HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Takla atan araçtan böyle çıktı

Avcılar'da başka bir aracın sıkıştırması sonucu kaldırıma çıkan araç yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda takla attı.

Takla atan araçtan böyle çıktı

Kaza sonrası ters dönerek duran araçtaki iki kişi ise araç içerisinden meraklı vatandaşların bakışları arasında işte böyle çıktı.

Dün akşam saatlerinde Avcılar Beyazköşkler Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında Rıfat Leoş yönetimindeki 34 ZP 5930 plakalı araç bir başka araç tarafından sıkıştırılınca kaygan yolda takla attı. Takla atan ve ters şekilde turan araçta bulunan Rıfat Leoş ve yanındaki bayan arkadaşı kazayı gören ve yardım için koşan vatandaşların meraklı bakışları arasında araçtan çıktı.

Kazanın şoku ile kameraya konuşan Rıfat Leoş, "Büyükçekmece istikametinden gelerek Avcılar istikametine doğru gidiyordum. Bir aracın sıkıştırdığını gördüm, ona çarpmamak için direksiyonu kırınca önce kaldırıma çıktım ardından da takla attık. Beni sıkıştıran araç daha sonra kaçtı, kim olduğunu göremedim" şeklinde konuştu.

İHA

[Takla atan araçtan böyle çıktı](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Takla atan araçtan böyle çıktı") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler