Vezne Haberleri

Yalova Belediyesi akıllı vezne sayısı 6’ya çıkardı

Yalova Belediyesi’ne yapılan ödemelerin daha kolay gerçekleştirilebilmesi amacıyla daha önce 3 noktada bulunan akıllı vezne sayısı 6’ya çıkarıldı.

Yurthaber 2023-01-03 14:49:54

BEDAŞ çalışma saatleri nedir? BEDAŞ vezne saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Ülkemizdeki elektrik dağılımını ve işletme bütünlüğünü bir arada toplayabilmek adına 1970 yılında çıkarılan 1312 sayılı kanun ile Türkiye Elektrik Kurumu (TEK) çatısı altında toplanmıştır. 1983 yılında bölgelere ayrılmasıyla birlikte İstanbul merkezli olmak üzere, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli ve Sakarya illerini kapsayan dağıtım kanalı Boğaziçi Elektrik Dağıtım adı altında toplanmıştır. Peki, BEDAŞ vezne saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 2022-12-30 16:52:35

İGDAŞ çalışma saatleri nedir? İGDAŞ vezne saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ. (İGDAŞ), İstanbul’da ikamet eden vatandaşlar için hizmet vermektedir. Hava kirliliğini azaltmak için ülke genelinde doğalgaza geçişin hız kazanması ile birlikte doğalgaz dağıtımı yapan firmaların önemi git gide artmıştır. 25 Aralık 1986 tarihinde kurulan İGDAŞ, ilk doğalgazını Kadıköy’e vermiştir. Böylece İstanbul’un hava kirliliğini azaltmak için büyük bir adım atmıştır. Peki, İGDAŞ vezne saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 2022-12-30 16:52:24

TEDAŞ çalışma saatleri nedir? TEDAŞ vezne saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Ülkemizdeki elektrik dağılımını ve işletme bütünlüğünü bir arada toplayabilmek adına 1970 yılında çıkarılan 1312 sayılı kanun ile Türkiye Elektrik Kurumu (TEK) çatısı altında toplanmıştır. 1994 yılında kurulan TEDAŞ, dağıtımın hizmetlerinden sorumlu birim olarak görevlendirildi. 21 bölgeye bölünerek dağıtım kanallarının oluşturulmasıyla ülkenin elektrik dağıtımı sağlanır. Peki, TEDAŞ vezne saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 2022-12-30 16:52:13

Şişli’de para transfer merkezinde silahlı gasp girişimi! Görevlinin kabus anları: Ölecek miyim diye düşündüm

Şişli'de uluslararası para transferi yapılan bir merkezde, silahlı soygun girişimi yaşandı. Görevliye silah doğrultan şüpheli, kasadaki paraları vermesini istedi. Görevli bankonun altında bağıracağını söyleyince paniğe kapılan şüpheli, oradan hızla uzaklaştı. Olay anını anlatan vezne görevlisi kadın, "Vurulacak mıyım, ölecek miyim gibi şeyleri düşündüm. Şoktaydım. Gerçek mi, oyuncak mı, vurulacak mıyım, ölecek miyim gibi şeyleri düşündüm. '' açıklamasında bulundu.

Haber 22-12-22 11:59

İSKİ çalışma saatleri nedir? İSKİ vezne saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Açılımı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi olan İSKİ'nin çalışma saatlerinin sıkça araştırıldığı söylenebilir. Bu bağlamda İSKİ'nin hafta içi hangi saatlerde hizmet sunduğunun belirtilmesi gerekir. Bunun yanı sıra birçok ilçede hizmet sunan İSKİ şubelerinin hafta sonu açık olup olmadığına yanıt arayan kişiler oldukça fazladır. Haftanın belirli günleri çalışan İSKİ vezne çalışma saatleri nedir?

Haber 09-12-22 16:50

AYEDAŞ çalışma saatleri nedir? AYEDAŞ vezne saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

AYEDAŞ çalışma saatleri kurumda işi olan birçok kişi tarafından merak edilir. Elektrik açma veya kapama, yeni abonelik gibi işlemlerin yapılabilmesi için AYEDAŞ çalışma saatlerinin bilinmesi gerekiyor. AYEDAŞ kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor gibi soruların cevabı ile kuruma gidip hizmet alacak kişiler için oldukça önemlidir. AYEDAŞ çalışma saatleri nedir? AYEDAŞ hangi günler açık, hafta sonu çalışıyor mu?

Haber 09-12-22 16:35

Vezne ne demek? Vezne kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Zengin kelime hazinesine sahip olan Türkçe, birçok farklı kültürün kullandığı sözcüklerin dilimize uyarlanmış halini de bünyesinde barındırır. Türkçe konuşan kişiler, ara sıra bilmedikleri kelimelerle karşılaşabilir. Bunun yanı sıra bildikleri kelimelerin anlamlarını da merak edebilirler. Bu çerçevede Vezne kelimesi de anlamı irdelenen kelimeler arasında yer alır. Vezne ne demektir?

Egitim 23-05-22 18:30

Hizmet ayağa gidiyor

Kütahya Belediyesi tarafından, halkın belediyeye olan ödemelerini belediye binasına gelmeden kolaylıkla yapabilmeleri için başlatılan Mobil Vezne uygulamasıyla, hafta içi her gün ödemelerini nakit yada kredi kartı ile yapabildikleri ifade edildi.İki adet olan ve her gün farklı bir mahalleye giderek hizmeti vatandaşın ayağına götüren Mobil Vezne araçların dışında, Anadolu Garajında ve Hazer Dinari Kültür Merkezinde yer alan sabit ödeme noktaları ile vatandaşlar belediyeye ait tüm ödemelerini yapabiliyorlar.

Yurthaber 29-03-21 11:47

Muratpaşa’da vezne kapanış saatleri belirlendi

Muratpaşa Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan, reklam ve eğlence vergilerinin 2’nci taksit ödemeleri için gelecek hafta için veznelerinin kapanış saatini 19.30 olarak belirledi.

Yurthaber 19-11-20 14:37

Vergi ödemelerinde kolaylık

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu hatırlatarak, evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ya da engelli vatandaşlar için mobil vezne aracının evlere gideceğini açıkladı.Tepebaşı Belediyesi, 2020 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisinin ikinci taksitini yatıracak olan vatandaşlar için vezneye ulaşma kolaylığı sağlıyor.

Yurthaber 01-11-20 14:32

Nilüfer’de vergi ödeme kolaylığı

Kasım ayında yapılacak emlak vergisi ödemeleri için vatandaşa belediyeye gelmeden evlerinden internet üzerinden ya da akıllı vezne sistemlerinden ödeme kolaylığı sağlayan Nilüfer Belediyesi, pandemi nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşlara kendi adreslerinde hizmet vermek üzere mobil vezne uygulamasını da devreye soktu.Nilüfer’de vatandaşların belediye ile ilgili pek çok işlemi belediyeye gelmeden internet üzerinden yapmalarına olanak sağlayan Nilüfer Belediyesi, pandemi döneminde vatandaşların vergi ödemelerini kolaylaştıracak yeni uygulamaları devreye sokuyor.Her yıl iki taksitle ödenen emlak vergisinin ikinci kısmı 1 Kasım itibariyle ödenmeye başlanacak.

Yurthaber 27-10-20 09:52

Simav Belediyesi akıllı vezne sayısını artırdı

Kütahya’nın Simav ilçesinin Muradınlar Mahallesi ile TOKİ bölgesinde yaşayan vatandaşlar, Sağlık Ocağı’nın önüne yerleştirilen akıllı vezne den, belediyeye gitmeden işlemlerini yapabilecekler.Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Muradınlar mahallesinde ikincisi hizmete sunulan akıllı vezneden,ilerleyen zamanlarda ilçenin farklı noktalarına da kurulacağını belirtti.

Yurthaber 24-09-20 10:36

Karaman Belediyesi akıllı vezne sayısını arttırdı

Karaman’da vatandaşlar farklı bölgelere yerleştirilen akıllı vezne ödeme ve su yükleme noktaları sayesinde belediyeye gitmeden işlemlerini istedikleri zaman yapabilecekler.Karaman Belediyesi daha önce belli noktalarda bulunan akıllı vezne ödeme ve su yükleme noktalarının sayısını artırarak ihtiyaç duyulan dört farklı bölgeye daha kurulum yaptı.

Yurthaber 17-09-20 11:21

65 yaş üstüne özel vezne

Aydın’da Korona virüs tedbirlerini üst düzeyde uygulayan kurumlardan birisi olan Aydın Büyükşehir Belediyesi, riskli grup içerisinde yer alan 65 yaş üstü vatandaşların, ödemelerini en az seviyede riskle yapabilmeleri için özel vezne oluşturdu.

Yurthaber 04-09-20 12:26

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden 65 yaş üstü vatandaşlara özel vezne

Korona virüse karşı alınan önlemlere bir yenisini ekleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşlar için özel vezne tahsis etti.

Yurthaber 01-09-20 13:05

Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli: Saldırıyı kınıyorum

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde belediye hizmet binasında önce vezne görevlisine tokat atan, ardından arbedeyi önlemek için araya giren kadın güvenlik görevlisini darp eden B.P.

Yurthaber 25-08-20 15:49

Belediyede dehşet saçtı! İlk önce vezne görevlisine tokat attı sonra...

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde belediyede işlem yapmaya gelen B.P. isimli kişi, iddiaya göre sıraya girmek istemeyince olay çıkardı. Önce babası yaşındaki vezne görevlisine tokat atıp veznenin camını yumrukla kıran saldırgan, daha sonra olayı engellemeye çalışan kadın güvenlik görevlisini yumruklayarak dudağını patlattı.

Haber 25-08-20 11:58

Personelin testi pozitif çıkınca Silvan’daki iki PTT şubesi kapatıldı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bulunan iki PTT şubesi, personellerinin birinde korona virüs çıkması sonucu kapatıldı.Silvan’da bulunan merkez PTT şubesinde vezne görevlisi M.A.’nın baş ve karın ağrısı ile bulantı şikayeti ile başvurduğu hastanede yapılan korona virüs testi pozitif çıktı.

Yurthaber 24-08-20 16:41
Yurthaber 28-05-20 13:09

Avcılar Belediyesi “Mobil Vezne” hizmetine başladı

Avcılar Belediyesi, “Mobil Vezne” ile vergi tahsilat işlemini vatandaşın ayağına götürüyor.Avcılar Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan vatandaşlar için “Mobil Vezne” hizmetini başlattı.

Yurthaber 21-05-20 16:08

Eyüpsultan’da mobil vezne hizmeti

Eyüpsultan Belediyesi tarafından uygulamaya konulan Mobil Vezne, korona virüs salgını günlerinde de ilçede yaşayan vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.Vatandaşlara belediye binasına gelmeden işlemlerini rahat ve güven içerisinde gerçekleştirme imkanı tanıyan Mobil Vezne, vergi tahsilat işlemini vatandaşın ayağına götürüyor, bu sayede vatandaşlar artık vergi ödemelerini kolayca gerçekleştiriyorlar.

Yurthaber 15-05-20 14:55

Büyükçekmece’de “Mobil Vezne” hizmeti

Büyükçekmece Belediyesi korona virüs nedeniyle sokağa çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar için “Mobil Vezne” hizmeti uygulaması başlattı.Belediyenin Çözüm Merkezi’yle iletişime geçen vatandaşlar belediye hizmet binasına gelmeden evlerinde emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerini ödeyebilecek.

Yurthaber 14-05-20 14:09

Vergi ödeme kolaylığı

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ilk taksiti için son ödeme tarihinin 1 Haziran olduğunu hatırlatarak evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar için, mobil vezne aracının evlere gideceğini belirtti.Tepebaşı Belediyesi, 2020 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisinin ilk taksitini yatıracak olan vatandaşlar için vezneye ulaşma kolaylığı sağlıyor.

Yurthaber 14-05-20 14:05

Mobil vezne Eyüpsultanlıların hizmetinde

Eyüpsultan Belediyesi tarafından uygulamaya konulan mobil vezne, korona virüs salgını günlerinde de ilçede yaşayan vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.Vatandaşlara belediye binasına gelmeden işlemlerini rahat ve güven içerisinde gerçekleştirme imkanı tanıyan mobil vezne, vergi tahsilat işlemini vatandaşın ayağına götürüyor, bu sayede vatandaşlar artık vergi ödemelerini kolayca gerçekleştiriyorlar.

Yurthaber 13-05-20 16:28

Nazilli’de vergiler evden ödenebilecek

Nazilli Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar için emlak vergisi ödemelerinde yeni bir dönem başlattı.Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı alanlarda yoğunluk oluşturulmaması ve sosyal mesafe kuralları göz önünde bulundurularak, 1 Haziran 2020 tarihine kadar ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergileri, www.nazilli.bel.tr adresinden e-belediye online vezne ile kolaylıkla yatırılabilecek.Nazilli Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metninde şu ifadelere yer verildi:"1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince tahakkuk ettirilen Bina Vergisi, Arsa Vergisi, Arazi Vergileri’nin, Katı Atık ödemelerinin ayrıca işyerleri için 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu’nun 12 Maddesi gereğince tahakkuk ettirilen Çevre Temizlik Vergisi’nin 2020 yılı 1.

Yurthaber 07-05-20 17:36

Şanlıurfa’daki PTT yoğunluğu çözüme kavuşturuldu

Korona virüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere ödenen 1000’er TL’lik desteklerden faydalanan kişi sayısında Türkiye’de en önde gelen Şanlıurfa’da, PTT şubelerinde yaşanan yoğunluk çözüme kavuştu.Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in talimatlarıyla, Eyyübiye ilçesindeki iki okul PTT vezne hizmeti verebilecek hale getirildi.

Yurthaber 23-04-20 21:31

ASAT’tan vatandaşa korona virüs uyarısı: Abonelik ve vezne işlemlerinizi uzaktan erişimle yapın”

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü vatandaş abonelik ve vezne işlemlerini uzaktan erişim yöntemleri ile yapmaya davet ederek, “İnternet bankacılığı, ASAT web ve mobil uygulaması üzerinden “Online Ödeme” ile bankalar üzerinden “Otomatik Ödeme” kanallarının kullanılması ülkemizin virüsle mücadelesine önemli katkı sağlayacaktır” açıklamasında bulundu.Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, korona virüsle mücadele önlemleri kapsamında hizmet binası, şubeler, ek hizmet alanları, tüm tesisler ve vezneleri baştan aşağı düzenli olarak dezenfekte ederken ek tedbirlerle halk sağlığını korumayı amaçlıyor.

Yurthaber 17-03-20 12:30

Salgın hastalık riskine karşı dezenfeksiyon çalışması

Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, Belediye Hizmet Binası’nda bulunan vezne alanı başta olmak üzere tüm katlarda ve Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde, virüs kaynaklı salgın hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle yürütüyor.Kütahya halkının daha sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortamda hizmet alabilmesi için ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarının düzenli aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Yurthaber 03-03-20 13:23

Büyükşehirin eski binasındaki vezne taşındı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Ek Hizmet Binası olarak hizmet veren ve yeni yılda Şehzadeler Belediyesinin hizmet binası olarak hizmet verecek olan eski belediye binasında bulunan tahsilat veznesi taşındı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Tahsilat Şube Müdürlüğüne bağlı olarak eski belediye binasında hizmet veren tahsilat veznesi, 15 Ocak 2020 tarihi itibariyle buradaki faaliyetini sonlandırdı.

Yurthaber 17-01-20 14:31

Tepebaşı’nda vezneye ulaşım kolaylığı sağlanıyor

Tepebaşı Belediyesi’nin mobil vezne tahsilat araçları, kentin birçok noktasında vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.Tepebaşı Belediyesi, 1-30 Kasım tarihleri arasında ödenen emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergisi ikinci taksitini yatıracak olan vatandaşlar için mobil vezne hizmeti sunuyor.

Yurthaber 18-11-19 15:22

MASKİ gezici vezne ile ödeme kolaylığı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, gezici vezne aracı ile tahsilat veznelerinin bulunmadığı mahallelere giderek, vatandaşlara faturalarını ödeme noktasında kolaylık sağlıyor.Gezici Vezne’de vatandaşların teknolojiyi kullanarak, MASKİ’deki işlemlerini rahatlık ve güven içerisinde gerçekleştirmeleri sağlanıyor.Fatura ödemek için belediyeye kadar gelmek zorunda kalan özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlara hitap eden Gezici Vezne uygulaması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.Uygulamadan memnuniyetlerini belirten vatandaşlar; “Milletin ayağına gelen hizmet en güzelidir.

Yurthaber 17-11-19 14:05

MESKİ’den yetkisiz vezne uyarısı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, yetkisiz su tahsilatı yapan ödeme noktaları konusunda aboneleri uyardı.MESKİ Genel Müdür Alaeddin Alkaç, yaptığı açıklamada, MESKİ Genel Müdürlüğü ile anlaşması olmayan ödeme noktalarına fatura ödenmesi durumunda, kurum hesaplarına yatırılan su fatura bedelinin MESKİ hesaplarına intikal etmeyebileceği ve abonelerin sorun yaşayabileceği uyarısında bulundu.

Yurthaber 11-11-19 09:59

FİBA Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Murat Özyeğin getirildi

Murat Özyeğin: - "Lise yaz tatillerimde bankada vezne çalışanlarıyla para sayarak, zırhlı araçta para taşıyarak başladığım ve üniversiteden hemen sonra yurt dışında yatırım bankacılığıyla devam ettiğim iş hayatımın bugünkü noktaya evrilmesi benim için büyük bir onur"

Yurthaber 22-10-19 17:10

FİBA Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Murat Özyeğin getirildi

Murat Özyeğin: - "Lise yaz tatillerimde bankada vezne çalışanlarıyla para sayarak, zırhlı araçta para taşıyarak başladığım ve üniversiteden hemen sonra yurt dışında yatırım bankacılığıyla devam ettiğim iş hayatımın bugünkü noktaya evrilmesi benim için büyük bir onur"

Finans 22-10-19 17:10

Bankanın vezne camını kırıp 10 bin lirayı çalan şüpheli tutuklandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde maaşını çekmek için geldiği bankada maaşının bir bölümün icra geldiğini öğrenince veznenin önündeki camı kırıp 10 bin lirayı alıp kaçmaya çalışırken yakalanan şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, önceki gün Manavgat’ta bir otelde çalışan Serdar K., maaşını çekmek için geldiği banka şubesinde borcu nedeniyle maaşının bir bölümüne icra konulması üzerine olay çıkardı.

Haber 05-10-19 17:55

Hastane acil servisindeki görüntüye soruşturma

BARTIN Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde, kayıt işlemleri yapan vezne görevlisi kadın, hastalar işlem sırası beklerken, bilgisayardan alışveriş yaptığına ilişkin görüntülere Bartın Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı.

Haber 28-08-19 17:30

Hastane acil servisindeki görüntüye soruşturma

BARTIN Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde, kayıt işlemleri yapan vezne görevlisi kadın, hastalar işlem sırası beklerken, bilgisayardan alışveriş yaptığına ilişkin görüntülere Bartın Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı.

Haber 28-08-19 16:29

Kepez’in gezici vezneleri pazar yerlerinde

Kepez Belediyesi’nin gezici vezneleri, Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ve Emlak Vergisi 1’inci Taksit ödemelerinin son günü olan 31 Mayıs tarihine kadar mükelleflere pazar yerlerinde de hizmet verecek.Kepez Belediyesi’nin ilçeye uzak olan mahallelerde vatandaşların emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi, gibi belediyeye yapılacak her türlü ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri için hayata geçirdiği gezici vezne hizmeti sürüyor.

Yurthaber 20-05-19 15:35

Tepebaşı’ndan vezneye ulaşım kolaylığı

Tepebaşı Belediyesi, 2019 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergisinin ilk taksidini yatıracak olan vatandaşlar için vezneye ulaşma kolaylığı sağlıyor.Bu kapsamda, mobil vezne tahsilat araçları kentin birçok noktasında hizmet verecek ve hizmet binasındaki vezneler hafta sonunda da açık olacak.

Yurthaber 16-05-19 16:30

İstanbul Adliyesi’nde şok hırsızlık.. Vezne görevlisi, zimmetine 321 bin TL geçirdi

İstanbul Adalet Sarayı’nda yaşanan hırsızlık "bu kadarına da pes" dedirtti.

Haber 26-02-19 10:26

Ürdün’de bir banka şubesi soyuldu

Ürdün’de, Ticaret-Finans ve İskan Bankası’nın başkent Amman yakınlarındaki Cebel Ennasır’daki şubesi bu sabah kimliği tespit edilemeyen silahlı bir kişi tarafından soyuldu.Kamu güvenliği müdüründen bir sözcü, yüzü kırmızı maskeli, silahlı bir şahsın banka şubesine girerek silahını vezne memuruna doğrulttuğunu, verdiği poşete paraları doldurmasını söylediğini aktardı.

Haber 30-01-19 01:15

Kartepe Zabıtası’ndan pazarcı esnafa mobil vezne kolaylığı

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 28 Şubat tarihine kadar ticaret amacıyla kullanılan her türlü ölçü ve tartı aletlerinin ayar ve muayenelerini yaptırmak isteyen pazarcı esnafa mobil vezne kolaylığı sundu.Kartepe’de pazarcı esnafı artık, tartı aletlerinin beyan vergisi, damga ücretleri ile işgaliye paralarını belediyeye gitme zorunluluğu olmadan tezgahları başında ödeme imkanı buldu.Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, ilçe genelinde ticaret amacıyla kullanılan her türlü ölçü ve tartı aletlerinin ayar ve muayenelerinin yapılması için son gün 28 Şubat 2019 mesai bitimi olduğunu bildirdi.

Yurthaber 11-01-19 11:15

Bingöl Belediyesi’nde akıllı vezne dönemi

Bingöl Belediyesi tarafından iki noktaya kurulan akıllı veznelerin 24 saat aralıksız tahsilat işlemleri için kullanılabileceği, uygulamayla hem iş yükünün azalıp, hem de vatandaşların işlemlerini kolaylaştırılacağı belirtildi.Bingöl Belediyesi, belediye hizmetlerini daha hızlı yürütmek ve vatandaşların belediye ile olan işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla hizmet binası ile Saray Mahallesi’nde akıllı vezne kurdu.Kentte bir ilki daha hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Yücel Barakazi,;"Belediye hizmetlerimizi daha hızlı yürütmek ve vatandaşlarımızın belediye hizmetlerine daha kolay erişmesini sağlamak amacıyla iki noktaya akıllı vezne kurduk.

Yurthaber 13-12-18 14:35

Gediz Elektrik, yeni müşteri ilişkileri merkezini açtı

Gediz Elektrik, İzmir’in gelişen ilçesi Bayraklı’da bulunan Manavkuyu Mahallesi’nde açtığı yeni Özkanlar Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) ile hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.Elektrik tedarik faaliyetleri kapsamında, dijital kanallar üzerinden yenilikçi çalışmalarını hayata geçirmeye devam eden Gediz, Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) sayısını ve hizmet kalitesini artırırken, Özkanlar’da açılan yeni MİM’i ile de müşterilerinin ödeme işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarını hedefliyor.Manavkuyu Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi üzerinde yeni açılan Özkanlar MİM, hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında fatura tahsilatına yönelik vezne işlemleriyle ilgili konularda hizmet verirken, Gediz, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda müşteri ilişkileri merkezlerinin sayısını artırmayı hedefliyor.

Yurthaber 27-11-18 10:10

Gediz Elektrik, yeni müşteri ilişkileri merkezini açtı

Gediz Elektrik, İzmir’in gelişen ilçesi Bayraklı’da bulunan Manavkuyu Mahallesi’nde açtığı yeni Özkanlar Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) ile hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.Elektrik tedarik faaliyetleri kapsamında, dijital kanallar üzerinden yenilikçi çalışmalarını hayata geçirmeye devam eden Gediz, Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) sayısını ve hizmet kalitesini artırırken, Özkanlar’da açılan yeni MİM’i ile de müşterilerinin ödeme işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarını hedefliyor.Manavkuyu Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi üzerinde yeni açılan Özkanlar MİM, hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında fatura tahsilatına yönelik vezne işlemleriyle ilgili konularda hizmet verirken, Gediz, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda müşteri ilişkileri merkezlerinin sayısını artırmayı hedefliyor.

Yurthaber 27-11-18 10:10

Pamukkale’de gezici vezne hizmeti aralıksız sürüyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde merkeze uzak olan mahallelerde vatandaşların emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi gibi belediyeye yapılacak her türlü ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri için hayata geçirilen gezici vezne hizmetinin düzenli olarak devam ediyor.2016 yılından bu yana hizmet veren gezici vezne, belirlenen plan çerçevesinde mahalleleri dolaşmaya devam ediyor.

Yurthaber 22-11-18 13:55

Eyüpsultan’da Mobil Vezne Aracı

Eyüpsultan’da hizmete alınan mobil vezne aracı ile vatandaşlar, belediye hizmet binasına gelmelerine gerek kalmadan emlak...

Yurthaber 21-05-18 13:27