Son Dakika

Son Dakika Haber ve Güncel Bilgiler Mynet'de!

Son Dakika Haberleri

11:24

SGK uzmanından kritik açıklama: 1 milyondan fazla EYT'li emekli olabilir!

Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK’lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yaklaşık 1 milyon 925 bin SSK’lı olduğunu ifade etti. Karakaş EYT'yi kıl payı kaçıranlar için de dikkat çeken bir açıklama yaptı.

11:05

Aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 TL oldu

İşgücü Maliyeti İstatistikleri sonuçlarına göre 2022 yılında aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 TL olarak gerçekleşti. İş gücü maliyetinin en yüksek olduğu sektör finans ve sigorta faaliyetleri oldu.

10:59

Kızını yatağa mahkum eden sürücünün peşini bırakmıyor

İzmir'de ehliyetsiz ve alkollü sürücü İsa Eyice (28), motosikletteki Dilara Aldanoğlu'na (26) çarparak yatağa bağımlı hale gelmesine neden oldu. Eyice hakkında 4,5 yıl hapis cezası verilen karar, istinaf mahkemesine taşındı. Yasemin Aldanoğlu (48), "Kızım Dilara, 2 yıl 3 aydır yatağa mahkum. Hiçbir şekilde bizi tanımıyor. Sanığın ehliyetsiz trafiğe çıkışı, olası kasta girmeli. Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını istiyorum. Bu bir ilk olsun. Gencecik insanların hayatları mahvolmasın" dedi.

10:54

Canlı yayında açıkladı: Her anket bir öncekinden daha iyi!

İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den iddialı açıklamalar geldi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Özel "İmamoğlu seçimi kazanır mı?" sorusuna yanıt verdi. Her anketin bir öncekinden daha iyi geldiğini belirten Özel, "Farkı artıracağını düşünüyorum" diye konuştu. "Giresun'u, Trabzon'u, Sinop'u kazanacağız" diyen Özel; Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli'yi de almaları halinde şaşırmayacağını söyledi.

10:51

Icardi'nin yeni takımını duyurdular! Şaşırtan F.Bahçe detayı...

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray'da sezon sonu transfer çalışmaları da sürerken Sarı-Kırmızılı taraftarı üzecek bir haber geldi. Suudi Arabistan basınındaki habere göre, Arjantinli yıldızı Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde gözüne kestiren Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, şu anki takımı Al Hilal'e Galatasaray'ın golcüsünün alınması yönünde talimat verdi. İşte detaylar...

10:37

Altın fiyatları ABD verilerine odaklandı! Gram altın zirveye tırmanıyor

Altında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları ABD büyüme rakamlarına ve cuma günü saat 15.30'da açıklanacak Fed'in enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamalarına odaklanı. (28 Mart 2024 Perşembe, gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

10:29

Yangın çıktı: Binada mahsur kalanlar var

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde korkutan olay. Esenyurt’ta 5 katlı binada nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor. Binada mahsur kalan vatandaşlar olduğu belirtildi. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

10:25

420 gram altını çalındı! Olay anı herkesi şaşkına çevirdi! Yer Adana…

Adana’da yaşanan bir hırsızlık olayı şaşkına çevirdi. 27 yaşındaki Nur Sima K. parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altınını çaldırdı. Hırsızlığı yapan kişinin ise 9 yaşındaki bir kız çocuğu olduğu öne sürüldü.

10:19

F.Bahçeli yıldıza kapı göründü! "Kulüp bul"

Fenerbahçe'de Miha Zajc bu sezon beklentilerin çok uzağında bir performans gösterirken Sarı-Lacivertli kurmaylar yıldız ismin kulüp bulmasını istedi. İşte detaylar

10:12

Ekonomiye güven martta arttı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre ekonomik güven endeksi şubat ayında 99,0 iken, mart ayında yüzde 1,0 oranında artarak 100,0 değerini aldı.

10:08

Beşiktaş’ta hatalı "U" dönüşü yapan araca motosiklet çarptı: 1 ağır yaralı

Beşiktaş’ta hatalı "U" dönüşü yapan araca motosiklet çarptı: 1 ağır yaralı videosu ve daha binlerce Haber ile alakalı video Mynet Video'da

10:06

Dolarda yükseliş devam ediyor: Tarihi zirvesine yaklaştı

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. Dün yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü yüzde 0,3 artışla 32,2729'dan tamamladı.

10:04

Cam silen genç günlük kazancını açıkladı

Birçok ilin kanayan yarası olan cam silen gençler özellikle Adana'da birçok sürücüyü rahatsız ediyor. Ekipler kimilerini yakalayıp gözaltına alıyor, kimisi de ara sokaklarda izlerini kaybettiriyor. Cam silen gençlerden biri günlük kazancının 100-200 lira olduğunu, madde kullanmadığını ve çocuklarına da ilerde bu işi yaptıracağını söyleyerek hayrete düşürdü. Vatandaşlar ise, "Topluyorlar ama sonra geri geliyorlar bizleri rahatsız ediyorlar” diyerek şikayetini dile getirdi.

10:01

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,65 yükselişle 8.863,66 puandan başladı. Bankacılık endeksi yüzde 0,59 ve holding endeksi yüzde 0,18 artış kaydetti.

09:59

Geceleri nüfusu on binleri geçiyor, seçmen sayısı ise şaşkına çeviriyor

Antalya'nın tarihi Kaleiçi semti sınırlarındaki 4 mahallede 4 sandık kurulacak. Toplam 612 seçmeni bulunan semtin ilk ve en eski mahallelerinden Tuzcular, eğlence mekanları ve otellerin yoğun olduğu bir mahalle. Geceleri nüfusu on binleri geçen mahalledeki seçmen sayısı ise şaşkına çeviriyor. İşte detaylar...

09:47

Seçil Erzan davasında yeni gelişme! BDDK da harekete geçti

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen, 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında yeni gelişme yaşandı. BDDK'dan savcılığa gönderilen yazıda telefon kayıtlarında yeni inceleme istendi.

09:39

Deprem olmadan önceki belirtileri yazdı! İstanbul'da 'korkutuyor' diyerek 5 ilçenin adını verdi

Deprem Türkiye'nin gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan acı olayın ardından uzman isimlerden peş peşe uyarılar geliyor. Jeofizik Y.Müh. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan son paylaşımında deprem olmadan önceki yaşanacak belirtileri aktardı. Ercan, İstanbul'a da dikkat çekerek en korkutan 5 ilçenin adını verdi. İşte detaylar...

09:26

Ayağa kalkıp Atatürk tablosunun önüne geçip...

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Birol Aydın, konuk olduğu programda bir seyircinin "Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine gündem olan bir hareketle yanıt verdi. İşte o anlar!

09:23

44 ilde dev operasyon: 434 gözaltı var!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 44 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-9' operasyonlarında 434 şüphelinin yakalandığını ve 1 ton 43 kilo uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.

09:22

Ödemeler bugün başlıyor: Çoğu emekli bilmiyor! Çift promosyon hakkınız olabilir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarının zamlı promosyonunu açıklamasının ardından ödemeler bugün hesaplara geçiyor. Emekliler 8 ila 12 bin TL arasında ödeme alacak. Peki çift maaş alanlar için durum ne?

09:12

Küresel piyasalar ABD büyüme verilerine odaklandı

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliklerin devam etmesine karşın pozitif bir seyir izlenirken, bugün ABD'de büyüme verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

09:03

Hatay'da son seçim anketi! GENAR yayımladı

Hatay seçim sonuçları şimdiden merak edilirken, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 3 gün kala son seçim anketi paylaşıldı. GENAR Araştırma tarafından yapılan ankete göre, 6 Şubat depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Hatay'da, belediye el değiştiriyor. İşte Hatay seçim anketinin sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...

08:39

Sosyal medyada gündem oldu: Uçağa binmemeleri için para teklif ettiler!

İstanbul Havalimanı'nda havayolu şirketinin uçağın kapasitesinden çok daha fazla bilet satması sonrasında yolculara bir sonraki uçuşa binmeleri için para teklif edildi. Olay sosyal medyada gündeme geldi.

08:26

Yusuf Yazıcı'dan büyük ters köşe! Süper Lig devi ile anlaşma yakın

Fransa kariyerini sezon sonunda noktalamaya hazırlanan milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın ismi Galatasaray ile anılırken herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

08:25

31 Mart seçimleri iptal edilirse, 2 Haziran'da tekrarlanacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bazı yerlerde iptal edilmesi durumunda, yeni seçimlerin 2 Haziran Pazar günü yapılmasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

08:02

Zaniolo'dan müjde! G.Saray para basacak

Şampiyonluğun en büyük adayı konumunda bulunan Galatasaray transferde de çalışmalarına devam ederken, İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralanan Zaniolo için Sarı-Kırmızılılar'a müjdeli bir haber geldi. İşte detaylar...

07:58

Bankalar kredi musluklarını kesti... Otomobilde rota değişti!

Merkez Bankası'nın ilave sıkılaşma adımlarının ardından ticari ve ihtiyaç kredilerinde büyüme sınırı düşürüldü. Bankalar kredi musluklarını kısarken otomobil almak isteyen vatandaşlar ise kredi kartıyla alımlara yöneldi.

07:57

Dava açmada Türkiye rekortmeni!

Eşinin altınları alarak evi terk etmesiyle hayatı alt üst olan Merve Kalaycı, asıl kabusu ise boşanma sürecinde yaşadı. Kocasının kendisi ve ailesi hakkında 70'e yakın dava açtığını söyleyen Kalaycı, her hafta duruşma duruşma gezip canından bezdiğini anlattı. Kocanın dava açma rekortmeni olduğunu söyleyen Avukat Ünal İzgi de "Özel uğraşıyor. Eline ne geçecek anlamak mümkün değil" diye konuştu.

07:46

S&P, ABD'nin kredi notunu teyit etti

Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada, ABD'nin kredi notunun teyit edildiği bildirildi. Açıklamada, ABD'nin uzun vadeli kredi notunun "AA+" ve kısa vadeli kredi notunun "A-1+" olarak teyit edildiği aktarıldı.

07:45

Almanya’da ikinci Solingen faciası! 2'si çocuk 4 Türk öldü

Almanya'nın Solingen kentinde 2'si çocuk 4 Türk asıllı Bulgaristan vatandaşının öldüğü yangının kundaklama olduğu öğrenildi. Yangını kimin başlattığı henüz belirlenemezken yaşanan bu acı olay akıllara, 1993'te yaşanan ve 5 Türk'ün hayatını kaybettiği Solingen Faciasını getirdi. İşte Solingen’deki yeni facia ile ilgili detaylar…

07:32

Henüz başvuru bile yapılmamıştı! Fenerbahçe'ye La Liga'dan beklenmedik yanıt

Trabzon'da yaşanan çirkin olaylar sonrası Fenerbahçe cephesinden yaşananlara dair çok sert bir tepki gelirken, Başkan Ali Koç ligden çekilme konusunun görüşüleceği bir olağanüstü genel kurul yapılacağının çağrısı yapmıştı. Sarı-Lacivertliler'in farklı bir lige katılmayı düşündüğü konuşulurken La Liga için İspanya'dan bir açıklama geldi. İşte detaylar...

07:28

Mevduat faizlerinde 'KKM' detayı! 'Faiz oranı yüzde 75'i aşabilir'

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz artışı kararı sonrası bankalar da mevduat faizi oranlarını güncelledi. Mevduat faizleri yüzde 57’ler seviyesine kadar çıktı. Döviz dönüşümlü KKM hesaplarından TL mevduata geçenlere ise bankalar daha avantajlı fırsatlar sunuyor.

07:22

‘1,5 yıllık zor bir süreç bizi bekliyor’ iddiası!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden "Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek" açıklaması geldi. Açıklamada "Bakan Şimşek, ‘1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor’ dedi" iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

07:04

İnce'den Özel'e: O zamanlardan DEM'leneceğin belliydi!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yüklendi. Partisinin Yalova'daki seçim çalışmalarına katılan İnce, burada yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek, “Bak İzmir’i kaybeden CHP Genel Başkanı olursun, dikkat et” dedi. Özel için dikkat çeken ifadelerde bulunan İnce, "O zamanlardan ‘DEM’leneceğin belliydi. HDP’nin barajı aştığını görünce ayakların tavana vurarak sevinç çığlıkları attığını cümle alem biliyor." ifadelerini kullandı.

06:39

Seçime 3 gün kala elindeki son anketi açıkladı!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 3 gün kala elindeki son anket sonuçlarını paylaştı. Katıldığı canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulunan AK Partili Kurum, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun önünde olduklarını belirterek aradaki fark için de rakam verdi. Kurum, yaptığı açıklamada 31 Mart akşamı seçimi kazanacaklarını ve İstanbul'a hizmet etmek üzere göreve geleceklerini söyledi.

06:17

Kırmızı ışıkta beklerken, kurşun yağmuruna tuttular

İstanbul Ümraniye'de, kırmızı ışıkta duran otomobile uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çok sayıda merminin isabet ettiği otomobildeki 2 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

00:22

Kütahya'da korkunç cinayet! 3 aylık hamile eşini ziyarete gittikleri evde öldürdü

Kütahya'da kan donduran bir cinayet yaşandı. Ziyaret için gittikleri akraba evinde, eşi tarafından bıçaklanan 3 aylık hamile kadın yaşamını yitirdi.

00:06

Bakan Bolat, Ekrem İmamoğlu'nun o sözlerine tepki gösterdi! 'Plastik yüz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine Ticaret Bakanı Ömer Bolat sert tepki gösterdi. Katıldığı canlı yayında konuşan Bakan Bolat, "Daha bir kaç ay önce belediye başkanı olarak görev yerini terk edip Cumhurbaşkanı yardımcılığı için şehir şehir gezen birinin bütün bir ülkeden sorumlu olan Bakanların çalışmalarına yönelik böyle konuşması bir plastik yüz sahibine yakışır" dedi.

23:38

AK Parti'ye katılım töreni görüntüleri gündem oldu! Yeniden Refah'tan açıklama geldi

Yerel seçime günler kala Ankara'da AK Parti'ye katılım töreni gündem oldu. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin "AK Parti ailemize katılan Yeniden Refah Partisi Genel Merkez, il ve ilçe yöneticilerine rozetlerini taktık" açıklamasını yaptı. YRP'nin sosyal medyadan yapılan açıklamada ise, "Ankara İl Yönetimimiz istifa etmemiştir. Bahsi geçen kişiler uzun süre önce partimizle ilişiği kesilmiş ve partimizde görevi bulunmayan bir takım şahıslardan oluşmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

23:30

Zaha'dan Antalya kampında iddialı açıklama!

Galatasaray’ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Zaha, Antalya kampında yaptığı açıklamada, "Takımımızın Türkiye’nin en iyi takımı olduğunu fikrindeyim. Sezon sonuna kadar oyunumuzu devam ettirirsek, şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.

23:27

Beşiktaş'tan PFDK sevklerine sert tepki!

Beşiktaş Kulübü, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesine tepki gösterdi.

23:23

''Hakkımız yendi, katledildik''

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den geçtiğimiz haftalarda oynanan Galatasaray maçına dair açıklamalar geldi.

22:32

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'nin tarihi kongresi öncesi flaş açıklama!

Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresi öncesi açıklamalarda bulunarak kongreye katılmayacağını ifade etti.

21:22

Orkun Kökçü Beşiktaş'ı reddetti

Benfica'da yaşadığı problemler nedeniyle kadro dışı bırakılan Orkun Kökçü'ye Süper Lig devi Beşiktaş resmen talip oldu. Yıldız oyuncu Beşiktaş'ın teklifine kısa süre içinde cevap verdi.

21:21

Özgür Özel'den o isme 'adaylıktan çekil' çağrısı! 'Kusura bakma affedemeyiz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sarıyer Belediye Başkanı ve bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç'e 'adaylıktan çekil' çağrısı yaptı. Özel, "Oktay Aksu kazanıyor. Eğer, gerçekten bu partiye gönül verdiysen bugün yarın açıklamanı yaparsın, çekilirsin. Pazartesi günü gelirim, rozetimi kendim takarım. Yok, şimdi çekilmeden, pazarı getirdin, bize korkulu rüyayı gördürttün, Pazar günü seçimi kazandık, ondan sonra döneyim. Kusura bakma, affedemeyiz" dedi.

20:21

Yerel seçimlere az bir süre kala dikkat çeken karar! İstanbul'da o ilçede CHP adayı lehine çekildiler

31 Mart yerel seçimlerine gidilirken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Halkın Kurtuluş Partisi, CHP ve AK Parti'nin oylarının birbirine yakın olduğu yerlerde CHP adaylarını destekleme kararı aldı. Ayrıca İstanbul Fatih'te oylarda oluşan bıçak sırtı bir durum nedeniyle adaylarını CHP’nin adayı Mahir Polat lehine çektiklerini açıkladılar.

20:12

Kupa Voley’de şampiyon Halkbank

Bursa’da düzenlenen 2024 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de Halkbank şampiyon oldu.

19:05

Chamberlain, bireysel çalışmalara başladı

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan İngiliz futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain, bireysel çalışmalara başladı.

19:03

Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlatıldığını açıkladı!

Galatasaray Kulübü, hakem toplantısının sızdırılmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ünlü gazeteci Fatih Portakal'a sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösteren sarı-kırmızılılar resmi işlemin başlatıldığını ifade etti.

17:52

Ali Koç'tan olay yaratan ligden çekilme açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir sohbet toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sarı-lacivertlilerin ligden çekilme ihtimali hakkında konuşan Ali Koç'un sözleri olay yarattı.

17:41

Beşiktaş'tan AK Partili adaya suç duyurusu!

Beşiktaş, Ortahisar Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündem

11:05

Canlı Tuzla seçim sonuçları! Tuzlalılar yerel seçim sonuçlarını bekliyor, Eren Ali Bingöl mü Şadi Yazıcı mı kazanacak?

İstanbul seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Tuzla seçim sonuçları da İstanbul'da sonucu merakla beklenen yerler arasında! Uzun süredir Tuzla'da belediye başkanlığı görevini yürüten Şadi Yazıcı mı yoksa CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl mü seçimi kazanacak?

11:03

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da yerel seçimi Murat Aydın mı Alaattin Köseler mi kazanıyor?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

11:00

Canlı Sultanbeyli seçim sonuçları! Sultanbeyli'de yerel seçimi Ali Tombaş mı Ayhan Koç mu kazanıyor?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Sultanbeyli seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. AK Parti'nin adayı Ali Tombaş mı yoksa CHP’nin adayı Ayhan Koç mu avantajlı? Pazar akşamı Sultanbeyli seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

01:03

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi "Bakan Şimşek, '1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor' dedi" iddiasını yalanladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Bakan Şimşek, '1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor' dedi" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

23:47

Memleket Partisi belediye başkan adayının aracına silahlı saldırı

Mersin'de Memleket Partisi'nin Tarsus Belediye başkan adayı Ozan Bozdoğan'ın seçim çalışmalarında kullandığı park halindeki minibüse pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı. Olayda yaralanan olmazken, parti genel merkezinden yapılan açıklamada, “Bu kurşunlar yalnızca Memleket Partisi'ne ve adayımıza değil, demokrasimize ve Tarsus halkının iradesine karşı sıkılmıştır” denildi.

23:31

İYİ Partili aday yarıştan çekildi! AK Parti'nin adayını destekleyecek

İYİ Partinin Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçe belediye başkan adayı Hasan İnan, AK Partili Belediye Başkanı'na destek için adaylıktan çekildiğini açıkladı.

21:47

Fatih'te çarşaflı kadını darbeden şüpheli tutuklandı

İstanbul Fatih'te çarşaflı olan bir kadını tartışma sonrasında darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan A.Ü.Ş. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

20:48

Fatih Erbakan parti üye sayılarını açıkladı! "Türkiye'nin 3’üncü büyük siyasi partisi olduk"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan partisinin üye sayısının 516 bin 800’e ulaştığını belirterek, "Önce 486 bin olan Milliyetçi Hareket Partisi'ni, ardından da 508 bin üyesi olan İYİ Parti'yi geride bıraktık ve üye sayısı bakımından Türkiye'nin 3’üncü büyük siyasi partisi olduk" dedi.

19:24

İddialar gündem olmuştu! Kemal Kılıçdaroğlu 'Son kez' diyerek açıkladı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. İddiaları tek tek sıralayan Kılıçdaroğlu, "Tekrar ediyorum; Partimin tüm adaylarına desteğim tamdır" dedi.

Ekonomi

09:20

28 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 28 Mart Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 28 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 28 Mart Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

22:20

İşletmeler eleman bulmakta zorlanıyor, karaborsaya düştüler! Yurt dışından transfer bile yapılıyor, en düşük ücretleri...

Türkiye'de usta bulmak gittikçe zorlaştı. Firmalar eleman bulmaktan dert yanarken ustalar karaborsaya düştü. Yurt dışından usta transfer bile edilirken firmaların elaman bulma süresi 1,5 aya kadar çıktı. İşte Türkiye'de en çok personel eksikliği yaşanan alanlar...

17:47

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın hamlesi! İki bankaya yetki verildi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın hamlesi geldi. Bakanlık iki bankaya, kuyum işletmelerinin ihtiyacının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis etti. İşte detaylar...

15:20

Elektronik ticarete vergiler yolda: Bir dönemin sonu, tarih verildi! Vergi sonrası fiyatlar artabilir

Dünya Ticaret Örgütü Direktörü Okonjo-Iweala online film ve yazılım gibi elektronik ürünlerin ticaretine vergi getirileceğini belirtti. Okonjo-Iweala, düzenleme için tarih de verdi.

14:52

Akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor! JPMorgan'dan dikkat çeken petrol uyarısı

Araç sahiplerini üzecek beklenti JPMorgan'dan geldi. Banka, Rusya'nın petrol üretiminde kesintiye gitmesini takiben Brent petrolün bu yıl 100 doları görebileceğini öngördü.

14:43

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

IC grubu ilk halka arzını IC Enterra Yenilenebilir Enerji ile yapıyor. Halka arz büyüklüğünün 3,7 milyar TL olacağı öngörüldüğü belirtildi. Şirketin talep toplayacağı tarihler de duyuruldu.

14:21

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı 'O alınmış bu alınmış ben işime bakarım' dedi İstanbul'daki son seçim anketini duyurdu

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

14:00

Otomatik fatura talimatı verenler ekstrenizi kontrol edin! Oranlar kredi kartından yüksek, sürprizle karşılaşabilirsiniz...

Ödemelerini otomatik fatura talimatıyla yapanlar dikkat. Bu ayki ekstrenizi kontrol edin. Bankalar güncelleme yaptı. Sürpriz faiz oranıyla karşılaşabilirsiniz!

13:37

Duyan mağazaya koştu, kepenkler açılmadan içeri daldılar! 200 liralık festival çeki izdihamı

Diyarbakır’da ev eşyasından giyim eşyasına kadar çeşitli ürünlerin satıldığı bir alışveriş merkezinde, bayrama özel kampanya düzenlendi. 600 kadına verileceği söylenen 200 TL'lik festival çeki için izdiham yaşandı.

Magazin

11:31

Adem Kılıççı Survivor'ın gerçek yüzünü anlattı! "Acun Ilıcalı'ya kırgınım" diyerek itiraf etti: Paranı ziyan edeceksin

Katarsis’te Gökhan Çınar’ın konuğu milli boksörümüz olan Survivor şampiyonu Adem Kılıççı idi. Adem Kılıççı Survivor'ın gerçek yüzünü anlatarak "Acun Ilıcalı'ya kırgınım" itirafında bulundu. Survivor Adem sözleriyle gündem oldu.

11:10

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a döner mi? Mehmet Demirkol'a para itirafı

Yıllardır devam etmesiyle dizi tarihine adını yazan Arka Sokaklar'dan ayrılmasıyla sevenlerini üzen Şevket Çoruh ayrılık kararının sebebini açıkladı. "Borçlarım bitti" itirafı da dikkatlerden kaçmadı.

10:44

Sergen Yalçın Melisa Döngel için günübirlik İstanbul'a geliyor! Bomba aşk iddiasında yaş farkı gündemde

Sefo ile ayrıldıktan sonra Sergen Yalçın ile anılan Melisa Döngel hakkında yeni iddia. Döngel'in ünlü teknik adamla yeniden yakınlaştığı ve gözlerden uzak yerlerde görüşmeyi tercih ettiği iddia edildi. İkilinin arasındaki yaş farkı da gündem oldu.

10:08

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip sevgilisinden şiddet gördü! "Dayak, dayak, çok dayak..."

‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Hayal Garip çok fazla şiddet gördüğünü açıkladı.

09:55

57 yaşındaki Salma Hayek'ten tatil pozu! Genç kalmasının sırrı...

Salma Hayek Meksika kaçamağı sırasında verdiği pozları paylaştı. Yıllara meydan okuyan 57 yaşındaki Hayek tatil pozlarıyla yine adından söz ettirdi.

09:33

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere sert çıktı! "İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu"

Murat Kurum'un kampanyasında kullanılan 'Sadece İstanbul' sözünden ilham alan sanatçı Orhan Gencebay, Murat Kurum'a yeni bir seçim şarkısı yazarak hediye etmişti. Kurum'la birlikte sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere hakaretle karşılık verince gündem oldu.

09:09

Talu çifti kuaförlerini de dolandırmış! 7 bin dolarını alıp...

150 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına çıktığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklanmıştı. Talu çifti kuaförlerinden bakın kaç bin dolar almış.

09:02

Burak Özçivit'e yoğun ilgi! İngiliz polisi etkinliği iptal etti: "Güvenlik nedeniyle..."

Yurt dışında büyük bir hayran kitlesi olan Burak Özçivit İngiltere'de bir lansmana katılacaktı ancak lansmanın yapılacağı yerde resmen izdiham oldu. İngiliz polisi ise iddialara göre güvenliği sağlayamayınca etkinlik iptal edildi.

08:52

Eski yarışmacı Sinem Umaş akım videosu çekmek isterken yaralandı! Köpekleri rahat vermeyince...

”Gelinim Olur Musun?” programında Ata ve Sema kaynana ile yaşadıklarıyla tanınan Sinem Umaş akım videosu çekerken beslediği köpekler oyun oynamak istedi. Umaş’ın o anlarda kaşı şişti.

Spor

10:51

Jorge Jesus Fenerbahçe'deyken listesine yazmış! Arap basını duyurdu: Icardi'nin yeni takımı Al-Hilal

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray'da sezon sonu transfer çalışmaları da sürerken Sarı-Kırmızılı taraftarı üzecek bir haber geldi. Suudi Arabistan basınındaki habere göre, Arjantinli yıldızı Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde gözüne kestiren Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, şu anki takımı Al Hilal'e Galatasaray'ın golcüsünün alınması yönünde talimat verdi. İşte detaylar...

10:19

Fenerbahçe yönetiminden Miha Zajc ile özel görüşme! "Sezon sonunda kendine kulüp bul"

Fenerbahçe'de Miha Zajc bu sezon beklentilerin çok uzağında bir performans gösterirken Sarı-Lacivertli kurmaylar yıldız ismin kulüp bulmasını istedi. İşte detaylar

08:26

Yusuf Yazıcı'dan büyük ters köşe! Herkes Galatasaray diyordu, Süper Lig devi ile anlaşma yakın

Fransa kariyerini sezon sonunda noktalamaya hazırlanan milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın ismi Galatasaray ile anılırken herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

08:02

Zaniolo'dan Galatasaray'a müjdeli haber geldi! PSG de peşine düştü... Sarı-Kırmızılılar pasa basacak

Şampiyonluğun en büyük adayı konumunda bulunan Galatasaray transferde de çalışmalarına devam ederken, İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralanan Zaniolo için Sarı-Kırmızılılar'a müjdeli bir haber geldi. İşte detaylar...

07:32

İş günden güne daha da ciddileşiyor! Fenerbahçe'nin La Liga'ya başvurmayı düşündüğü konuşulurken, İspanya'dan ilk yanıt geldi

Trabzon'da yaşanan çirkin olaylar sonrası Fenerbahçe cephesinden yaşananlara dair çok sert bir tepki gelirken, Başkan Ali Koç ligden çekilme konusunun görüşüleceği bir olağanüstü genel kurul yapılacağının çağrısı yapmıştı. Sarı-Lacivertliler'in farklı bir lige katılmayı düşündüğü konuşulurken La Liga için İspanya'dan bir açıklama geldi. İşte detaylar...

23:30

Zaha'dan Antalya kampında iddialı açıklama! ''Biz şampiyon olacağız''

Galatasaray’ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Zaha, Antalya kampında yaptığı açıklamada, "Takımımızın Türkiye’nin en iyi takımı olduğunu fikrindeyim. Sezon sonuna kadar oyunumuzu devam ettirirsek, şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.

23:27

Beşiktaş'tan PFDK sevklerine sert tepki!

Beşiktaş Kulübü, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesine tepki gösterdi.

23:23

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Galatasaray maçı açıklaması! ''Hakkımız yendi, katledildik''

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den geçtiğimiz haftalarda oynanan Galatasaray maçına dair açıklamalar geldi.

22:32

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'nin tarihi kongresi öncesi flaş açıklama!

Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresi öncesi açıklamalarda bulunarak kongreye katılmayacağını ifade etti.