Taksim Gezi Parki Haberleri

Kur'ani Damlalar hat sergisi Taksim Camisi Kültür Sanat Merkezi'nde açıldı

Hattat Mehmet Arif Vural'ın hazırladığı "Kur'ani Damlalar" başlıklı hüsn-i hat sergisi, Taksim Camisi Kültür Sanat Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 2024-02-27 08:19:43

Kaybolan 2 dağcıyı jandarma ekipleri buldu

Aydın’ın Koçarlı ilçesinden Zeus Tapınağı’na gezi amacıyla yürüyen ve kaybolan 2 dağcı, jandarma ekipleri tarafından kısa sürede bulundu.

Yurthaber 2024-02-26 14:16:25

Yer: İstanbul! Güneşli ve sıcak havayı fırsat bildiler, oraya akın ettiler: İlk defa böyle bir havaya denk geliyorum

Şubat ayında güneşli ve sıcak havayı fırsat bilenler Taksim’e akın etti... Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi, sıcak ve güneşli havayı fırsat bilenlerin akınına uğradı! Yazdan kalma bir hava olduğunu söyleyen İstiklal Caddesi’nde seyyar satıcılık yapan Murat Akdağ ise "İstanbul’da yaklaşık 20 senedir buralardayım, ilk defa böyle bir havaya denk geliyorum" dedi.

Haber 2024-02-25 09:40:58

AYM'den Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesiyle ilgili yeni karar

Anayasa Mahkemesi (AYM), Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesinin yok hükmünde olduğunun tespiti için CHP'nin yaptığı başvuru ile Atalay'ın avukatlarının yaptığı yeni başvuruda kararını verdi. Genel Kurul, iki başvuruda da karar verilmesine yer olmadığına hükmetti.

Haber 2024-02-22 15:50:16
aym

'Turist olarak gitti' iddialarına Alper Gezeravcı yanıt verdi! Cüneyt Özdemir: Dört dörtlük cevap gerçekten

Türkiye'nin ilk astronotu olan Alper Gezeravcı, 'Turistik gezi eleştirileri'ne Cüneyt Özdemir'in YouTube programında yanıt verdi. Gezeravcı 20 Ocak'ta Uluslararası Uzay İstasyonu'na gitmiş ve uzayda 18 gün geçirdikten sonra 9 Şubat'ta Dünya'ya dönüş yapmıştı. İlk Türk astronot Alper Gezeravcı 'turist olarak gitti' eleştirisine dikkat çeken bir yanıt verdi.

Trend 21-02-24 23:21

Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda seferler normale döndü

Metro İstanbul, Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nda seferlerin normale döndüğünü bildirdi.

Yurthaber 21-02-24 07:36

Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda seferler yapılamıyor

Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda teknik arıza nedeniyle seferler yapılamıyor.

Yurthaber 21-02-24 07:21

Erzurum'daki Narman Peribacaları’nda kar üstünde dörtnala gezi

Erzurum'un karla kaplı Narman ilçesindeki peribacalarına gelen ziyaretçiler, beyaz örtü üzerinde atlarını dörtnala koşturup gezinti yaptı.

Yurthaber 20-02-24 10:13

'Turistik gezi' tartışmalarına Alper Gezeravcı'dan yanıt: Rahatlıkla söyleyebilirim...

Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu gerçekleştiren astronot Alper Gezeravcı, Ankara Esenboğa Havalimanı'na gelerek yurda giriş yaptı. Gezeravcı, Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile birlikte kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Uzay yolculuğuna 'turistik gezi' diyenlere yanıt veren Gezeravcı, "Yaptığımızın uzay seyahati olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Bunu ifade ederken de bu işin otoriteleri tarafından ifade edilen değerlendirmelere istinaden söylüyorum." dedi

Haber 12-02-24 11:28

Son dakika | Hatay çıkışıyla gündem yaratan Erdoğan'dan 'Ayrımcılık yapmadık' mesajı: Muhalefet ifademizin üzerinde tepiniyor

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta depremlerin 1. yıl dönümünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde çok tartışılan 'Hatay' sözlerinin ardından bugün verdiği mesajlarla dikkat çekti. Muhalefetin deprem konutlarıyla ilgili tepkilerine 'turistik gezi' yanıtı veren Erdoğan, deprem sonrası yürütülen çalışmalarla ilgili olaraksa "Murat Kurum'un, Süleyman Soylu'nun, diğer tüm bakanlarımızın gayretlerini kim inkar edebilir?" dedi.

Haber 06-02-24 15:09

DEM Parti'den AYM'ye 'Can Atalay' başvurusu! 'Siyasi bir darbe'

DEM Parti, Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesinin iptali için Anayasa Mahkemesine (AYM) başvurdu. DEM Parti'den yapılan açıklamada Atalay'ın milletvekilliğinin "siyasi bir darbe" ile düşürüldüğü iddia edildi.

Haber 05-02-24 17:15
aym

Ulusal ve uluslararası medya mensupları Malatya'da deprem konutlarını gezdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, ulusal ve uluslararası 45 basın mensubuna yönelik Malatya'daki deprem bölgesine gezi düzenledi. Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 33'ü yabancı, 12'si Türk 45 basın mensubuna, Halk Kütüphanesi'nde bilgi verdi.

Haber 03-02-24 22:18

'Palalı Sabri' cinayetinde yeni gelişme! Çok sayıda gözaltı var…

Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de aracının içindeyken gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Polis silahla ateş eden Çetin G.'nin de aralarında olduğu 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

Haber 03-02-24 15:36

‘Palalı Sabri’ adıyla bilinen Sabri Çelebi’nin silahlı saldırıya uğradığı anlar kamerada

Gezi Parkı olaylarında eylemcilere pala ile saldırmasından dolayı ’Palalı Sabri’ adıyla tanınan Sabri Çelebi, dün gece Beyoğlu’nda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Yurthaber 02-02-24 14:13

SON DAKİKA | 'Palalı Sabri' olarak biliniyordu! Sabri Çelebi öldürüldü

Son dakika haberi: Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 02-02-24 09:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu! Kendi roketimizi yetiştirdiğimiz astronotlarımızla uzaya göndereceğiz

Eskişehir'de gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ufukları kendi bireysel hırslarından ibaret olan bir güruh, ilk astronotumuz Alper Gezeravcı'nın yaptığı işe ne dediler? 'Turistik gezi'. Ya ayıptır ya. Ne dediler? 'Ya bu kadar para harcanır mı?' Evet, devlet olursan, adam gibi adam olursan harcanır. Bu turistik gezi değil. Bu, sizleri uzaya hazırlamak için atılmış adımlardır. Önümüzdeki dönemde kendi roketimizi işte bu programlarla yetiştirdiğimiz astronotlarımızla uzaya göndereceğiz" dedi.

Haber 29-01-24 21:29

Polis ekipleri, Taksim Meydanı'nda vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıttı

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Taksim Meydanı'nda vatandaşlara uyuşturucu maddenin zararları, hırsızlık ve KADES uygulaması hakkında bilgilerin yer aldığı broşür dağıttı.

Yurthaber 24-01-24 15:15

Türkiye’nin uzay yolculuğu başladı: İstanbullular Taksim Meydanı’nda canlı izledi

Türkiye’nin uzay yolculuğu Alper Gezeravcı’nın da içinde yer aldığı SpaceX’e ait uzay aracının Florida’daki Kennedy Uzay Merkezi’nden başarıyla fırlatılması ile başladı.

Yurthaber 19-01-24 07:42

İlk uzay yolculuğu kent meydanlarından takip edilebilecek

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu Taksim ve Kızılay gibi meydanlardan takip edilebilecek.

Yurthaber 17-01-24 15:45

Taksim’de yılın ilk ticari taksi denetimi yapıldı: 5 sürücüye 32 bin TL ceza

Taksim Meydanı’nda trafik polisleri tarafından ticari taksilere yönelik yapılan denetimde, 5 şoföre aracın çalışma ruhsatının kapalı olmasından dolayı toplam 32 bin 195 TL para cezası kesildi. Araçlar çekici ile otoparka götürüldü.

Yurthaber 02-01-24 08:08

İstanbul Valisi Gül: Asayiş anlamında çok ciddi bir olayla karşılaşmadık

İstanbul Valisi Davut Gül, Taksim Meydanı'nda güvenlik önlemlerini yerinde denetleyerek burada bulunan polis ekiplerinin yeni yılını kutladı. İncelemenin ardından açıklama yapan Vali Gül, "Çok şükür alınan tedbirlerle, başta trafik olmak üzere asayiş anlamında ve diğer konularda çok ciddi bir olayla karşılaşmadık. Ben emeği geçen emniyet teşkilatımıza, jandarma teşkilatımıza, sahil güvenliğe, bütün kamu kurum ve kuruluşları, Göç İdaresi'ne özellikle teşekkür ediyorum" dedi.

Haber 01-01-24 07:26

Tebliğciler yılbaşı akşamı Taksim Meydanı'nda bildiri dağıttı

Tebliğciler olarak bilinen grup bu defa Taksim Meydanı'nda ortaya çıktı. Yılbaşı öncesinde meydanda gezen bildiriler dağıttı.

Haber 01-01-24 00:19

Taksim'de atlı polisler ve Bentley marka polis aracı yılbaşı mesaisinde! Turistlerin ilgi odağı oldular, yılbaşından renkli görüntüle

Beyoğlu İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda yılbaşı gecesi için polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Vatandaşların kutlamalar için akın ettiği bölgede atlı polisler ve polis köpekleri de görevlendirildi. Diğer yandan ise suç örgütlerine yapılan operasyonlarda ele geçirilen İstanbul polisinin hizmetine verilen 15 milyon lira değerindeki lüks araç da yeni yıl mesaisinde görev yaptı. İşte tüm Türkiye'den yılbaşı görüntüleri...

Haber 31-12-23 20:04

Yeni yıla saatler kala Taksim'de hareketlilik başladı!

Yeni yıla saatler kala Taksim İstiklal Caddesi'nde hareketlilik başladı. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Haber 31-12-23 18:10

Can Atalay dosyası yeniden Yargıtay'a gönderildi!

Türkiye İşçi Partisinden (TİP) milletvekili seçilen Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesince ikinci kez verilen ihlal kararını değerlendiren İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, bunun yerel mahkemece alınan karara ilişkin olmadığı gerekçesiyle dosyayı Yargıtay 3. Ceza Dairesine gönderdi.

Haber 27-12-23 21:01

Aralarında Bentley, Ferrari, Porsche ve Mercedes de var! İstanbul polisine tahsis edilen lüks araçlar göreve başladı! Taksim Meydanı'nda fotoğraf kuyruğu oluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait araçların mahkeme kararıyla emniyet kullanımına verildiğini duyurmuştu. Aralarında Ferrari, Porsche, Bentley, Mercedes gibi markalara ait otomobillerin de bulunduğu 23 lüks araç trafik ekiplerince kullanılmaya başlandı. Lüks polis araçlarından bazıları Taksim Meydanı'na da getirildi. Vatandaşlar ve turistler meydana getirilen araçlara büyük bir ilgiyle izlerken, fotoğraf çektirmek için de sıraya girdiler.

Haber 26-12-23 17:11

İstiklal Caddesi'nde doğal gaz kaçağı alarmı!

Taksim İstiklal Caddesi'nde bir iş merkezinin girişinde bulunan doğalgaz hattında meydana gelen gaz kaçağı paniğe neden oldu. Tedbir amacıyla caddenin bir bölümü yaya trafiğine kapatılırken, gaz sızıntısının giderilmesinin ardından cadde yeniden açıldı.

Haber 24-12-23 18:24

Taksim'de turistlere 'yem' tuzağı kamerada! Bir fotoğraf 500 TL

Taksim Meydanı'nı mesken tutan kuş yemcileri, turistleri tuzağa düşüren bir dolandırıcılık çetesine dönüştü. Önce kuş yemi satma bahanesiyle turistlere yaklaşan sahtekarlar, sonra fotoğraf çektikleri turistlerden bir fotoğraf için 500 TL alıyor. Üstelik turistler itiraz etse de, para vermeden ellerinden kurtulamıyor. Suçüstü görüntülenip polise bildirilen 'güvercin çetesi' yakalandı. İşte detaylar...

Haber 22-12-23 08:40

CHP'de ‘kayıp 100 milyon’ iddiası! Eren Erdem sessizliğini bozdu: ‘İlk ve son açıklamamdır…’

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu döneminde partideki aldığı görevle tartışmalara neden olan Eren Erdem parti kasasındaki kayıp 100 milyon iddialarına ilk kez cevap verdi. 'Medya Sorumlusu' olarak görev yapan, söz konusu iddiaların hedefindeki isim olan Erdem, iddiaları sert bir dille yalanladı. CHP’de sayman olarak görev yapan Özgür Karabat'a seslenen Erdem "Karabat aksini ispatlarsa kendimi Taksim meydanında asarım" dedi.

Haber 22-12-23 07:45

Anayasa Mahkemesi'nden Can Atalay kararı! Kritik tarih belli oldu

Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) milletvekili seçilen Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay hakkındaki ihlal kararına uyulmaması nedeniyle yapılan ikinci başvuruyu, 21 Aralık'taki Genel Kurul gündeminde görüşerek karara bağlayacak.

Haber 14-12-23 16:59

Taksim'deki seyyar tezgahtan Milli Piyango yılbaşı biletlerini çaldı! Otelde biletleri incelerken yakalandı

Taksim İstiklal Caddesi’nde yılbaşı öncesi seyyar Milli Piyango bileti satıcısının bir anlık dalgınlığından faydalanan hırsız, 30 bin lira değerinde 220 adet yılbaşı biletini çaldı. Olay anı kameralara yansırken, hırsız Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından çaldığı biletleri incelerken yakaladı. Biletlerini teslim alan piyangocu İbrahim Ünlü, “Polis ekiplerine teşekkür ediyorum. Benim için çok uğraştılar. Hem şahsı yakaladılar hem bileti buldular” dedi.

Haber 10-12-23 16:49

Konya'da 6 kişinin öldüğü tur otobüsü kazasına ilişkin yargılama sürüyor

İzmir'den Kapadokya bölgesine gezi için giderken devrilen ve 6 kişinin öldüğü, 41 kişinin yaralandığı tur otobüsünün sürücüsünün yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 07-12-23 13:15

Can Gürzap'a veda! Gözyaşlarını tutamadılar... Yapacağı çok şey vardı ama gitti

Sanatçı Can Gürzap'ın ölümü sanat camiasını yasa boğdu. Usta sanatçı Can Gürzap için Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Can Gürzap'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'ne götürüldü. Törende ünlü oyuncular zor anlar yaşadı.

Magazin 03-12-23 15:05

Taksim Meydanı kapatıldı! Bariyerlerle çevrildi

İstanbul'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle izinsiz eylemlere karşı Taksim Meydanı kapatıldı. Öğle saatlerinden itibaren kapatılan meydan bariyerlerle çevrildi. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle izinsiz eylemlere karşı alınan güvenlik önlemleri kapsamında, Taksim Meydanı bariyerlerle çevrildi. Meydan öğle saatlerinden itibaren kapatıldı.

Haber 25-11-23 14:15

Çorum'un kovboyu olarak biliniyor! Gittiği her yerde büyük ilgi görüyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine gelen "Çorum'un kovboyu" olarak bilinen 69 yaşındaki emekli sınıf öğretmeni Sefer Karakaş, giydiği kıyafetler ve taktığı aksesuarlar nedeniyle dikkat çekiyor. Karakaş, giyim tarzının farklı olması nedeniyle gittiği her yerde büyük ilgi gördüğünü belirtti. İl il tarihi ve turistik yerleri gezdiğini söyleyen Karakaş, "Halkla sohbet ediyorum, kahvelere gidiyorum. Oralarda anılarımı anlatıyorum ve yaşlıların anılarını dinliyorum. Böyle bir gezi tutkunluğum var." dedi.

Haber 24-11-23 15:02

Yer: Taksim! Müziğin ritmine kendisini kaptıran kadın sokak ortasında dans etti! Twerk yaptı yetmedi spagat açtı

Sosyal medyadan paylaşılan eğlenceli bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde müziğin ritmine kendisini kaptıran bir kadın sokak ortasında herkesi şaşkına çeviren bir dans performansına imza attı.

Trend 22-11-23 13:19

Yıldız Parkı’na nasıl gidilir? Yıldız Parkı nerede, hangi otobüs ile gidilir?

Ülkemizin Marmara Bölgesi’nde yer alan İstanbul şehri, hem tarihi yapıları hem de doğal güzellik alanına sahip mekânlarıyla dikkat çeken turistik bölgelerin başında gelmektedir. Her sene şehir dışından milyonlarca yerli ve yabancı turist bölgeye gerek gezi gerekse tatil amaçlı gelir. Bu turistik şehirde görülmeye değer çok fazla kültürel yapı ve park bulunmaktadır. Bu parklardan biri de tarihi bir park olma özelliğini taşıyan Yıldız Parkı’dır. Peki, Yıldız Parkı nerede ve nasıl gidilir?

Haber 20-11-23 18:48

Bartın Irmağı'ndaki su seviyesi 6 metre yükseldi

Irmak boyundaki yürüyüş yolları, banklar, iskeleler ile gezi alanları su altında kaldı.

Yurthaber 20-11-23 10:45

Son dakika | İstanbul ilk kara merhaba derken Şile'yi fırtına vurdu! Ağva'da Yeşilçay Deresi taştı, yollar göl oldu

Son dakika haberi: Yurdun birçok ilinde kar yağışı başlarken sabaha karşı İstanbul da mevsimin ilk karına 'merhaba' dedi! Çamlıca Tepesi beyaza büründü, Taksim Meydanı'nda kar etkili oldu. Mega kentin birçok noktasında beyaz örtünün kapladığı caddelerden dikkat çeken kareler de geldi. İstanbul'da diğer bir yandan ise fırtına etkili oluyor. Şile'de Yeşilçay Deresi'nin taşması sonucu işletmeleri su bastı.

Haber 19-11-23 08:19

Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında sinirler canlı yayında gerildi: Senin amacın siyasi

Gazeteci Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı TV100'deki Taksim Meydanı programında gergin anlar yaşadı. İkili, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki kriz hakkında tartışma yaşadı. Yarkadaş Yargıtay'ın AYM'ye yaptığını fonksiyon gaspı olarak değerlendirmesi ve AYM'nin Yargıtay'dan üstün olduğunu ifade etmesi üzerine Yakışıklı, Yarkadaş'ın amacının siyasi olduğunu belirterek, "AYM Yargıtaydan, Yargıtay da AYM'den üstün değildir. İkisi de birbirinden üstün değildir." ifadelerini kullandı.

Haber 14-11-23 00:13

Yer: Taksim! 10 Kasım sabahı sosyal medyada gündem olan 'CHP çelengi unuttu' tartışması sonrası Mynet'e özel açıklama! İki ayrı fotoğraf...

İstanbul’da Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen törende dikkat çeken anlar yaşandı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in törende çelenksiz selamlama yapması sosyal medyada ‘CHP çelengi unuttu’ yorumlarına neden olurken olayın aslı daha sonra ortaya çıktı. CHP İstanbul İl Başkanlığı kaynaklarından Mynet’e yapılan özel açıklamada “Asla bir çelenk unutma söz konusu değil, sadece protokol sırasına göre olmadı” ifadeleri kullanıldı.

Haber 10-11-23 11:17

Bayburt Halk Eğitimi Merkezlerinden kültür ve tarih gezisi

Bayburt Halk Eğitimi Merkezi ile Aydıntepe Halk Eğitimi Merkezi çalışanlarına yönelik mesleki gelişim programı kapsamında Nevşehir’in Avanos ilçesindeki tarihi ve turistik mekânlara gezi düzenlendi.

Yurthaber 07-11-23 07:45

Yüksekovalı 40 öğrenci Ankara gezisine gönderildi

Hakkari’nin Yüksekova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği tarafından yürütülen ‘Benim Gücüm Polisimin Gücü’ projesi çerçevesinde 40 öğrenci 3 günlük gezi için Ankara’ya gönderildi.

Yurthaber 03-11-23 11:41

Antalya Kültür Yolu Festivali'nde kültür sanat şöleni yaşanacak

Çok sayıda konserler, tiyatro oyunu, sanat gösterilerinin gerçekleştirileceği Antalya'da, antik kentlere kazı başkanları eşliğinde gezi turları düzenlenecek.

Yurthaber 01-11-23 14:14

Taksim bombacısının fotoğrafını gönderdiler, altınları alıp kaçtılar! Hamile kadının kabusu oldular: Terörist sizin evinizde kalmış

Taksim'i geçen yıl kana bulayan Ahlam Albashir'in fotoğrafını gönderen dolandırıcılar İran asıllı hamile kadının kabusu oldu. "Teröristin sizin evinizde kaldığını tespit ettik" yalanına başvuran dolandırıcıların tuzağına düşen 28 yaşındaki Ferahnaz Abdullahi Tamer, ellerinde ne kadar altın varsa hepsini dolandırıcıların ayağına götürdü. Gerçeğin farkına vardığında iş işten geçmişti. Dolandırıcıların parkta kadınla çocuğuna saldırı anları şoke etti!

Haber 28-10-23 09:33

İbadete açıldığı günden bu yana Taksim Camisi'nde 17 kişi Müslüman oldu

Yaklaşık 150 yıllık bir mücadelenin ardından İstanbul'a kazandırılan Taksim Camisi'nde ibadete açıldığı günden bu yana 17 kişi Müslüman oldu.

Yurthaber 27-10-23 11:10

Taksim'de Belaruslu genç kadının taşıdığı dövizde yazanı görenler hayret etti! Vatandaşlar sıraya girerek fotoğraf çektirdi... Bu bir şaka değil

Taksim İstiklal Caddesi’nde Belaruslu genç bir kadın, ilginç bir olaya imza attı. Elindeki dövizle caddede duran genç kadını gören vatandaşlar ise sıraya girerek fotoğraf çektirdi. Genç kızı gören yerli ve yabancı turistler de şaşkınlıklarını gizleyemedi. “Bu bir şaka değil" diyen genç kızın elindeki dövizde yazan yazı ise bir hayli şaşırttı.

Haber 23-10-23 11:49

Kılıçdaroğlu'ndan Yargıtay'a tepki! Can Atalay, Osman Kavala ve Tayfun Kahraman'ı ziyaret etti: Tarihinde böyle bir olay olmamalıydı, bu da oldu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı olayları davasında tutuklu bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Can Atalay, Osman Kavala, Tayfun Kahraman'ı Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Kılıçdaroğlu "Şimdi saraydan talimat var 'Bunu hapishaneden dışarıya çıkarmayacaksınız' diye. Yargıtay da bu karara uydu. Hukuku çiğnedi, kanunları çiğnedi. Yargıtay'ın tarihinde böyle bir olay olmamalıydı aslında. Bu da oldu" diye konuştu.

Haber 06-10-23 14:49

SON DAKİKA | Anayasa Mahkemesi'nden 'Can Atalay' kararı

Son dakika haberi: Anayasa Mahkemesi (AYM), Gezi Davası’nda aldığı hapis cezası onanan Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay’ın ‘hak ihlali’ başvurusunu Genel Kurul’a sevk etti.

Haber 05-10-23 14:24