HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüzlerce kişinin gözü önünde...

Yüzlerce kişinin gözü önünde...

MTV Video Müzik Ödülleri gecesine Rihanna ve A$AP Rocky damgasını vurdu. Ödül gecesinde canlı performans sergiyen Rihanna'ya eşlik eden A$AP Rocky herkesi şoke etti.


İkili "Cockiness"ın yeni versiyonunu seslendirdi. Ünlü rap yıldızı Rihanna'yı boynundan öptü. Bununla da yetinmeyen Rocky, Rihanna'nın kalçasını sıktı.




Gülden Karaböcek'in çılgın hayranı ise ünlü şarkıcıyı dudaklarından öperek herkesi şoke etti


Kırşehir'de verdiği bir konser sırasında hayranının tacizine Karaböcek ne yapacağını şaşırdı


Ünlü şarkıcı olayın ardından "Hayatımda ilk kez böyle bir olayla karşılaştım" diye konuştu


Ünlü bir iş adamının kendisine açık açık ahlaksız teklifte bulunduğu söyleyen şarkıcı Lerzan Mutlu, “Bana, ‘Benimle bir gece birlikte olursan sana 200 bin dolar veririm” dedi. Tabii ki kabul etmedim” demişti.






Evine giderken bir kamyon şoförünün tacizine uğradı...

Şarkıcı Esra Balamir, önceki gece Tarabya’daki evine giderken bir kamyon şoförünün tacizine uğradı. Tarabya Karakolu’na giderek şoförden şikayetçi olan Balamir yaşadığı olayı şöyle anlattı:


Otomobilimle Sarıyer’den Tarabya’ya evime doğru ilerlerken önümde zigzaglar çizerek giden kamyonu farkettim. Bir süre sonra da ani frenler yapmaya başladı ve direksiyonu önüme doğru kırdı. Bana ve anneme cinsel içerikli küfürler etmeye başladı.


Kırmızı ışıkta durunca kamyonundan indi ve aracıma tekmeler attı. Panikle gaza basıp çevirme yapan trafik polislerinin yanında durdum, karakola gidip şikayetçi oldum. Adam çok sarhoştu ve polislerin dediğine göre ehliyeti bile sahteydi.”


Bir dönemin ünlü oyuncusu Ahu Tuğba'dan çarpıcı açıklamalar...

Ağu Tuğba yıllar önce hastanede tecavüze uğradığını söyledi. Tuğba korkunç olayı şöyle enlattı: Arkadaşlarımdan birine bir gün, "Seni sevmiyorum" dedim. Demez olaydım, Porsche arabasını Boğaz'ın soğuk sularına gömdü. son anda içinden kurtuldum.

Bunu ilk defa size söylüyorum, bana hastanede tecavüz etti. Nasıl olduğunu sormayın, bende aynı filmlerdeki mağdur kadınlar gibi hastanede o adam tarafından tecavüze uğradım. Sonrasında, "Şimdi beraber ölmeye hazırız" dedi ve üç arabanın üzerine sürdü, son sürat onlara vurdu, şans eseri kurtulduk. Ama asla adını açıklamayacağım"


Ünlü manken bir sinema yönetmeninin kendisini taciz ettiğini açıklamıştı. Dorsa, 'Filmimde ben seni oynatmak istiyorum, benimle birlikte ol, başrolü sen kap' diyerek şart koştu. Bu adama gerekli cevabı verdim" demişti.





14 yaşından beri mankenlik yapan Türkiye İkinci güzeli Senem Kuyucuoğlu "Amcalar bana ilişki teklif ediyor" açıklamasında bulunmuştu.






2002'de ünlü manken "Bir iş adamı bir haftalık aşk karşılığında bana 300 bin dolar teklif etti" iddialarında bulunmuştu. Bu sözlerden sonra dönemin İstanbul Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yıldırım da "O kız değerini artırmak için yanlış taktik uyguluyor. İş adamı piyasayı bilir, kimseye değerinden fazla vermez" demişti. Akkaya, Yıldırım'ın aleyhine 100 bin YTL'lik tazminat davası açmıştı.






10 yıllık eşi Namık Güldeniz ile mutlu olduğu günlerde, aile dostu gibi gördüğü bir iş adamının kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu açıklamıştı.





Ünlü bir türkücünün ahlaksız teklifte bulunduğunu söyleyen Esra-Ceyda kardeşler, “Bize 20 bin TL karşılığında reklam aşkı olmayı teklif etti. ‘Bu türkücü hangisiyle aşk yaşıyor? Esra mı, Ceyda mı?’ diye reklam yapacaktı. Kabul etmedik” dedi





Adını söylemek istemediği ünlü bir modacı, podyuma çıplak çıkmasını teklif etti. Tuğba Karaca bu teklifi kabul etmeyince kadrodan çıkarıldığını iddia etti.





İpek Tuzcuoğlu, “Başrol yönetmenin yatağından geçer” kuralının her zaman işlediğini ve çok genç yaşlarında kendisinin de böyle bir ahlaksız teklifle karşılaştığını söylemişti.





Bir dizide başrol teklifi aldığı sırada, çevresindeki birçok meslektaşı söz konusu yapımcının mutlaka ahlaksız teklifte bulanacağını söylediğini iddia etti. Sonra da ekledi: “Yapımcı bölüm başına 10 bin lira teklif etti ancak bir şartı vardı.





Kendisini playboy sanan birisi “Gel benimle geceleri takıl, sevgilim gibi davran, karşılığında sana para vereyim” dedi. Para karşılığında bu reklam ilişkisi teklifini reddetti.





Dinçöz'ü müstakbel kocası olarak gören, hatta sanatçıdan bir sandık çeyiz hazırlayıp kendi evine göndermesini isteyen esrarengiz adamın akıl hastası olduğu ortaya çıktı.






Belçika'da yaşayan şarkıcıya, birkaç yıl önce Brüksel'de Amerikan asıllı olduğu ortaya çıkan bir adam musallat oldu. Elle tacize uğrayan Hadise dava açtı. Mahkeme kararıyla adamın bir daha şarkıcıya yaklaşması yasaklandı.






Ünlü manken bir telefon sapığı tarafından aranmaya başlandı. Saner mahkemeye başvurdu ve tacizcinin çocukluğundan beri tanıdığı 18 yaşında bir erkek olduğu ortaya çıktı.






1976'da kendisinden en az 20 yaş büyük patronunun kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Sanatçı bu gerçeği 22 yıl sakladıktan sonra katıldığı bir TV programında açıkladı.






Sadece ülkemizde yaşanmıyor dünyanın her yerinde ünlüler tacize uğruyor. İşte Türk ünlülerden sonra tacize uğrayan dünya starları...


Anna Kournikova’nın Miami’deki evinin dışında çıplak yüzerken yakalanan William Lepeska, 6 aylık psikiyatri tedavisi cezasına çarptırıldı.


Lepeska, yakalandığında ‘Anna beni korkuttu’ diye bağırıyordu.


2004 yılında Dawn Gillette Knight, Catherine Zeta Jones’a onu öldürüp köpek maması yapacağını anlatan bir mektup yolladı.


Bunun üzerine sinir krizi geçiren Catherine Zeta Jones, şüpheli 3 yıl hapis cezasına çarptırılıncaya kadar rahata eremedi.


Diana Napolis, Steven Spielberg ve ailesinin satanik bir tarikata üye olduklarını iddia ederek yönetmeni rahatsız etti.


Mahkeme tarafından psikiyatrik tedaviye zorunlu tutuldu.


Uma Thurman'a ortaokuldan beri âşık olan Jack Jordan, yıldızın evini sürekli ziyaret ediyor ve kendisine uygunsuz mesajlar bırakıyordu.



Sheryl Crow hayranı Ambrose Kappos, sanatçının bir konseri sonrası Crow'a gidip onunla tanrının konuşmasını istediğini söyledi.


Tedirgin olan Crow, ailesini aradı. Kappos ise herhangi bir ceza almadı.


Pamela Anderson ve ailesi aslen İngiliz olan William Peter Stansfield tarafından, yazdığı senaryoda oynaması talebiyle sürekli rahatsız edildi.


Anderson, ailesinin her yerde karşısına çıkan tacizcinin 3 yıl boyunca aileye yaklaşması yasaklandı.


Zack Sinclair Mel Gibson'a mektuplar yazıyor, sanatçının evine girmeye çalışıyor ve kilisede karşısına çıkıyordu.


Gibson'la beraber dua etmek istiyordu. Sonuç olarak Sinclair 3 yıl hapse mahkum oldu.


Jodie Foster'ı taciz eden John Hinckley, Foster'ın dikkatini çekmek için Başkan Carter'ı öldürmeyi planlamıştı.


Başkan Reagan’ı vurmaya çalıştı ve hapis cezası aldı.


Spielberg'ün sapığı Jennifer Love Hewitt'i de taciz etti.


Diana Napolis her yerde Hewitt'in karşısına çıkıyordu ve sonunda 10 yıl boyunca sanatçıya yaklaşmama cezası aldı.


Robert Gardner, Janet Jackson ile sevgili olduğuna inanıyor ve şarkıcıyı her gördüğü yerde rahatsız ediyordu.


Gardner'a da Janet Jackson'ı görme yasağı getirildi.


Hillary Duff'ın eski sevgilisi Joel Madden'in, sanatçıyla ilişkilerine engel olduğuu düşünen Maksim Myaskovskiy, Duff'a sürekli tehditler savuruyordu.


Bir keresinde sanatçının ailesinin evini ziyaret etti. Tacizlerinin sonucu ona da hapis yolu göründü.


Greg Broussard, Halle Berry'nin karşısına bir yüzükle çıkarak tanrının evlenmeleri için onunla konuştuğunu söyledi.


Berry, Broussard’a karşı mahkemeden engelleme emri çıkarttı.


Reichert-Habbishaw e-posta ve faks yoluyla Richard Gere’i 1000 kez rahatsız etti. Gere ile hayatını paylaşmak istiyordu.


Hapse gireceğini anlayan Habbishaw çareyi ilk uçakla vatanı Almanya’ya kaçmakta buldu.


Gwyneth Paltrow’ın tacizcisi Dante Michael Soiu, oyuncuya her gün mektuplar, şekerler, çiçekler ve pizza yolladı.


Soiu klinik tedavi görme cezasına çarptırıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler