Ucuz Haberleri

Esnaf anlaştı, fiyatlar yarı yarıya indi! Sıranın sonu görünmedi! 550 yerine 365 lira...

Ramazan önce peş peşe zamlarla artan et fiyatları için bu kez indirim haberi geldi. Bursa'da et toptancısı esnaflar ramazan ayı için anlaştı, fiyatlar yarı yarıya inince vatandaşlar et satan dükkanlarda uzun kuyruklar oluşturdu. Mahalle kasaplarında fiyatı 500-550 lira olan kıymayı 365 liradan, kuşbaşıyı 700 lira yerine 415 liradan satılıyor.

Finans 12-03-2024 16:38

84 yaşında, 12 bin lira maaşı var! Et kuyruğundaki sözleriyle gündem oldu: Sofradan aç kalkıyorum, torunlar doysun diye...

Emeklilerin maaş isyanı devam ediyor. Ucuz et kuyruklarında saatlerce bekleyen emeklilerin tek amaçları evlerine et götürebilmek. Kuyruklardaki sıranın her geçen gün artmasıyla şikayetler de artıyor. 84 yaşındaki bir adamın kuyrukta beklerken söylediği, "Sofradan aç kalkıyorum, torunlar doysun diye" sözleri ise yaşanan durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

Finans 05-03-2024 15:24

Özgür Demirtaş, Hazır olun diyerek uyardı: Kusmuk olarak çıkacak, dayanın dedi, enflasyonun ineceği tarihi açıkladı!

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, seçim sonrası için öngörülerde bulundu. “Seçim sonrası ekonomi kerpeten gibi sıkacak, hazır olun” diyen Demirtaş, enflasyonda düşüş için de tarih verdi.

Finans 15-02-2024 15:50

Ucuz olduğunu duyunca izdiham çıktı! Birbirlerini ezip çocuklarını kaybettiler

Bursa’da bir züccaciye mağazasının açılışında izdiham yaşandı. Yoğunluk nedeniyle bir sokak trafiğe kapatıldı. Açılışa özel kampanyadan yararlanmak isteyen kadınlar düşe kalka girdiği mağazada birbirlerini ezdi. Yüzlerce kişilik açılış izdihamı kameralara yansıdı. Baygınlık geçirenler oldu, bazı kadınlar çocuklarını kaybettiler.

Haber 27-01-2024 12:28

Ucuz borçlanmada son günler! Asgari ücretle birlikte o da artacak... Bugün başvuru yapanlar 50 bin lira daha az ödeyecek

Yeni asgari ücret zammının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) yapılan hizmet borçlanmalarında prim maliyetleri yüzde 49 oranında artacak. Askerlik ve doğum borçlanmasında bugün başvuru yapanlar 50 bin lira daha az ödeyecek. SGK müdürlüklerinden ucuz borçlanma için başvurularda bugün son gün. Saat 17.00'den sonra ucuz borçlanma için işlemler yapılamayacak. Ancak e-devlet üzerinden başvurular 31 Aralık gece yarısına kadar devam edecek.

Finans 29-12-2023 12:54

Ekmeği 1 liradan satan Kestel Belediyesi, 1050 dönüme ektiği buğdayların hasadını yaptı

Bursa'da, 4 yıldır 400 gramlık ekmeği 1 liradan sofralarla buluşturan Kestel Belediyesi, 1050 dönüm alana ektiği buğdayların hasadını gerçekleştirdi.

Yurthaber 19-07-2023 08:03

İç mimar evine asla almayacağı 5 eşyayı açıkladı! Ucuz ve çirkin görünüyor

Zamanımızın çoğunu ve en mutlu anlarımızı evimizde geçirdiğimiz için ev dekorasyonuna oldukça dikkat etmek gerekiyor. Eve alınan ufak eşyalar, aksesuarlar evin bambaşka görünmesini sağlayabiliyor. TikTok'ta bilgilendirici videolar paylaşan bir iç mimar evine asla almayacağı 5 eşyayı nedenleriyle birlikte açıkladı.

Kadin 30-03-2023 12:02

Pahalı zıt anlamlısı nedir? Pahalı kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçede yer alan sözcüklerin pek çoğunun zıt anlamlısı da mevcuttur. Ancak zıt anlam ile uzak anlamın ya da olumsuzluk ekinin karıştırılmaması gerekir. Çünkü zıt anlamlılar, iki sözcüğün birbirinin tam olarak karşıt anlamda kullanılmasını ifade eder. Pahalı sözcüğü de konuşma dilinde ve pek çok alanda kullanılır. Dolayısıyla bu sözcüğün zıt anlamlısı oldukça merak edilir. Peki, paha kelimesinden türetilerek Türkçeleştirilen pahalı kelimesinin zıt anlamlısı nedir?

Egitim 27-01-2023 16:32

92 yaşındaki kadın genç görünmenin ucuz sırrını paylaştı! 70 yıl boyunca aynı ürünü kullandı...

Kadınlar yaşlılık izlerini silmek ve daha genç görünmek için botoks uygulaması yapmadan etkili olacak ürünler arıyor. Bu ürünlerin fiyatı oldukça pahalı olabiliyor. Oysaki 92 yaşındaki bir kadın tüm bu kırışıklık karşıtı pahalı ürünlere gerek olmadığını gençlik sırrı için 70 yıldır aynı şeyi kullandığını paylaştı.

Kadin 24-01-2023 09:44

2023 en ucuz sıfır araç listesi: İşte 420, 450 bin TL'ye sıfır otomobiller!

Otomobil fiyatları, araç sahibi olmak isteyen birçok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz sene otomobil fiyatlarına ortalama yüzde 70 zam yapıldı. Otomobil zamları 2023'ün gelmesiyle devam ederken, en ucuz otomobilin fiyatı 420 bin TL'ye dayandı. Bazı markalar, otomobil fiyatlarını güncellemeye devam ediyor. İşte Türkiye'de bu yıl satılan en uygun fiyatlı sıfır otomobiller listesi...

Finans 10-01-2023 10:36

Prematüre üçüzler 3 aylık hayat mücadelesini kazandı

Van'da 640, 900 ve 1060 gram ağırlığında dünyaya gelen üçüz prematüre bebekler, zorlu tedavi sürecini atlatarak taburcu edildi.

Yurthaber 26-12-2022 11:32

AB Komisyonu Başkanı Leyen kötü haberi verdi! 'Ucuz enerji devri bitti'

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ucuz enerji devrinin bittiğini söyledi. Avrupa için en akıllı çözümün yenilenebilir enerji olduğunu belirten Leyen, ABD’nin kendi şirketlerine uyguladığı mali destek politikasını da eleştirdi.

Haber 14-12-2022 17:06

Ucuz eş anlamlısı nedir? Ucuz kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Anlam birliği olan kelimelere eş anlamlı veya anlamdaş kelimeler denir. Eş anlamlı kelimeler, anlatımın pekişmesinde ve anlatım esnasında tekrara düşülmemesinde önemli bir yere sahiptirler. Dilimizde birçok eş anlamlı kelime bulunmaktadır. Aynı anlama gelen bu sözcüklerin kökenleri farklılık gösterebilir. ‘‘Ucuz’’ kelimesi de eş anlamlısı olan kelimelerden biridir. Türkçe kökenli bir kelime olan ucuz kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 02-12-2022 20:17

'Benim günahım çok, bana dua lazım' diyerek Türkiye'nin en ucuz ekmeğini satmaya başladı! Fiyatı duyanlar kuyruk oluşturdu: Tehdit ediliyorum

Sivas'ta 20 yılı aşkın süredir esnaflık yapan fırıncı Ali Yıldız, dükkanındaki ekmek fiyatıyla şehrin en çok konuşulan ismi oldu. Ekmeği 2 liradan satan Yıldız tehdit edildiğini de belirtti. Türkiye'nin en ucuz ekmeğini satan Yıldız, "Benim günahım çok dua almak istiyorum. Başka bir gerekçesi yok. Tabi bu mesajımı anlayan anlıyor." demesi de dikkat çekti.

Haber 21-11-2022 19:38

'Fiyatlar düşük olacak' Marketlere giderken düşünenler dikkat! 'Köşebaşı' dönemi resmen başlıyor...

Marketlerdeki yüksek fiyatları uzmanlardan bazıları yüksek enflasyona bağlarken zincir marketlerdeki kâr marjının da çok yüksek olduğunu söyleyen esnaflar var. Son dönemde vatandaşın yaşadığı en büyük sorunların başında mutfak giderlerindeki fahiş artışlar yer alıyor. Bu konuyla ilgili yeni bir uygulama hayata geçiyor. 'Köşebaşı' dönemi başlıyor.

Finans 09-11-2022 18:45

Artan fiyatlardan şikayet edenler oraya gidiyor! Ölmüş kişilerin kıyafeti: 10 lira, 20 lira...

2022 yılındaki yüksek enflasyonun ardından kıyafet fiyatları da arttı. Elazığ'da bir esnaf ölmüş kişilerin kıyafetlerini ucuza satarak vatandaşların ilgisini çekti. Pantolon fiyatlarının 10 ile 20 liraya satıldığı dükkana vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Haber 28-10-2022 23:21

TikTok'ta paylaştı: Çok ucuz fiyata kaliteli görünmenizi sağlayacak kıyafet hileleri

Zaman geçtikçe hem yaşınız artması hem de modanın değişmesiyle birlikte tarzlarınızda değişimler yaşamış olabilirsiniz. Bazen eski kıyafetlerimize baktığımızda bunu nasıl giymiş diyerek şok olabiliyoruz. TikTok'ta bu tarz durumlardan kaçınmak için kaliteli görünmenizi sağlayacak kıyafet hileleri paylaşıldı.

Kadin 20-09-2022 11:01

Hatay'da öğrencilerin okul bahçesinde yetiştirdiği sebzeler mahallelinin sofrasında

Saadet Yusuf Mıstıkoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Barış Körkü: - "Ürünlerimizi kaliteli, doğal ve herhangi bir ilaç kullanmadan yetiştiriyoruz. Ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz"

Yurthaber 17-09-2022 11:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan ucuz konut müjdesini vermişti! Bakan Kurum'dan önemli açıklama: 'Mutlu aileler için yuva kurma yolundan dönmeyeceğiz'

Vatandaşın merakla beklediği yüzyılın konut projesi olarak adlandırılan TOKİ ucuz sosyal konut projesinin tanıtımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Törende konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da mutlu aileler için yuva kurma yolundan dönmeyeceğiz!" ifadelerini kullandı. İşte projeyle ilgili merak edilen her şey...

Haber 13-09-2022 18:23

Moda uzmanı belirtti! Bu kıyafetler ucuz görünüme sebep oluyor

Kıyafetlerin ucuz veya pahalı görünmesinin fiyatlarıyla alakası yok. Çok pahalıya alınan kıyafetler bile basit bir görünüme sebep olabiliyor. Moda uzmanı Liz Teich TikTok'ta yaptığı paylaşımda günlük hayatta dikkat etmediğimiz ucuz görünüme sebep olan detayları belirtti.

Kadin 11-09-2022 17:02

Belçikalılar ucuz alışveriş için Fransa'ya gidiyor

Belçikalılar ucuz alışveriş için Fransa'ya gidiyor

Haber 08-09-2022 15:56

Çalışanlar için dünyanın en ucuz şehirleri belli oldu! 2 şehrimizin yer aldığı listede başı Türkiye çekti

Döviz kurundaki farklılık ya da yaşam, çalışma koşullarındaki uygunluk nedeniyle birçok kimse başka ülkelerdeki şehirlere yerleşip kariyerini burada sürdürmeyi hedefliyor. Bu noktada, hedeflenen kentteki maaş ortalamasının yanı sıra barınma, temel yaşam malzemeleri, ulaşım gibi kalemlerin fiyatları karar vermede etkili olabiliyor. Bu kapsamda, dünyada yabancı çalışanlar için en ucuz 10 şehir arasında Türkiye'den iki şehir yer aldı. Listede başı çeken şehir de yine Türkiye'den...

Finans 10-08-2022 09:50