HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Söz bitti, jetler konuştu

Diyarbakır 2'inci Hava Kuvvet Komutanlığı 8'inci Ana Jet Üssü'nden havalanan F-16'lar PKK kamplarını 2 kez vurdu.

Söz bitti, jetler konuştu

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır 2'inci Hava Kuvvet Komutanlığı 8'inci Ana Jet Üssü'nden öğleden sonra başlayan hareketlilik akşam saatlerine doğru en üst seviyeye ulaştı. Ard arda havalanan 10'dan fazla F-16 savaş uçağı sınırı geçerek terör örgütü PKK'nın kamplarını bombalamaya başladı. Hedefte başta Kandil ve Zap'taki kamplar olmak üzere istihbarat çalışması sonucu belirlenen yerlerin olduğu kaydedildi.

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/sehitlerimizin-kimlikleri-sehit-uzman-cavus-turan-kurt/8346/215561/sayfa/1/#)

Operasyonda PKK'nın elebaşları Murat Karayılan, Cemil Bayık, Duran Kalkan'ın bulunduğu kamplar da hedef alınırken savaş uçaklarının saat 23.30 sıralarında üslerine döndüğü belirtildi. Harekata dair bilgiler terör örgütüne yakın yayın organlarında da yer aldı. Resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmadı.

"BUNDAN SONRA KONUŞULMAZ, YAPILIR"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 12 askerin şehit olduğu mayınlı saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada; "Bundan sonra konuşulmaz, yapılır.Artık her şeyi olunca göreceğiz. Ramazan ile ilgili sabrımız bitmiştir. Bundan sonra söz değil uygulama zamanıdır. Teröristlere buraları asla terketmeyeceğiz. Teröre mesafe koymayanlar da bedelini ödeyecekler" demişti.

D.bakır'dan kalkan F16 savaş uçakları PKK kamplarını 2. kez bombaladı...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler