HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taşınabilir elektrik jeneratörü

Teknolojinin bu denli gelişmesiyle birlikte artık her an yanımızda birden fazla cihaz bulunuyor ve önemli işlerinizi bu cihazlarla hallediyorsunuz.

Taşınabilir elektrik jeneratörü
Hal böyle olunca, sık sık söz konusu cihazları şarj etmek için bir enerji noktası bulmak zorunda kalıyorsunuz. The PowePot elektriği her yere götürmenizi sağlasa da dünyanın en pratik çözümü olduğunu söylemek zor. Fakat bazı çaresiz durumlarda da “kurtarıcı” olarak nitelenebilecek türden bir icat; özellikle de piknik, doğa yürüyüşü ve kamp gibi etkinliklerde.
Söz konusu cihaz elektrik üretebilmek için termoelektrik modülleri kullanıyor. Bunun anlamı ise, The PowePot ısı farklarını elektrik enerjisine dönüştürebiliyor. Bunu yapmanın yolu ise ısıtılan cihaza soğuk doldurmaktan geçiyor. Yaratılan ısı farklı ile akıllı telefon, GPS cihazı ve LED fener gibi temel cihazlarınızı şarj edebiliyorsunuz. Buna ek olarak ısıttığınız suyu yemeklerinizde veya içecek yapmak için de kullanabiliyorsunuz. Şu an için proje aşamasında olan bu cihaz yapılan bağışlarla ilerleme kaydediyor.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/74695/mass-effect-3-xbla-dlcsini-sakin-almayin/)


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler