Son Dakika

Son Dakika Haber ve Güncel Bilgiler Mynet'de!

Son Dakika Haberleri

13:46

Gökhan Gönül geri döndü! İşte yeni adresi

2023 yılında aktif futbolculuk kariyerini noktalayan Gökhan Gönül, Türkiye U21 Milli Takım Yardımcı Antrenörü oldu. İşte detaylar...

13:43

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e 'darbe' tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP Genel Başkanı Özel'in gençlerimizi 'darbe' gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi, darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır." değerlendirmesinde bulundu.

13:41

ECB, haziranda faiz indirimlerini görüşebilir

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkan Yardımcısı Luis de Guindos, ECB'nin haziran ayında faiz indirimini tartışabileceğini bildirdi.

13:39

Yasa dışı kazancın toplam değeri 236 milyar doları buldu

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) tarafından hazırlanan bir rapora göre, zorla çalıştırmadan elde edilen yasa dışı kazançlar yılda 236 milyar doları buluyor.

13:15

Ramazanda spor yapılmasına öfkelendiler, ortalık karıştı

Adana'da ilginç bir protesto gerçekleşti, görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Ramazanda spor yapılmasına öfkelendiği öne sürülen apartman sakinleri, binanın altındaki spor salonunun önüne çöp döktü. Kadınlarla işletme sahipleri arasında gergin anlar yaşandı.

13:04

Katliam Refah'a sıçradı! 'İsrail haber bile vermedi'

Son dakika haberi: İsrail'in uzun süredir planladığı Refah saldırısı başladı! Filistin'den ilk açıklama geldi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 14 Filistinli hayatını kaybetti. Katar, "İsrail'in olası Refah saldırısı görülmemiş bir vahşete ve büyük yıkıma yol açar" açıklamasında bulundu.

12:51

Borsada 4 hafta sonra bir ilk!

Borsa İstanbul'da 4 haftanın ardından bir ilk yaşandı. Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı düşüş gösterdi ve 8 milyon 39 bin 619'a geriledi.

12:46

G.Saray'da iki sözleşme birden! Resmen açıklandı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gerçekleştirilen imza töreninde sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Torreira ve Muslera ile anlaştıklarını açıkladı. İşte detaylar...

12:39

81 ilde yaygınlaşacak! 785 milyon Euro hibe desteği geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "IPARD III Programı'na yeni dahil ettiğimiz sektörlerle kırsalı kalkındırmaya devam ediyoruz. 81 ilimize yaygınlaştırdığımız IPARD III Programı kapsamında 7 yıl içinde 785 milyon Euro hibe desteği kullandırılacak" açıklamasını yaptı.

12:22

Sofralardan eksik olmuyorlar! TZOB Başkanı en çok hile yapılan 4 ürünü açıkladı

Gıdada fahiş artışlar sonrası vatandaşlar uygun fiyatlı ürünlere yönelirken TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar taklit ve tağşiş konusunda uyardı. Bayraktar en çok hile yapılan 4 ürünü sıralarken, "Ramazan ayının içinde olduğumuz bugünlerde taklit ve tağşişli gıda ürünlerine karşı denetimler sıklaşmalı ve kesilen cezalar caydırıcı olmalıdır" dedi.

12:11

Olaylı maç sonrası yeni yasa yolda! "Kulüplerin sorumluluğu var"

Son dakika haberi: Maç sonu sahanın karıştığı Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından başlatılan soruşturmayla ilgili son durumu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu. "Kulüplerin sorumluluğu var" diyen Bakan Tunç, "Görüntüler incelendiğinde iki tarafın da sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu" diye ekledi. Bakan Tunç 'sporda şiddet yasası'yla ilgili gelişmeyi de paylaşırken ayrıca Eylem Tok ve oğlu ile CHP'deki 'para sayma' soruşturmasına da değindi.

12:02

Yeni ifadeler ortaya çıktı: "Sakıncası yoktur diye fazla gösterdim"

Cumhuriyet Halk Partisi'ni karıştıran 'para sayma' görüntüleriyle ilgili soruşturmada yeni ifadeler ortaya çıktı. Satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka, "Gerçekte taşınmazları 41 milyon TL bedelle satmış olsam da satış vaadi sözleşmesinde ve resmi olarak 24 milyon 360 bin TL göstermiş olmanın herhangi bir sakıncası olduğunu düşünmedim" dedi.

11:59

Dursun Özbek ilk kez konuştu, Ali Koç'a yanıt verdi!

Galatasaray'da gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının ardından konuşan Başkan Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara da yanıt verdi. İşte detaylar...

11:59

6 kilo kokain çalınan adli emanete, 'içici memur’ verilmiş

Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındı. Olayla ilgili tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu kullanıcısı olduğu ortaya çıktı. Soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi. Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "İçici bir memurun emanete verilmesi, belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi.

11:59

Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre; yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'ye doğrudan yatırım tutarı, 2019-2023 döneminde 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı. Hollandalı yatırımcılar, 4 milyar 438 milyon dolarla ilk sırada yer aldı.

11:58

SEDDK maden çalışanları için karar aldı

Maden şirketlerinin çalışanlarına yaptırmakla yükümlü olduğu ferdi kaza sigortasında tarife ve teminatlar güncellenirken, kişi başına ödenen yıllık prim ücreti 4 bin 675 liraya, sakatlanma ve vefat için verilen teminat 1 milyon liraya çıktı.

11:43

Uluslararası yatırım pozisyonu açığı 300 milyar dolara yükseldi

Türkiye’nin net UYP’si, 2023 yıl sonunda eksi 284,7 milyar dolar iken 2024 Ocak sonunda eksi 300 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti. Bankaların toplam kredi stoku yüzde 0,7 oranında artarak 63,7 milyar dolar olurken, diğer sektörlerin toplam kredi stoku yüzde 2,1 oranında azalarak 98,3 milyar dolar düzeyinde gerçekleşti.

11:35

Bitcoin rekor kırmıştı: Zirve sonrası düşüş sürüyor

Geçtiğimiz hafta rekor kıran Bitcoin'de sert düşüşler sürüyor. Bitcoin, yüzde 5 düşüşle 64 bin doların altını gördü.

11:33

Galatasaray'dan Süper Kupa açıklaması!

Fenerbahçe'nin sıkışık takvim nedeniyle farklı bir tarihe ertelenmesini istediği Süper Kupa mücadelesi için Dursun Özbek'ten bir açıklama geldi. İşte detaylar...

11:30

Ya akıllarını yitiriyorlar ya mezarlıkta uyanıyorlar

Sahurların vazgeçilmezi davulcular ama Bursa'daki bir mahallede durum tam tersi: Emirsultan Mahallesi'nde davul çalanların başlarına rivayete göre akılalmaz olaylar geliyor; ya davulları patlıyor, ya akıllarından oluyor ya da daha da tuhafı kendilerini başka ilçede buluyorlar. Bu yüzden bu mahallede sahura uyandırma şekli bile çok başka. O mahalledekilerin ifadeleri de hayli ilginç...

11:23

Otomobil, otobüs durağına daldı: 4 ölü, 5 yaralı

Son dakika haberi: Konya'da otobüs durağında bekleyenlere otomobil çarptı. Çarpma sonucu ortalık savaş alanına dönerken, kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılırken; hayatını kaybedenlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

11:18

KOSGEB geçen yıl 107 bine yakın işletmeye destek verdi

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), 2023'te ulaştırmadan madenciliğe, inşaattan imalata kadar çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren yaklaşık 107 bin işletmeye 18,1 milyar liradan fazla destek sağladı.

11:12

Bayram ikramiyesinde dikkat çeken 'dilekçe' detayı! Geri sayım başladı, emeklilere uyarı geldi

Milyonlarca emekli Ramazan Bayramı öncesi verilecek bayram ikramiyelerini beklerken yeni emekli olacaklara da 'dilekçe' uyarısı geldi. 2 -5 Nisan tarihinde ödenecek bayram ikramiyesinden yeni emekli olacaklar yararlanabilecek mi?

11:03

Oy oranı yüzde 60'a mı çıktı? Mansur Yavaş yanıt verdi

Yerel seçimler için son 11 güne girilirken herkes yerel seçim sonuçlarını merak etmeye başladı. 31 Mart öncesi kritik virajda son seçim anketleri peş peşe yayımlanırken; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da oy oranıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Anketlerde yüzde 60'lara çıktığınız doğru mu?" sorusuna yanıt veren Yavaş'ın "Belediyeyi bırakıp Türkiye’nin siyasi gündemini mi konuşayım?" sözleri ise dikkat çekti.

10:59

Sosyal medyada gördüğü ilana tıkladı, hayatının şokunu yaşadı!

İstanbul'da yaşayan Nurcan İbili (40), sosyal medyada gördüğü 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayan İbili, dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldı. İbili, "Satıcı sandığım kişi bana samimi geldiği için inandım. Toplamda 33 bin lira olmak üzere 3 kere 11 bin lira para havalesi yaptım. Param gitti. Kendi mantık çerçevemde bu bana olabilecek bir şey gibi mantıklı geldi" dedi. İbili, şimdi 33 bin lirasını alanların yakalanmasını bekliyor.

10:42

Ev alacaklar tapuda bu farka dikkat! Yıkım kararı bile çıkabilir

Ev alacaklar dikkat! Tapuda ‘kat irtifakı’ ve ‘ kat mülkiyeti’ detayları planlarınızı değiştirebilir. Kat irtifak tapulu bir ev alıyorsanız ve iskan da yoksa birçok sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz.

10:42

Merak edilen iki ilde yeni anket: CHP'ye sürpriz sonuç

31 Mart akşamı çıkacak sandık sonucu merakla beklenen iki ilden yeni anketler geldi. CHP'nin mevcut başkan yerine farklı aday gösterdiği İzmir'de Cemil Tugay ile Cumhur İttifakı'nın adayı Hamza Dağ arasındaki fark dikkat çekti. İki dönemdir yönettiği Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde ise CHP ummadığı bir sonuçla karşı karşıya!

10:37

Trafik sigortası ve kaskoda büyük artış

Trafik ve kasko primlerinde rakamlar ortaya çıktı. Kasko ve Trafik sigortalarında da büyük bir artış yaşandığını dile getiren sigorta sektörü temsilcisi Yalın Kılıç, “Geçen sene trafiğe kayıtlı 28,7 milyon araç bulunuyordu, bu araçların 10 milyonunun kasko primi 84 milyar TL olurken 23,7 milyonunun trafik sigortası primi 94,5 milyar TL olarak gerçekleşti” dedi.

10:06

İkinci el otomobille ilgili yeni açıklama

Son dakika: Ticaret Bakanlığı, otomotiv, emlak, haksız fiyat, fiyat etiketi ve diğer iç ticaret mevzuatı kapsamında yürütülen dönem faaliyetleri neticesinde 2023 ve 2024 yıllarında toplam 848 milyon 240 bin 387 TL idari para cezası uyguladı.

10:04

İşte soyunma odasında yaşananlar! F.Bahçe'ye halk otobüsü teklifi

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşananların yankıları sürerken, Sarı-Lacivertliler'in soyunma odasında yaşadıkları da ortaya çıktı. , Kafilenin havalimanına götürülmesi için çözüm olarak yetkililer, ilk olarak "halk otobüsü ile götürelim" teklifini iletirken bu kabul görmediği öğrenildi. İşte detaylar...

09:59

Valizini kapan Türkiye'ye koştu! Akın akın geliyorlar

Van'da kentin sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtılması, marka değerine katkı sağlanması ve yerel piyasanın canlandırılması için 15 Mart ile 5 Nisan tarihinde 'Shopping Fest' adıyla alışveriş günleri düzenleniyor. İranlı turistler, 14 günlük nevruz tatillerini geçirmek için kente akın ediyor. 2023 yılında 590 bin İranlının Van'a giriş yaptığı öğrenilirken, bu yılın hedefi 1 milyon turist oldu.

09:48

Fatih Altaylı’dan ses getirecek Merkez Bankası ve Mehmet Şimşek yorumu

Ekonomi yönetiminin sıkılaşma adımları yakından takip edilirken gündemde geniş yankı uyandıran bir iddia ortaya atılmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankalara ‘faiz artırın’ talimatı verdiği ileri sürüldü ancak o iddia yalanlandı. Konuya ilişkin Gazeteci Fatih Altaylı’dan ses getirecek bir yorum geldi. Bankanın işleyişini sorgulamanın ‘vatanseverlik’ olmadığını vurgulayan Altaylı, “Ben Mehmet Şimşek’in yerinde olsam paşa gönlüm isterse artırırım, istemezse artırmam” dedi.

09:47

Bakan duyurdu: 47 ilaç daha geri ödeme listesinde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan beklenen açıklama geldi. Bakan Işıkhan 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını duyurdu. Geri ödeme listesine alınan ilaçlardan 36'sının yerli üretim olduğunu söyledi.

09:44

AK Partili Yeşildal ve Öztürk'ten 'pazarlık' iddialarına sert yanıt

Seçime günler kala Hatay'da TİP ve Gökhan Zan kaosu yaşanıyor. 'Kirli pazarlık' ve ses kaydı iddiaları nedeniyle TİP, Gökhan Zan'ın adaylığını çekme kararı alırken, Zan ise kayıtların montaj ve deep fake olduğunu belirterek savcılığa başvurdu. Söz konusu kayıtlarda ismi geçen AK Partili Adem Yeşildal ve Mehmet Öztürk, 'pazarlık' iddialarını kesin bir dille reddederken Lütfü Savaş'ın bir komplo kurduğunu iddia etti. TİP ise Zan'ın açıklamalarının kendilerini ikna edemediğini dile getirdi.

09:30

Tansiyonu yükseltecek hamle! Hamas'ın 3 numaralı ismi öldürüldü

ABD, İsrail’in hafta başında düzenlediği bir saldırıda Hamas'ın üç numaralı askeri yetkilisi olan Marwan Issa’yı öldürdüğünü doğruladı. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, "Diğer üst düzey liderler muhtemelen Hamas'ın tünel ağının derinliklerinde saklanıyorlar ve adalet onlar için de gelecek. Bunu sağlamaya yardımcı oluyoruz” dedi.

09:26

Gökhan Zan'ın "ulaşamadığı" Erkan Baş sessizliğini bozdu

TİP'in Hatay'da hem CHP hem AK Parti'nin adayına tepki olarak Gökhan Zan'ı aday gösterme kararı krizle sonuçlandı. Gökhan Zan'ın adının geçtiği skandal iddialar sonrası TİP Genel Başkanı Erkan Baş ilk kez konuştu. Baş, Zan'ın montaj olduğunu öne sürdüğü ses kayıtlarındaki ifadeler dışında kendi çevresine de seçimle ilgili çarpıcı sözler söylediğini aktardı.

09:23

Araç sahiplerini üzecek haber! Akaryakıt fiyatları yine değişiyor! Motorin ve benzine zam geliyor

Son dakika: Geçtiğimiz hafta çifte zamla araç sahiplerini üzen akaryakıt fiyatlarında yeni bir gelişme yaşandı. Döviz kuru peş peşe rekor kırarken petrol fiyatlarında da artış yaşandı. Motorin ve benzine zam bekleniyor. Peki 19 Mart 2024 Salı güncel benzin, motorin ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları...

08:57

Negatif faiz politikasına son verdi

Japonya Merkez Bankası (BOJ) 8 yıldır uygulamakta olduğu negatif faiz politikasına son verdi. BOJ, bu karar ile negatif faizden çıkan son merkez bankası oldu.

08:55

Türkiye bu iki seçeneği konuşacak! "Erdoğan'ın önü açılmalı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu benim son seçimim" çıkışı sonrası MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Ayrılamazsın! Türk milletini yalnız bırakamazsın" seslenişi de bir o kadar konuşulmuştu. MHP'den flaş bir çıkış daha geldi. Bahçeli'nin sözlerine açıklık getiren Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "Erdoğan bir kez daha aday olmalı. Bunun yolu belli" deyip Türkiye'nin konuşacağı iki seçeneği gündeme getirdi.

08:42

Dev banka ay ay açıkladı: Petrol fiyatları...

Citigroup analistleri Brent tipi ham petrolün ikinci çeyrekte ortalama 78 dolar olacağını ve gelecek yılın sonlarına doğru 55 dolar seviyesine gerileyebileceğini tahmin ediyor.

08:18

Emekli taban aylığa yaş şartı kriteri

Emekli taban maaşı konusunda adım atılıyor. Bu kapsamda iş kanununda yapılacak yeni düzenlemeye emekli maaşları da dahil edilecek. Yeni düzenlemede fazla prim ödeyen daha fazla maaş alabilecek. Ayrıca emeklilik hakkı ve yaşı gibi olguların da sil baştan tanımlanabileceği ifade ediliyor.

08:17

Ceza belli oldu! 4 puanları siliniyor

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Nottingham Forest, mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 4 puan silme cezası aldı. İngiliz ekibinin karar itiraz etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

08:01

Hakan Fidan ‘FETÖ'nün açığa çıktığı olaydı’ diyerek ilk kez anlattı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı görevini yürüttüğü süreçte FETÖ tarafından kurulan 7 Şubat MİT kumpasına ilişkin ilk kez açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Başbakanımız Erdoğan’ın şahsi ve resmi konutunda dinleme cihazları bulduk. 7 Şubat krizi aslında FETÖ'nün kendisini açığa çıkarttığı niyetini belli ettiği bir şeydi" diyerek o dönem yaşananları tek tek anlattı.

07:58

Aziz Yıldırım çok sinirlendi! Olaylarla ilgili konuştu, ilk sözü...

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının son düdüğüyle birlikte yaşanan olayların yankıları sürerken Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım da konuyla ilgili açıklamada bulundu. Yaşanan olaylara oldukça sinirlenen Yıldırım'ın maçın iptal edilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar...

07:52

Yurt çamaşırhanesinde ilişkiye 8 milyonluk şantaj

İstanbul'daki bir üniversitenin yurdunda kalan iki öğrenci, çamaşırhanede cinsel ilişkiye girdi. 21 yaşındaki S.T., Söz konusu olaydan gelen 8 milyonluk şantaj telefonuyla neye uğradığını şaşırdı. Karşı tarafın avukatı, müvekkiline tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi olacaklarını belirtirken; S.T. ise suçlamayı reddetti. Olayla ilgili tanıklar dinlenirken; S.T.'nin "üzerime atladın, gayet istekliydin" mesajına karşın D.Ö.'nün buna karşı çıkmadığına dair yazışmalar mahkemeye sunuldu.

07:47

Banka, sistem arızası verdi! Duyan ATM'ye koştu

38 milyon müşterisi olan bankada sistem arızası meydana geldi. Bunu duyanlar hemen ATM'lere koştu ve milyonlarca dolar çekildi. Para çekenlerin çoğunu öğrenciler oluştururken ATM önlerinde uzun kuyruklar oluştu. 6 saat içinde 25 binin üzerinde para transferinin gerçekleştirildiği belirtildi.

07:42

A Milli Takım'da şok! Cengiz ve Ferdi kadrodan çıkarıldı

A Milli Takım'ın başarılı isimlerinden Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı. İki ismin yerine kadroya Rıdvan Yılmaz ile Oğuz Aydın'ın dahil edildiği öğrenildi.

07:30

Kapalıçarşı'da işler karıştı! Altın fiyatları...

Altında hızlı artışın ana sebebi ne? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL? Seçim öncesi yatırımcının talebi iyice arttı, ithalata kota uygulandığı için kuyumcular altın bulmakta zorlandı. Böyle olunca kuyumcularda makas farkı 250 liraya yükseldi. Uzmanlar kota uygulamasının piyasanın normalde dönmesi açısından 10-15 günlüğüne de olsa kaldırılması için talepte bulundu.

06:48

Banka kredi faizleri aldı başını gitti! Aylık 30 bin TL...

Otomobil ve konut almak isteyenlerin hayalleri banka kredilerine takıldı. Taşıt kredisinde bankaların faiz oranı yüzde 6'ya dayanırken, 400 bin TL'lik bir kredinin 36 ay vadeyle geri ödemesi 1 milyonu aştı. Aylık ödeme tutarı 30 bin TL'ye dayanırken, konut kredisinde de durum çok da farklı değil. Bankaların 10-12-15 yıllık verdiği konut kredilerinde de faiz oranları yüzde 3 seviyesine geldi.

23:38

Babacan'dan gizli protokol açıklaması! 'Denize düşen yılana sarılır'

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Millet İttifakı adayı eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapılan 'gizli protokole' ilişkin açıklama yaptı. "Biz protokolden birincisini biliyorduk ama ikincisini bilmiyorduk" diyen Babacan "O günkü sıkışmışlıkla 'denize düşen yılana sarılır' şeklinde değerlendirdik" dedi.

23:26

Portekiz'de eşi benzeri görülmemiş olay! Hakem penaltı kararının gerekçesini tribünlere açıkladı

Portekiz Ligi'nde oynanan Sporting-Boavista mücadelesinin hakemi Antonio Nobre, VAR uyarısıyla verdiği penaltı kararını tribünlere açıkladı. İşte detaylar...

Gündem

11:30

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Rojda Bilen etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi.

08:22

Eğlence mekanlarında terör estirip esnafa dehşet saçıyorlardı! 2 suç örgütü çökertildi

İzmir merkezli 3 ilde Mahzen-13 operasyonları gerçekleşti. Operasyonlarda 2 suç örgütü çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ayrıntıları paylaştı.

06:22

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

22:55

Bakan Fidan orayı işaret etti: 'Artık ulusal bir güvenlik tehdidi olmuştur'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Süleymaniye’deki Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) liderliği ve onu oluşturan ekibin PKK ile olan ilişkileri, samimiyeti bizim için bir problem olmanın ötesinde artık ulusal bir güvenlik tehdidi olmuştur" açıklamasını yaptı.

22:24

Para sayma görüntüleri gündem olmuştu! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndaki para sayma görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmayı yürüten savcılık, eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağırdı.

22:17

Fatih Portakal'dan Gökhan Zan açıklaması! 'Duyduğumda başımdan aşağı su döküldü'

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterdiği Gökhan Zan'ı adaylıktan çekmesi gündem oldu. TİP, karar için bir takım iddiaları öne sürerken Gökhan Zan yaptığı açıklamada iddiaların kaynağı olarak gösterilen ses kayıtları için 'Sahte' yorumunda bulundu. Gazeteci Fatih Portakal, Zan'a destek vererek "Yapmaz böyle bir şey, bu Deepfake, sahtedir, halen aynı düşüncedeyim. Umarım doğru söylüyordur" dedi.

21:00

Özgür Özel'in katıldığı mitingde açılan pankartlar dikkat çekmişti! Açıklama geldi: 'Hukuk girişimleri başlatılmıştır'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya'da katıldığı mitingde DEM Parti pankartları dikkat çekmişti. CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir yaptığı açıklamada "Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik’in konuşması sırasında provakatif nitelikli iki pankart açıldığı fark edilmiş, pankartı açanlar alandan uzaklaştırılmıştır. Provakatif girişim konusunda hukuk girişimleri başlatılmıştır" dedi.

20:34

Yer: Bursa! ATV'sine bağladığı köpeğini sürükledi

Bursa'da bir kişi, sahibi olduğu köpeği ATV'ye bağlayıp sürükledi. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

20:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 'Sıraya girenler, isteyenler var! Yetiştiremiyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, askerlerle yaptığı iftar programında yerli teknolojiye dikkatleri çekerek "Mühimmatta çok çok öndeyiz, sıraya girenler, isteyenler var. Biz de yetiştiremiyoruz" dedi. Açıklamasının devamında Erdoğan "Operasyonlarımız neticesinde artık can çekişen bu kiralık katil sürülerinin yeniden palazlanmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Güney sınırlarımızın ötesinde bir 'Teröristan'a izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Ekonomi

10:04

Borsa güne düşüşle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,18 düşüşle 8.702,35 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 1,55 ile turizm, en çok kaybettiren ise yüzde 0,85 ile ticaret oldu.

10:01

Küresel piyasalar Fed kararına odaklandı

Küresel piyasalar yarın ABD Merkez Bankası'nın açıklayacağı kararlara gözünü çevirmişken negatif seyir hakim. Dünya genelinde enflasyonla mücadele kapsamında önemli merkez bankaları politika faizlerini son yılların en yüksek seviyesinde tutmayı sürdürürken, makroekonomik verilerden alınan sinyaller, merkez bankalarının ne zaman faiz indirimine başlayabileceğine ilişkin soru işaretlerinin artmasına neden oluyor.

09:54

Dolarda yükseliş devam ediyor: Yeni zirvesini gördü! (19 Mart 2024 dolar - Euro fiyatları)

Döviz kurlarındaki yükseliş devam ederken dolar kuru yeni zirvesini gördü. Dolar fiyatları, açılış sonrasında 32,3384 TL'ye kadar çıktı ve en yüksek seviyeye ulaştı. Peki, dolar - Euro fiyatları bugün kaç lira?

09:20

19 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Mart Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 19 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Mart Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

15:11

Kilosunu 75 TL'den 25 TL'ye düşürdü! Öğrenince kuyruğa girdiler... Birbirleriyle yarıştılar 'Yesin millet'

Rize’nin Pazar ilçesinde istavritin kilosu 25 TL’ye düşünce tezgahta kuyruk oluştu. Vatandaşlar fiyatını ucuz buldukları istavriti alabilmek için birbiriyle yarışırken 40 kasa balığın kısa sürede tükendiği öğrenildi. Balıkçı esnafı ise Ramazan dolayısıyla böyle bir kampanya yaptıklarını söyledi.

14:47

Arnavutköy - İstanbul Havalimanı metro hattı yarın açılıyor: Ulaşım 8 dakikaya düşüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'u modern raylı sistem ağlarıyla da donattıklarını belirterek, "Yarın Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik yeni metro hattını da hizmete açıyoruz." ifadesini kullandı. Hattın hizmete açılması ile Arnavutköy’den İstanbul Havalimanı’na ulaşım 8 dakikaya düşecek.

14:38

Bakan Bolat'tan kırmızı et açıklaması: 'Orada küçük bir sıkıntı oldu'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kırmızı et fiyatlarındaki artışa ilişkin yaptığı açıklamasında, "Kesime daha az hayvan gönderilince orada bir küçük sıkıntı oldu" dedi.

14:20

Avro Bölgesi'nde şubat enflasyonu yüzde 2,6'ya geriledi

Avro Bölgesi'ndeki şubat enflasyonu yıllık bazda yüzde 2,6 seviyesinde belirlendi.

13:59

Bakan Kacır, Türkiye'nin sektörel düşük karbonlu yol haritasını tanıttı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin sektörel düşük karbonlu yol haritası kapsamında hazırlanan çalışmaların; işletmelerin karbon ayak izlerini azaltacağını ve yeşil dönüşümlerinde önemli bir kilometre taşı olacağını belirtti. Bakan Kacır, "2053 net sıfır emisyon hedeflerimize, sanayicilerimizle, girişimcilerimizle, ihracatçılarımızla ve akademisyenlerimizle birlikte ulaşacağız.” dedi.

Magazin

13:59

Dünyanın en güzel kadını ilan edildi! Model Bella Hadid'in eski haline bakın...

Estetik cerrah Dr. Julian De Silva, altın oranı kullanarak yaptığı matematiksel hesaplamalar sonucunda Bella Hadid'i dünyanın en güzel kadını olarak ilan etti. Bella Hadid'in bu haberden sonra estetiksiz hali ise olay oldu.

13:52

Kızıl Goncalar'daki 'Ramazan' sahnesi gündemdeydi! Ece Üner tepki gösterdi: Gerçekçi değil...

Kızıl Goncalar dizisinde Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen diyalog gündemdeydi. Spiker Ece Üner bu sahneleri beğenmedi.

13:32

Bileğindeki hastane künyesi herkesi üzmüştü! Sezen Aksu, Türkan Şoray hastalığına yakalandı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sezen Aksu son olarak Meslektaşı Emel Müfütoğlu'nun paylaştığı bir kare ile gündem oldu. Sezen Aksu'nun bileğindeki hastane künyesi sevenleri üzerken magazin yazarı Onur Akay, Minik Serçe'nin hastalığını açıkladı.

13:31

Yunus Emre'nin eşi gündemden düşmüyordu... "Yarışmacıların ailelerine varan..."

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden hamile olduğun ve ardından da bebeğini kaybettiğini duyurmuştu. Hakkında çeşitli iddialar olan ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinin de hedefinde olan Özden'in avukatından açıklama gecikmedi.

13:10

Kanye West'in konserinde ortalık karıştı! Yumruklu kavgada inanılmaz anlar

Kanye West son zamanlarda kendisinin ve eşinin giydiği ilginç kıyafetlerle gündeme geliyor. Ünlü isim bu kez başka bir konuyla gündeme geldi. West'in konserinde trans bir bireyle erkekler arasında kavga çıktı. Trans bireyin yumruklar savurduğu kavga, çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.

12:47

Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ yeğeni Eren Altuğ'la pozunu paylaştı! "Aşırı benziyorlar"

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya çalışan Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Yeğeni Eren Altuğ'la poz veren oyuncu o anları Instagram hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum geldi.

12:31

24 yaşındaki sevgilisi 40 yaşındaki annesiyle kaçtı! Müge Anlı duyduklarına inanamadı! TikTok görüntüleri verilince...

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu defa yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. 18 yaşındaki Nehir canlı yayında 'eşim dediğim sevgilim annemle kaçtı' dedi. Müge Anlı anlatılanlara inanmak istemedi ama canlı yayındaki TikTok görüntüleri herkesi çileden çıkardı.

11:49

Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı

Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım flüt sanatçısı Utku Vargı ile 2020 yılında nikah masasına oturmuştu. Eşi için İstanbul'u terk eden ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.

11:35

Ünlülerin sosyal medya kazançları dudak uçuklattı! En çok takipçisi olan Hande Erçel bakın 3 saniyede ne kadar kazanıyor?

Hafta içi her gün yayınlanan Aramızda Kalmasın programında ünlülerin takipçi sayısı ve Instagram'da post başına aldıkları ücretler konuşuldu. En çok takipçiye sahip olan ünlü oyuncu Hande Erçel 100 bin TL'yi 3 saniyede kazanıyor. İşte ünlü isimlerin Instagram'dan kazandığı ücretler...

Spor

13:46

Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan Gökhan Gönül'ün yeni adresi belli oldu!

2023 yılında aktif futbolculuk kariyerini noktalayan Gökhan Gönül, Türkiye U21 Milli Takım Yardımcı Antrenörü oldu. İşte detaylar...

12:46

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek Torreira ve Muslera ile anlaştıklarını açıkladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gerçekleştirilen imza töreninde sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Torreira ve Muslera ile anlaştıklarını açıkladı. İşte detaylar...

11:59

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası ilk kez konuştu, Ali Koç'u doğruladı!

Galatasaray'da gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının ardından konuşan Başkan Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara da yanıt verdi. İşte detaylar...

11:33

Fenerbahçe tarihin değişmesini istemişti! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa için açıklama!

Fenerbahçe'nin sıkışık takvim nedeniyle farklı bir tarihe ertelenmesini istediği Süper Kupa mücadelesi için Dursun Özbek'ten bir açıklama geldi. İşte detaylar...

10:36

Trabzonspor maçına attığı gollerle damga vuran Fred'in eşinden 'hamsili' paylaşım!

Trabzonspor'u 3-2 ile geçerek zirve takibini sürdüren Fenerbahçe'de karşılaşmaya damga vuran isimlerden Fred'in eşi sosyal medya hesabından çok konuşulan bir paylaşımda bulundu.

10:04

Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı! Fenerbahçe'ye halk otobüsü teklif etmişler

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşananların yankıları sürerken, Sarı-Lacivertliler'in soyunma odasında yaşadıkları da ortaya çıktı. , Kafilenin havalimanına götürülmesi için çözüm olarak yetkililer, ilk olarak "halk otobüsü ile götürelim" teklifini iletirken bu kabul görmediği öğrenildi. İşte detaylar...

08:17

Olanlar oldu! Premier Lig'in köklü kulübü Nottingham Forest'a 4 puan silme cezası

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Nottingham Forest, mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 4 puan silme cezası aldı. İngiliz ekibinin karar itiraz etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

07:58

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Trabzon'da yaşananlar için ilk açıklama

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının son düdüğüyle birlikte yaşanan olayların yankıları sürerken Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım da konuyla ilgili açıklamada bulundu. Yaşanan olaylara oldukça sinirlenen Yıldırım'ın maçın iptal edilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar...

07:42

A Milli Futbol Takımı'nda sakatlık şoku! Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu aday kadrodan çıkarıldı

A Milli Takım'ın başarılı isimlerinden Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı. İki ismin yerine kadroya Rıdvan Yılmaz ile Oğuz Aydın'ın dahil edildiği öğrenildi.