HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tüyler ürperten itiraf

İrlandalı sevgilisinin annesi ile annesinin arkadaşını hunharca öldüren 17 yaşındaki Recep Ç, polis ve jandarmada verdiği ifadelerde cinayetin detaylarını anlattı.

Kuşadası polisini yanıltmak için 155'e ihbarda bulunup farklı bir senaryo uyduran ama polisi kandıramayan Recep Ç, Kuşadası polisinin 8,5 saatlik titiz bir çalışması sonucunda ortaya koyduğu belgelerle cinayetleri itiraf etmek zorunda kalmıştı. Recep Ç, olay günü kız arkadaşı Shannon Graham'ı tekne turuna gönderdikten sonra kız arkadaşının annesi Marion Elizabeth Graham ile Cathy Dinsmone'yi taksi ile Buca'ya götürdüğünü söyledi. Kızın annesi ile arkadaşını tatil için Kuşadası'na davet ettiğini ve onlara bir villa kiraladığını belirten Recep Ç, şöyle konuştu: "Tatile geldiler, benim kiraladığım villada kalıyorduk. Ama tüm ısrarlarıma rağmen evlenmemize izin vermedi. Kızının yaşının küçük olduğunu söylüyordu. Hem Shannon hem de ben birbirimize deli gibi aşıktık. Ama annesi ve annesinin arkadaşı sürekli engel çıkarıyordu. Aşk gözümü kör etmişti. Aşkımıza engel olan annesini ortadan kaldırınca, Shannon ile rahatça evleneceğimi düşündüm. Babam Buca'da bakkallık yapıyordu. Olay günü Shannon'u tekne turuna gönderince, onları da piknik amacıyla taksi ile Buca'ya götürdüm. Babamdan arabasını alıp Kaynaklar'da piknik alanına gittik. Orada onları öldürdüm."

Bilindiği gibi, Kuşadası polisi tarafından olayın ortaya çıkarılmasının ardından zanlı Recep Ç. ile babası Eyüp Ç. ve taksi işletmecisi gözaltına alınmıştı. Ayrıca, polis olayda annesini kaybeden 15 yaşındaki Shannon Graham'ı da gözetim altına almış ve İrlanda Büyükelçiliği'ne olay haber verilmişti. Kızın annesinin öldüğünden haberinin olmadığı belirtildi.

Gözaltına alınan zanlılar, olayın çözülmesiyle birlikte İzmir jandarmasına teslim edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler