Suc Duyurusu Haberleri

Beşiktaş'tan AK Parti BB adayı Ahmet Metin Genç'e suç duyurusu

Beşiktaş, Ortahisar Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Spor 2024-03-27 17:41:39

Cumhur İttifakı'nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Öntürk'ten suç duyurusu

Cumhur İttifakı'nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, basına ve sosyal medyaya yansıyan, "ne yöntemle ve ne şekilde hazırlandığı bilinmeyen gerçek dışı kayıtların" Türkiye İşçi Partisine ve bir televizyon kanalına kim veya kimler tarafından gönderildiğinin belirlenmesi amacıyla suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Yurthaber 2024-03-20 13:39:06

'Dolar' haberlerine suç duyurusu! SPK, isimleri bir bir açıkladı: 'Merkez Bankası'nın açıklaması çarpıtıldı'

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan piyasalarda güvensizlik yaratan ve gerçeğe aykırı bilgi verenler hakkında suç duyurusu başlatılacağı bildirildi. Yapılan açıklamada, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) her ay periyodik olarak yayımladığı Piyasa Katılımcıları Anketi'nin mart ayı raporundaki bilgilerin çarpıtıldığı ve haberin tümüyle gerçek dışı olduğu dile getirildi.

Finans 2024-03-18 11:37:26

MEB'den son dakika duyurusu! Bütün özel okulları kapsıyor, veliler şimdiden sevindi: Önümüzdeki sene ücretsiz ve zorunlu olacak

Milli Eğitim Bakanlığı, bazı yönetmelikleri değiştirdi ve uygulamalar kısa sürede devreye girecek. Fiyatlarıyla cep yakan özel okullar da bu değişikliklerden payını aldı. Bazı okullarda kitap fiyatları velileri isyan ettirirken önümüzdeki yıldan itibaren bu sorun ortadan kalkmış olacak. MEB, bakanlık onaylı kitapları özel okullara ücretsiz gönderecek ve bu kitapların okutulması zorunlu olacak. İşte detaylar...

Egitim 2024-03-07 12:00:37

Diğer Haber Etiketleri

aday beşiktaş beşiktaş, da, maçın fenerbahçe ahmet genç ak parti Hatay Mehmet Öntürk dolar Milli Eğitim Bakanlığı özel okullar kitap Şevki Yılmaz inan kıraç ipek kıraç Gülistan Doku Tunceli tuncay sonel Vali 10 spor Ahmet Çakar Canan Karatay ak iyet türkiye futbol federasyonu yapılan açıklama tff süper kupa galatasaray son dakika asgari ücret Asgari ücret toplantısı Asgari Ücret Tespit Komisyonu ÖSYM KPSS İYİ Parti Ümit Dikbayır Enflasyon banka Ekşi Sözlük dolandırıcılık Fatih Terim atan nou andre onana dany nounkeu Manchester United halil konakçı netanyahu İsrail gta gta 6 GTA 6 oyunu grand theft auto Yargıtay Anayasa Mahkemesi Başkanlığı aym Elon Musk yapay zeka hsk ele tuna yaşında Gökhan Türkmen Apple iPad Dışişleri Bakanlığı Filistin Mustafa Kemal Atatürk Oyuncu söyledi Yılmaz Güney Farah Zeynep Abdullah il sağlık müdürlüğü Ordu ünye devlet hastanesi gsb personel alımı gsb işçi alımı Kur Korumalı Mevduat Merkez Bankası İzmir kanser teşhisi dershane Büyükçekmece meb Öğretmen bekçilik sınavı bekçilik sınav sonuçları feshane ibb sergi yks birincisi Hacettepe Üniversitesi hacettepe üniversitesi taban puanları taban puanları yks taban puanları orta doğu teknik üniversitesi ODTÜ maltepe üniversitesi yeditepe üniversitesi yeditepe üniversitesi taban puanları beykent üniversitesi bahçeşehir üniversitesi bahçeşehir üniversitesi sıralama bahçeşehir üniversitesi taban puanları Yıldız Teknik Üniversitesi yıldız teknik üniversitesi taban puanları Marmara Üniversitesi marmara üniversitesi taban puanları Galatasaray Üniversitesi galatasaray üniversitesi bölümleri Boğaziçi Üniversitesi boğaziçi üniversitesi taban puanları

Atatürk'ü hedef alarak skandala imza atan Şevki Yılmaz için suç duyurusu: Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kendisine saldırmaktır

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Şevki Yılmaz hakkında İYİ Parti de harekete geçti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına iletilen suç duyurusunda "Atatürk’e saldırmak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kendisine saldırmaktır" ifadeleri yer aldı.

Haber 20-02-24 12:17

Türkiye’nin en zengin üçüncü kişisine Interpol şoku! Ünlü iş insanı İnan Kıraç kızı İpek Kıraç'ı evlatlıktan 'miras' için reddetmişti: Şimdi de tutuklama emri çıkarılacak

İş insanı İnan Kıraç ile manevi kızı İpek Kıraç’ın miras kavgası büyüyor. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç hakkında 24 Nisan 2023 tarihinde Paris’te suç duyurusu yapıldı. İpek Kıraç’ın, Fransız soruşturma hâkimi tarafından ifadesine başvurulmak üzere çağırıldığı ve bu çağrıya yanıt vermediği takdirde hakkında tutuklama emri çıkarılacağı öğrenildi. Tutuklama emrinin Fransız makamlarınca Interpol'e iletileceği belirtildi.

Finans 13-02-24 15:02

Gülistan Doku dosyasında yeni gelişme! O isim hakkında suç duyurusu

Tunceli’de 5 Ocak 2020’den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku’nun (21) ailesi, dosyanın baş şüphelisi ve adli kontrolle serbest bırakılan Zeinal A.’nın tutuklanması ve o dönem dosyayı yürüten asayiş biriminde görevli olan, ardından görevden ihraç edilen polis memuru babası E.Y.’nin şüpheli sıfatıyla dosyaya girmesi için Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe verdi. Dönemin valisi Tuncay Sonel hakkında da görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 11:59

Büyükekşi suç duyurusunda bulunmuştu! Ahmet Çakar savcılıkta ifade verdi

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin suç duyurusu üzerine hakkında başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi.

Spor 04-01-24 18:43

HPV aşısına yönelik sözleri tepki çekmişti! Canan Karatay hakkında suç duyurusu

Canan Karatay'ın "HPV yapılan genç kızlarda felç oluyor. Belden aşağı felç oluyor. Bağırsak sistemi tamamen alt üst oluyor, halsizlik çok oluyor." ifadeleri tepki çekmişti. Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği, Canan Karatay hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 04-01-24 14:59

SON DAKİKA: TFF'den Süper Kupa duyurusu! 'Bazı önemli konulara açıklık getirmek isteriz diyerek' açıkladılar

Son dakika... Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan olaylar sonrası iptal edilen Süper Kupa mücadelesine dair Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Sürecin hiçbir aşamasında millî değerlerimiz ve Atatürk ilkelerimiz tartışmaya açık olmamıştır." ifadeleri kullanıldı.

Spor 02-01-24 18:28

2024 ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI AÇIKLAMALARI! Asgari ücret ne kadar oldu, kaç TL? İşte asgari ücret son dakika duyurusu

Yeni asgari ücret için milyonların beklediği rakam ve tarihle ilgili araştırmalar hız kazandı. Asgari ücret 2024 Ocak ayı itibarıyla geçerli olacak ve belirlenen rakam 7 milyon vatandaşı doğrudan toplumun genelini ise dolaylı yoldan etkileyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nu Külliye'ye davet etti. Peki, 2024 Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL?

Finans 27-12-23 23:48

ÖSYM’den ’KPSS tercih’ duyurusu! Son gün 27 Aralık

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yapılacak yerleştirme için tercihlerin 27 Aralık’a kadar süreceğini bildirdi.

Haber 20-12-23 10:40

İYİ Parti'de sular durulmuyor! Ümit Dikbayır'dan 3 isim hakkında suç duyurusu

İstifa ve ihraçlarla gündemde olan İYİ Parti'de sular durulmuyor. Partiden ihraç edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ partili üç isim hakkında "özel hayatın gizliliğini ihlal, kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek amacıyla cebir ve tehdit kullanma, şantaja teşebbüs" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Haber 14-12-23 16:55

KASIM AYI ENFLASYON RAKAMLARI SON DAKİKA: TÜİK herkesin beklediği veriyi duyurdu: TÜFE’de yüzde 3,28 artış

Son dakika haberi. Kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu. Böylece ‘Kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu mu? sorusu da TÜİK’in duyurusu ile yanıt buldu. Buna göre enflasyon Kasım’da aylık bazda yüzde 3,28 arttı. Yıllık ise yüzde 61,98 seviyesine geldi.

Finans 04-12-23 10:01

Seçil Erzan olayında yeni hamle: Ve o iş insanı da harekete geçti! Banka yetkilileri hakkında suç duyurusu... Telefonunu kırmasını istemişler

Aralarında eski futbolcuların da bulunduğu milyonlarca dolarlık fon vurgunu davasında 19 şikayetçiden biri olan iş insanı İsmail İbrahim Çağlar avukatları aracılığıyla Denizbank yetkilileri hakkında, Seçil Erzan'ın yerini 3 gün boyunca adli mercilere bildirmeyerek, banka lehine ifade vermeye zorladıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Haber 02-12-23 09:55

'Pedofili' yazar skandalı büyük tepki çekti! Ekşi Sözlük'ten açıklama: Suç duyurusunda bulunduk

Ekşi Sözlük'te bir kullanıcının başka bir yazara gönderdiği mesajda bebeğe cinsel istismar içeren görüntülerin yer alması büyük tepki çekti. Pedofili yazar skandalını ortaya çıkaran bir Ekşi Sözlük yazarı sosyal medyadan yardım istedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da konuyla ilgili devreye girerken, Ekşi Sözlük'ten de açıklama geldi. Açıklamada paylaşımları yapan hesaplar hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtilerek "Her gün yeni bir suç duyurusu için hazırlık yapıyoruz" denildi.

Haber 30-11-23 22:04

Her şey onun şikayetiyle ortaya çıktı! İş insanı Bülent Çeviker tüm süreci anlattı: 'Fatih Terim bu işten çok rahatsız olur'

Türkiye, banka müdürü Seçil Erzan'ın, 'Fatih Terim Fonu' adı altında, aralarında ünlü futbolcuların da olduğu 18 kişiyi dolandırmasını konuşuyor. Mağdurlardan iş insanı Bülent Çeviker'in suç duyurusu sonrası başlatılan soruşturma sürerken, Çeviker tüm süreci detaylarıyla anlattı. Çeviker, Erzan'ın kendisine, "Bu özel bir fon bankada kameralar var. Kameralara gözükmeyecek şekilde parayı teslim etmen gerek. Fatih Terim'in fonu olduğu duyulursa, Terim bu işten çok rahatsız olur" dediğini belirtti.

Haber 28-11-23 15:59

Türk avukat Kerim Bahadır Şeker'den Manchester United'ın kalecisi Andre Onana hakkında 'dolandırıcılık' iddiasıyla suç duyurusu! Sözünü tutman lazım!

Avukat Kerim Bahadır Şeker, Manchester United'ın kalecisi Andre Onana ve eski futbolcu Dany Nounkeu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında 'dolandırıcılık' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapan Avukat Kerim Bahadır Şeker, "Andre Onana sen bana bir söz verdin. Bu sözünü tutman lazım." ifadelerini kullandı.

Spor 20-11-23 17:01

Halil Konakçı hakkında dikkat çeken karar! Hatay hakkındaki açıklamaları tartışma konusu olmuştu…

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, imam Halil Konakçı hakkında Hatay’daki Fransız işgaliyle ilgili ifadeleri nedeniyle yapılan suç duyurusu için “soruşturma yapılmasına yer olmadığına” karar verdi. Başsavcılığın kararıyla ilgili olarak İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu "Bu kararı kesinlikle doğru bulmuyoruz" dedi.

Haber 17-11-23 13:23

VERGİSİZ CEP TELEFONU BAŞVURU EKRANI GSB E DEVLET: Vergisiz telefon başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? 9500 TL'yi geçmeyen modeller

Vergisiz cep telefonu başvurusunun nasıl yapılacağı ile başvuru şartları üniversite öğrencileri tarafından merak konusu oldu. Konuya ilişkin tebliğ 14 Kasım 2023 Salı günü Resmi Gazete'de yayımlandı. Vergiler dahil nihai satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan cep telefonu desteğine ilişkin başvurular ise Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın duyurusu sonrası başladı. Peki, Vergisiz telefon başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? İşte, 9500 TL'yi geçmeyen cep telefonu modelleri...

Finans 16-11-23 11:15

Son dakika: İsrail Başbakanı Netanyahu hakkında suç duyurusu! Başvuru Adalet Bakanlığı'na gönderildi

Son dakika haberi: Eski AK Parti Milletvekili Metin Külünk ile avukatlar Mücahit Birinci ve Burak Bekiroğlu tarafından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında yapılan suç duyurusu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Adalet Bakanlığına gönderildi. Suç duyurusunda Netanyahu'nun soykırım suçuyla Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde (UCM) yargılanması isteniyor.

Haber 14-11-23 21:10

GTA 6 ile ilgili çarpıcı iddia: Bir ilk olacak!

Rockstar Games, "aralık ayı başında" gelecek olan bir fragmanın duyurusu ile nihayet bir sonraki Grand Theft Auto oyununa dair planlarını doğruladı. Bu oyunun GTA VI/GTA 6'dan başka bir oyun olması beklenmiyor. Yeni GTA 6 sızıntılarıyla ilgili en yeni büyük bir iddiada ise oyunda serinin ilk çocuk karakterinin yer alabileceği öne sürülüyor.

Haber 13-11-23 11:29

Yargıtay'ın AYM'ye suç duyurusu sonrası CHP ve AK Parti'den peş peşe açıklamalar

Yargıtay 3. Dairesi, Anayasa Mahkemesinin Can Atalay kararı nedeniyle Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunulması kararlaştırıldı. Bu gelişmenin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel grubunu 21.00'de olağanüstü toplantıya çağırdı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise, "Devleti oluşturan erkler, sorun çözümler. Asla sorun üretmez, üretemez." açıklamasını yaptı.

Haber 08-11-23 20:25

SON DAKİKA | Yargıtay'dan AYM'ye suç duyurusu! Can Atalay kararı... Bir ilk oldu

Son dakika haberi: Yargıtay'dan bir ilk! AYM'nin Can Atalay kararı nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu. Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Can Atalay hakkındaki ihlal kararına uyulmamasına hükmetti. Öte yandan Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesine yönelik işlemlerin başlaması için kararın TBMM'ye gönderilmesine karar verildi.

Haber 08-11-23 17:56

Elon Musk'ın yapay zeka şirketi xAI'den ChatGPT'ye çok konuşulacak rakip: Grok... İlk görüntüleri yayınladı, şirketten açıklama geldi

Tesla, SpaceX ve X'in sahibi Elon Musk, geçtiğimiz gün yapay zeka şirketi xAI'ın ilk yapay zekasını seçili bir gruba sunacağını söylemişti. Musk, şimdi de xAI'nin Grok sisteminden ilk görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı ve dikkat çekici bazı bilgiler paylaştı. Şirketten ise Grok'un duyurusu yapıldı.

Haber 05-11-23 09:53

Can Atalay için HSK'ya iki ayrı suç duyurusu!

Türkiye İşçi Partisi’nde (TİP) Hatay Milletvekili seçildiği halde Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) hak ihlali kararı doğrultusunda tahliye edilmeyerek dosyası Yargıtay'a gönderilen Can Atalay'ın avukatları, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti hakkında suç duyurusunda bulundu. HSK'ya sunulan dilekçelerde, mahkeme başkan ve hakimlerinin haklarında disiplin soruşturması başlatılması talep edildi.

Haber 03-11-23 17:55

İzmir depreminin simge ismi Elif'in görselini kullanan şarkıcı Gökhan Türkmen hakkında suç duyurusu!

İzmir depreminde yıkılan binanın enkazından 65 saat sonra çıkarılan ve depremin simge isimlerinden biri haline gelen Elif Perincek'in ailesi, depremle ilgili yaptığı enstrümantal bestenin tanıtımı ve konserlerde kızlarının görüntülerinin izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle şarkıcı Gökhan Türkmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Magazin 28-10-23 11:47

Teknoloji dünyasını hareketlendiren söylenti! Apple, bu hafta...

Apple ile ilgili dikkat çeken bir söylenti, teknoloji dünyasını hareketlendirdi. O söylentiye göre teknoloji devi, bu hafta bir ürün duyurusu yapacak. Ancak ünlü teknoloji yazarı Mark Gurman'ın görüşü çok daha farklı...

Haber 16-10-23 11:17

Türkiye’den Filistin açıklaması: 24 saat içinde çekilmeleri kabul edilemez

Filistin ile İsrail arasında süren çatışmalarla ilgili Dışişleri Bakanlığı yeni bir son dakika açıklaması daha geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada; 'İsrail ordusunun Gazze’nin kuzeyinde yaşayan Filistinli nüfusun 24 saat içinde Gazze’nin güneyine çekilmesi yönündeki duyurusu hiçbir şekilde kabul edilemez.' denildi.

Haber 13-10-23 15:52

Atatürk'e hakaret eden Kuveytli şahıs hakkında suç duyurusu! Bakan Yerlikaya sözde yazar diyerek duyurdu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret dolu paylaşımlarda bulunan Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih hakkında Türkiye suç duyurusunda bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.

Haber 20-09-23 14:17

Yılmaz Güney yorumu olay olmuştu! Farah Zeynep Abdullah’tan ölüm tehdidine karşı suç duyurusu

Aşkı Memnu’nun film versiyonu olan Bihter’le seyirci ile buluşmaya hazırlanan Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Yılmaz Güney hakkında yaptığı “Sinemamızın en iyi kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği” yorumuyla gündem olmuştu. Abdullah ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Magazin 20-09-23 10:04

Ordu'da kendini hemşire olarak tanıtan kişi hakkında suç duyurusu

Ordu'da hemşire forması ile geldiği hastanede kendini hemşire olarak tanıtan kadın hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Yurthaber 15-09-23 14:59

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI 2023: 11.455 GSB personel alımı sonuçları nasıl öğrenilir? İsealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr sonuç sorgulama

GSB personel alımı sonuçları son dakik açıklamasının ardından arama motorlarında sorgulanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın duyurusu sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. 11 bin 455 GSB personel alımı sonuçları nasıl öğrenilir? İşte isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr GSB personel alımı sonuçları ekranı

Finans 13-09-23 15:22

Merkez Bankası'ndan bankalara KKM uygulama talimatı! Vade en az 32 gün...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 20 Ağustos'ta Kur Korumalı Hesaplara İlişkin Basın Duyurusu ile kamuoyuyla paylaştığı düzenlemelere ilişkin uygulama talimatını bankalara gönderdi. TCMB, vadeli TL mevduata geçiş hedefini vadesi gelen gerçek kişi döviz dönüşüm hesapları için en az yüzde 10, TL kur korumalı mevduatlar için en az yüzde 50 olarak, geçilecek TL mevduatın vadesini ise en az 32 gün olarak belirledi.

Finans 28-08-23 17:56

İzmir'de yanlış kanser teşhisi iddiasıyla ilgili suç duyurusu

İzmir'de özel bir laboratuvarın kanser teşhisi koyduğu kadının, kemoterapi tedavisine başlanmasından sonra başka bir hastayla raporların karıştırıldığının ortaya çıktığı yönündeki iddialarla ilgili laboratuvarda görevli uzman doktor hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Yurthaber 04-08-23 15:37

Dershane üzerinden büyük vurgun! Paraları toplayıp kayıplara karıştılar

Büyükçekmece'de iddiaya göre, 1 Ağustos'ta eğitime başlama duyurusu yapan ve kayıt paralarını toplayan dershane yetkilileri kayıplara karıştı. Dershaneyi eğitim günü geldiğinde kapısına kilit vurulmuş halde bulan veliler büyük şok yaşadı. Yetkili bir isme de ulaşamayan veliler, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. İşte dershane vurgunun detayları...

Haber 03-08-23 10:10

MEB'den öğretmenlere mazerete bağlı yer değiştirme duyurusu! Başvuru tarihleri belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı il içi ve iller arası yer değişikliği başvuruları, 7-14 Ağustos'ta alınacak.

Haber 27-07-23 17:46

BEKÇİLİK SINAVI ne zaman, tarih belli oldu mu? PA 2023/1. Dönem bekçi alımında son durum ne?

2023 yılı bekçilik alımları ve yazılı sınavları hakkında detaylar merak ediliyor. 2023/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği hakkında beklenen sınav duyurusu geldi. İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi resmi sayfasından yayımlanan duyuruda, 12–22 Haziran 2023 tarihleri arasında müracaatları alınan ve ön sağlık kontrolü ile fiziki yeterlilik sınav aşamasını başarıyla geçen adayların sınava katılabilecekleri açıklandı. Peki, BEKÇİLİK SINAVI ne zaman, tarih belli oldu mu? İşte tüm detaylar...

Finans 26-07-23 13:14

İBB'nin Artİstanbul Feshane'de açtığı sergiyle ilgili suç duyurusu

Yesevi Alperenler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, müstehcen ve sapkınlık içeren figür ve heykellerin yer aldığı gerekçesiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Artİstanbul Feshane'de açılan "Ortadan Başlamak" sergisinin kapatılması ve yetkililerin cezalandırılması istemiyle suç duyurusunda bulundu.

Yurthaber 24-07-23 14:50

YKS birincisi kim? ÖSYM açıkladı! İşte TYT, AYT ve YDT ile YKS birincileri...

YKS birincisi üniversite sınav sonuçları açıklaması nedeniyle merak konusu oldu. 17 Haziran'da TYT ve 18 Haziran'da AYT ve YDT oturumlarına giren öğrencilerin merakla beklediği, "YKS sınav sonuçları açıkladı" duyurusu ÖSYM tarafından yapıldı. Ayrıca, birçok kişi şimdiden internette 2023 YKS birincisi kim oldu?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte, YKS birincisi...

Egitim 20-07-23 11:06

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Hacettepe Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları

Hacettepe Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Hacettepe Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Hacettepe Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 11:03

ODTÜ TABAN PUANLARI 2023 YÖK ATLAS! 2 ve 4 yıllık bölümler ile ODTÜ taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları

Orta Doğu Teknik Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Orta Doğu Teknik Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Orta Doğu Teknik Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 11:03

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Maltepe Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Maltepe Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Maltepe Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Maltepe Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 11:01

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Yeditepe Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Yeditepe Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Yeditepe Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Yeditepe Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 11:00

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Beykent Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Beykent Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Beykent Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Beykent Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:59

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Bahçeşehir Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Bahçeşehir Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Bahçeşehir Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Bahçeşehir Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:58

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık YTÜ bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:58

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Marmara Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Marmara Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Marmara Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Marmara Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:57

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık Galatasaray Üniversitesi bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Galatasaray Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Galatasaray Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Galatasaray Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:55