11:00

Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı

Son dakika haberi: Çorlu tren kazası davasının 20’nci duruşması görüldü. Davada 6 yıl sonra karar çıktı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.

10:59

Öğretmenden öğrencisine cinsel istismar! 'Dudaklarını ben öpeyim...'

Konya'da mide bulandıran bir taciz ve cinsel istismar olayı yaşandı. Bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. M.K.'nın S.D.'yi öpmeye çalıştığı, cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ve okulda cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. M.K.'nın S.D.'ye gönderdiği mesajlarda, 'Dudaklarını ben öpeyim, karıcığım olmalısın' gibi cümleler kullandığı görüldü. İşte iğrenç olayın detayları...

10:41

Altın fiyatlarında son durum! Uzman isimden 'Haberim yoktu, geciktim' diyenlere uyarı: "Bugün, yarın, akşam, sabah"

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi altın fiyatlarındaki gerileme devam ederken altın yatırımcıları da düşüşlerin kalıcı olup olmadığını merak ediyor. 25 Nisan gram altın ne kadar, çeyrek altın ne kadar? İşte son veriler ve uzman ismin uyarıları...

10:41

Yanındaki isim istifa etti! "Tarihin en sıkıntılı..."

Seçimlerinden ardından hareketli günler geçiren İYİ Parti'de üst düzey bir istifa haberi geldi. Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

10:35

Asgari ücrete zamda 'küpün altını kapatmak lazım' sözleri tepki topladı

Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda işçileri temsil eden TÜRK-İŞ’in Başkanı Ergün Atalay’ın zam açıklaması gündem oldu. ‘Enflasyonla mücadele ederken gerekirse asgari ücrete zam yapılmasın’ diyen Atalay’a SGK Uzmanı Özgür Erdursun tepki göstererek, “İşçinin hakkını koruması gereken işçi sendikasının başkanının, enflasyonun nedeni olarak işçi ücretlerini gördüğü ve artış yapılmazsa enflasyonun düşeceğini beyan etmesi yüzde 10 sendikalaşma oranının dahi iyi olduğunu gösterir” ifadelerini kullandı.

10:10

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,33 yükselişle 9.753,97 puandan başladı. Bankacılık endeksi yüzde 0,29 ve holding endeksi yüzde 0,25 artış kaydetti.

10:03

Japonya müdahaleye hazır: Yen dolar karşısında 34 yılın dibini gördü

Japonya yeni, merkez bankası toplantısının başlamasıyla 34 yılın en düşük seviyesini test etti. Japon hükümeti, değer kaybeden yen karşısında müdahaleye hazır olduğunu bildirdi.

09:59

7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen 'Bozdoğan-29' operasyonlarında 23 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

09:47

Batuhan Karadeniz canlı yayında Icardi'ye demediğini bırakmadı!

Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaştığı klip için çok sert eleştirilerde bulundu. Karadeniz paylaşımında Icardi'ye yönelik olarak "Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim." dedi.

09:43

Türkiye'nin en riskli bölgesi o ilde! Vatandaşlara 'hayati' uyarı: Henüz tedavisi bulunamadı

İlkbaharın gelmesiyle beraber 'Kene' tehlikesi Türkiye'de tekrardan gündem oldu. En riskli bölge olarak Gümüşhane’nin de içinde bulunduğu Kelkit Vadisi gösterildi. Vaka sayılarında patlama yaşandığı belirtilirken vatandaşlara dikkatli olmaları uyarılarında bulunuldu. Hastalığın henüz kesinleşmiş bir tedavisinin olmadığı ise vurgulandı.

09:30

Mirasta bu uygulamaya dikkat! 50 yıl geçse de evinizden olabilirsiniz

Anne - babasından miras kalanlar dikkat! Mirasını tüm çocuklarına eşit tapu bırakmayan anne ve babaların kararı mahkemeden dönecek. 50 yıl geçse de evinizden olabilirsiniz! İşte ayrıntılar...

09:08

Mevduat faizlerinde şubede ayrı bankada ayrı oran!

Mevduat faizleri artmaya devam ederken yeni bir detay ortaya çıktı. Bu kapsamda şubeye gidip pazarlık yapılan faiz oranı ile internet bankacılığı üzerinden duyurulan faiz oranları arasında farklar oluşmaya başladı. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? 1 milyon liranın aylık getirisi ne? Ekonomist Muhammet Bayram merak edilen detayları anlattı.

08:43

Nuri Şahin bombası... Geri dönüyor! İlk temas kuruldu

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürerken Nuri Şahin ve Borussia Dortmund ile temas kurduğu ve Nuri Şahin'in durumunu sorduğu belirtildi. İşte detaylar...

08:41

'Tavsiye edilen fiyat’a uymadılar: Yeni düzenleme!

‘Tavsiye edilen fiyat’a uymayan sigorta şirketleri geçtiğimiz dönemde zorunlu trafik sigortası poliçe ücretlerine zam yapınca, araç sahipleri neredeyse kontak kapatma noktasına gelmişti. Yılbaşından bu yana artış yüzde 30’u bulurken, trafik sigortası fiyat belirlemede yeni bir yönteme geçildi. Artık trafik poliçelerinin belirlenmesinde ‘asgari ücret zamları’na bakılacak. Ancak asgari ücrete ara zam olmayacağı için normalde aylık yüzde 5-10 yapılan artışın yüzde 2-3’lere düşmesi bekleniyor.

08:33

CHP birinci parti mi? Seçim sonrası yapılan bu anket dikkat çekti!

2024 yerel seçim sonuçlarından CHP’nin birinci parti olarak çıkması ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağı tartışmaları da beraberinde geldi. Seçim sonrası sıralama değişti? CHP hala birinci sıradaki yerini koruyor mu? Partilerin oy oranları ne? Sorularına da seçim sonrası yapılan anketlerle yanıt aranıyor. İşte seçim sonrası CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi’nin oy oranlarındaki son durum…

08:24

Akaryakıt fiyatlarında 1,17 TL indirim!

Son dakika: Akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin gündeminde kalmaya devam ediyor. Benzin fiyatı ve motorin fiyatları 1 aydır sabit kalmıştı. Ancak bugün dizel yakıtlı aracı olanları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Motorine indirim geldi. Akaryakıt istasyonlarında tabelalar değişti. İşte 25 Nisan 2024 Perşembe güncel benzin-mazot fiyatı ile İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları…

08:11

Maç sonu isyan! "VAR kayıtları açıklanmasın"

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk mücadelesinde Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Tolunay Kafkas karşılaşmanın ardından kameraların karşısına geçerken isyan etti. İşte detaylar...

07:51

Ünlü mekanda tecavüz skandalı!

İstanbul'un en ünlü işletmelerinden birinde tecavüz skandalı yaşandı! Kuruçeşme'deki işletmede müdür olarak görev yapan M.A, yine aynı işletmede garson olarak çalışan S.Z'ye cinsel istismarda bulundu. Tutuklanan istismarcının daha önce de benzer girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. İşte korkunç olayın detayları...

07:50

Terim maç sonu çılgına döndü! "Evet iyi oynamadık ama..."

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu'nda Panathinaikos deplasmanda lider AEK'a 3-0 yenilirken liderlik şansını değerlendiremedi. Karşılaşmanın ardından konuşan Teknik Direktör Fatih Terim, mücadelenin hakemi için sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

07:35

Erdoğan'ın önündeki iki şarkı! Uçaktaki o fotoğrafa dikkat çekti: Mesaj çok net!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısıyla parkta yaptığı yürüyüş "AK Parti'ye gönderme" olarak yorumlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan son yaptığı Irak ziyareti dönüşü uçaktaki fotoğraf karesine dikkat çeken gazeteci Barış Yarkadaş "Bahçeli'nin de bu şarkıyla mesaj vermesi kadar doğal bir şey yok. Mesaj net" dedi. Yarkadaş, Erdoğan'ın ise yanıt verebileceğini belirtirken "'Bu şarkı burada bitmez' de diyebilir, 'Ayrılığın vakti geldi' de diyebilir" ifadelerini kullandı.

07:32

Bahadır Yenişehirlioğlu bu kez tercih etmedi

Seçimdeki mağlubiyetin ardından gözler AK Parti'ye çevrilmişti. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın bayram tatilinde Monaco'dan ıstakoz fotoğrafı paylaşması Çorum'da seçimi kaybeden adayın Maldivler'de ortaya çıkması grup başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex saat takması tartışmaları beraberinde getirmişti.

07:31

Fahiş fiyatla mücadelede tartışılacak AYM kararı!

Enflasyonla birlikte artan fahiş fiyat tartışmaları, “Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu” düzenlemesini iptal eden AYM kararıyla yeni bir boyut kazanacak. Fahiş fiyat cezalarında üst sınır 2 milyon liradan 11 milyon liraya yükseltilmişti. Ancak AYM’nin kararı dolayısıyla 1 Mayıs’tan itibaren Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu, fahiş fiyat gerekçesiyle ceza kesemeyecek.

07:28

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm sebebini ailesi açıkladı

Spor camiasını derinden sarsan ölüm haberi ile ilgili merak edilen o detay ortaya çıktı. Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümüne ilişkin ailesinden yapılan açıklamayla birlikte ölüm sebebi de belli oldu.

06:46

'Manidar' paylaşım: 'Sarayla müzakere edilmez'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sarayla müzakare edilmez, mücadele edilir" paylaşımı bir anda gündem yarattı. Eski CHP liderinin, TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelen ve önümüzdeki günlerde yeniden görüşecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki olarak söz konusu paylaşımı yaptığı iddia edildi.

06:22

Gizli toplantı iddiası! İsrail'de Netanyahu için 'tutuklama' gerginliği

İsrail medyası; Ulusal Güvenlik Konseyi'nin, Başbakan Binyamin Netanyahu, Savunma Bakanı Yoav Gallant ve Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi hakkında uluslararası tutuklama kararı çıkarılması olasılığını değerlendirdiğini yazdı.

00:00

İranlı rapçi Tomac Salihi'ye idam kararı!

İranlı rap müzik sanatçısı Tomac Salihi hakkında, Eylül 2022'de Mahsa Amini'nin hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolarda, “yeryüzünde bozgunculuk çıkartmak” suçlamasıyla İsfahan Devrim Mahkemesi tarafından idam kararı verildi.

22:29

Samet Akaydın'dan büyük hata! Terim'i şampiyonluktan etmiş olabilir

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Grubu 7. hafta karşılaşmasında Panathinaikos deplasmanda AEK ile karşı karşıya geldi. Mücaedel AEK'nın 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, mücadelenin ilk yarısında Samet Akaydın beklenmedik bir hataya imza atarak maça adeta damga vurdu. İşte detaylar...

21:44

Beşiktaş'a haciz şoku! Herkes şaşkına döndü

Beşiktaş JK’da eskiden yapılan anlaşma nedeniyle forma arkalarındaki baskı malzemelerini üreten firmaya ödeme yapmamasından dolayı haciz geldiği öne sürüldü. İşte detaylar...

21:03

Meclis bahçesinde gergin anlar! O sözler ortalığı karıştırdı

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

19:15

Türk futbol tarihine geçecek! İşte Barış Alper'e yapılan teklif

Süper Lig'de şampiyonluğa adım adım yaklaşan Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, sezonun belki de performansıyla en çok dikkat çeken isimlerden olan Barış Alper Yılmaz için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

16:24

Erbakan'dan iddialı '2028' açıklaması!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, basın toplantısı düzenledi. Erbakan, partisinin 31 Mart seçimlerinde üçüncü parti olduğunu vurgulayarak, "İktidar yıllar sonra ilk defa 2. parti konuma düştü, belediyeleri kaybetti ve büyük bir seçim mağlubiyeti aldı. 2028'de iktidarı devralacağız." ifadelerini kullandı. Erbakan ayrıca İran'ın İsrail'e yolladığı 120 balistik füzenin etkisiz hale getirilmesinde Malatya'da bulunan Kürecik Radar Üssü'nün önemini vurguladı.

Gündem

23:36

Küçükçekmece’de kaldırımda oturan gruba silahlı saldırı! Yaralılar var

İstanbul Küçükçekmece'de kaldırımda oturan gruba düzenlenen silahlı saldırıda biri ağır 2 kişi yaralandı. Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, saldırının ardından olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

17:17

MİT ve İstanbul Emniyeti'nden operasyon! İstanbul'da yakalanan Saim Çakmak tutuklandı

Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucu, terör örgütü PKK/KCK’nın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul’da yakalandı. Saim Çakmak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17:12

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatıyla 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

14:38

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden seçildi!

4 yıllık görev süresi dolan Zeki Yiğit, yapılan seçimin ardından yeniden Danıştay Başkanlığına seçildi.

14:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 mesajı: Tarihte yaşananlar vicdan, bilim rehberliğinde ele alınmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz. Tarihte yaşananları, radikal söylemlere, ötekileştirmeye, nefret diline geçit vermeden, aklın, vicdanın ve bilimin rehberliğinde ele almamız önemlidir.' dedi.

11:54

SON DAKİKA | Bakan Tunç'tan DEM Parti açıklaması: "Devam ederse kapatılabilir"

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan DEM Parti'yle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Bakan Tunç, yaptığı açıklamada "DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir." diye konuştu.

08:14

Bakan Yerlikaya duyurdu! 11 ilde ‘Sibergöz-34’ operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde nitelikli dolandırıcılık ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarını işleyen şahıslara yönelik “Sibergöz-34” operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

07:49

Erdoğan o diyalogu ilk kez anlattı: “Telefonumun açılışını Irak Başbakanı gördü ve sordu: ‘Kim bu?’”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan kutlamaları sebebiyle makamında kabul ettiği çocuklarla arasında geçen diyalog herkesi duygulandırdı. Erdoğan kendisine hediye edilen annesi ile birlikte olduğu resim hakkında konuşurken de dikkat çeken bir detayı ilk kez anlattı. Erdoğan telefonunda yer alan görüntüyü gören Kuzey Irak Başbakan’ı ile arasında geçen diyalogu açıkladı.

17:57

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu! Cenazede duyurdular…

İstanbul'da hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Kılıç'ın cenaze namazının kılınmasının ardından cemaatin yeni liderinin İsmailağa Camii'nin emekli imamı Ahmed Fikri Doğan olduğu açıklandı.

Ekonomi

14:34

Emekliye 5000 TL ikramiye: O ilçede yaşayanlar dikkat! CHP’li belediye başkanı duyurdu, tek şart…

CHP’li Ceyhan Belediye’sinin Başkanı Kadir Aydar, seçimden önce söz verdiği ’İhtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira ikramiye’ sözünü tutuyor. Başkan Aydar, "Bu yıl Kurban Bayramı ikramiyesi belediyemiz tarafından dağıtılacak. İhtiyaç sahibi emeklilerimiz 5 bin liralık bayram ikramiyesi için belediyemize başvurabilirler" dedi. Aydar aynı zamanda emekli ikramiyesi için şartı açıkladı.

14:34

KKM'de parası olanlar dikkat! Mevduat faizleri için Merkez Bankası'ndan yeni karar! Faiz oranı yükseldi

Merkez Bankası'ndan mevduat faizleri için son dakika kararı! TCMB'den TL mevduatı destekleyecek adım geldi. Merkez Bankası, parasal aktarım mekanizmasının güçlendirilmesi, TL mevduat payının artırılması ve KKM'den TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faizi yükseltti

09:48

Brent petrolün varil fiyatı 88,21 dolar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 88,21 dolardan işlem görüyor.

09:46

Resmi Gazete'de yayımlandı! Bu ürünlere dışarıdan madde eklenemeyecek!

Tarım ve Orman Bakanlığının "Türk Gıda Kodeksi Arı Ürünleri Tebliği" yürürlüğe girdi. Arı sütü, toz arı sütü, arı poleni, kurutulmuş arı poleni ve arı ekmeğine dışarıdan herhangi bir madde eklenemeyecek.

09:20

25 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Nisan Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 25 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Nisan Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

08:33

İstanbul'da sahte ve kaçak ilaç operasyonu: 9 kişi tutuklandı

İstanbul'da, polis ekiplerince yapılan operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 50 milyon lira olan sahte, kaçak ve yasa dışı ilaçlar ile çeşitli medikal malzemeler ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 16 kişiden 9'u tutuklandı.

15:31

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığında bunu da duyduk! Evden çıkartmak için kanalizasyon giderini tıkadı

Kartal’da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı. Yaklaşık 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan Kılıç ailesi, evde kötü kokudan duramadıklarını ve tuvalet ihtiyaçlarını caminin tuvaletinde giderdiklerini söyledi. Ev sahibi ise iddialara cevap vermedi.

14:10

Araç sahipleri dikkat! Çoğu sürücü bunu hiçe sayıyor: Cebinizden 6.440 lira çıkabilir

Her gün trafik kuralları ihlal ediliyor. Araç sahibi olanlar hem kendi hayatlarını tehlikeye atıyor hem de trafik güvenliğini hiçe sayıyor. Ancak güvenliği ihlal etmenin de bir cezası var. Trafikte bunu yapan sürücülere tam 6 bin 440 TL para cezası kesilecek. İşte detaylar…

13:44

5 ayda yüzde 200 zamlandı! Siparişleri bile göndermiyorlar: ‘20 koli yerine 5 koli geldi’

Kırmızı et fiyatlarının zamlanmasının ardından tüketiciye bir kötü haber de tavuk fiyatlarından geldi. Tavuk etine talep artınca hafta sonlarında özellikle İstanbul’da kanat bulmak zorlaştı. Tavuk fiyatlarına ise son 5 ayda yüzde 200 zam geldiğini belirten İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal “Bayram nedeniyle tavuk siparişi verdik, 20 koli yerine 5 koli geldi. 100 kilo kanat yerine 10 kilo gönderdiler” dedi.

Magazin

14:21

"İlk gece hamile kaldım" diyerek yaşadıklarını anlattı! Esra Ezmeci'de anlattıklarına kimse anlam veremedi...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programında konuk olan Ayşegül adındaki genç kadın imam nikahıyla evlendi ve evlilikten 10 gün sonra evine gelen eltisinin isteğiyle şoke oldu. 20 yaşındaki Ayşegül "İlk gece hamile kaldım" diyerek anlattıklarıyla ağızları açıkta bıraktı.

13:34

Suphiye Orancı ve Metin Akpınar haberi hakkında tekzip ve düzeltme

23 Nisan 2024 tarihinde Mynet internet sitesinde yer alan “Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın meğerse Metin Akpınar ile karşılıklı sahnesi varmış” başlıkla ilgili olarak Metin Akpınar'ın avukatları İrem Hekimoğlu ve Burçin Hekimoğlu'nun tekzip metni...

13:14

İlker Kaleli sevgilisi Sıla için evini tadilata soktu! Bakın ne kadar masraf çıktı

3 yıldır İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla Gençoğlu ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor. Birlikte yaşayan çiftten Kaleli evini sevgili için tadilata soktu. Yakışıklı oyuncu kesenin ağzını açtı.

12:56

Aldığı o haberle deliye döndü! Sinirli çıktığı yolda kaza yaptı! Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba'nın kaburgaları kırıldı

Yeşilçam'ın efsanevi oyuncusu Ahu Tuğba'nın Los Angeles'ta trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Ünlü isim acil olarak Los Angeles'ta Katolik Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

12:26

İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı... Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi

İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri geçtiğimiz aylarda dünyaya geldi. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Şefkatli, kalbinde sorun olan İbrahim Ayel'in operasyon geçireceğini duyurmuştu. Oğlunun ameliyata alındığını duyuran Şefkatli, takipçilerinden dua istedi.

11:51

Evliliği büyük ses getirmişti! Taze gelin Ebru Gündeş yüzüğünün boyutunu beğenmedi... Konserinde olay gönderme

Şubat sonunda dördüncü kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in Murat Özdemir ile evliliği büyük ses getirmişti. Gündeş ile Özdemir'in yasak aşk iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Taze gelin Ebru Gündeş şimdi de son konserindeki hareketleri ile gündem oldu. Yüzüğünün boyutunu beğenmeyen Gündeş'in istediği herkesi şaşırttı.

11:30

Dilan Polat duruşma salonunda Engin Polat'ı görünce elini tuttu! Kızını görüp dokunmak isteyince hakim uyardı... Gözyaşları sel oldu

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu...

11:17

Doğum kiloları kalmadı! Yüzünün hali çok konuşulmuştu... Adriana Lima pozlarıyla yaktı geçti

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Adriana Lima'nın doğum sonrası hali gündem olmuştu. Görünümüyle sosyal medyada zorbalığa maruz kalan Lima son pozlarıyla hayranlarını mest etti.

10:38

Lucas Torreira Devrim Özkan'ı unutamadı! Galatasaray'ın yıldızı bu hamlesiyle gündem oldu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, eski sevgilisi Devrim Özkan'ı unutamadı. İlişkileri geçtiğimiz Ocak ayında kesin olarak sona eren, Torreira'dan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Ünlü futbolcunun bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

Spor

13:45

Ancelotti'den Arda Güler'e çok ilginç sözler! "Tam bir baş belası"

Real Madrid'e gittiği günden bu yana gündemden düşmeyen Arda Güler hocası Carlo Ancelotti'den süre bekliyor. İspanyol taraftarlar dahi yeteri kadar süre almaması nedeniyle tecrübeli hocayı eleştirirken Arda ile hocası arasında geçen ilginç diyalog ortaya çıktı.

12:47

Euro Club Index'ten Süper Lig'in bitimine son 4 hafta kala olay yaratacak şampiyonluk tahmini! 102 puanla ipi göğüsleyecek...

Futbol veri sitesi Euro Club Index, Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılırken ligi şampiyon bitirecek takımı yeniden tahmin etti. Küme düşecek takımları da söyleyen Euro Club Index, şampiyon olan takımın 102 puan alacağını ifade etti. İşte detaylar...

11:56

SON DAKİKA: Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde Volkan Bayarslan düdük çalacak!

Son dakika... Süper Lig'in 34. haftası dev bir mücadeleye sahne olacak. Ligin 34. hafta karşılaşmasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının hakemi belli oldu.

09:47

Wanda Nara'nın Icardi ile paylaştığı klip sonrası Batuhan Karadeniz canlı yayında çılgına döndü! "Bizim ahlaki değerlerimiz var, sana yazıklar olsun"

Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaştığı klip için çok sert eleştirilerde bulundu. Karadeniz paylaşımında Icardi'ye yönelik olarak "Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim." dedi.

09:08

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine 2 gün kaldı! Dev maç öncesi dikkat çeken istatistik... İşte muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 34. haftasının kritik mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıta gelecek. Dev maçın oynanmasına az bir süre kala teknik direktörler ilk 11'lerini netleştirmeye başlarken, dikkat çeken bir istatistik de ortaya çıktı. İşte detaylar...

08:43

Beşiktaş durdu durdu, bombayı patlattı! Listenin başındaki isim Nuri Şahin... İlk temas kuruldu

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürerken Nuri Şahin ve Borussia Dortmund ile temas kurduğu ve Nuri Şahin'in durumunu sorduğu belirtildi. İşte detaylar...

08:11

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas isyan etti! "VAR kayıtları açıklanmasın"

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk mücadelesinde Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Tolunay Kafkas karşılaşmanın ardından kameraların karşısına geçerken isyan etti. İşte detaylar...

07:50

Fatih Terim'i çok kızdırdı, maç sonu çılgına döndü! "Evet iyi oynamadık ama..."

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu'nda Panathinaikos deplasmanda lider AEK'a 3-0 yenilirken liderlik şansını değerlendiremedi. Karşılaşmanın ardından konuşan Teknik Direktör Fatih Terim, mücadelenin hakemi için sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

07:28

Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm sebebini ailesi açıkladı

Spor camiasını derinden sarsan ölüm haberi ile ilgili merak edilen o detay ortaya çıktı. Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümüne ilişkin ailesinden yapılan açıklamayla birlikte ölüm sebebi de belli oldu.