Son Dakika

Son Dakika Haber ve Güncel Bilgiler Mynet'de!

Son Dakika Haberleri

13:59

ÖZEL RÖPORTAJ |RTÜK Başkanı Mynet'e konuştu! İlk kez açıkladı

Siyasetteki normalleşme adımları medyada da kendisini gösterecek mi? RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ankara'da Mynet'in sorularını yanıtladı. Medyadaki gidişatı yorumlayan Ebubekir Şahin, yakın zamanda muhalif bir televizyon kanalını ziyaret ettiğini ve ziyaretin sonundaki geri dönüşlerden çok mutlu olduğunu belirtirken Taha Hüseyin Karagöz - Özgür Özel fotoğrafını yorumlarken 'sığır' ifadesini kullanan Selçuk Tepeli hakkınca inceleme başlatıldığını da duyurdu.

13:53

Akaryakıtta fiyatlarında yeni dönem başlıyor: Tabelaya 15 Mayıs'ta yansıyacak!

EPDK’dan araç sahiplerini çok yakından ilgilendiren bir karar geldi. Yüksek fiyattan satılan VMax, Vpro gibi ifadeler artık kullanılamayacak. Akaryakıt'ta tek fiyat 15 Mayıs itibariyle yürürlüğe girecek.

13:04

Meteorolojiden 13 ile sarı kodlu uyarı: İstanbul için saat verildi! Hafta sonu boyunca devam edecek

İstanbul genelinde hafta sonu boyunca yağış öngörülüyor, yer yer kuvvetli sağanak yağmur geçişleri yaşanacak. İstanbul'un yanı sıra 13 il için daha sarı kodlu uyarı yapıldı. Megakent için Bu akşam 18.00'e dikkat çekilirken Prof. Dr. Orhan Şen de yarın sabahı işaret etti. Peki bugün hava nasıl, yağmur var mı, ne zaman yağacak?

12:26

Sayıları 19 bini bulacak! Masrafsız, komisyonsuz işlem yapılabilecek!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar, "Sektördeki 7 bankanın (Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT) işbirliğiyle Türkiye'nin ATM Merkezi'ni (TAM) hayata geçirmekten dolayı çok büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi.

12:02

MSB duyurdu: 17 terörist etkisiz hale getirildi!

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlenen 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi.

11:58

Erdoğan'ın vurgusu dikkat çekti: Eleştirilemez değildir!

Son dakika haberi: Sosyal medyada yargı organlarına ve mensuplarına yönelik paylaşımlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündeminde... Sosyal medyadaki "linç kültürüne" dikkat çeken Erdoğan, "yargı organlarımıza ve mensuplarımıza çamur atılmasını asla kabul edemeyiz" dedi. Erdoğan ayrıca "Siyaset kurumu nasıl layüsel değilse yargı da eleştirilemez değildir" mesajıyla dikkat çekti.

11:55

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altında 'dolar' detayı!

İç piyasada yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçlarından altında ibre yukarı yönlü. Altın yatırımcıları, "Altın fiyatları artar mı?, alım için fırsat mı?" sorularının yanıtını arıyor. Haftanın son işlem günü 10 Mayıs'ta gram altın ne kadar, çeyrek altın ne kadar?

11:35

MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi! Ne zaman uygulanacak? Randevuya gidilmezse...

Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi 13 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Randevuların iptal edilmesi halinde boş kalan kapasitenin bekleyen diğer hastalar için kullanılmasını amaçlayan yeni sistem hakkında merak edilen birçok konu var. "Onaylı Randevu Sistemi" nedir ve ne zaman uygulamaya girecek? gibi soruların cevaplarını haberimizde derledik. İşte yeni sisteme ilişkin merak edilen 10 soru ve yanıtları!

11:21

945 milyon lira destek ödemesi yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması! Yumaklı, çiftçilere 945 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacağını duyurdu. Destek ödemesine ilişkin detaylar da belli oldu.

11:15

17 yaşındaki liseli neler yapmış neler!

Okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu Oktugan'ı odasında katleden liseli Y.K. bir yıl içinde 3 kez okul değiştirdi, gittiği her okulda ise bir olay çıkarıp ortalığı ayağa kaldırdı. İstanbul'da yaşanıp Türkiye çapında infial yaratan ve meslektaşlarını ayağa kaldıran müdür Oktugan cinayetinin 17 yaşındaki faili Y.K.'nin disiplin suçu dosyasının kabarık olduğu ortaya çıktı. İddialar cinayet öncesi yaşananlara ışık tuttu!

11:01

İnşaat maliyeti yıllık yüzde 70'e dayandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), inşaat maliyetinin mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre (yıllık) yüzde 69,98, bir önceki aya göre (aylık) yüzde 2,11 arttığını açıkladı. İnşaat sektörü son zamanlarda işçi bulamadığı ve inşaat malzemeleri fiyatındaki artışlarla gündem oluyordu.

10:54

TMSF, Mondi Mobilya AŞ'yi satışa çıkardı

TMSF, Mondi Mobilya AŞ'yi satışa çıkardı. TMSF'nin, Mondi Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'nin hisse satışına ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

10:52

Brent petrolde yükseliş ivmesi: 85 dolara dayandı

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 84,48 dolardan işlem görüyor. Dün 84,34 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 83,88 dolar seviyesinde tamamladı.

10:49

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,08 yükselerek 10.276,76 puandan başladı. Bankacılık endeksi yüzde 0,32 değer kazanırken, holding endeksi yüzde 0,06 değer kaydetti.

10:41

Emniyet'te deprem! Ortalık karıştı: Süleyman Soylu, Bozdağ...

Dün akşam saatlerinde İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan haber sonrası ortalık karıştı! Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Şube Müdürü Kerem Gökay Öner İle Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan açığa alındı. Ayhan Bora Kaplan soruşturması yürütülürken suç örgütünün iki numarası Serdar Sertçelik, Süleyman Soylu, Bekir Bozdağ, Fahrettin Koca gibi isimlerin soruşturmaya eklenmesi için kendisine zorla ifade verdirildiğini söylemişti.

10:41

Milletvekillerine ikram edildi, fiyatı görüşmeye damga vurdu!

TBMM'de fahiş fiyat ve stokçuluğa cezaların artmasıyla ilgili yasa teklifi konuşulurken kuruyemiş üzerinden ilginç bir diyalog yaşandı. Bolca tüketilen kuruyemiş Komisyondaki milletvekillerine de ikram edildi. Masasındaki kuruyemişi işaret ederek "Valla bunu yersek Başkanım, adam başı 60 lira zararımız var" diyen CHP'li milletvekili Arslan'a Komisyon Başkanı Mustafa Varank'ın yanıtı dikkat çekti.

10:31

Bakan Şimşek duyurdu! Tasarruf paketi açıklanıyor! Tarih belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tasarruf paketini pazartesi günü açıklayacaklarını duyurdu. Şimşek, "Önümüzdeki dönemde kamu maliyesine ilişkin birçok hususta adım atacağız." diye konuştu. Şimşek'ten altın piyasalarının kaldırılmasını beklediği altın kotasına ilişkin de sert çıkış geldi. Bakan Şimşek, "Çıkar çevreleri memnun değil. Kusura bakmasınlar." değerlendirmesini yaptı.

10:16

Küresel piyasalarda Fed fiyatlaması! Pozitif seyrediyor

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankasının (Fed) eylülde faiz indirimine gidebileceğine ilişkin beklentilerle pozitif seyrediyor. ABD'de dün açıklanan makroekonomik verilerin para piyasalarındaki fiyatlamaları olumlu yönde etkilemesi varlık fiyatlarına da yansıdı. Ülkede ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 4 Mayıs ile biten haftada 231 bin kişiyle geçen yıl ağustos ayından bu yana en yüksek seviyesini gördü.

10:05

Mart ayı işsizlik oranı belli oldu!

Son dakika! TÜİK verileri açıkladı. Türkiye'de işsizlik oranı, martta bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 8,6 oldu. İşsiz sayısı 19 bin kişi azalmış oldu. İşsizlik oranı erkeklerde yüzde 6,8 iken kadınlarda yüzde 12,0 olarak tahmin edildi. Mevsim etkisinden arındırılmış istihdam oranı ise yüzde 50'ye dayandı.

09:53

İnternetten ikinci el araba aldı, bir telefonla hayatı karardı

Araç almak isterken dolandırıcıların eline düştü! Sahtekarlar, parçalanmış iki araçtan tek bir araç yapıp mali müşaviri kandırdı. "Bu kadarına da pes" denecek olay başkentte meydana geldi. İnternetten ikinci el otomobil alan sürücü, aracı bir seneden fazla sorunsuz kullandıktan sonra aldığı telefonla dolandırıldığını öğrendi. Araçtaki detay duyanları hayrete düşürdü.

09:42

Ünlü restoranda skandal! Yemeğin içinden öyle bir şey çıktı ki bu kadarı da yok artık dedirtti!

Ünlü bir restoranda yemek yemek isteyen çift hayatlarının şokunu yaşadı. Yemeklerinin içinden çıkan madde sonrasında çift soluğu restoranın mutfağında aldı. Konuyla ilgili tutanak tutuldu. Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift restoranın mutfağına durumu bildirdi. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti.

09:26

Cumhur İttifakı'nda sürpriz görüşme!

Son dakika haberi: Siyasetin son günlerdeki hareketliliği yeni bir görüşme haberiyle devam ediyor. Cumhur İttifakı ortakları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli bugün bir araya gelecek.

09:10

Yer: İzmir! İğrenç görüntüler: Yaşlı adam yanından geçenleri eliyle böyle taciz etti...

İzmir'de bir otobüste kaydedilen iğrenç anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde yaşlı bir şahsın yanından geçenleri eliyle taciz ettiği görüldü. Yaşanan o anlar pes dedirtti.

08:50

Mülakat sistemi de sil baştan, öğretmen atamaları da!

Öğretmen atamaları ve mülakat sisteminde köklü değişimler yolda! Geçtiğimiz günlerde 20 bin öğretmen ataması yapılacağı duyurulmuştu. Rakamın beklentilerin altında kaldığı tartışmaları için "Mutlaka yeni bir yol belirlenmeli" diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamaları için de "Bu sistem böyle gitmez, sil baştan yeniden ele almalıyız" diyerek yeni düzenlemelerin sinyalini verdi.

08:31

Ne et, ne zeytinyağı ne peynir... 200 TL 15 yılda böyle eridi! Rekor seviyede düşüş!

En büyük kâğıt para olan 200 TL'nin alım gücü dolaşıma girdiği 2009 yılından bu yana rekor seviyede düştü. 200 TL'nin satın alım gücü 2024'te 2.74 TL'te karşılık geliyor. 200 TL ile markete gidildiğinde ne et, ne peynir, ne de zeytinyağı alınabiliyor.

07:58

Merkez Bankası açıklaması sonrası yeni tahmin! 'Makas kapanacak' dedi, en düşük emekli maaşı için rakamı verdi

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan dünkü enflasyon raporu sunumunda yıl sonu enflasyon beklentilerini revize etti. Karahan'ın açıklamasının ardından emekli ve memurun da zam hesabı değişti. Milyonlar yeni maaşlarını hesaplamaya başladı. Enflasyondaki 2 puanlık artış beklentisi maaşlara nasıl yansıyacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

07:32

6 bankadan faizsiz kredi kampanyası! Liste belli oldu

Merkez Bankası'nın kredi kullanımlarına karşı tedbir almasına karşın vatandaşların kredi kartı ve kredi kullanımları devam ediyor. Vatandaşlar bankalarda 'faiz kredi' seçeneklerini araştırıyor. Peki bankalarda faizsiz kredi tutarı ve vade ne kadar? İşte detaylar...

07:31

AK Parti’de ‘Niye oy vermediniz?’ anketi! Gündem yaratacak sonuç

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde alınan sonucun ardından AK Parti’de çalışmalar devam ediyor. CHP’nin birinci parti olarak çıktığı seçimlerle ilgili ‘Niye oy vermediniz?’ sorusuna cevap arayan AK Parti yönetiminin karşısına iki önemli mesaj çıktı. Ekonomide yaşanan yüksek enflasyonla ilgili ‘Zamlar belimizi büktü’ diyen seçmen ayrıca ‘Halktan koptunuz’ mesajı da verdi. İşte AK Parti’nin anket çalışmasının detayları…

00:18

UEFA Avrupa Ligi'nde finalin adı belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşı iki müthiş karşılaşmaya sahne oldu. Atalanta Marsilya'yı toplam skorda 4-1 mağlup ederek finale yükselirken, Dublin biletinin bir diğer sahibi Xabi Alonso ile tarih yazan Bayer Leverkusen oldu. İşte detaylar...

23:35

İlk kez bu kadar net konuştu! Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, katıldığı bir TV programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Arat, çok merak edilen teknik direktör konusuna dair konuşurken, geçtiğimiz günlerde sarf ettiği sözlerle çok konuşulan Hamit Altıntop'a da sert çıktı. İşte detaylar...

23:17

Wanda Nara'dan +18 platformu ile anlaşma!

Icardi'nin eşi Wanda Nara yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmezken yeni anlaşması olay oldu. Nara, erişkinlere yönelik içeriklerin oluşturduğu Divasplay ile çalışacağını duyurdu.

22:29

Haluk Levent'ten BM toplantısına damga vuran konuşma! "Netanyahu'ya bir soru sormak istiyorum"

AHBAP Derneği Başkanı, ünlü sanatçı Haluk Levent'in Kenya’da düzenlenen Birleşmiş Milletler Sivil Toplum Örgütleri toplantısında yaptığı konuşma gündem oldu. AHBAP faaliyetlerini anlatmak için çağrıldığı konferansta konuşma metnini değiştiren Haluk Levent, Gazze'de yaşanan katliamı anlattı. Levent, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya "10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz?" diyerek tepki gösterdi.

21:10

Herkes merakla bekliyordu! Ali Koç'un kararı belli oldu

Fenerbahçe'de önümüzdeki ay yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağı merak edilen Ali Koç kararını verdi. İşte detaylar...

21:06

Fatih Portakal'ın o sözlerine Ümit Özdağ'dan ilginç yanıt! "Size gözlük ve kulaklık yollarım"

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında CHP'nin yapacağı öğretmen ve emekli mitinglerini hatırlatarak diğer muhalefet partilerine eleştiride bulundu. Portakal'ın "Her şeyi CHP'nin üstüne yüklemeyin. Diğer muhalefet partileri nerede?" sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medyadan yanıt verdi. Özdağ "Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım" ifadelerini kullandı.

20:31

Fenerbahçeli milli sporcuyu yılan ısırdı!

Türkiye Boks Federasyonu'ndan yapılan açıklamada milli sporcu Rabia Topuz'un geçirdiği rahatsızlık sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

20:02

Eşini darbetti, kurtarmaya gelen kayınbiraderlerini öldürdü

Bursa'da eşi tarafından darbedilen kız kardeşlerini kurtarmak için evlerine giden 2 ağabey, damat ve ağabeyleri kurşun yağdırdı. Vurduğu kişileri hastaneye götürmeye çalışan damat M.G.'nin aracının yakıtı yolda bitti. Sokak ortasına bırakılan 2 kardeş hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan damat ve 2 ağabeyi ise polis tarafından yakalandı.

18:34

PFDK'dan Fenerbahçe ve Ali Koç'a ceza!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan yapılan açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 520 bin TL para cezası verildi duyuruldu. İşte detaylar...

18:02

Açıklama geldi! Fenerbahçe Başkanlığı'nda ilk resmileşti

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu katıldığı bir televizyon programında Sadettin Saran'ın başkanlık seçiminde resmi olarak aday olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

17:38

Otopsi görüntüleri olay olmuştu! Rezan Epözdemir paylaştı! Dikkat çeken 'trafik polisi' detayı

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014 yılında intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili iddialar sürüyor. Son olarak Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri inceleyerek rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili olarak Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir bilirkişinin trafik polisi olduğuna dair bir belge yayınladı.

17:32

Arda Güler finale kaldıklarına sevinemedi! Eğer o maçta oynamazsa...

Bayern Münih'i devirerek adını Şampiyonlar Ligi finaline yazdırmayı başaran Real Madrid'de milli yıldız Arda Güler'in sevinci aldığı haberle yarım kaldı. İşte detaylar...

17:31

Bakan Şimşek'ten TCMB rezervleriyle ilgili önemli açıklama! 'Güven artıyor' sözleriyle duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından önemli bir paylaşımda bulundu. Bakan Şimşek yaptığı paylaşımda, programın çalıştığını, yeniden dengelenmeyle cari açığın düştüğünü ve makro finansal istikrar güçlendiğini ifade ederek, "Güven artıyor. Azalan dış finansman ihtiyacı ve hızlanan dış kaynak girişiyle rezervlerdeki olumlu seyir devam edecek." dedi.

17:25

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 3 isim görevden uzaklaştırıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldıklarını duyurdu. Bakanlığın açıklamasında, Ankara’da bir suç örgütü ile ilgili gündeme gelen iddiaların açıklığa kavuşturulması ve soruşturmanın zarar görmemesi için bu 3 ismin görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili sosyal medyada yer alan iddialar gündem olmuştu.

16:58

G.Saray'a şok haber! UEFA'dan ret yediler

UEFA'dan yapılan açıklamada Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a Sparta Prag maçında verilen 2 maçlık men cezasının onandığı duyuruldu. İşte detaylar...

16:48

İsrail ile ticaret kısıtlaması kaldırıldı mı? Açıklamalar peş peşe geldi

"Türkiye'nin, İsrail’e karşı uyguladığı ticaret kısıtlamalarını geri çektiğine" yönelik iddia yalanlandı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Türkiye'nin, İsrail’e karşı uyguladığı ticaret kısıtlamalarını geri çektiğine" yönelik iddianın doğru olmadığını bildirdi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat da iddiaları reddederek "İsrail ile ticaret konusunda hükümet olarak almış olduğumuz kararın arkasındayız. Bu karar geçerliliğini korumaktadır" dedi.

16:45

Eşini boğup uçurumdan attığını itiraf etti, sözleri şaşkına çevirdi!

Konya'da Tayfur Kılıç (35), kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35) boğarak öldürüp uçuruma attığını itiraf etti. Tutuklanan Kılıç ilk duruşmada, "Polis baskısı ve işkencesiyle suçu kabullendim. Benim tek suçum, Bedriye’nin o gün üzerine kapıyı kapatıp içeriye almamam olmuştur. Ailesinden şüpheleniyorum. Bedriye’yi onlar saklıyor belki de. Beraatimi istiyorum’’ dedi. Bedriye Kılıç’ın annesi Sona Er ise, “Kızımı nereye gömdülerse söylesinler. Gidip çıkarayım oradan çocuğumu” diyerek ağladı.

16:22

TBMM’de ilginç anlar! Kürsüdeyken bir anda giymeye başladı

TBMM Genel Kurulu bugün yine dikkat çeken görüntülere sahne oldu. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, arıcıların sorunlarına dikkat çekmek için Meclis’te arıcı kıyafeti ile konuşma yaptı.

15:56

Meteoroloji saat vererek uyardı: Ülke genelinde etkili olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamada, yurt genelinde Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olmasının beklendiği ifade edildi. Toz taşınımının Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli olması beklenirken, diğer bölgelerimizde hafif ve orta kuvvette olacağı tahmin ediliyor.

15:55

Tarihi zirvenin ardından çok sert çakıldı: Herkes o hisseyi konuşuyor! 12 günde yüzde 72 düştü

Borsa İstanbul'da Beşiktaş hisseleri, 12. işlem gününde de taban oldu. Bugün 25,34 TL'ye kadar gerileyen hisseler, bu süreçte yaklaşık yüzde 72 değer kaybetti.

15:54

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

15:30

Merkez Bankası’nın toplam rezervleri arttı

Merkez Bankası toplam rezervleri 3 Mayıs ile biten haftada 2 milyar 775 milyon dolar arttı. Altın rezervleri ise 3 Mayıs haftasında 1 milyar 406 milyon dolarlık düşüş kaydedildi.

15:21

Mesai arkadaşını bıçaklayarak öldürdü: Beynim öyle komut verdi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, mesai arkadaşını bıçaklayarak öldüren zabıtanın yargılanmasına bugün başlandı. Duruşmada söz verilen sanık, 10 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü söyledi. Cinayet anını anlatan sanık Erdal V., arkadaşının kendisiyle alay ettiğini savunarak, "Yüzündeki alay edici gülümsemeyi görünce beynim o şekilde komut verdi" dedi.

Gündem

13:46

AK Partili ve CHP'li seçmenler bu kez aynı yanıtta buluştu! 'Yumuşama' sözleri anket sonuçlarına da yansıdı

Tüm Türkiye'nin gündeminde geniş yankı uyandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan - Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilginç anket sonuçları geldi. Ankete göre görüşmeyi büyük çoğunluk destekliyor ancak bu oran AK Parti ve CHP seçmenlerinde kayda değer oranda fark gösterdi. Son günlerin en çok tartışılan yeni anayasa meselesiyle ilgili de çarpıcı bir oran ortaya çıktı. İşte ses getirecek anketin detayları...

11:26

Öğretmenler derslere girmedi! ‘Bir tane öğrenci ile geldim’

İstanbul’da Irak asıllı bir lise öğrencisinin okul müdürünü vahşice katletmesinin ardından öğretmenler bugün derse girmeme protestosu yaptı. Türk Eğitim Sen başta olmak üzere çeşitli sendikalara üye öğretmenler, bugün derse girmedi. Bazı okullar, grev nedeniyle adeta boş kaldı.

08:15

20 ilde dev operasyon: 366 kişi yakalandı! "Ülkemizin dört bir yanında artarak devam edecek"

Jandarma 20 ilde uyuşturucu operasyonu düzenledi. NARKOÇELİK-16 operasyonlarında yüzlerce zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

22:50

Başıboş köpekleri site dışına çıkaranlara ceza kesilmişti! Vali Gül açıkladı: 'İptal edildi'

İstanbul Esenyurt'ta bir sitede görevli temizlik işçileri çocuklara saldıran iki başıboş köpeği, Başakşehir'de boş bir alana bırakmışlardı. Şikayet üzerine işçilere Hayvanları Koruma Kanunu'ne göre 14 bin TL idari para cezası kesilmişti. Sosyal medyada gündem olan olayın ardından İstanbul Valisi Davut Gül, bir açıklama yaptı. Vali Gül, iki kişiye verilen idari cezanın iptal edildiğini bildirdi.

14:45

Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma 1 Temmuz'da

Ankara’da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması 1 Temmuz'da Ankara 32’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

13:41

SON DAKİKA: Yeni randevu sistemini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu!

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Koca, hastane randevusunun bir gece önce onaylanmasını gerektiren Onaylı Randevu Sistemine, 13 Mayıs Pazartesi günü başlanacağını açıkladı. Hastanelerdeki yeni randevu sisteminde randevusu olan hasta önceki gün saat 20:00'ye kadar onay vermek durumunda kalacak.

11:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Avrupa'ya 'Gazze' tepkisi

Avrupa'ya tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze krizi bağlamında bazı Avrupa kurumlarının ve ülkelerinin izlediği politikalar Avrupa değerlerine yönelik inancın sarsılmasına sebep olmuştur" dedi.

09:30

Bölücü terör örgütüne yönelik "Bozdoğan-36" operasyonlarında 72 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde düzenlenen bölücü terör örgütüne yönelik Bozdoğan-36 operasyonlarında 72 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

08:34

Bakan Yerlikaya: ‘Mahzen-41’ operasyonlarında ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi

Antalya merkezli 2 ilde düzenlenen ‘Mahzen-41’ operasyonlarında elebaşılığını Umut Ayaz’ın yaptığı ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi. 9 şüpheli yakalandı.

Ekonomi

14:08

Bakan Göktaş açıkladı! Ödemeler bugün hesaplarda

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu. Göktaş, “Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Türkiye Aile Destek Programı’nda bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 80,4 milyar TL destek sağlamış olacağız” dedi.

09:20

10 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 10 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 10 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 10 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

09:17

Haftalar sonra ilk! KKM'de düşüş hızlandı

Haftalar sonra Kur Korumalı Mevduat hesaplarından çıkış hızlandı. KKM hesaplarından geçen hafta 24,9 milyar liralık çıkış yaşandı.

08:49

Cevdet Yılmaz'dan 'enflasyon' mesajı! "Yüzde 20’nin altına düşmesini öngörüyoruz"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Temel amacımız enflasyonu düşürmek, kalıcı sosyal refahı sağlamak" dedi. Yılmaz gelecek yıl için de enflasyonun yüzde 20 seviyesine düşeceğini öngördüklerini söyledi.

07:16

SPK onayladı! Bir şirket daha halka arz oluyor, hisse bedeli belli oldu

SPK, Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ'nin ilk halka arzını onayladı. Pay başına 70 liradan halka arz oluyor.

18:45

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezaları artıyor! Kanun teklifi kabul edildi

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezalarının artırılmasını da içeren kanun teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi.

18:42

İstanbul'da ekmeğe yüzde 31 zam yapıldı! Azami fiyat 10 TL'ye çıkarıldı

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) mayıs ayı meclis toplantısında alınan kararla İstanbul’da 200 gram ekmeğin azami fiyatı yüzde 31,25 zamla 10 TL’ye çıkarıldı.

18:39

İstanbul'da ekmeğe yüzde 31 zam yapıldı! Azami fiyat 10 TL'ye çıkarıldı

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) mayıs ayı meclis toplantısında alınan kararla İstanbul’da 200 gram ekmeğin azami fiyatı yüzde 31,25 zamla 10 TL’ye çıkarıldı.

18:13

Şubat 2020'den bu yana bir ilk! Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi 276 baz puan seviyesine geriledi

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS), 276 baz puanla Şubat 2020'den bu yana en düşük seviyeye geriledi. CDS böylece Kovid-19 salgını öncesi seviyeye döndü. Analistler, söz konusu harekette, Türkiye'nin yurt dışı swap kanallarını açmak için adımlar attığına yönelik haber akışının etkili olduğunu ifade etti.

Magazin

13:59

Semiha Yankı genç erkeklerle evlenen ünlüleri hedef aldı! Sözleri çok konuşuldu: "Erkeklerin bizim yaşımızdaki kadınlara gelme sebebi..."

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile 2022 yılının Nisan ayında sürpriz bir şekilde dünyaevine girmişti. Çiftin evliliği 'Aramızda Kalmasın' programına konu oldu. Programın konuğu olan şarkıcı Semiha Yankı, genç erkeklerle aşk yaşayan kadınlar hakkında konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.

13:16

Milli voleybolcu Hande Baladın'ın tırnağı bile eleştirilmişti... Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ destek çıktı! 'Bu ülkenin bayrağını, marşını...'

Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız oyuncularından Hande Baladın başarılı spor kariyeri ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyadaki pozlarıyla da adından sıkça söz ettiren Baladın, geçtiğimiz yıl tırnakları sebebi ile eleştirilmişti. Hande Baladın’ın kariyerinin anlatıldığı belgeselin galasına katılan Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ genç sporcuya destek çıktı.

12:20

Usta oyuncu Ediz Hun "Yeşilçam sineması bitti” dedi... Geride kalanları tek tek saydı! Bakın listede kimler var

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümü kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) giden Yeşilçam’ın usta oyuncularından Ediz Hun, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Usta sanatçı burada Yeşilçam sineması hakkında konuştu. “Yeşilçam sineması bitti” diyen Ediz Hun geride kalanları tek tek saydı.

12:06

Değişimiyle gündemdeydi! Popstar Bayhan dünya listesinde zirveye yerleşti

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tavırlarıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan bu yarışma ile adını geniş kitlelere duyurmuştu. Yarışmanın ardından müzik kariyerine devam eden Popstar Bayhan son günlerde değişimiyle gündemdeydi. Bayhan şimdi de yeni bir rekora imza atarak adından söz ettirdi.

11:36

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde yine ortalığı yıktı geçti! Türk ve Yunan ekibi de o anlarda birlikte dans etti...

"Everyway That I Can" ile Türkiye'ye 2003 yılında zafer kazandıran Sertab Erener yeniden Eurovision sahnesindeydi. 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, Malmö'de devam ederken Sertab Erener yarışmada konuk sanatçı olarak sahne aldı ve 21 yıl sonra "Everyway That I Can" şarkısını yorumladı. Erener, yeniden ortalığı yıktı geçti. Erener'in sahne aldığı o anlarda Türk ve Yunan ekibinin birlikte eğlenmesi de dikkat çekti.

11:35

Kuruluş Osman setindeki bu görüntüler sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı! Bizans askeri kıyafetiyle...

Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi bu defa set arasındaki görüntülerle gündeme geldi. Oyunculardan birinin set arasında üzerindeki Bizans askeri kıyafetiyle namaz kılması dikkat çekti. O görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

11:34

Hasan Can Kaya, Survivor Sema'yı görüntülü aradı! O sözleri çok konuşuldu: "Üstünü giyinince..."

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı her hafta farklı bir konuyla gündeme geliyor. Programının son bölümlerinde yine izleyenleri kahkahalara boğan anlar yaşandı. Kaya, programına katılan bir konuğu Survivor'dan kısa bir süre önce ayrılan Sema Aydemir'e benzetti. Hasan Can Kaya Sema Aydemir'i görüntülü aradı.

10:32

Uraz Kaygılaroğlu sevgilisinin sergisi için verdiği pozlarla tepki çekmişti! Eski eşi Melis İşiten'den yorum gecikmedi

Şimdilerde Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Mete' karakteri ile adından söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu; geçtiğimiz ay, sevgilisi Sayna Soleimanpour'un sergisi için verdiği pozlar sosyal medyada büyük tepki çekince özür dilemişti. Eski eşi Melis İşiten'den konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

10:29

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ın kucağında poz verdi! O paylaşım çok konuşuldu

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Yiğit Poyraz ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Yarışma sırasında sevgilisinin en büyük destekçisi olan Erbil, sosyal medya paylaşımlarında da Poyraz'a sık sık yer vermişti. Yiğit Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle kavuşan ünlü çiftten yeni bir paylaşım geldi. Erbil'in sevgilisinin kucağında verdiği poz sosyal medyada gündem oldu.

Spor

00:18

UEFA Avrupa Ligi'nde finalin adı Atalanta-Bayer Leverkusen! Kendi kalesine attıkları golle finali kaçırdılar, Leverkusen 90+7'de attığı golle tarihi rekoru kırdı

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşı iki müthiş karşılaşmaya sahne oldu. Atalanta Marsilya'yı toplam skorda 4-1 mağlup ederek finale yükselirken, Dublin biletinin bir diğer sahibi Xabi Alonso ile tarih yazan Bayer Leverkusen oldu. İşte detaylar...

23:35

Hasan Arat'tan canlı yayında teknik direktör açıklaması! Şenol Güneş, Sergen Yalçın ve Nuri Şahin...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, katıldığı bir TV programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Arat, çok merak edilen teknik direktör konusuna dair konuşurken, geçtiğimiz günlerde sarf ettiği sözlerle çok konuşulan Hamit Altıntop'a da sert çıktı. İşte detaylar...

23:17

Galatasaray'ın yıldızı Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın yeni anlaşması olay yarattı!

Icardi'nin eşi Wanda Nara yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmezken yeni anlaşması olay oldu. Nara, erişkinlere yönelik içeriklerin oluşturduğu Divasplay ile çalışacağını duyurdu.

21:10

Herkes merakla bekliyordu! Ali Koç başkanlık seçimlerinde yeniden aday olmaya karar verdi

Fenerbahçe'de önümüzdeki ay yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağı merak edilen Ali Koç kararını verdi. İşte detaylar...

20:31

Fenerbahçeli milli sporcu Rabia Topuz yoğun bakıma kaldırıldı!

Türkiye Boks Federasyonu'ndan yapılan açıklamada milli sporcu Rabia Topuz'un geçirdiği rahatsızlık sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

18:34

PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 520 bin TL ve 60 gün hak mahrumiyeti verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan yapılan açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 520 bin TL para cezası verildi duyuruldu. İşte detaylar...

18:02

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu açıkladı! "Sadettin Saran resmi olarak aday"

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu katıldığı bir televizyon programında Sadettin Saran'ın başkanlık seçiminde resmi olarak aday olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

17:32

Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler'in sevinci yarım kaldı! Final maçında oynamazsa...

Bayern Münih'i devirerek adını Şampiyonlar Ligi finaline yazdırmayı başaran Real Madrid'de milli yıldız Arda Güler'in sevinci aldığı haberle yarım kaldı. İşte detaylar...

16:58

Galatasaray'a UEFA'dan kötü haber geldi! Ret yediler...

UEFA'dan yapılan açıklamada Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a Sparta Prag maçında verilen 2 maçlık men cezasının onandığı duyuruldu. İşte detaylar...