HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tüm evi kontrol edin!

Logitech Harmony Link, ev ağınıza bağlanan, küçük bir cihaz.

Tüm evi kontrol edin!

Harmony Link uygulamasından aldığı sinyalleri, kızılötesi sinyallere çevirip televizyonunuzu, set-top kutularınızı, müzik sisteminizi ve diğer ev eğlence araçlarınızı kontrol edebilmenize yarıyor. Hatta bir adet kızılötesi güçlendiriciye bile sahip, ki kapalı kapılar ardından komut gönderebiliyorsunuz!

Nasıl çalışıyor?

Logitech Harmony Link, iPad, iPhone, iPod touch ve Android için ücretsiz uygulamalara sahip. Harmony Link uygulaması ile, favori cihazınız tam kapasiteli bir uzaktan kumandaya dönüşüyor.

Aktivite tabanlı kontrol sistemi ile, bir dokunuşla doğru cihazı, zamanında açabiliyorsunuz. Mesela her gün 8'de haberleri izliyorsunuz diyelim, zamanı geldiğinde televizyonu açtığınızda, kanal aramıyorsunuz, Harmony Link, sizin yerinize her gün izlediğiniz kanalı açıveriyor.

Kişisel bir deneyim edinin! Harmony Link’e konumunuzu ve televizyon hizmetini kimden aldığınızı bildirin, TV rehberiniz önünüzdeki uygulamada bitsin. Rahat rahat seçin, ve izleyin.

Kaydırmalı kontrol

Dokunma ve kaydırma özelliklerini verimli şekilde kullanabilirsiniz. Filminizi izlerken ses açıp-kapatmak veya görüntü formatını değiştirmek için önünüzdeki iPad’e bakmanıza gerek yok. Parmağınızı kaydırmanız, veya önceden belirlenen şekilde dokunmanız yeterli.

Logitech Harmony Link, ne isterseniz onu verir. “Film izle”ye tıklarsınız, sizi hiç yormadan, seveceğiniz bir film açar. Ya da “Müzik dinle” dersiniz, gidip arşivinizin kuytu köşelerinden bir müzik açmaz. Bu sayede siz de rahat edersiniz, kumandaya dönüştürdüğünüz cihazınız da.

Tabletiniz veya akıllı telefonunuz dijital dünynızın merkezinde olabilir. Şimdi ise onu, dijital dünyanızın geri kalanı için de kullanabilirsiniz. 5000'den fazla markadan, 225.000'den fazla model arasından aynı anda 8 cihazı kontrol edebilmeniz mümkün.

[

**Videoyu izlemek için tıklayın

**](http://www.scroll.com.tr/74351/logitech-harmony-link-tum-evi-kontrol-edin/)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler