HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

LG G5 böyle görünecek!

LG G5 görüntüsü ile büyük merak konusu. Telefonun çıkış tarihi ve çoğu teknik özelliği netleşti. Peki ama tasarımı?

LG G5 böyle görünecek!

Güney Koreli üretici LG, önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi G5 işe karşımıza çıkacak. Telefonun teknik özellikleri ve tasarımına ilişkin çok sayıda detay ortaya çıktı. Bu detaylar ise bir tasarımda bir araya geldi. Söylentilerin aynı doğrultuda basına sızmasıyla birlikte telefonun tasarımı hakkında artık bilgi sahibiyiz.

LG G5 görüntüsü nasıl olacak?

LG G5 görüntüsü itibariyle önceki G serisi modellerinden biraz daha farklı olacak. AutoCAD isimli 3 boyutlu çizim programından alınan çıktılarda bazı detaylar görülebiliyor. Tabii tüm bu detayların konsept çalışmalar olduğunu belirtmek gerekiyor. Yani bu tasarım nihai nitelik taşımıyor.

Üç boyutlu tasarımı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz. Cihazın tasarımı biraz da olsa LG Nexus 5X modelini andırıyor. Nexus 5X’in metal gövdeli versiyonu gibi bir izlenim uyandırıyor.

Bahsi geçen tüm konsept tasarımlarda arkada iki lens bulunuyor. Lenslerin ortasında ise LED flaş dikkat çekiyor. Parmak izi okuyucusu da arka yüzeyde ancak bir farklılık olarak ses açıp-kapatma tuşları bu sefer cihazın sol tarafına taşınmış. Tüm konsept tasarımlarda bu detayların korunması, cihazın tasarımı konusundaki iddiaları kuvvetlendiriyor.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler