Video Haberleri

Türkiye’nin konuştuğu kazada yeni görüntü! Eylem Tok'un oğlu ambulans çağırmak yerine bu videoyu çekmiş…

Türkiye’nin konuştuğu kaza ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybetmesine neden olan kaza sonrası Eylem Tok ve oğlu ABD’ye kaçmıştı. Kaza anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Eylem Tok’un oğlu kazadan sonra ambulans çağırmak yerine video çekerek yaşadığı talihsizliğe isyan etmiş. İşte o anlar…

Haber 15-03-2024 08:02

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılına özel klip hazırlandı

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde yaşayanlar ve kamu kurum personelleri, İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılı dolayısıyla klip hazırladı.

Yurthaber 12-03-2024 12:21

Yeniden Refah Partisi adayından tepki çeken video! Hemen kaldırıldı, parti özür diledi

Yeniden Refah Partisi İstanbul Fatih adayı Halit Özkarataşlıoğlu, Fatih'teki mültecileri tek tek kutulara koyarak deport (sınır dışı) edeceğini vaat ettiği bir video paylaştı. Sosyal medyada yükselen tepkiler sonrası video yayından kaldırıldı. YRP, Özkarataşlıoğlu'nun göçmenleri hedef alan paylaşımını tasvip etmediklerini belirterek özür diledi.

Haber 10-03-2024 15:40

Galatasaray, Icardi'nin videosu hakkında harekete geçiyor! Montaj olduğu düşünülen görüntüler hakkında savcılığa başvurulacak

Sosyal medyada ortaya çıkan Icardi'nin videosu hakkında Galatasaray yönetimi savcılığa suç duyurusunda bulunmak için harekete geçiyor.

Spor 20-02-2024 22:42

Video

Video Hakkındaki Haberler Mynet'te. Video Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yardım standına saldırı büyük tepki çekti, gerçek bambaşka çıktı

Antalya'da S.B. isimli yaşlı kadın, 1,5 yaşındaki torunu SMA Tip 1 hastası Y.Y.B. için düzenlenen yardım kampanyasına dikkat çekmek için ilginç bir yola başvurdu. Yaşlı kadın, torunu için kurulan yardım standına saldırı yapıldığı görüntüleri sosyal medyadan paylaşıp yardım istedi. Tepki çeken görüntüler sonrası polis olayla ilgili çalışma başlattı ancak gerçek bambaşka çıktı. İşte detaylar...

Haber 20-02-2024 13:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan video mesaj gönderdi: ‘Şunu hiçbir zaman unutmayınız…’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kongresi’ne gönderdiği video mesajda “Sizlerden bulunduğunuz ülkenin siyasi, sosyal, ekonomik, kültürel ve bilimsel hayatına daha fazla katılım sağlamanızı bekliyoruz. Şunu hiçbir zaman unutmayınız, asimilasyona karşı en büyük silahımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ana dillerini, kültürlerini ve medeniyet değerlerini öğretmektir." ifadelerini kullandı.

Haber 20-01-2024 14:24

Bakan Özhaseki'den dikkat çeken paylaşım! Vatandaşa ‘konfor’ yanıtı gündem oldu: ‘O işler öyle olmuyor arkadaşım’

Deprem bölgesinde yaşananlar zaman zaman sosyal medyada gündem olmaya devam ederken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den gündem yaratan bir paylaşım geldi. Özhaseki kendisine 'konforlu' ortamda çalıştığını söyleyen bir vatandaşa verdiği yanıtın görüntülerini yayınladı. Paylaşılan videodaki diyalogları ise kısa süre sosyal medyada gündem yarattı.

Finans 10-01-2024 15:35

Fenomen Ece Taşer'in kocasıyla videosu sosyal medyada gündem oldu! Tepkilere sinirlendi: Sorun sizin zihniyetinizde

Sosyal medyada ürettiği içeriklerle dikkat çeken Ece Taşer, paylaştığı son videoyla sosyal medyada gündem oldu. Kocasıyla birlikte çektiği 'Neden hanımcı biriyle evlendim' videosuyla dikkat çeken Ece Taşer, paylaşımı sonrası bazı kötü yorumlara maruz kaldı. Eşi olmadan tatile giden fenomen isme 'Sen adam için ne yapıyorsun?', 'Adama kahroldum' gibi yorumlar geldi. Ece Taşer, gelen yorumlara "Sorun sizin zihniyetinizde" diyerek ateş püskürdü. İşte detaylar...

