HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taksim son durum Taksim Gezi Parkı olayları

Taksim son durum Taksim Gezi Parkı olayları

Taksim son durum Taksim Gezi Parkı olayları

Taksim son durum Taksim Gezi Parkı olayları

TENCERE TAVALI PROTESTO

Yoldan geçmeye çalışan araçların da korna çalarak protestoculara destek verdiği görüldü. Boğaz Köprüsü’nde herhangi bir güvenlik önleminin olmaması ve etrafta polis ekiplerinin görülmemesi dikkat çekti. Protestolar aralıksız sürerken saat 03.00 sıralarında sokağa çıkan kalabalık gruplar Bağdat Caddesi'nden Kadıköy'e doğru yürüyüşe geçti. Gece saat 01.00 sıralarında Kurtuluş, Halkalı, Teşvikiye, Kartal ve Fulya başta olmak üzere İstanbul genelinde pek çok semtte protestoya destek eylemleri yapıldı.
Gece evlerinden sokaklara inen vatandaşlar, Türk Bayraklarıyla yürüyerek Gezi Parkı protestosuna tencere ve tavaları birbirine vurarak destek verdi. Öte yandan saat 03.00 sıralarında Bağdat Caddesi'nde bir araya gelen kalabalık bir grup, sloganlar eşliğinde Kadıköy'e doğru yürüyüşe geçti. Bağdat Caddesi'nde trafik durdu, araçlar yolları kesti. Yoldan geçmekte olan araçlar da kornalarla yürüyen protestoculara destek verdi.
ZİNCİRLİKUYU-SÖĞÜTLÜÇEŞME ARASI METROBÜS SEFERLERİ YAPILAMIYOR
Bu arada, Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme metrobüs seferleri de yapılamıyor. Bu hattaki metrobüs araçlarına gece saatlerinde taşlı saldırılarda bulunulduğu öğrenildi.
Öte yandan, CHP Milletvekili Hüseyin Aygün de Taksim'de olayların yaşandığı bölgeye gelerek, bir süre burada kaldı.
[](https://www.mynet.com/taksim-gezi-parki-canli-yayini-ve-son-durumu-110100699655) [ ****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/polis-gezide-mudahale-etti-istiklal-caddesi-savas-alani/11934/1650980/) Haber Etiketleri: **Taksim Gezi Parkı Olayları, Taksim Gezi Parkı canlı yayın, Gezi Parkı canlı yayın, Taksim Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı haberleri, Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı olayları,taksim gezi parkı projesi, taksim gezi parkı beyoğlu, taksim gezi parkı harita, taksim gezi parkı nerede, taksim gezi parkı kışla, taksim gezi, parkı cafe, taksim gezi parkı özellikleri, taksim gezi parkı tarihi, taksim gezi parkı olayları, taksim gezi parkı eylemi,taksim gezi parkı canlı yayın , taksim gezi parkı canlı , taksim gezi parkı olayları, taksim yürüyüşü, taksim olayları, taksim gezi parkı olayları.**


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler