Son Dakika

Son Dakika Haber ve Güncel Bilgiler Mynet'de!

Son Dakika Haberleri

06:22

Gizli toplantı iddiası! İsrail'de Netanyahu için 'tutuklama' gerginliği

İsrail medyası; Ulusal Güvenlik Konseyi'nin, Başbakan Binyamin Netanyahu, Savunma Bakanı Yoav Gallant ve Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi hakkında uluslararası tutuklama kararı çıkarılması olasılığını değerlendirdiğini yazdı.

00:00

İranlı rapçi Tomac Salihi'ye idam kararı!

İranlı rap müzik sanatçısı Tomac Salihi hakkında, Eylül 2022'de Mahsa Amini'nin hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolarda, “yeryüzünde bozgunculuk çıkartmak” suçlamasıyla İsfahan Devrim Mahkemesi tarafından idam kararı verildi.

23:38

Trabzonspor kupada avantajı cebine koydu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan yarı final mücadeleleri ile sürdü. Yarı final karşılaşması ilk maçında Trabzonspor sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı elde etti. İşte detaylar...

22:29

Samet Akaydın'dan büyük hata! Terim'i şampiyonluktan etmiş olabilir

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Grubu 7. hafta karşılaşmasında Panathinaikos deplasmanda AEK ile karşı karşıya geldi. Mücaedel AEK'nın 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, mücadelenin ilk yarısında Samet Akaydın beklenmedik bir hataya imza atarak maça adeta damga vurdu. İşte detaylar...

21:46

100 yıldır kayıptı! 'Bayan Lieser'in Portresi'nin 32 milyon dolara satıldı

Yaklaşık 100 yıldır kayıp olduğu düşünülen Gustav Klimt’e ait “Bayan Lieser'in Portresi” adlı tablo 32 milyon dolara alıcı buldu.

21:44

Beşiktaş'a haciz şoku! Herkes şaşkına döndü

Beşiktaş JK’da eskiden yapılan anlaşma nedeniyle forma arkalarındaki baskı malzemelerini üreten firmaya ödeme yapmamasından dolayı haciz geldiği öne sürüldü. İşte detaylar...

21:28

O detay şaşırttı! İşte G.Saray'ın yeni Boey'i...

Galatasaray'da transfer temasları hız kesmeden devam ederken, Bayern Münih'e satılan Sacha Boey'in yeri halen doldurulabilmiş değil. Sarı-Kırmızılılar bu anlamda temaslarını sürdürürken sürpriz bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...

21:03

Meclis bahçesinde gergin anlar! O sözler ortalığı karıştırdı

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

20:34

Türk futbolunda devrim! Yeni sezonda hayata geçiyor

Futbolun en çok tartışılan konularından biri olan hakemlerle ilgili ülkemizde günden güne yeni gelişmeler yaşanırken bunlara bir yenisi daha eklenilmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

19:15

Türk futbol tarihine geçecek! İşte Barış Alper'e yapılan teklif

Süper Lig'de şampiyonluğa adım adım yaklaşan Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, sezonun belki de performansıyla en çok dikkat çeken isimlerden olan Barış Alper Yılmaz için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

18:19

MHP, Devlet Bahçeli'nin yürüyüş videosunu paylaştı! Ferdi Tayfur şarkısının sözleri gündem oldu! AK Parti'ye gönderme mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir parkta yaptığı yürüyüş, partisinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntülerde Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısı da yer aldı. Şarkının sözleri de sosyal medyada gündem olurken, 'AK Parti'ye gönderme mi?' yorumları da yapıldı.

18:02

Hakem kararlarına İsrail göndermeli tepki!

Turkish Airlines EuroLeague play- off mücadelesinde Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv serisi ilk maçındaki hakem kararlarına, İsrail ile Filistin arasında yaşanan olaylar üzerinden tepkide bulundu. İşte detaylar...

17:03

İlk 11'de başlamayınca resti çekti! "Ayrılmak istiyorum"

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Galatasaray yeni sezon planlamasını da sürdürürken son oynanan Pendikspor maçı sonrası beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

16:52

Başkan Aksu'dan Ekrem İmamoğlu ziyareti

31 Mart seçimleri öncesi 'taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' diyen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmede, ulaşım sorunlarının masaya yatırıldığı öğrenilirken, Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki geldi.

16:24

Erbakan'dan iddialı '2028' açıklaması!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, basın toplantısı düzenledi. Erbakan, partisinin 31 Mart seçimlerinde üçüncü parti olduğunu vurgulayarak, "İktidar yıllar sonra ilk defa 2. parti konuma düştü, belediyeleri kaybetti ve büyük bir seçim mağlubiyeti aldı. 2028'de iktidarı devralacağız." ifadelerini kullandı. Erbakan ayrıca İran'ın İsrail'e yolladığı 120 balistik füzenin etkisiz hale getirilmesinde Malatya'da bulunan Kürecik Radar Üssü'nün önemini vurguladı.

16:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti

Son dakika haberi: Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier Ankara'da! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Alman bir gazetecinin sorusu üzerine, "İsrail ile yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti. Bunu da kısa zaman önce Dışişleri Bakanım açıkladı" ifadelerini kullandı.

15:37

TİP'ten büyük tepki çeken paylaşım!

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Ermeni soykırımı iddiaları hakkında tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, 109 yıl önce kadim Ermeni halkının katliam ve sürgünlerle bu topraklardan söküldüğünü belirten TİP, bu olayı en büyük acılardan biri olarak niteledi. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu paylaşıma yorum yağdı. Bazı kullanıcılar, 'size oy verdiğime pişman ettiniz' ifadelerinde bulundu.

15:36

Son röportajı gündem oldu! 'Çok üzüldüm' demişti

Mehmet Ali Yılmaz'ın ani ölümü siyaset ve spor dünyasını sarstı. Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulunan Yılmaz'ın vefat haberi sonrası son röportajı yeniden gündem oldu. Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulunan Yılmaz, Ali Koç'tan övgüyle bahsetmiş ve yaşananlardan dolayı üzüntüsünü dile getirerek "Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize" demişti.

15:31

Ev sahibi çıkartmak istediği kiracısının kanalizasyon giderini tıkadı

Kartal’da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı. Yaklaşık 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan Kılıç ailesi, evde kötü kokudan duramadıklarını ve tuvalet ihtiyaçlarını caminin tuvaletinde giderdiklerini söyledi. Ev sahibi ise iddialara cevap vermedi.

14:56

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'teki evinde ölü bulundu

Son dakika haberi: Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Mehmet Ali Yılmaz ayrıca spordan sorumlu devlet bakanlığı görevini de yapmıştı. Spor camiasında geniş yankı uyandıran haber sonrası "Mehmet Ali Yılmaz neden öldü?" sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümü hakkında son dakika haberleri geliyor...

14:52

Küçükçekmece'de hareketli anlar! Linç girişimi...

Küçükçekmece'de ortalık bir anda karıştı. Kuyumcu dükkanını soyan 3 kişi kaçmaya çalışırken, mahalleli tarafından yakalanmak istedi. Şüphelilerden biri çevredekiler tarafından yakalanırken, yere yatırılan şahıs linç edilmek istendi. Kuyumcu peş peşe havaya ateş açarken, polis ekipleri kaçan iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

14:48

Dehşet anları saniye saniye kamerada!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde U17 müsabakasında iki takımın teknik direktörleri arasında çıkan tartışma bir anda alevlendi. Tartışma kısa bir süre içerisinde kavgaya dönünce saha adeta bir boks ringine döndü. Yüzüne aldığı tekmenin etkisiyle dili boğazına kaçan teknik direktörün yaşadığı dehşet anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

14:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz. Tarihte yaşananları, radikal söylemlere, ötekileştirmeye, nefret diline geçit vermeden, aklın, vicdanın ve bilimin rehberliğinde ele almamız önemlidir.' dedi.

13:44

5 ayda yüzde 200 zamlandı! Siparişleri bile göndermiyorlar: ‘20 koli yerine 5 koli geldi’

Kırmızı et fiyatlarının zamlanmasının ardından tüketiciye bir kötü haber de tavuk fiyatlarından geldi. Tavuk etine talep artınca hafta sonlarında özellikle İstanbul’da kanat bulmak zorlaştı. Tavuk fiyatlarına ise son 5 ayda yüzde 200 zam geldiğini belirten İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal “Bayram nedeniyle tavuk siparişi verdik, 20 koli yerine 5 koli geldi. 100 kilo kanat yerine 10 kilo gönderdiler” dedi.

13:32

Patiswiss'in yeni yönetim kurulu başkanı belli oldu

Müşterisine verdiği 'küflü çikolata' yanıtı ile Türkiye'nin gündemine oturan Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Patiswiss'in CEO'luk görevinden istifa etmişti. Resmi hesaplardan yapılan duyuruda yönetim kurulu başkanlığına Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi Ali Sinan Tunaoğlu'nun CEO'luk görevine getirildiği duyuruldu.

13:13

Sözcü TV’de ‘dolar’ tartışması!

Dolar kuru dalgalı bir seyir sürdürürken bugün Sözcü TV ekranlarında dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Ebru Baki ve Devrim Akyıl’ın ‘dolar’ yorumları stüdyoda tansiyonu yükseltti. İkili, dolar kurunun baskılanıp baskılanmadığı konusunda anlaşmazlığa düştü. Akyıl, doların baskılandığını savunan Baki’ye, “AK Parti’nin algı manipülasyonunun etkisi altında kalmışsın” dedi.

13:10

CHP'ye 'sürpriz' transfer! Rozetini Özgür Özel taktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugün Meclis’te yaptığı grup toplantısında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'den istifa eden İstanbul milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini CHP lideri Özgür Özel kürsüde taktı.

12:17

313 gün sonra kemik parçaları bulunmuştu! Korkunç ihtimal...

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yaşadığı evin 4 kilometre uzağında 313 gün sonra kemik parçaları bulundu. Berzeg ailesinin avukatı 'çok şaşkınız' dedi. Muhtar ise yaptığı açıklamada, kemik parçaları arasında kafatasının olmadığını belirtirken; Berzeg’in kızından DNA örneği alınacağı öğrenildi. Ekipler, cesedin hayvanlar tarafından parçalanıp, dere kenarına getirilmiş olma ihtimali üzerinde duruyor.

12:01

Bakan Işıkhan'dan asgari ücretliye, memura mesaj!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İşçilerimiz, emekçilerimiz, ideolojik sloganların değil, samimi icraatların muhatabı olmalıdır" dedi. Memura, çalışana dikkat çeken mesajlar verdi.

11:56

Türkiye'de elektrikli araç satışları 2023'te 8 kattan fazla arttı

Türkiye'de toplam elektrikli araç satışları 2023'te önceki yıla göre 8 kattan fazla artarak 68 bin 700'e yükseldi.

11:54

"DEM Parti böyle devam ederse kapatılabilir"

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan DEM Parti'yle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Bakan Tunç, yaptığı açıklamada "DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir." diye konuştu.

11:54

Alanya'da güneşlenen turist uzun süre hareketsiz kalınca...

Antalya'nın güzide tatil beldelerinden Alanya'da 76 yaşındaki Belaruslu bir turist sahilde ölü bulundu. Kleopatra plajında güneşlenen turistin ölüm sebebi araştırılıyor.

11:40

Dünyanın en pahalı evi dudak uçuklatan bir fiyatla satışa çıktı!

Fransa'nın başkenti Paris'e yakın bir konumda bulunan Chateau d'Armainvilliers satışa çıktı. Şatonun satışı tamamlandığı zaman dünyanın en pahalı evi olması bekleniyor. Şatonun Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Moğolistan'dan talipleri olduğu belirtildi. Dünyanın en pahalı evi unvanını kazanacak olan Chateau d'Armainvilliers'nin ihtişamı görenleri şaşkına çeviriyor...

11:32

Meclis'teki çay buluşmasına YRP'den fotoğraflı gönderme

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda, siyasi parti liderleriyle yaptığı çay sohbetine, Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan'ı davet etmedi Söz konusu çay daveti bir anda gündem olurken YRP'den çok konuşulacak fotoğraf göndermesi geldi. "Tarih tekerrürden ibarettir.. Çay koy keçeli... Yeniden başlıyoruz" yapılan paylaşım dikkat çekti.

10:56

Yerli turistler geçen yıl seyahate 229,8 milyar lira harcadı

Yerli turistlerin geçen yıl yaptığı seyahat harcamaları, bir önceki yıla göre yüzde 101 artarak 229 milyar 795 milyon 451 bin lira olarak gerçekleşti.

10:53

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,74 yükselişle 9.716,25 puandan başladı.

10:51

Güven endeksleri açıklandı

Güven endeksi, nisanda geçen aya kıyasla hizmet sektöründe yüzde 2,8 azalırken, perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9 arttı, inşaat sektöründe ise değişim göstermedi.

10:43

Kapasite kullanım oranı nisanda arttı

İmalat sanayisi genelinde kapasite kullanım oranı, nisanda geçen aya göre 0,5 puan artarak yüzde 76,7'ye yükseldi.

10:19

Tsunami ve 7,5 büyüklüğünde deprem uyarısı!

Deprem uzmanı Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan çok Marmara için konuşulacak açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Prof. Dr. Ercan, hem 7,5 büyüklüğünde deprem hem de tsunami uyarısında bulundu. Ercan, "Depremden 4 ile 20 dakika içinde kıyılara varır. Dar ağızlı koylar, girintiler sakıncalıdır" ifadelerine yer verdi.

10:12

Soylu sessizliğini bozdu! İsim verdi: Ya siz deli misiniz?

2016 yılında Efkan Ala'nın yerine İçişleri Bakanı olarak atanan Süleyman Soylu, 7 sene boyunca bu görevde bulundu. Görev süresi boyunca kabinenin en çok konuşulan bakanlarından biri olan Süleyman Soylu, 4 Haziran 2023'te Mayıs seçimlerinden sonra koltuğunu Ali Yerlikaya'ya devretti. AK Parti'nin çok önemli isimlerinden biri olan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sessizliğini bozdu!

09:39

Trafik sigortasına 'asgari ücret' düzenlemesi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun internet sitesinde yayınlanan karara göre, trafik sigortasında zam oranı için belirlenen tavan fiyat, bundan sonra maliyet endeksine göre belirlenecek.

09:26

Virüs vücudunda mutasyona uğradı...

Hollanda'da 613 gün boyunca COVID-19 virüsünü atlatamayan 72 yaşındaki adamın vücudunda virüsün mutasyona uğradığı öğrenildi. Virüsün bağışıklıktan bu kadar uzun süre kaçtığı için yeni bir virüse dönüştüğü ifade edildi.

09:24

Gram altın mı kesme altın mı? ‘Milyonda bir’ diyerek uyardılar!

Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını talebi seçim öncesinde olağanüstü artmıştı. Kapalıçarşı hatta Darphane altın talebine yetişemeyince yatırımcı kesme altın almaya başlamıştı. Ancak uzmanlar kesme altının suistimale açık olduğunu, bunun yerine sertifikalı altınların tercih edilmesinin daha güvenli olacağını vurguluyor. Ayrıca gram altın fiyatı için tahmin de yapan uzmanlar, “2750 TL seviyelerini ise önümüzdeki haftalarda veya önümüzdeki ay itibarıyla görebiliriz” yorumunu yapıyorlar.

09:03

Yerel seçim sonrası son seçim anketi! Oy oranları dikkat çektİ

Yerel seçimlerin ardından Asal Araştırma tarafından yapılan son seçim anketi gündem oldu. Yerel seçimlerde birinci parti çıkan CHP, iktidar hesapları yaparken; ilk kez ikinci parti olan AK Parti ise kaybettiği oyları yeniden kazanma hedefiyle yeni dönem için yola çıktı. Önümüzdeki dönemde siyasi iklimin nasıl şekilleneceği merak konusu olurken, son seçim anketindeki sonuçlar ise dikkat çekti. İşte AK Parti, CHP, MHP, DEM Parti, İYİ Parti Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi'nin oy oranları...

08:47

Milyonlara yeni ödeme! Memur zammı ile 42 bin lirayı aşacak

Memur maaşı zammı Temmuz ayı ile bir kez daha artacak. Enflasyon tahminlerine göre yılın ikinci yarısı için memur zammı oranının yüzde 20 olması bekleniyor. Bu rakam sadece memur maaşları değil birçok kalemde de ödemeleri artıracak. Kıdem tazminatı tavanı Temmuz 2024’te 42 bin lirayı aşacak. Peki memur zammıyla 65 yaş aylığı (yaşlılık maaşı), engelli maaşı, SED ödemeleri Temmuz 2024’te ne kadar olacak? İşte detaylar…

07:49

Erdoğan: “Telefonumun açılışını Irak Başbakanı gördü ve sordu: ‘Kim bu?’”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan kutlamaları sebebiyle makamında kabul ettiği çocuklarla arasında geçen diyalog herkesi duygulandırdı. Erdoğan kendisine hediye edilen annesi ile birlikte olduğu resim hakkında konuşurken de dikkat çeken bir detayı ilk kez anlattı. Erdoğan telefonunda yer alan görüntüyü gören Kuzey Irak Başbakan’ı ile arasında geçen diyalogu açıkladı.

00:18

"Şu an Cumhur İttifakı'nda mısınız?" sorusuna Fatih Erbakan'dan dikkat çeken yanıt

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonuna katıldı. Fatih Erbakan, gazetecilerin soruları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile seçimlerden sonra görüşmediğini açıkladı. Erbakan, "Şu an Cumhur İttifakı'nda mısınız?" sorusuna ise "Değiliz herhalde, onların söylediğine göre. Onlar öyle söylüyorlar. Biz zaten hep milli görüşün içindeydik. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorduk. Şimdi de gene aynısını yaptık, yapmaya devam edeceğiz." yanıtını verdi.

23:09

Bakan Uraloğlu açıkladı: X hala Türkiye'ye temsilci atamadı, bant daraltma da gündemimize

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan X platformu için açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, "Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devam ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Bant daraltma da gündemimizde" dedi.

22:27

Başkentte kazanan çıkmadı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan yarı final mücadeleleri ile sürüyor. Yarı final karşılaşmasında Ankaragücü sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadele başladığı skorla golsüz berabere sonuçlandı. İşte detaylar...

22:22

VAR kayıtları sonrası olay paylaşım! "Tam bir tezgah"

Fenerbahçe'nin Sivas deplasmanında kaybettiği 2 puanın yankıları sürerken VAR kayıtlarının açıklanması sonrası karşılaşmanın hakemi Cihan Aydın'ın VAR ile arasında geçen merak edilen diyalog ortaya çıkmıştı. Bu gelişmenin ardından eski hakem Ahmet Çakar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

21:56

'Küflü çikolata' yanıtı sonrası özgeçmişi de gündem oldu!

Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı. Diğer yandan İsviçre merkezli Patiswiss markasından da bir açıklama geldi.

Gündem

23:36

Küçükçekmece’de kaldırımda oturan gruba silahlı saldırı! Yaralılar var

İstanbul Küçükçekmece'de kaldırımda oturan gruba düzenlenen silahlı saldırıda biri ağır 2 kişi yaralandı. Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, saldırının ardından olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

17:17

MİT ve İstanbul Emniyeti'nden operasyon! İstanbul'da yakalanan Saim Çakmak tutuklandı

Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucu, terör örgütü PKK/KCK’nın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul’da yakalandı. Saim Çakmak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17:12

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatıyla 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

14:38

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden seçildi!

4 yıllık görev süresi dolan Zeki Yiğit, yapılan seçimin ardından yeniden Danıştay Başkanlığına seçildi.

08:14

Bakan Yerlikaya duyurdu! 11 ilde ‘Sibergöz-34’ operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde nitelikli dolandırıcılık ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarını işleyen şahıslara yönelik “Sibergöz-34” operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

17:57

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu! Cenazede duyurdular…

İstanbul'da hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Kılıç'ın cenaze namazının kılınmasının ardından cemaatin yeni liderinin İsmailağa Camii'nin emekli imamı Ahmed Fikri Doğan olduğu açıklandı.

17:11

Hüseyin Çelik'in Erdoğan'ı ve MHP'yle ittifakı eleştirmesine peş peşe sert tepkiler: Hodri meydan...

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'nin MHP ile ittifakını eleştirmesine arka arkaya sert tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ahmet Selim Köroğlu ve Ayhan Ogan da, Çelik'i hedef aldı. Ayhan Ogan, "Erdoğan'dan intikam alacaksanız da hodri meydan." ifadelerini kullandı.

14:34

Taksim için 1 Mayıs kararı verildi! Vali Gül duyurdu

Gazetecilerin 1 Mayıs ile ilgili sorularını yanıtlayan İstanbul Valisi Davut Gül, "Taksim bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Talep eden herkese Taksim'de kutlamaların olmayacağını ilettik. Taksim'in dışındaki bir alanda kutlanacak" diye konuştu.

14:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir mesaj paylaştı. Erdoğan mesajında “Gözümüzün nuru evlatlarımızın bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ekonomi

14:10

Araç sahipleri dikkat! Çoğu sürücü bunu hiçe sayıyor: Cebinizden 6.440 lira çıkabilir

Her gün trafik kuralları ihlal ediliyor. Araç sahibi olanlar hem kendi hayatlarını tehlikeye atıyor hem de trafik güvenliğini hiçe sayıyor. Ancak güvenliği ihlal etmenin de bir cezası var. Trafikte bunu yapan sürücülere tam 6 bin 440 TL para cezası kesilecek. İşte detaylar…

12:56

Günlük kirası 1 milyon TL! Talep fazla olunca kiralık daire ve villa fiyatları yükseldi 'Ödedikleri para karşılığında...'

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. Tatil sezonunda kiralanan daire ve villalara talebin arttığı belirtilirken bölgede haziran itibarıyla doluluğun yüzde 100 olması bekleniyor. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.

11:06

Motorine indirim var! Dizel araç sahiplerini ilgilendiriyor: Akaryakıt fiyatları bu gece değişecek (24 Nisan Çarşamba benzin-mazot fiyatı)

Motorin ve benzin fiyatı araç sahipleri tarafından zam ve indirim haberleri ile yakından takip ediliyor. 24 Nisan Çarşamba bugün akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? soruru merak edilirken yeni bir gelişme yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Litresi 43-44 lira seviyelerinde olan motorin fiyatları için bu gece yarısı indirim yapılacak. İşte güncel benzin mazot fiyatı ile haberin detayları...

10:49

Merkez Bankası duyurdu: Konut fiyatlarında 4,5 yıl sonra ilk!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Şubat ayına ilişkin konut fiyat endeksini yayımladı. Buna göre konut fiyat artışı 2019 Aralık'tan bu yana ilk kez enflasyonun ardında kaldı. Şubat ayında bir önceki yıla göre artış oranı yüzde 58,31 oldu.

10:16

Mevduat hesabı açacakları ilgilendiriyor! Vergi avantajında süre 30 Nisan'da bitiyor

30 Nisan'da sona eriyor, 1 Mayıs'tan itibaren değişecek! Mevduat faizleri yüzde 70'e dayanınca, yatırımcılar bankanın yolunu tutmuştu. Ancak mevduat hesaplarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Gelir vergisi stopaj avantajı süresi bitiyor. Vergi oranlarının yüzde 5'ten yüzde 15'e çıkabileceği dile getiriliyor. Ancak yeni bir düzenleme ile bu oranın düşük tutulması ihtimali de dile getiriliyor.

09:25

'Hindiler, kuzular...' Herkesin gözü Erdoğan ve Özel'in üzerindeydi ama Mehmet Şimşek dün akşama damga vurdu!

Kamudaki tasarruf hamleleri de tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle AK Parti içerisinde ıstakozlu akşam yemekleri, Maldivler tatilleri ve Rolex saatler büyük tepki çekmiş eleştirilerin ardından da AK Parti'de bayrak değişimlerinin olacağı konuşulmaya başlanmıştı. Dün akşamki tasarruf menüsü de dikkat çekti.

09:20

24 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Nisan Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 24 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Nisan Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

09:14

2016’dan beri uygulanıyor! Yaz saati ile ilgili yeni açıklama Bakan Bayraktar’dan geldi! Yaz saati uygulaması değişecek mi?

2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise tartışmalara neden olan yaz saati uygulamasının değişmeyeceğini açıkladı.

07:42

Fahiş fiyat için yeni düzenleme: Erdoğan önerdi, Bakanlık harekete geçti: ‘Tavsiye edilen fiyat’ uygulaması geliyor

Milyonlarca liralık para cezaları kesildi, hatta son olarak kapatma cezası uygulanacağı bile konuşuldu. Gıdada fatiş fiyat artışı yapanları hiç biri durduramadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fahiş fiyatta yeni bir adım daha atılacağının sinyalini verdi. ‘Tavsiye edilen fiyat’ uygulaması ile artık ürünün fiyatını üretici belirleyecek. Böylece günlük fiyat değişimleri rafa kalkacak. Ticaret Bakanlığı ise yasal düzenleme için çalışmalara başladı.

Magazin

00:48

Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar' dizisine geri dönüyor! "Ben Garip'in hissedip dışarı fırladığı yerde kahroldum"

'Arka Sokaklar'da 17 sezon boyunca Mesut Güneri karakterini canlandıran Şevket Çoruh'a yeniden teklif götürülmüştü. Yeni dizisi 'Korkma Ben Yayındayım'ın final haberinden sonra Şevket Çoruh'un, Arka Sokaklar'a döndüğü müjdesi fragmanda verildi. Fragman sonrası sosyal medyadan yorum yağdı. İşte detaylar...

16:50

'Sevgilisi kaşını ve saçlarını kazıyordu! Kimse ona bakmasın diye' İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili ailesi harekete geçti 'Mutlaka bağlantısı var'

ABD'de ölen 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Yağmur Taktaş’ın teyzesi, kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunan yeğeninin, ressam sevgilisince uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip tutulduğu yerde aç bırakıldığını iddia eden teyze "ABD’de ve Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Peşini bırakmayacağız” dedi. Teyze, sevgilisinin, kıskançlığı yüzünden, kimse ona bakmasın, beğenmesin diye yeğeninin kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıdığını da ileri sürdü.

15:34

Klinik Psikolog Esra Ezmeci Buket Aydın'a konuk oldu! 'Hesap ödetmeyen kadın...' yorumu sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci Beyaz Tv'de sunduğu 'Esra Ezmeci ile Yeni Baştan' programı ile sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ezmeci bu defa Buket Aydın'ın programına konuk oldu. İlişkiler üzerine tavsiyeler veren Ezmeci, "Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkumdur" sözleriyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

15:30

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu! Seren Serengil hemen paylaştı: "2 gün önce evine gittik..."

Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz İstanbul Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Haberi duyan Seren Serengil hemen bir paylaşım yaptı. Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz neden öldü merak konusu olurken Seren Serengil'in sözleri dikkat çekti.

14:57

Yeliz Yeşilmen görünce kendini tutamadı! "Hadise, kızım çok seksisin"

Son günlerde sahne tarzıyla adından söz ettiren Hadise yine iddialı bir seçim yaptı. Hadise'yi gören Yeliz Yeşilmen ise "Hadise, kızım çok seksisin, üstüne tanımıyorum!" dedi.

14:53

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Mert Demir yıllar önce O Ses Türkiye'ye katılmış... O görüntüler sosyal medyayı salladı

'Ateşe Düştüm' şarkısıyla dillere pelesenk olan Mert Demir'in adı bir süredir Serenay Sarıkaya ile anılıyordu. Aşk iddiaları karşısında uzun süre sessizliğini koruyan ikili geçtiğimiz günlerde ilk kez el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ile aşkı belgelenen Mert Demir şimdi de yıllar önceki görüntüleriyle adından söz ettirdi. Yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıkan Demir'in yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

14:11

Bridgerton dizisinin oyuncuları o sahneler için uyardı! "Büyükanne ve büyükbabalarınızla izlemeyin"

Netflix'te yayınlanan Bridgerton dizisinin üçüncü sezonu için geri sayım başladı. Dizinin başrollerinde oynayan Nicola Coughlan ve Luke Newton, izleyicileri o sahneler için uyardı.

13:29

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına ağzına geleni söyledi! "Sen kimsin? Ev benim..." deyip...

Türkiye'de son dönemde ciddi sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin TL ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" diyerek duydukları karşısında sinirlenen Akalın sosyal medyayı ikiye böldü.

13:03

Demet Akalın doğum gününü kutladı! Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile katıldı! Bakışları gündem oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın son olarak Survivor'da birleşme partisine katılmıştı. Dominik'te sahne alan Akalın doğum gününü kutladı. Bir mekanda büyük bir eğlence organizasyonu düzenleyen Akalın'ın kutlamasına ünlü isimler akın etti. Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile geceye katıldı.

Spor

23:38

Trabzonspor 10 kişi tamamladığı maçı 3-2 kazandı! Bordo-mavililer Türkiye Kupası yarı finalinde avantajı cebine koydu

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan yarı final mücadeleleri ile sürdü. Yarı final karşılaşması ilk maçında Trabzonspor sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı elde etti. İşte detaylar...

22:29

Panathianikos AEK'ya 3-0 mağlup oldu! Samet Akaydın maça damga vurdu... Yaptığı hatayla Fatih Terim'i şampiyonluktan etmiş olabilir

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Grubu 7. hafta karşılaşmasında Panathinaikos deplasmanda AEK ile karşı karşıya geldi. Mücaedel AEK'nın 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, mücadelenin ilk yarısında Samet Akaydın beklenmedik bir hataya imza atarak maça adeta damga vurdu. İşte detaylar...

21:44

Beşiktaş'ta haciz şoku! Ödeme apar topar yapıldı

Beşiktaş JK’da eskiden yapılan anlaşma nedeniyle forma arkalarındaki baskı malzemelerini üreten firmaya ödeme yapmamasından dolayı haciz geldiği öne sürüldü. İşte detaylar...

21:28

Galatasaray yeni Sacha Boey'ini İtalya'da buldu! Şaşırtan detay...

Galatasaray'da transfer temasları hız kesmeden devam ederken, Bayern Münih'e satılan Sacha Boey'in yeri halen doldurulabilmiş değil. Sarı-Kırmızılılar bu anlamda temaslarını sürdürürken sürpriz bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...

20:34

Türk futbolunda devrim gibi karar! Artık kulüpler karar verecek... Yeni sezonda hayata geçiyor

Futbolun en çok tartışılan konularından biri olan hakemlerle ilgili ülkemizde günden güne yeni gelişmeler yaşanırken bunlara bir yenisi daha eklenilmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

19:15

Türk futbol tarihine geçecek! Avrupa devi Galatasaray'ın talebini kabul etti... İşte Barış Alper'e yapılan teklif

Süper Lig'de şampiyonluğa adım adım yaklaşan Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, sezonun belki de performansıyla en çok dikkat çeken isimlerden olan Barış Alper Yılmaz için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

18:02

Panathinaikos'tan Maccabi Tel Aviv maçındaki hakem kararlarına İsrail göndermeli tepki!

Turkish Airlines EuroLeague play- off mücadelesinde Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv serisi ilk maçındaki hakem kararlarına, İsrail ile Filistin arasında yaşanan olaylar üzerinden tepkide bulundu. İşte detaylar...

17:03

Her şey son maçtan sonra oldu! Pendikspor maçında oyuna girmeyince resti çekti... Galatasaray'da ayrılık

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Galatasaray yeni sezon planlamasını da sürdürürken son oynanan Pendikspor maçı sonrası beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

15:36

Mehmet Ali Yılmaz'ın son röportajı! Ali Koç'tan övgüyle bahsetmiş, olaylı Fenerbahçe maçı için 'Çok bozuldum, üzüldüm' demişti

Mehmet Ali Yılmaz'ın ani ölümü siyaset ve spor dünyasını sarstı. Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulunan Yılmaz'ın vefat haberi sonrası son röportajı yeniden gündem oldu. Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulunan Yılmaz, Ali Koç'tan övgüyle bahsetmiş ve yaşananlardan dolayı üzüntüsünü dile getirerek "Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize" demişti.