Tablet Haberleri

Kutu açılış videosuyla 'Tablet Reis' olarak hafızalara kazınmıştı! Yıllar sonra gelen 'kurgu' itirafı gündem oldu

2013 yılında internetten satın aldığı tabletin kamera karşısında kutusunu açarak o anları video çeken Onurcan Güzel 'Tablet Reis' olarak viral olmuştu. Kutunun içinden salatalık çıktığını gösteren Güzel'in "Bileydim böyle olacağını" sözleri yıllarda hafızalardaki yerini almıştı. Küçük yaşta fenomene dönüşen Güzel katıldığı bir YouTube programında o anların kurgu olduğunu itiraf etti.

Trend 09-03-2024 13:17

Tablet sipariş etti, kargo paketini açtığında hayatının şokunu yaşadı: Zoruma gitti

Gaziosmanpaşa’da bedensel engelli Sibel Zengin, tablet almak için uzun süredir para biriktiriyordu. Zengin, biriktirdiği parayla internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş etti. Zengin, kargo paketini açtığında ise hayatının şokunu yaşadı. Zengin'in sipariş ettiği tablet yerine kutudan çıkan 'pes' dedirtti! Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Sibel Zengin, "Mağdur oldum, bu resmen insanları dolandırmak. 20 bin lira verdim. Birazcık zoruma gitti, üzüldüm." diye konuştu.

Finans 03-03-2024 11:17

BTK'dan telefon ve tabletlere düzenleme

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından telefon ve tabletlerin "eko-tasarım" gerekliliklerine yönelik düzenleme yapılması için çalışma başlattı.

Finans 11-01-2024 11:52

Cep telefonu, bilgisayar tablet ve internet desteği için yeni açıklama! Bakan Bak sosyal medyadan paylaştı

Üniversiteli gençlere bilgisayar, tablet ve internet desteğiyle ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan açıklama geldi. Bakan Bak, başvuruların başladığını ifade etti. Başvuru şartları ise Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile belli olmuştu.

Finans 15-11-2023 10:21

Üniversitelerin açılmasıyla not sezonu da açıldı! İşte eğitim hayatı için yaratılmış fiyat performans tablet çeşitleri

Eğitimde dijitalleşmeyle birlikte tabletler hemen hemen her öğrenci tarafından kullanılmaya başladı. Pek çok farklı özelliği ile yüksek performans sunarak öğrenme sürecini kolaylaştıran tabletler bilgiye erişimi ve öğrenci deneyimini zenginleştiriyor. Siz de eğitim hayatınızı daha verimli hâle getirmek için uygun bir tablet arayışındaysanız öğrenciler için seçtiğimiz tablet çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Haber 17-10-2023 16:45

Çizim yaparken ilhamınıza ilham katacak en uygun fiyatlı ve kullanışlı tablet kalemleri

Günlük hayatın sevilen parçalarından biri hâline gelen tabletler, eğlence amacıyla kullanılmasının yanı sıra iş hayatında da kurtarıcı bir rol üstleniyor. Çizim yapabilmenize ve çeşitli raporlar hazırlayabilmenize imkân tanıyan tabletlerden verim alabilmek için kaliteli bir de kaleme ihtiyacınız olur. İşlerinizi kolaylaştıracak uygun fiyatlı en iyi tablet kalemini arıyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin işlerinizde size ilham katacak en güzel kalem çeşitlerini birlikte inceleyelim.

Haber 22-09-2023 16:26

Tıkanmış lavaboyu şıp diye açıyor! Tesisatçıların sır gibi sakladığı lavabo açma yöntemi

Mutfak ve lavabo giderlerinde biriken atık maddeler sonucu lavabo tıkanmaları meydana geliyor. Hoş olmayan görüntüsü ve rahatsız edici kokusu ile kabusa dönüşen tıkanmış lavaboları kolayca açmak mümkün. Mutfak ve banyo lavabolarında yaşadığınız tıkanmış gider sorunu için tesisatçıyı aramadan önce bu etkili lavabo açma yöntemlerini deneyebilirsiniz.

Kadin 07-09-2023 10:59

Fiyatı 50 binden 25 bine düşüyor! Erdoğan'ın seçim vaadiydi: Telefon, tablet ve bilgisayar için vergi muafiyeti geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaatlerinden biri için yürütülen çalışmanın detayları gün yüzüne çıktı. Erdoğan, üniversite öğrencilerinin bir defaya özgü olmak üzere telefon, bilgisayar ve tablet alırken vergiden muaf tutulacağını duyurmuştu. Düzenlemeyle gençler ücretsiz internet kullanımına da sahip olacak. Öğrenciler de veliler de yasayı iple çekiyor ancak düzenleme tüm üniversite öğrencilerini kapsamayacak. ÖTV ve KDV muafiyetinin birlikte uygulanması durumunda fiyatlar yarı yarıya düşüyor.

Finans 18-08-2023 09:46

iPad kadar fonksiyonel olmasına rağmen fiyatı daha uygun tablet modelleri

Gün içinde ihtiyaç duyulan birçok işin hızlıca halledilmesine yardımcı olan tabletler, kompakt tasarımları sayesinde nereye gidilirse gidilsin, kolaylıkla taşınıyor. Bu sayede her ortamda kullanılabiliyor. iPad kadar kullanışlı ve bir dolu özellik sunan birçok alternatif tablet modeli bulunuyor. Gelin, kalitesiyle sizi kendine hayran bırakacak en iyi tablet modellerini keşfedelim!

Haber 21-07-2023 18:11

Kutu açılış videosuyla hafızalara kazınmıştı... Tarz değiştirdi, yine gündem oldu! 'Tablet Reis': Bu açıklamayı yapmak zorundayım

İnternetten satın aldığı tablet için çektiği kutu açılış videosuyla sosyal medyada bir dönem viral haline gelip 'Tablet Reis' adıyla ünlenen Onurcan Güzel yeni tarzıyla görenleri şaşırtmayı başardı. Attığı fotoğraf sonrası yanlış anlaşıldığını belirten Güzel, "Şu an şu açıklamayı yapmak zorundayım" notuyla bir paylaşım yaptı.

Trend 11-06-2023 12:13

Teknoloji tutkunlarının müthiş fiyatlarla sahip olabileceği tablet ve bilgisayar modelleri

Teknoloji tutkunlarının ilgisini çekecek işlevsel tablet ve bilgisayar modelleri, çok cazip fiyatlarla Bahar Fırsatları kapsamında satışa sunuluyor. Kendinize veya sevdiklerinize satın alabileceğiniz birbirinden kaliteli, kullanışlı bilgisayar ve tabletler arasından indirimde olanları sizler için derledik. İşte o ürünler!

Haber 06-04-2023 16:07

İçinde çok miktarda para vardı... 8 ton çöp içerisinde aradılar! Gözyaşlarıyla...

Zonguldak'ta yaşayan Eğmen Arslan, tablet almak için kumbarada para biriktirmişti. Kumbarayı da bir çöp poşetine saran Arslan, yanlışlıkla kumbarayı poşetiyle birlikte çöp kutusuna attı. Yaptığı hayatı fark edince kumbaranın bulunması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinden yardım istendi. Ekipler, 8 ton çöpü tek tek karıştırarak kumbarayı buldu. Arslan, içinde çok miktarda para olan kumbarayı gözyaşlarıyla teslim aldı.

Haber 30-03-2023 17:34

Evde, ofiste, okulda kullanabileceğiniz Lenovo marka en iyi tabletler

Teknoloji sektörünün oldukça tanınmış markalarından biri olan Lenovo, yüksek kaliteli dizüstü bilgisayarlar ve tabletler üretiyor. Lenovo, son yıllarda iş dünyasından eğlenceye kadar çeşitli ihtiyaçlara hitap eden bir dizi tablet modelini piyasaya sürdü. İş, ders ya da oyun için bir tablet arıyorsanız Lenovo'nun birbirinden işlevli modellerine mutlaka göz atmalısınız. İşte her türlü ihtiyaca ve bütçeye hitap eden Lenovo tablet modelleri!

Haber 17-02-2023 17:34

Fırın camını ovalamadan tertemiz yapıyor! İnatçı yağları zahmetsizce silip süpüren yöntem

Fırında yemek yapmak çok daha pratik ve sağlıklı sonuçlar sağlıyor. Ancak fırın camının ve içinin düzenli olarak temizlenmesi gerekiyor. Biz fark etmeden biriken yağları çıkartmak çok daha zorlu olabiliyor. Fırın camını ovalamadan temizlemenin yolu arıyorsanız bunun çözümü çok basit!

Kadin 01-02-2023 16:46

Hem yetişkinler hem öğrenciler için en iyi tablet modelleri

Teknolojinin gelişmesiyle hayatımıza giren tabletler, yetişkinler ve okul çağındaki çocuklar için oldukça önemli hâle gelmeye başladı. Dilediğiniz yerde kullanabileceğiniz, taşınabilir boyutlarıyla büyük avantaj sağlayan bu teknoloji harikası ürünler, bilgisayara göre daha pratik ve kullanışlı. Haydi, hem yetişkinler hem öğrenciler için en iyi tablet modellerini inceleyelim.

Haber 27-01-2023 15:22

ÖTV indirimi ne zaman? Telefonda Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi olacak mı? Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan o iddialara yanıt!

Telefonlarda ve tabletlerde, ÖTV'nin kaldırılıp kaldırılmayacağı konusundaki iddialar sonrası konuya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çok sayıda kişi arama motorlarında 'Telefonda Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi ne zaman?' sorusunu araştırıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, vatandaşların merak ettiği 'ÖTV indirimi' meselesine ilişkin açıklamada bulunuldu. Peki ÖTV indirimi ne zaman? İşte detaylar...

Finans 12-01-2023 07:54

Günlük işlerinizde bilgisayar yerine tablet kullanmanız için 8 sebep

Kompakt tasarımları sayesinde kolay taşınan ve işlevsellik vadeden tabletler, birbirinden başarılı özellikleriyle her işin pratik biçimde halledilmesinde önemli rol oynuyor. Bu cihazlar, günlük işlerini gerçekleştirmek isteyenlere uzun pil süresi, rahat taşıma, hız ve performans başta olmak üzere bir dolu avantaj sağlıyor. Gelin, okudukça ihtiyacınız olduğunu fark edeceğiniz tabletlerin avantajlarına beraber göz atalım!

Haber 10-01-2023 16:39

Yıllarca büyütmeye çalıştı! Küçük memelerine gelen yorumlara inat sütyensiz paylaştı

Kadınların bedenlerine gelen yorumlar psikolojilerini ve sosyalliklerini etkileyebiliyor. Birçok kadın sosyal medyadan ve çevresinden aldığı kaba yorumlar nedeniyle estetik ameliyat oluyor. Küçük memeleri nedeniyle yıllarca eleştirilen genç kadın sütyensiz paylaşımlarıyla zorbalara meydan okudu.

Kadin 10-01-2023 11:49

Telefon ve tabletlerde ÖTV kalkıyor mu? Telefonda ÖTV indirimi ne zaman? Sosyal medyadaki iddialar sonrası Bakanlıktan açıklama!

Telefon ve tabletlerde ÖTV'nin kalkacağı yönünde dün Twitter, Instagram ve Facebook'ta yer alan iddiaların ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Paylaşımlarda akıllı telefonlar ve tabletlerde Özel Tüketim Vergisinin kaldırılacağı öne sürülmüştü. "Cep telefonu ve tabletlerdeki ÖTV kalkacak mı?" sorusu internette araştırılıyor. Peki, Telefon ve tabletlerde ÖTV kalkıyor mu?

Finans 06-01-2023 07:58

Kolayca çizim yapabileceğiniz 2022'nin en iyi çizim tabletleri

Son zamanlarda popüler elektronik aletler arasına girmeyi başaran çizim tabletleri; özellikle grafik, sunum ve detaylı çizim yapmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Bilgisayar ortamında çizim hazırlamak zaman zaman zorlayıcı olabiliyor. Bu iş için üretilen çizim tabletleri, özel kalemleri ile oldukça rahat kullanılıyor. Birbirinden başarılı çizim tableti modellerini incelemek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Haber 30-12-2022 17:27

Kilit noktaları: OLED! Ross Young'ın iPad iddiası ortalığı karıştırdı...

Apple'ın iPad modellerinde ne zaman OLED ekran panelleri kullanmaya başlayacağı merak ediliyordu. Bu konuda birçok iddia gündeme gelse de ünlü ekran analisti Ross Young'ın son iddiası deyim yerindeyse ortalığı karıştırdı. Odak noktası 11.1 inç ve 13. inç iPad Pro olan o iddia çok daha uzun bir süre konuşulacak gibi duruyor. Öte yandan mini LED ekranlı 14.1 inçlik bir iPad Pro için de kötü haber gelmiş durumda.

Haber 30-12-2022 10:25

1 TL’ye 7 bin TL’lik tableti aldı! Tüketiciler Birliği Başkanı tek tek anlattı! Herkes imkansız sanıyor ama...

İnternet sitelerinde yapılan tuzağa karşı vatandaşlara çok önemli bir uyarı geldi. Bir alışveriş sitesindeki ‘1 TL’ye 7 bin TL’lik tablet’ kampanyasına katılan vatandaşın yaşadıkları şoke etti. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin tüm detayları tek tek anlatırken internet sitelerinin ‘sehven yapılmış’ tuzağına karşı da tüketicileri uyardı. Şahin, “Sehven yapılmış, mesajında bir tuzak var, bu tuzağı küçük değil büyük firmalar dahi yapabiliyor” dedi.

Finans 26-12-2022 14:28

Hem oyun hem çizim için kullanabileceğiniz 2022 yılının en iyi tabletleri

Tablet hemen her evin ihtiyacı olan gündelik bir elektronik eşya hâlini aldı. Üstelik kalem, klavye ve mouse gibi aksesuarlarıyla birlikte âdeta bir mobil iş istasyonuna veya taşınabilir bilgisayara dönüşebiliyor. İşin güzel tarafıysa bilgisayarlardan çok daha sessiz çalışıyor ve bataryası uzun süre dayanabiliyor. İşlerinizi halledebileceğiniz, yaratıcılığınızı geliştirebileceğiniz bir tablet arıyorsanız en iyi seçenekleri görmek için okumaya devam edin.

Haber 22-12-2022 16:48

Yeni telefon almanıza gerek yok! Telefon ekranındaki çizikler nasıl yok edilir? Tüm çizikleri silip süpürüyor

Telefon fiyatları her geçen gün artıyor. Bu nedenle elimizdeki telefonların bakımına ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Ancak telefon ekranlarının oldukça hassas olmaları kolayca çizilmelerine neden oluyor. Bu durumdan şikayet eden kişiler telefon ekranındaki çizikler nasıl yok edilir? diye araştırmalar yapıyor. İşte telefon çiziklerini geçirecek etkili yöntemler...

Kadin 01-11-2022 17:49

Nükleer olaylara karşı tavsiye edilmişti... O Avrupa ülkesinde halk eczanelere akın etti! İyot tablet stokları tükendi

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle nükleer tehdidin gün geçtikçe arttığı Avrupa'da gergin bekleyiş ve korku devam ediyor. Olası bir Rus işgali tehdidi tehlikesiyle NATO'ya girmek için başvuruda bulunan Finlandiya'da, nükleer olaylara karşı Sağlık Bakanlığı tarafından tavsiye edilen iyot tablet stokları tükendi.

Haber 13-10-2022 19:36

Tablete root atma nasıl yapılır? Tablete bilgisayarsız root nasıl atılır?

Root sözcüğü "kök" manasına gelmektedir. Android işletim sistemine sahip telefon, tablet gibi tüm cihazlarda rootlama yani kökleme işlemi yapılabilmektedir. Bu işlem sayesinde kullanıcılar cihazları üzerinde daha fazla hâkimiyete sahip olmaktadır. Android tabletlerinize root atma işlemini bilgisayar olmadan kolay bir şekilde yapabilmeniz mümkündür.

Haber 10-10-2022 18:56

WhatsApp Web tablette nasıl kullanılır? SIM kart takılı olmayan tabletten WhatsApp Web'e giriş yapılır mı?

WhatsApp dünyaca kullanılan bir iletişim uygulamasıdır. WhatsApp ile kullanıcılar birbirleri ile anlık olarak mesajlaşabilmekte, videolar ve görüntüler gönderebilmektedir. Yapılan birçok güncelleme ile birlikte kullanıcılar, telefon harici tabletten de WhatsApp Web’e erişim sağlayabilmektedir. WhatsApp Web tablette nasıl kullanılır, nasıl giriş yapılır?

Haber 09-10-2022 12:23

Tablete format atma adımları: iOS (iPad) ve Android tablet cihaza nasıl format atılır, ne kadar sürer?

Tablete format atma işlemi cihazın ayarlar kısmından yapılmaktadır. iPad'lerde ve Android tabanlı tablete format atma adımları farklıdır. Tabletlerin şifresi unutulduğunda kilitli tablete format atmak için güç kapalıyken format atmak gerekir. Tablete format atma nasıl yapılır, ne kadar sürer? iPad ve Android Tablete Nasıl Format Atılır?

Haber 26-09-2022 20:12

Bir hayal gerçek oluyor: WhatsApp, Android tabletlere ve iPad'lere geliyor!

WhatsApp'ı Android tabletlerde ve iPad'de kullanmak çok yakında mümkün olacak. Buna dair bir özelliğin kullanıma sunulacağına dair kanıtlar sonunda ortaya çıktı. Eğer her şey görüldüğü gibiyse yakında WhatsApp'ı iPad'lerde ve Android tabletlerde kullanabileceksiniz.

Haber 26-09-2022 10:55

Bilgisayar ve konsolda oyun oynamaktan sıkılanlar için en iyi oyun tabletleri

Bilgisayar ve konsolla oyun oynamak her ne kadar çok eğlenceli olsa da uzun saatler boyunca elektrik prizine yakın bir yerde olmanız gerekir. Bu nedenle tabletle oyun oynamak çok daha özgür bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Tabletlerin uzun saat dayanan pilleri sayesinde istediğiniz saatte istediğiniz yerde oynama zevkine varabilirsiniz. Oyun oynayabileceğiniz üstün performanslı bir tablet arıyorsanız sizler için seçtiğimiz en iyi modelleri beraber değerlendirelim.

Haber 09-09-2022 14:39

Akıllı cihazlarınıza hijyen getirecek çok amaçlı klavye temizleme seti

Klavyenizin arasında biriken tozlardan, kırıntılardan rahatsız mı oluyorsunuz? Telefonunuzun ve tabletinizin ekranınızı, kulaklığınızın içini temizleyecek ürünlere mi ihtiyacınız var? Öyleyse doğru adrestesiniz. Akıllı cihazlarınıza hijyen getirecek çok amaçlı klavye temizleme setini keşfetmenizin zamanı geldi. İşte detaylar!

Haber 05-09-2022 16:53

Yanlış yapıyorsunuz! Ağlayan çocuğu en uygun susturma yöntemi, ağlayan bebek nasıl susturulur?

Çocukların ağlaması anneler ve babalar için oldukça zorlayıcı olabiliyor. Özellikle 2 yaş sendromu gibi dönemlerde hiç susmadan saatlerce ağlama sorunu ortaya çıkabiliyor. Bu ağlamalara yapılan yanlış müdahaleler çocuğun karakterini etkiliyor. Eski çocuk dadısı Laura Amies çocukların ağlamasını en uygun şekilde yatıştırmak için yapacağınız yöntemleri belirtti.

Kadin 24-08-2022 14:07

Çocuğunuz için veya işleriniz için kullanışlı ve uzun ömürlü en iyi kalemli tablet modelleri

Günlük işler dahil olmak üzere birçok işlem farklı markalar tarafından üstün özelliklerle üretilen tabletlerle de yapılıyor. Bu ürünler, özelliklerinin yanı sıra tasarımlarıyla son derece dikkat çekiyor. Her yere kolayca taşınabilen, her yaştan bireyin kolaylıkla kullanabileceği şekilde üretilen bu ürünler; ebeveynler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Hem sizin hem de çocuğunuzun kullanabileceği yüzlerce farklı modelde üretilen en iyi tabletleri sizin için seçtik!

Haber 10-08-2022 15:20

Performansı ve uygun fiyatıyla tercih edilebilecek en iyi Samsung tablet çeşitleri

Tabletler, yüksek performansları ve kolay taşınabilirlik gibi özelliklerinden dolayı masaüstü bilgisayarların yerini almaya aday görünüyor. Özellikle Samsung tablet modelleri herkese hitap eden tasarımlarıyla en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Eğer siz de Samsung marka bir tablet almak istiyor ancak hangi ürünü seçeceğinize karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte en çok beğenilen Samsung tablet önerileri!

Haber 22-07-2022 14:33

Apple uygun fiyatlı olarak sunacak! Özellikleri sızdırıldı: Öyle bilgiler geldi ki siz de şaşıracaksınız

Apple'ın uygun fiyatlı iPad'in yeni modeli üzerinde çalıştığı iddia edildi. Analistlere göre, Apple cihazın özelliklerini bollaştıracak. Şirketin yeni modele, onu iPad‌ serisinin geri kalanıyla uyumlu hale getirecek birkaç yenilik ekleyeceği aktarıldı. Bu yeniliklerin arasında şaşırtıcı olanları da var. 10. nesil iPad olarak adlandırılması beklenen cihazın resmi tasarımı ise büyük merak konusu. İşte 10. nesil iPad'in fiyatıyla birlikte 10. nesil iPad'in özelliklerine dair söylenen her şey...

Haber 15-06-2022 11:28

Sakın yapmayın! Ölümünüze sebep olabilir

Telefon, tablet gibi dijital ekranlar her ne kadar hayatımızı kolaylaştırsa da sağlığı riske atıyor. Telefonun göz sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri biliniyor ancak telefon sadece göze değil diğer organlara da zarar veriyor. Uzmanlar telefona uzun süre bakmanın ömrün kısalmasına neden olacağını belirtiyor.

Haber 11-06-2022 16:43

Kullanmadan önce bir kez daha düşünün! Kanser riskinizi arttırıyor

Uykuya dalmak oldukça zor olabiliyor. Uykunun daha hızlı gelmesi adına yanlış yapılan birçok alışkanlık bulunuyor. Geceleri cep telefonuna bakmak bu alışkanlıklar arasında yer alıyor. Yapılan araştırmalara göre geceleri cep telefonu kullanmak kanser riskinizin artmasına sebep olabilir...

Haber 06-06-2022 14:00

Çizim yapmak isteyenlerin elinden düşürmeyeceği Huawei Matepad Pro incelemesi

Tabletler küçük boyutlu olduğundan çok ilgi görüyor. Gelişen teknolojiyle tablet teknolojisi de ilerledi. Bu cihazlar artık sadece internete girmekten daha fazlasını yapabiliyor. Huawei Matepad Pro, gelişen kalem teknolojisiyle âdeta defter gibi çizim yapabileceğiniz bir araca dönüşmüş durumda. Harici klavyeyle tıpkı bilgisayar gibi de kullanabileceğiniz cihazı yakından tanımaya ne dersiniz?

Haber 03-06-2022 10:11

Fiyat performans açısından harikalar yaratan Lenovo Tab P11'e göz atalım

Tabletler, küçük yapıları ve güçlü donanımları sayesinde çoğu işin en pratik şekilde yapılmasına yardımcı oluyor. Performans odaklı kullanımıyla öne çıkan Lenovo Tab P11 Tablet, klavyesi sayesinde hem iş istasyonuna hem keyifli bir oyun platformuna dönüşebiliyor. Böylece her kullanıma uygun verimli bir performans sergiliyor. Gelin, birlikte Lenovo Tab P11 incelemesi yapalım ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım!

Haber 30-05-2022 14:18

Bu etkisi de varmış! Alerjik hastalıklara neden oluyor

Teknoloji hayatımızı pek çok yönden oldukça kolaylaştırsa da zararlı etkileri de oldukça fazla. Sağlığımızı olumsuz etkileyen birçok faktöre sebep olan televizyon, telefon, tablet gibi ekranların her geçen gün sağlığa karşı yeni etkileri ortaya çıkıyor. Uzmanlar fazla kullanılan dijital ekranlar hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 28-05-2022 16:09

TRT bandrol nedir? TRT bandrol ücreti ne kadar, kaç TL? İşte Cep telefonu TRT payı ve cep telefonu bandrol ücreti...

TRT bandrol ücretleri ile ilgili karar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 26 Mayıs 2022 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlandı. Cep telefonu TRT payı ve cep telefonu bandrol ücreti merak konusu oldu. Vatandaşlar konuya ilişkin basında yer alan haberlerin ardından; 'TRT bandrol ücreti ne kadar, kaç TL?', 'Cep telefonu TRT payı ve cep telefonu bandrol ücreti' soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Haber 26-05-2022 11:39

Ekonomik ve yüksek performanslı tablet arayanlar için Samsung Galaxy Tab 8 incelemesi

Teknolojinin gelişmesiyle hayatımıza giren tabletler, herkes için çok kullanışlı bir deneyim sunuyor. Çok fazla çeşidi ve özellikleri bulunan tabletlerden hangisini satın alacağınıza karar veremiyorsanız sizin için için ekonomik ve yüksek performanslı bir önerimiz var! Samsung Galaxy Tab A8 incelemesine ve benzer ürünlere detaylı olarak göz atmaya ne dersiniz?

Haber 24-05-2022 11:11

Google'dan büyük duyurular geldi! Pixel 6a, Pixel 7, Pixel Watch ve daha fazlası: Bir sürpriz de var

Google, yıllık geliştirici konferansı Google I/O 2022'nin açılış konuşmasını dün akşam gerçekleştirdi. Teknoloji devi büyük duyurular yaptı. Google arama motorundaki gelişmeler, yapay zeka, Android 13 ve Pixel 6a, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro, Pixel Watch ve Pixel Tablet bu duyurular arasındaydı. Konuşmanın sonunda ise Google'ın bir sürprizi vardı. İşte Google'ın I/O 2022'deki en büyük duyuruları...

Haber 12-05-2022 12:12

Ebeveynler bu hatayı sıklıkla yapıyor! Çocuklarda beyinsel gelişimi etkiliyor

Hayatımıza giren telefon, tablet ve bilgisayarlar her yaştan insanı etkilemeye devam ediyor. Çocukların tablet ve telefon kullanımı her geçen sene daha da artıyor. Özellikle riskli yaş gruplarındaki çocuklara verilen telefon veya tabletler gelişimlerini olumsuz yönde etkiliyor. Dijital ekranlar çocukların ileride iletişim ve akademik alanda sorunlar yaşamasına neden olabiliyor.

Haber 11-04-2022 10:57

Hız, performans ve bütçe dostu özellikleri ile dikkat çeken iPad Mini 5 özellikleri & incelemesi

Bilişim çağının her imkânından faydalanmak ve internet ortamında keyifli zaman geçirmek isteyenlerin ilk tercihleri tabletlerden yana oluyor. iPad Mini 5 başarılı malzeme kalitesi, şık tasarımı ve kompakt yapısının yanı sıra birbirinden kullanışlı özellikleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Gelin, hep birlikte iPad Mini 5 incelemesi yapalım ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım!

Haber 28-03-2022 09:31

iPad Pro merakla bekleniyor: İşte son söylenti!

Apple'ın üst seviye tableti iPad Pro'nun yenisi merakla bekleniyor. Mark Gurman'ın son bültenine göre ise yeni nesil iPad Pro'nun çıkış tarihi eylül-kasım ayları arasında olabilir.

Haber 27-03-2022 18:02

Tabletinde hem iş hem eğlenceyi bir arada isteyenlere: iPad 9. Nesil özellikleri & inceleme

Her yere rahatça taşınabilen tabletler, hem iş hem eğlence için kullanılabilen teknoloji harikası ürünler. Tabii tablet dendiği zaman öne çıkan birkaç marka ve model var. iPad 9. Nesil de bu ürünlerin başında yer alıyor. Tam da bu sebeple Apple kalitesinden vazgeçemeyenler için iPad 9. Nesil incelemesiyle karşınızdayız! Kalitesiyle rakiplerinin önüne geçen modele göz atmaya ne dersiniz?

Haber 22-03-2022 11:11

Hem oyun oynayayım hem işlerimi kusursuzca halledebileyim diyenler için Samsung Tab A7 özellikleri

Tablet bilgisayarlar, pandemi döneminde uzaktan öğrenime geçilmesiyle özellikle öğrencilerin işini bir hâyli kolaylaştıran ürünlerden biri oldu. Bu süreç içinde piyasaya sunulan Samsung Galaxy Tab A7 ise iPad'e eş değer tasarımıyla kullanışlı ve uygun fiyatlı bir tablet arayanların beğenisini kazandı. Öyleyse gelin, Samsung Galaxy Tab A7 kullanıcılara neler sunuyor yakından bakalım.

Haber 21-03-2022 12:40

Bütçeye uygun ve yüksek performanslı tablet arayanlar için Samsung Galaxy Tab S6 Lite incelemesi

Fiyatların hızla arttığı bu dönemde cep dostu ve tam performans sağlayacak bir tablet bilgisayar bulmak oldukça zorlaştı. Samsung ise bu karışıklığın içinde minimal şıklıktaki yeni nesil ürünleriyle göz kamaştırıyor. Özellikle Galaxy Tab S6 Lite Tablet fiyat-performans ürünü olarak öne çıkmayı başardı. "Peki, modern tasarımının yanında beklentiyi karşılıyor mu?" diye merak ediyorsanız Samsung Galaxy Tab S6 Lite'ı incelemeye başlayalım.

Haber 17-03-2022 15:05