Son Dakika

Son Dakika Haber ve Güncel Bilgiler Mynet'de!

Son Dakika Haberleri

19:04

Fenerbahçe taraftarından maç başında tepki çeken hamle!

Fenerbahçe taraftarı, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Mehmet Ali Yılmaz'ı anma sırasında ıslıkladı.

19:02

Buse Naz, üst üste 3. kez Avrupa Şampiyonu!

Son dakika... Avrupa Boks Şampiyonası'nda milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu, altın madalya kazanarak üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu oldu.

18:53

Gol yiyince, Salah ve Klopp birbirine girdi!

Liverpool, Premier Lig'in 35. haftasında deplasmanda West Ham United ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik bir puan kaybı yaşarken, Salah ve Klopp maç sırasında tartışma yaşadı.

18:28

G.Saray'ın golüne güzel gol dediği için kadro dışı bırakıldı!

Süper Lig'in kritik mücadelesinde sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Beşiktaş'ta tecrübeli oyuncu Serdar Aziz kadro dışı kalırken, bu kadro dışının sebebi herkesi çok şaşırttı. İşte detaylar...

18:21

İsmail Kartal'dan ilginç açıklama! ''Konuşmayacağım''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş maçı öncesi kadro tercihi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

18:15

Fenerbahçe'de Dzeko'nun yedek kalmasının ardından ortalık karıştı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, derbide Edin Dzeko'yu yedek bıraktı. Tecrübeli çalıştırıcının bu tercihi sonrası İsmail Kartal'a yoğun eleştiri yapıldı. Yayıncı kuruluşta yorum yapan Ersun Yanal'ın ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

18:07

CANLI | Fenerbahçe-Beşiktaş

CANLI | Fenerbahçe-Beşiktaş

17:46

Derbide şaşırtan karar! 11'ler belli oldu

Süper Lig'in 34. haftasının kritik mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıta gelecek. Dev maçın oynanmasına az bir süre kala teknik direktörler ilk 11'lerini netleştirdi. İşte detaylar...

17:14

Kocaeli'deki görüntüler gündem olmuştu! İbrahim Efe, AK Parti'den istifa etti

İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında çevre düzenlemesi sebebiyle çıkan arbedede AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe kendini yere atıp yuvarlanmış ve görüntüler gündem olmuştu. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, disiplin süreci başlatırken Efe, görevinden ve partiden istifa ettiğini duyurdu.

17:03

Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Kemiklerdeki DNA, kızıyla eşleşti

Son dakika haberi: Ünlü ekonomist Korhan Berzeg ile ilgili yeni gelişme! Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 17 Haziran'da 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra Berzeg'den haber alınamamıştı. Son olarak uzun süredir aranan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunmuştu. Yeni gelişmeye göre ormanlık alanda bulunan kemik parçaları Korhan Berzeg'e ait çıktı. Kemik parçalarından alınan DNA Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti.

16:46

Özgür Özel duyurdu! CHP'nin kazandığı belediyelerde başlayacak: Türkiye'de yeni bir çağ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti olarak gelecek hafta kazandıkları belediyelerde uygulamaya koymak üzere "israf ve tasarruf genelgesi" yayımlayacaklarını belirterek, diğer partilere de örnek olmasını isteyeceklerini söyledi. Özel genelgeyle ilgili, "Türkiye'de yeni bir çağ, yeni bir çığır açacağız. Sonra da herkesten bu tasarrufa ve bu israfı sonlandırmaya katkı sağlamasını isteyeceğiz." ifadelerini kullandı.

16:32

Beşiktaş taraftarı Kadıköy'e ulaştı!

Fenerbahçe derbisini tribünden takip edecek olan 2 bin 100 Beşiktaş taraftarı, Ülker Stadyumu’na geldi.

16:21

Feci kaza! Su birikintisini fark edemedi...

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde İBB tarafından yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

16:14

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi 3 oyuncu kadroya alınmadı!

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş derbi maçında karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'ın tercihi doğrultusunda 3 futbolcu maç kadrosuna alınmadı.

16:02

İşte F.Bahçe'nin yeni divan kurulu başkanı!

Son dakika... Fenerbahçe'de gerçekleştirilen seçim sonrası yeni Yüksek Divan Kurulu başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi. İşte detaylar...

15:52

Kadıköy'de kahreden olay: Bir kişinin ayağı koptu

Sabah saatlerinde Kadıköy'de korkunç bir kaza meydana geldi. Kalamış açıklarında deniz taksi ile bir kano çarpıştı. Kazada kanodaki kadınlardan birinin ayağı koptu.

15:50

F.Bahçe'nin yıldızıydı! Artık 400 TL için oynuyor

Süper Lig'de bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Papiss Cisse an itibarıyla herhangi bir takımda oynamazken, formda kalabilmek adına 10 sterlin için eski yıldızlarla futbol oynuyor. İşte detaylar...

15:48

TCMB Genel Kurulu her yıl nisan ayında toplanacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Anonim Şirketi Genel Kurulu her yıl nisan ayında, Banka Meclisinin tespit edeceği günde toplanacak.

15:28

Yıldız isim ayrılıyor! G.Saray'da beklenmedik kriz... Erden Timur ile görüşecek

Şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Galatasaray'da beklenmedik bir kriz yaşandı. Sarı-Kırmızılı ekipte beklentileri bir türlü karşılayamayan Wilfried Zaha'nın Erden Timur ile bir görüşme yaparak takımdan ayrılacağı öğrenildi. İşte detaylar...

15:24

Büyüleyici anlar: Fotokapanla böyle görüntülendi!

Tokat'taki Canik Dağları'nda fotokapana bir vaşak takıldı. Görüntülerde kameranın önünden geçtiği görülen vaşağın muhteşem görüntüsü görenleri büyüledi.

15:08

İntegral dönemi sona erdi: İşte çok konuşulan 'matematik' detayı

Milli Eğitim Bakanlığı okullardaki müfredatta değişikliğe gidiyor. Taslağı dün açıklanan metin için 1 hafta görüş bildirme süresi bulunuyor. Müfredatta en çok konuşulan konu ise matematikte integralin kaldırılması oldu. Peki yeni müfredatla ne amaçlandı? İntegral'e neden yer verilmedi? İşte merak edilen soruların yanıtları.

15:05

Erdoğan'dan akaryakıt istasyonuna ziyaret!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da bulunan bir akaryakıt istasyonuna uğrayarak çalışanlarla sohbet etti. Daha sonra Vahdettin Köşkü'ne hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, güzergahı boyunca çocuklara da oyuncak hediye etti.

15:05

Maliye İstanbul'daki işletmeleri kontrole başladı

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, işletmelerde KDV denetimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç'in de katıldığı denetimlerde işletmelerin pos cihazları, yazar kasaları ve ödeme aldıkları cihazlar kontrol edildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek denetimlerle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi… Vergi kaçırana taviz yok!" mesajını paylaştı.

14:27

Küçükçekmece'de terör estiren saldırgan 2 kişiyi bıçakla yaraladı: Engel olmak isteyenp polisin üzerine yürüyünce...

İstanbul Küçükçekmece'de etraftaki vatandaşları tehdit edip iki kişiyi bıçakla yaralayan şahsa polis müdahale etti. Saldırgan ancak bacağından vurulmak suretiyle durdurulabilirken, yaşanan gerilim dolu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

14:06

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan KDV açıklaması

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) bugün yayımlanan Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ile hiçbir şekilde KDV oranında artış yapılmadığını bildirdi.

14:04

Eşinizin kilosuyla dalga geçerken 2 kere düşünün

Ankara'da bir kadın, kocasına kilolu olduğu için alaycı sözler söylemesi ve aşağılayıcı tavırlar sergilemesi nedeniyle 5 bin lira manevi tazminata mahkum edildi.

13:58

Neredeyse 3 bin TL! Açlık sınırı asgari ücreti geçti!

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun araştırma sonuçlarına göre, nisan ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı sebze fiyatlarında yaşanan mevsimsel düşüşün etkisiyle 19 bin 890 lira oldu.

13:51

Altın fiyatlarında Çin rallisi

Çin'deki emlak balonu ve pay piyasasındaki sert düşüşten sonra ekonomik belirsizliğe yönelik endişelerinin artmasıyla Çinli yatırımcıların altına hücumu değerli metalin ons fiyatını yukarı yönlü desteklemeye devam ediyor.

13:47

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın için ilk resmi açıklama!

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, yaptığı açıklamada teknik direktör konusuna dair gelişmeleri aktarırken Sergen Yalçın konusunda da konuştu.

13:42

Yaşanan akılalmaz olayı görgü tanıkları anlattı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde akılalmaz bir kaza meydana geldi. Otomobille su kanalına uçan şahsı herkes öldü sandı. Fakat su kanalına uçan araçtan çıkarak yüzerek kurtulan şahsın yaptığı şey hayretlere düşürdü. Görgü tanıkları olayı anlattı. İşte haberin tüm detayları!

13:31

Bitcoin, "ödül yarılanması" sonrası istikrar, regülasyonlar ve yenilikler arıyor

Kripto dünyasının yakından takip ettiği "ödül yarılanması (halving)" sonrası Bitcoin istikrar ararken, kripto ekosisteminin sonraki gündemlerinin regülasyonlar, spot Ethereum ETF ve emeklilik fonlarının portföylerinde Bitcoin'e yer ayırması olacağı belirtiliyor.

13:31

Şehirlerarası yolcu otobüsünde skandal hareket: Seyir halindeyken yaptılar

İstanbul'dan Gaziantep'e giden bir yolcu otobüsünde çekilen görüntüler 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Seyir halinde ilerleyen otobüsteki sürücü bir başka sürücüyle hareket halindeyken yer değiştirdi. Görüntüler akıllara durgunluk verirken sosyal medyada büyük tepki çekti.

13:17

Sahte güneş kremi nasıl anlaşılır?

TOBB Türkiye Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Ahmet Pura, sahte ve taklit kozmetik ile güneş kremlerinin iç ambalaj etiketlerinde düzensiz basımlara sıkça rastlandığını belirterek, ürünlerin etiketlerinin basılma düzenine ve simetrisine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

13:12

Küresel piyasalarda gözler Fed faiz kararında

Küresel pay piyasaları, yoğun veri gündemi ve açıklanan şirket bilançolarının takip edildiği haftayı pozitif seyirle tamamlarken, gelecek hafta gözler ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararı ile Fed Başkanı Jerome Powell'ın sözle yönlendirmelerine çevrildi.

12:59

6 yıl sonra ilk kez! Aziz Yıldırım toplantıya tekneyle katıldı... Başkan adayına tepki gösterdi

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na Aziz Yıldırım 6 yıl sonra ilk kez katıldı. Yıldırım alana tekneyle gelirken, 'Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağım' diyen Yüksek Divan Kurulu başkan adayı Nihat Tokat'a tepki gösterdi.

12:20

Derbinin yabancı hakemi belli oldu!

Son dakika... Süper Lig'in 34. hafta karşılaşması dev bir mücadeleye sahne olacak. Haftanın maçında Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşmanın oynanmasına az bir süre kala maçta görev yapacak yabancı VAR hakemi de belli oldu. İşte detaylar...

12:16

1 Mayıs'ta başlıyor! Bakan Şimşek açıklık getirdi: KDV artışı yok

KDV düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Gıdadaki KDV istismarını önleyecek düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı 'KDV artışı' haberleri sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Düzenleme ile KDV oranlarında herhangi bir artış olmadığının altını çizen Bakan Şimşek, "İşletmelerin vatandaştan aldığı KDV’nin doğru belgelendirilmesi için düzenleme yapıldı." ifadelerini kullandı.

11:41

ispanya'nın ardından gözler Antalya'da! Sigara, bikini, mayo...

İspanya'nın Kanarya Adaları’ndaki kontrolsüz turizm eylemleri devam ederken yabancılara yönelik bir dizi yasak kararı alındı. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, İspanya'nın 2,2 milyon nüfuslu Kanarya Adaları'nda yaşanan turist yoğunluğuna dikkat çekti. Yavuz, Antalya'nın 2,5 milyon nüfusuna rağmen 16 milyon turisti sorunsuz bir şekilde ağırladığını belirtti. Ancak gelecek dönem için tedbirlerin şimdiden alınması gerektiğini vurguladı.

11:37

Meral Akşener aday olmamıştı! İYİ Parti'nin yeni genel başkanı kim olacak? İkinci turda rakibini geçti

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılıyor. Genel Başkan Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kurultayda, 4 aday genel başkanlık için yarışıyor. İkinci turda Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın'ın önüne geçti. Üçüncü turda en fazla oyu alan kişi yeni genel başkan olacak.

11:26

Lila Kağıt'ın halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu

Lila Kağıt'n halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Talep toplama 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Genel Müdür Alp Öğücü, "Halka arzda aramıza katılacak yatırımcılarımızla birlikte, sektördeki konumumuzu daha da güçlendireceğimize inanıyoruz" dedi.

11:17

Dursun Özbek aday olduğunu resmen duyurdu

Son dakika haberi: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs’ta yapılacak seçimde yeniden başkan adayı olacağını açıkladı. Konuşmasında Erden Timur'a ayrı bir parantez açan Özbek, önümüzdeki dönemde devam etmesine yönelik dileklerini ifade etti.

11:15

Bakan Yerlikaya duyurdu: 13 ilde Sibergöz-35 operasyonu! Şüphelilerin hesaplarında 500 milyon liralık dikkat çekti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 13 ilde Sibergöz-35 operasyonlarında 48 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, şüphelilerin banka hesaplarında 500 milyon liralık hareketlilik bulunduğunu belirtti. Şüphelilerin Kaş, Kalkan, Finike, Patara, Adrasan, Çıralı ve Olimpos bölgelerinde yer alan villaları kiralamak isteyen 110 kişiyi sahte sosyal medya hesapları açarak dolandırdıkları ortaya çıktı.

10:57

Maden suyunda dışkı örneğine rastlandı!

Fransa'daki maden suyu krizi yeni bir boyuta ulaştı. İsviçre firması Nestle, işlettiği kuyulardan birinde dışkı bakterisi bulunması nedeniyle Perrier markalı iki milyon şişeyi imha etti. Durumun sebebi olarak ise Mart ayında bölgeyi vuran Monica fırtınası sırasında yaşanan yoğun yağışların olduğu kaydedildi.

10:50

1 yıllık spor salonu ücreti için akılalmaz iddia! 700 çivinin üzerine yattı, hastaneye koştu: Sırtında delikler oluştu

Antalya’da yaşayan Ozan Kuşçu (24), arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine yaklaşık 700 çivinin bulunduğu tahtanın üzerine yatıp, 100 kilogramlık ağırlık kaldırdı. İddiayı kazanan Kuşçu, çivilerin sırtına batması nedeniyle tetanos aşısı oldu. Girdiği iddia üzerine 1 yıllık spor salonu ücreti ödemeyecek olan genç, sırtında deliklerin oluştuğunu belirtti.

10:36

Kalem kalem tespit edilecek: Çalışma başladı

Geçtiğimiz yıl 1 trilyon 28 milyar TL ödenek ayrılan kamu harcamalarında deprem harcamaları harici tasarrufa gidilecek. Bu kapsamda Hazine ve Strateji Bütçe Başkanlığı kamu tasarrufu için ayrı ayrı çalışma yürütüyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, iki çalışmanın birleştirilerek nihai kararın verileceğini açıkladı. Ayrıca enflasyonun kalıcı şekilde düşürülmesi yanında, kalıcı bir sosyal refah artışının hedeflendiğini sözlerine ekledi.

10:16

Galatasaray'ın 3-0'lık galibiyeti sonrası spor yorumcuları maçı değerlendirdi!

Trendyol Süper Lig'de artık şampiyonun belli olmasına sayılı günler kaldı. Ligin 34. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Maçtan 3-0'lık net bir skorla ayrılan sarı-kırmızılıların bu galibiyeti sonrası spor yorumcuları maçı değerlendirdi.

10:03

Liseyi bitirdi, hayatı değişti! Girişimcilikten hanım ağalığa... Her şey devlet desteğiyle başladı

Osmaniye'de aile ekonomisine katkıda bulunan kadınların başarısı parmakla gösteriliyor. 7 kadın bir araya gelerek devlet desteğiyle çiftlik kurdu. Ortak sayısı 23'e çıktı ve ardından hepsi birer hanım ağa oldu. Çiftliğin genç ortaklarından Mine Sina Yüksel liseden sonra girdiği bu yolda hayatının nasıl değiştiğini anlattı.

09:58

‘Uygun maliyetli para toplamak adına…’ Mevduat faizleri, altın, borsa! Yatırımcılar için 32 gün uyarısı

‘Uygun maliyetli para toplamak adına…’ Mevduat faizleri, altın, borsa! Yatırımcılar için 32 gün uyarısı

08:53

Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip

Düğünlerin, nikâh törenlerinin vazgeçilmez bir parçası takı merasimidir. Öyle ki bazıları için çok büyük önem taşıyor. "Kim, ne taktı?" diyerek sayfa sayfa not alan bile var. Ancak yeni bir uygulama çıktı. Yazılım mühendisi bir genç, "Takı Takip" uygulamasını geliştirdi. İşte haberin detayları…

08:37

CHP Asgari ücret ve emekli maaşı için harekete geçti! 3 ay detayı dikkat çekti: En düşük maaş teklifi de belli oldu

Ekonominin en çok konuşulan konusu asgari ücret ve emekli maaşlarıyla ilgili CHP'li 3 grup başkanvekili harekete geçti. Meclis'e sunulan teklifle birlikte asgari ücretin 3 ayda bir artırılması istendi. Teklifte ayrıca en düşük emekli maaşının da asgari ücret seviyesine çıkarılması istendi.

08:08

Emekli zammında ‘formül’ tartışması!

Son dakika: Temmuz zammı ile emekli maaşları bir kez daha artacak. 16 milyon kişi 6 aylık enflasyon oranında emekli zammı alacak. En düşük emekli maaşı ve emekli kök maaş düzenlemesi ile milyonların geliri yükselecek. Merkez Bankası’ndan zam oranı için ipucu gelirken SGK Başuzmanı İsa Karakaş ise emekliye zam formülünü açıkladı. İşte SSK, Bağ-Kur emekli maaşı zammı haberinin detayları...

Gündem

12:41

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'ndan İsrailli Bakan'ın paylaşımına tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ilişkin, "İsrail Dışişleri Bakanı da bütün dünya da bilsin ki Sevr'i gerçekleştiremeyenler, büyük İsrail'i de gerçekleştiremeyecekler." dedi.

01:37

Konya'da pastanede silahlı saldırı! 1 ölü,1 ağır yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde pastanede oturan Yavuz Ç. (38) ile arkadaşı Hacı S.Ç. (29), silahlı saldırıda ağır yaralandı. Yavuz Ç. kaldırıldığı hastanede kurtarılamazken, şüpheli Hilmi P. (44) polis tarafından suç aleti tabancayla yakalandı.

00:19

Elazığ'da lisede iğrenç olay! Matematik öğretmeni tutuklandı

Elazığ'da bir lisede 3 kız öğrencisine tacizde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan İ.B. isimli öğretmen, tutuklandı. Öte yandan, iddialar üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü İ.B.'yi açığa aldı.

00:18

Balıkçılar Marmara Denizi'nde ceset bulmuştu! Batuhan A gemisinin mürettebatına ait olduğu belirlendi

Marmara Denizi'nde, Karacabey ilçesinin Kurşunlu Mahallesi açıklarında, 2 gün önce balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan ceset bulunmuştu. Yapılan DNA incelemesinin ardından cesedin 73 gün önce batan 'BATUHAN A' isimli geminin mürettebatından Ahmet Atav'a (22) ait olduğu belirlendi.

20:39

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: 'BM iflas etti, Dünya Adalet Teşkilatı kurulmalı'

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, BM'nin iflas ettiğini ifade ederek "Dünya Adalet Teşkilatı"nın kurulması çağrısı yaptı.

20:30

Türkiye'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsrailli Bakan'a sert tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ilişkin "Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın (Recep Tayyip Erdoğan) hedef alınması, İsrail hükümetinin ruh halinin göstergesidir." ifadesini kullandı.

19:41

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde köstebek skandalı! Ayhan Bora Kaplan'ın avukatlarıyla yemek yiyip masaj salonuna gittiler

Organize Suç Örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın yargılanması devam ederken bir köstebek olayı patlak verdi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4 polisin, Kaplan'ın ifadesini aldıktan sonra avukatlarıyla önce yemek yediği daha sonra da masaj salonuna gittiği öğrenildi. Olayın ortaya çıkması üzerine İçişleri Bakanlığı harekete geçti.

18:39

Teleferik faciasından dakikalar önce uyarmış! "Çelik halat kıvılcım çıkarıyor hemen durdurun"

Antalya’da yaşanan teleferik kazasında ailesiyle birlikte saatlerce mahsur kalan makine teknisyeni Cezmi Türkyılmaz, olaydan dakikalar önce yaşananları açıkladı. Türkyılmaz "Kafamı kaldırıp baktığımda direğin üzerinde makaralar kilitlenmiş dönmüyordu. Arayıp, ‘direğin üzerindeki makaralar dönmüyor. Bu yüzden çelik halat kıvılcım çıkarıyor, teleferiği hemen durdurun’ dedim. Ben arayıp uyardım ama maalesef 10 dakika sonra kaza meydana geldi. Çok üzücü bir olay fakat önüne geçilebilirdi" dedi.

18:33

İlk açıklama ABD'den gelmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta yapacağı ABD ziyareti ertelendi. Yapılan açıklamada neden olarak program uyuşmaması gösterildi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Programlanmış bir şey yok" ifadesini kullanmıştı.

Ekonomi

15:28

Tam 7 yılda hazırlandı: Cumhuriyet'in 100. yılında dev Atatürk sergisi

Cumhuriyetin 100. yılında hazırlanan ve çalışmaları tam yedi yıl süren muhteşem Atatürk sergisi, bugün Ankara Cermodern'de ziyarete açıldı.

14:16

Yüzde 10 zam! Sigaradan sonra alkol fiyatları da değişti: (27 Nisan güncel rakı ve şarap fiyatları)

ekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından rakı ve şarap fiyatlarına zam geldiğini açıkladı. Buna göre, 2 şarap grubunda yüzde 7 ile yüzde 10 arasında fiyat artışı yapıldı. Böylece 70'lik rakı fiyatlarında 76 TL'lik artış yaşandı.

13:24

Son dakika: Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Işıkhan canlı yayında açıkladı

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücrete ara zam açıklaması geldi. Bakan Işıkhan net bir şekilde Temmuz ayında zam yapılmayacağının altını çizdi.

09:24

Altın, beyaz eşya derken 500 bin lirayı buluyor! Evlenecekler dikkat: Düğün sezonu yaklaşırken açıkladılar

Bu yıl havaların erken ısınmasıyla birlikte düğün sezonunun da açılmaya başladığını söyleyen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Havaların erken ısınmasıyla birlikte fotoğrafçı, kuaför, berber, gelinlikçi, çiçekçi, pastacı, çeyizci gibi onlarca farklı sektörde esnafımız düğün sezonuna hazır. Bu yıl yapılacak düğünlerle birlikte evliliklerin 500 milyar TL’lik ekonomi oluşturması bekleniyor” dedi.

07:31

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme! Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme. Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu genelgede barınma, sağlık ve eğitim hizmetleriyle ilgili düzenlemeler yer alırken; İşçileri taşıyan karayolu araçlarının, 00.00-06.00 saatleri arasında şehirler arası yolculuk yapmamaları sağlanacağı ifade edildi.

01:17

Son dakika: Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı

Son dakika haberi: Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV, yüzde 20'ye çıkarıldı. Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenlemeye göre, lokantaların hizmetlerini, et, su, meyve suyu gibi gıda malzemesi satışı göstererek yüzde 10 yerine yüzde 1 KDV ile faturalandırmasının önüne geçilecek.

15:44

Bakan Işıkhan açıkladı: 2,5 ayda 100 binin üzerinde kadının istihdamını sağlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İŞKUR aracılığıyla sadece 2023 yılı içerisinde 464 bini aşkın kadının işe yerleştirilmesini sağlamış durumdayız." dedi.

15:39

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarındaki yavaş düşüş sürüyor.

15:24

Bankacılık sektörünün kredi hacmi arttı

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 1 milyar 779 milyon lira artarak 12 trilyon 899 milyar 25 milyon liraya yükseldi. Tüketici kredilerinin tutarı 1 trilyon 622,6 milyar lira oldu.

Magazin

17:59

İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Usta oyuncu kadroya dahil oluyor

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle çok konuşuluyor. Yeni bölümleri heyecanla izlenen İnci Taneleri'ne dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

17:35

Yıllara meydan okuyan Elizabeth Hurley iddialı paylaşımıyla olay yarattı! "Yine frikik vermiş"

Ünlü model Elizabeth Hurley, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başarıyor. Hurley son olarak dantelli kırmızı elbisesiyle olan pozlarını paylaştı. Ünlü model frikik vermekten kaçınmadı.

16:44

Yüzbinlerce takipçisi bulunuyordu! Sosyal medya fenomeni Om Fahad öldürüldü

TikTok’ta yüzbinlerce takipçisi bulunan ünlü Iraklı fenomen Om Fahad, Bağdat’ta kimliği belirsiz kişilerce vurularak öldürüldü. Fahad, geçtiğimiz yıl genel ahlaka uygun olmayan videolar paylaştığı için 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

16:13

Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesajı görünce okları Metin Akpınar'a çevirdi!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu annesine bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Bu dönemde sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanan Nebioğlu, kendisine gelen yoruma verdiği yanıtla gündeme geldi.

15:47

'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Annesinin yıllar önce pavyonda çalıştığını söyleyen Dersu Hanım 'Kardeşimin babası kocammış' deyince Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi. Programdaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

15:10

Hepsi grubunun esmer güzeli Cemre Kemer ikinci kez anne oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun esmer güzeli Cemre Kemer, grup dağıldıktan sonra sosyal medya fenomenliğiyle yoluna devam etti. 2020'de Emre Medina ile evlenen ve Karla adında bir kızı bulunan Cemre Kemer ikinci kez anne oldu. Ünlü isim oğluna bakın hangi ismi verdi.

15:02

Miss Turkey Güzeli Buse İskenderoğlu üstsüz poz verdi! Eliyle kapadı, sosyal medya yıkıldı

2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu iddialı tarzı ve cesur pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı. İskenderoğlu'nun o karesine yorum yağdı.

14:56

Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edilmişti! Nevşin Mengü’den Candan'ın tahliyesine Çetin Doğan Tepkisi: “Ayıptır, Günahtır”

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında tahliye kararı verildi. Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 28 Şubat davasından tutuklu bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın tedavi sonrası tekrar cezaevine gönderilmesini hatırlatarak tahliye kararına tepki gösterdi.

14:51

Aralarındaki yaş farkı olay olmuştu! Somer Sivrioğlu ile Aslı Turanlı aşk mı yaşıyor? Sessizliğini bozdu

MasterChef'in sevilen jürisi Somer Sivrioğlu geçtiğimiz günlerde kendisinden 22 yaş küçük Aslı Turanlı ile sarmaş dolaş görüntülenmişti. Ünlü şef ile genç oyuncunun aşk yaşadığı iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Aslı Turanlı hakkındaki 'aşk' iddialarına karşı sessizliğini bozdu.

Spor

19:04

Fenerbahçe taraftarından maç başında tepki çeken hamle!

Fenerbahçe taraftarı, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Mehmet Ali Yılmaz'ı anma sırasında ıslıkladı.

19:02

Buse Naz Çakıroğlu, üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu oldu!

Son dakika... Avrupa Boks Şampiyonası'nda milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu, altın madalya kazanarak üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu oldu.

18:53

Liverpool'dan şampiyonluk yolunda kritik kayıp! Salah ve Klopp birbirine girdi

Liverpool, Premier Lig'in 35. haftasında deplasmanda West Ham United ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik bir puan kaybı yaşarken, Salah ve Klopp maç sırasında tartışma yaşadı.

18:28

Fenerbahçe'de kadro dışı! Serdar Aziz Galatasaray'ın golüne güzel dediği için kadroya alınmadı

Süper Lig'in kritik mücadelesinde sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Beşiktaş'ta tecrübeli oyuncu Serdar Aziz kadro dışı kalırken, bu kadro dışının sebebi herkesi çok şaşırttı. İşte detaylar...

18:21

İsmail Kartal'dan ilginç açıklama! ''Konuşmayacağım''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş maçı öncesi kadro tercihi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

18:15

Fenerbahçe'de Dzeko'nun yedek kalmasının ardından ortalık karıştı! Ersun Yanal'dan olay yaratan iddia...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, derbide Edin Dzeko'yu yedek bıraktı. Tecrübeli çalıştırıcının bu tercihi sonrası İsmail Kartal'a yoğun eleştiri yapıldı. Yayıncı kuruluşta yorum yapan Ersun Yanal'ın ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

17:46

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine saatler kaldı! Dev maç öncesi dikkat çeken istatistik... İşte ilk 11'ler

Süper Lig'in 34. haftasının kritik mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıta gelecek. Dev maçın oynanmasına az bir süre kala teknik direktörler ilk 11'lerini netleştirdi. İşte detaylar...

16:32

Beşiktaş taraftarı Kadıköy'e ulaştı!

Fenerbahçe derbisini tribünden takip edecek olan 2 bin 100 Beşiktaş taraftarı, Ülker Stadyumu’na geldi.

16:14

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi 3 oyuncu kadroya alınmadı! İsmail Kartal cezayı kesti...

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş derbi maçında karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'ın tercihi doğrultusunda 3 futbolcu maç kadrosuna alınmadı.