HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü işadamı hayatını kaybetti!

Sedef Adası'nda bir davetten Ataköy Marina'ya dönen içinde kaptan, yardımcı kaptan ve iki yolcunun bulunduğu tekne Büyükada Kurşunburnu mevkiinde kayalıklara çarptı.

Ünlü işadamı hayatını kaybetti!

Çarpmanın etkisiyle alabora olan teknenin içinde bulunan Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi ünlü işadamı Mustafa Söylemez hayatını kaybetti. Teknede bulunan Söylemez'in arkadaşı Ethem Karaoğlu, Tekne Kaptanı Alaattin Çağıral ve Yardımcı Kaptan Ali Aydın yaralandı.

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Unlu-is-adami-hayatini-kaybetti/1454003/)

Balıkçılar tarafından kurtarılan yaralılar hastanelere sevkedilirken, Söylemez'in cansız vücudu yaklaşık 1 saat sonra sahil güvenlik ekiplerince denizden çıkartılarak, morga götürüldü.

Yaralılar Ethem Karaoğlu ve Alaattin Çağıral Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ali Aydın ise Büyükada Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Karaoğlu tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Karaoğlu ve Söylemezoğlu'nun kaza olduğu sırada Ataköy Marinada bekleyen makam şoförü süren soruşturma kapsamında Deniz Polisi Teknesiyle Büyükada'ya götürüldü. Teknenin suya gömüldüğü öğrenilirken, polisin kazayla ilgili incelemeleri sürüyor.

İKİ YIL ÖNCE AYSUYU ALDI

Alınan bilgilere göre 42 yaşındaki Mustafa Söylemez, beraberindekilerle birlikte Büyükadada’da katıldıkları bir davetten dönüyorlardı. Söylemez’in İstanbul’a geldikten sonra Alanya’ya dönmesi bekleniyordu.

Söylemez’in meşrubat sektöründeki varlığı ise 15 yıl öncesine gidiyor. Su ve meşrubat sektöründe dağıtım ve pazarlama işi yapan Söylemez iki yıl Aysu Su Fabrikası’nı satın aldı. Eşi ile birlikte işlerini yürüten Söylemez’in başında bulunduğu şireklerin toplamda 200 kadar çalışanı bulunuyor.

Söylemezoğlu Meşrubat bünyesinde Aysu’nun yanı sıra çeşitli meşrubat ürünlerinin dağıtımının yapıldığı iki ayrı şirket daha bulunuyor.

DHA

En Çok Aranan Haberler