HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tunceli'de TİKKO'cular taksici kaçırdı

Tunceli'nin Ovacık İlçesi’nde 5 günden bu yana akibetinden haber alınamayan taksi şoförü 45 yaşındaki Cemal Beyazgül’ün yaşadığı TKP/ML-TİKKO örgütü tarafından kaçırıldığı öne sürüldü.

Ovacık’ta taksici Cemal Beyazgül, 5 gün önce bir köye müşteri götürdükten sonra kendisinden kendisinden bir daha haber alınamadı. Yapılan aramada Beyazgül’ün kullandığı taksi 4 gün önce Çakmaklı Köyü yakınlarında terk edilmiş olarak bulundu. Güvenlik güçleri yaptığı araştırmada Beyazgül’ün yaşadışı TKP/ML-TİKKO örgütü üyeleri tarafından, ’Devletle işbirliği yaptığı’ iddiasıyla kaçırıldığı bilgisine ulaştı. Güvenlik güçleri Beyazgül’ü kurtarmak için bölgede operasyonlarını sürdürüyor.

Kaçıralan Beyazgül’ün 24 yaşındaki oğlu Deniz Beyazgül’ün de aynı örgüt tarafından geçen yıl kaçırıldığı ve 4 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi. Kaçırılan taksici Cemal Beyazgül’ün babası Saycan Beyazgül, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sargül’ün babasının vefatı nedeniyle ilçeye taziye ziyaretine gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’den, oğlunun serbest bırakılması için yardım istedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler