Tabut Haberleri

Cenazesi bile hazırdı! Tabutun boş olduğunu görünce inanamadılar... Öldükten altı gün sonra yeniden dirildi

Çin'in Guangxi eyaletindeki evinde takılıp düştükten sonra kafa travması yaşayan 95 yaşındaki Li Xiufeng, komşusu tarafından hareketsiz halde bulununca öldüğü düşünüldü. Komşu Chen Qingwang, yaşlı kadının hareket etmediğini ve nefes almadığını tespit edince cenaze hazırlıkları başladı. Komşu ve oğlu cenaze hazırlıklarını yaparken 95 yaşındaki kadın 6 gün sonra hayata geri döndü.

Trend 20-01-2024 09:39

Bu acıya yürek dayanmaz! Bebeğinin tabutu başında gözyaşlarına boğuldu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde dün iş makinesinin altında kalarak hayatını kaybeden Elis Ada Şahin (2) toprağa verildi. Bebeğin babası Mehmet Şahin (38), kızının tabutu başında dakikalarca ağlayarak taziyeleri kabul etti. Kazada hafif yaralanan 9 aylık hamile anne Ceylan Şahin (29) ile karnındaki bebeği ve diğer çocuğu Gülbeyaz Şahin'in (3) ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 18-01-2024 15:55

YouTuber MrBeast diri diri gömüldü! Toprağın altında 7 gün boyunca kalınca gözyaşlarına hakim olamadı... Zihinsel ıstırap

YouTuber MrBeast 212 milyon abonesiyle dünyanın en ünlü fenomenleri arasında yer alıyor. Gerçek adı 25 yaşındaki Jimmy Donaldson olan MrBeast sıradışı videolarına bir yenisini daha ekledi. Fenomen isim "Lütfen bunu evde denemeyin" diye uyarıda bulanarak bir tabutun içine girip diri diri gömüldü. MrBeast tam 7 gün boyunca toprağın altında kalırken o anları da takipçileri için kaydetti.

Trend 21-11-2023 14:30

Tabut, cansız manken, varil... Gören hem tedirgin oluyor hem de şaşkınlığını gizleyemiyor!

Samsun’da 44 yaşındaki Turgut Kocabıyık, tabut, cansız manken ve varili arı kovanı olarak kullanıyor. İlginç arı kovanlarını gören vatandaşlar hem tedirgin oluyor hem de şaşkınlığını gizleyemiyor. Verim almak için değil bahçe daha güzel gözüksün diye bu yöntemi seçtiğini söyleyen Kocabıyık, "Değişik şekillerde bal üretimi oluyor. Bunları tamamen hobi amaçlı yaptım. Bahçede görüntü olarak güzel duruyor” dedi.

Haber 25-10-2023 10:24

Eşi tarafından öldürülmüştü! Tabutuna bakın ne yazdılar

Boşanma aşamasındaki eşi Hüseyin Yüksel tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak öldürülen Emine Yüksel ve kardeşi Çiğdem Demir, gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazede Emine Yüksel’in tabutuna, kızlık soyadı yazıldı.

Haber 11-09-2023 18:03

Yer: Sivas! Ağacın dallarındaki tabutu gören şaşkına dönüyor, hikayesi ise...

Sivas'ta bir mesire alanında ağacın dallarına yerleştirilen tabut, görenleri şaşkına çeviriyor. Tabut kadar tabutun oraya konulma nedeni de dikkat çekiyor. Esen kardeşler tabutu ağaçların tepesine, ölümü hatırlatması, ölümün unutulmaması için koyduklarını söyledi.

Haber 20-05-2023 07:59

Damadın en mutlu gününe tabutla geldiler! Davetliler de çift de neye uğradığını şaşırdı... Kendi düğünümde benden helallik istediler

Antalya'da dünya evine giren çifte düğününde arkadaşları öyle bir şaka yaptı ki, davetliler ve çift neye uğradığını şaşırdı. Arkadaşları damadı yaşarken öldürüp, düğün salonuna imam kılığına girerek tabutla geldi. Cenaze namazı kılınan damattan da kendisi için helallik isteyen arkadaşlarından biri, tabutun içinden çıkıp takı niyetine temizlik malzemeleri taktı. Olayın halen şokunda olan damat, “Kendi düğünümde benden helallik istediler. Kendime hakkımı helal ettim” dedi.

Haber 17-05-2023 12:53

Tam 298 kiloydu! Tabutu açılan mezar yerine sığmadı... Yerin yeniden kazılması için 4 saat beklediler

İspanya’da kilo verme ameliyatı sırasında yaşadığı komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybeden 28 yaşındaki Jose Antonio’nun cenaze töreninde ilginç anlar yaşandı. Vefat ettiğinde tam 298 kilo olan adamın cansız bedenini defnetmeleri için açılan yer küçük geldi. Acılı aile Antonio’ya uygun mezarın açılabilmesi için tam 4 saat cenazede beklemek zorunda kaldı.

Trend 16-05-2023 09:14

Mısır'da heyecanlandıran keşif: Tam 4 bin 300 yıllık mumya bulundu! 'Tabut hiç açılmamış'

Mısır’da krallık mezarlarının yer aldığı tarihi Sakkara bölgesinde yapılan arkeolojik çalışmalarda heyecanlandıran bir keşfe imza atıldı. Bölgede 5'inci ve 6'ncı Firavun Hanedanlığı dönemine ait bir mumya ile 9 heykel ve bazı değerli eşyalar bulundu. Bölgedeki arkeolojik çalışmaları yürüten ekibin sorumlusu olan Zahi Havas, "Bulunan mumya bir adama ait. Adı Heka Şibs. Bu tabut 4300 yıldır hiç açılmamış. Bu, bulunan kraliyet mumyaları dışında bugüne kadar bulduğumuz en eski mumya oldu" dedi.

Haber 26-01-2023 17:17

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Güney Afrika’da bir papaz ölüyü diriltme gösterisi yaptı... O anlar sosyal medyada gündem oldu

Güney Afrika’nın Johannesburg kentindeki Alph Lukau isimli bir papazın ölen bir adamı dirilttiğini iddia ettiği görüntüleri sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından ti’ye alınan görüntüler “ResurrectionChallenge” etiketiyle Twitter'da trend oldu.

Trend 20-01-2023 10:51

Damat kendi düğününe tabutla geldi! Nedimelerin taşıdığı tabut davetlileri şaşkına çevirdi

Sosyal medyada paylaşılan bir düğün kullanıcıların tepkisini çekti. Bir cenaze merasimini anımsatan düğünde ismi açıklanmayan damat alana nedimelerin taşıdığı tabutun içinde geldi. Sosyal medya kullanıcıları gelini boşanmaya çağırırken damat saygısızlıkla suçlandı.

Trend 16-11-2022 16:40

Damadın arkadaşları düğüne kara tabutla gelince herkes şoke oldu

Muğla Ortaca’da evlilik kararı alıp bekarlık günlerine veda eden damada, arkadaşları tarafından sürpriz hazırlandı. Damadın arkadaşları düğün pistine "Acı Kaybımız" pankartı ve siyah tabut ile geldi.

Haber 29-10-2022 14:18

Bu uygulama çok konuşulacak! Mezarları açtılar...Canlı canlı gömülecek insanları arıyorlar

Rus bir şirket canlı canlı gömülmeyi deneyimlemek için ilginç bir uygulamaya yer verdi. 3.5 milyon ruble (yaklaşık 1 milyon dolar) değerindeki uygulamaya katılanlar canlı bir şekilde açılan mezarlara gömülüyor ve kendi cenazesine katılma fırsatı yakalıyor. Şirketin hizmeti kısa sürede dikkatleri çekerken sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 25-10-2022 08:02

Sarhoş adam tabutun içinde uyuyunca diri diri gömüldü! Gece yarısı tuvaleti gelince durumu fark etti

Bolivya’da yaşayan 30 yaşındaki Victor Hugo Mica Alvarez isimli bir adam yerli bir halk geleneğinin parçası olarak ‘Toprak Ana’ya adak adanan bir geleneğe katıldı. Tören sırasında alkolün dozunu kaçıran adam sarhoş oldu ve boş bulduğu tabutu yatağı zannederek uyumaya başladı. Ancak törenin ilerleyen saatlerinde diri diri toprağa gömüldüğünü fark edince dehşeti yaşadı.

Trend 10-08-2022 14:16

Eşi tarafından öldürülen kadının tabutunda dikkat çeken soyadı detayı

Ankara'da yaşanan korkunç olayda, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından tabancayla vurularak öldürülen Tülay Erdem son yolculuğuna uğurlandı. Vahşice katledilen kadının tabutundaki soyadı detayı ise dikkat çekti.

Haber 02-07-2022 15:09

Cenazede akılalmaz olay! Cansız bedeni bir anda tabuttan fırladı, görenler neye uğradığını şaşırdı

İngiltere’nin Stockport kentinde yaşanan bir olay herkesi şaşkınlığa uğrattı. Bir cenaze törenine katılanlar ilginç bir deneyim yaşadı. 53 yaşındaki Elaine McGuire’in cansız bedeni defnedildiği sırada tabutun içinden bir anda fırladı ve kazılan çukurda sıkıştı. Görenlerin büyük bir şaşkınlık yaşadığı anlarda Elaine’in eşi Vincet, cenaze törenindeki aksaklık yüzünden derin bir üzüntü içindeydi.

Trend 18-06-2022 09:47

Cenazede tabutun üzerine çıkıp cesedin yüzüne tükürdü! Cezası ağır oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde yaşayan 51 yaşındaki Laurie Hinds isimli kadın cenaze töreninde yaptığı hareketle herkesi şaşkına çevirdi. Cenazede tabutun üzerine çıkarak cansız bedenin yüzüne tüküren kadın iki yıl hapis cezası ve 10 bin dolar (yaklaşık 172 bin TL) para cezasına çarptırıldı.

Trend 17-06-2022 15:00

Sosyal medya onları konuşmuştu! Cenaze dansçıları, ünlü Tabut Dansı'nı NFT olarak sattı

Sosyal medyanın en çok konuşulan videolarından birine imza atan cenaze dansçıları da NFT furyasına katıldı. Dansçılar, viral hale gelen "Tabut Dansı"nı (Coffin Dance) NFT olarak açık artırmaya çıkardı ve sattı. İşte Tabut Dansı NFT'sinin fiyatı...

Haber 11-04-2022 09:37

Kan donduran anlar! Flamengolu taraftarlar oyuncuları tabuta koydu...

Son dakika haberleri: Brezilya'da skandal bir olay yaşandı. Flamengo taraftarları takımın aldığı kötü sonuçlardan sonra tesisleri bastı. Futbolcuları antrenmandan çıkarken yakalayan taraftarlar arabalarına saldırdı. Güçlükle kalabalıktan ayrılan futbolcular zor anlar yaşadı. Takımı protesto etmek için oyuncuların fotoğrafını kesip tabutların üzerine koyan taraftarlar herkesi ürküttü. O anlar kameralara işte böyle yansıdı...

Spor 08-04-2022 17:57

Kırmızı bültenle aranan firari hükümlü Ukrayna'da yakalanıp Adana'ya getirildi

Kırmızı bültenle aranan firari hükümlü Ukrayna'da yakalanıp Adana'ya getirildi

Yurthaber 12-12-2021 10:04

Kahreden fotoğraf! Azize, gelinlikle son yolcuğuna uğurlandı

Bartın’da, eski erkek arkadaşı Ercan Özkavlak tarafından öldürülen Azize Gülmez (25) toprağa verildi. Azize Gülmez’in tabutunun üzerine gelinlik konulduğu görüldü. Öldürülen Azize Gülmez'in annesi İlknur Gülmez, tabutun başında “Ah kızım bizi niye bıraktın, biz sensiz ne yapacağız?” diye feryat etti.

Haber 10-11-2021 18:39

Boğazı kesilerek öldürülen Esra Yıldız'ın tabutunu kadınlar taşıdı

Avcılar'da, evinde boğazı kesilerek öldürülen Esra Yıldız'ın (38) cenazesi toprağa verildi. Anne Yasemin Dallı, kızının korkunç durumda olmasından dolayı yüzünün bile gösterilmediğini belirtirken, Yıldız'ın tabutu, cenaze namazından sonra kadınlar tarafından omuza alınarak taşındı.

Haber 12-10-2021 14:11

Beyrut Limanı patlamasında yakınlarını kaybeden ailelerden 'tabutlu' protesto

Lübnan’daki Beyrut Limanı patlamasında hayatını kaybedenlerin aileleri İçişleri Bakanlığı önünde tabutlu protesto düzenledi. Aileler, daha sonra bakanlık binasına girmeye çalıştı.

Haber 13-07-2021 23:04

Diyarbakır’da cami bahçesinde bulunan eski tabuttan cephanelik çıktı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çermik İlçesinde cami bahçesinde tabut içerisinde ve kullanılmayan eski okul binasında uzun namlulu silah ve tabanca ile mühimmat bulundu. Olayla ilgili 2 şüpheli ise gözaltına alındı.

Haber 13-07-2021 16:45

Boş tabut cenaze aracından yola düşüp sürüklendi

Hatay'da, seyir halindeki cenaze aracında taşınan boş tabut, yola düşerek, sürüklendi. Bu anlar, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 28-05-2021 16:11

İstanbul'dan gönderilen naaşın başkasıyla karıştığını Siirt'teki cenaze namazında öğrendiler

Hayatını kaybeden Gurbet Dadan'ın oğlu Ercan Dadan: - "Cenazeyi açtığımda anneme ait olmadığını gördüm. Cenazeyi diğer illerde karıştırdılar ve mağdur olduk"

Yurthaber 01-05-2021 17:38

Taşıdığı tabutun direği elinde kalınca Fatih Terim şaşkınlık yaşadı

Adana’da eski su topu sporcusu 81 yaşındaki iş insanı İlhan Demirdal’ın cenaze törenine katılan Fatih Terim, cenazeyi taşıdığı sırada tabutun direği elinde kalınca büyük şaşkınlık yaşadı.

Spor 16-04-2021 21:15

Meksika’da ilginç seçim kampanyası: Tabuttan çıkarak seçmenden oy istedi

Meksika'da 6 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimde aday olan ve seçim bölgesine olan ilgisizliğe dikkat çekmek isteyen Carlos Mayorga, tabutun içinden çıkarak seçmenden oy istedi.

Haber 08-04-2021 15:27

Ölmeden mezara girdi! 12 dakikalık bir video için elli saat toprağa gömülü kaldı

Sosyal medyada sık sık beğeni uğruna tehlikeli işlere kalkışanları, canlarını hiçe sayanları duyuyoruz. 12 dakikalık bir video için elli saat toprağa gömülü kalan YouTuber da bunlardan biri. Tabutla birlikte 2 gün 2 saat toprak altında kalan adam 30 saat sonunda çıkmak istese de yapılan anlaşma gereği istenilen süreyi toprak altında geçirmek zorunda kaldı.

Haber 01-04-2021 13:37

Eşinin cansız bedenini sakladı: Tabuta sığmaz diye düşündüm

Japonya’da ölen eşini evde sakladığı şüphesi ile tutuklanan kadın, polisteki ifadesinde tabuta sığmayacağını düşündüğü için cansız bedeni oturma odasına terk ettiğini söyledi.

Haber 26-03-2021 09:40

Tabut, kubbede yer alıyor! Hikayesi tüyleri diken diken etti

Dünyada eşi benzerine rastlanmayan Katip Sinan Camii, kubbesinde bulunan tabut ile görenlerin ilgisini çekiyor. 59 yıldır İstanbul’da yaşadığını ifade eden Muzaffer Özbey, "Dediklerine göre camiyi kendi maaşıyla yaptırmış, vefat ettiği zaman hazireye defin ediyorlar. Fakat sabah geliyorlar ki tabut caminin kubbesinde duruyor. Ona dokunmadan bırakıyorlar öyle. İstanbul’da çok yer gezdim böyle bir şey görmedim” diye konuştu.

Haber 25-03-2021 10:33