Magazin 27-12-2023 08:32

Pencereden düşerek can vermişti... Dikkat çeken müstehcen video detayı! 'Bana öldüreceğini söyledi'

Güngören'de Sadet Fidan (55), 5. kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Fidan'ın şüpheli ölümüne ilişkin boşandığı eşi Hüseyin Polat’ın yargılandığı davada çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Tanık olarak dinlenen Fidan’ın çocukluk arkadaşı Arzu Kuyumcu, "Olaydan 1-2 ay önce sanık bizim eve gelerek müstehcen bir video gösterdi ve buradaki kadının Sadet olduğunu söyledi. Ben de videodaki kadının Sadet olmadığını söyleyip ikna etmeye çalıştım ancak o Sadet’i öldüreceğini söyledi" dedi.

Haber 05-12-2023 17:59

Yer: İstanbul! Uygunsuz video paylaşan şüpheliye gözaltı kararı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü sosyal medyada hesaplarından uygunsuz video paylaşan Kamerunlu şüphelinin adres bilgilerini tespit edip Beylikdüzü'nde gözaltına aldılar.

Haber 02-12-2023 20:30

Facebook video indirme yöntemi - Facebook videosu nasıl indirilir?

2004 yılında kurulduğundan bugüne git gide gelişen ve kısa süre içinde dünya çapında milyarlarca kullanıcıya sahip olan Facebook, kişilerin birbirleri ile iletişim kurmasını sağlayan ve kişiler arası bilgi alışverişi amaçlayan bir sosyal ağ olarak tanımlanır. Günümüzde hem masa üstü ya da diz üstü bilgisayarlarda tarayıcı ile hem de mobil cihazlara indirilen uygulaması aracılığı ile kullanılabilmektedir.

Haber 28-10-2023 17:31

Gördüğü videodan etkilenerek kolonyayla kendini yakan çocuk İzmir'de ameliyat edildi

Sosyal medyada gördüğü videodan etkilenerek kolonyayla kendisini yakan 9 yaşındaki çocuk, İzmir'deki Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Hastanesinde ameliyat edildi.

Yurthaber 29-08-2023 11:36

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntü! İneğe içki içirdiği öne sürüldü, gerçek bambaşka çıktı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir çiftlik çalışanının yaptığı paylaşım sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kurban Bayramı öncesi ineğe içki şişesi içerisinde sıvı verip görüntüleri 'İçerim kime ne, sarhoşum sana ne' sözlerinin geçtiği şarkıyla paylaşan çiftlik çalışanı büyük tepki çekti. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede, şişede verilen sıvının ilaç olduğu tespit edildi. Yeni bir video çeken çalışan, yanlış anlaşıldığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 19-06-2023 17:59

Kılıçdaroğlu'ndan yeni paylaşım: Sandık müşahitlerimize dokundurtmayız!

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya hesabından video yayınlayan Kılıçdaroğlu, "Yarın sandık görevlilerimizi yalnız bırakmayın." ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...

Haber 27-05-2023 17:51

Kılıçdaroğlu'ndan yeni paylaşım: O oyu benim için değil kendin için vereceksin

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gençlere seslenerek, "Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama geleceğin için karar ver. Sana gençliğini unutturup işsiz güçsüz parasız bırakanlar mı gelsin? Unutma o oyu benim için değil kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin." ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-2023 19:52

Kılıçdaroğlu'ndan yeni paylaşım: Vatanını seven sandığa gelsin

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu, videosunda "Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama vatanını seviyorsan karar ver. 10 milyon Suriyeli yetmedi; 10, 20 milyon dahası mı gelsin? Unutma, o oyu benim için değil kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin!" ifadelerini kullandı.

Haber 21-05-2023 00:34

Kılıçdaroğlu yeni video paylaştı! 'Vatan borcu' vurgusu: Öyle içi boş bir çağrı değil bu

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video yayınladı. 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi için yurt dışındaki vatandaşların oy verme işlemlerinin başlayacağını hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Bu mesele artık bir seçimden öte bir referandumdur. Bir önceki referandumun ardından neler yaşadığımızı gördünüz. Bu seferki ise ülkemiz için son çıkıştır. Sandığa gelin, etrafınızdakileri de sandığa getirin." dedi.

Haber 19-05-2023 23:18

Seksten daha iyi diyerek TikTok'ta viral oldu! Uzmanlar bu duşun risklerini paylaştı

Kısa zaman önce TikTok'ta viral olan 'her şey duşu' Z kuşağı ve Y kuşağının uyguladığı alışkanlıklar arasında yer alıyor. Çekilen bir videoda her şey duşu için "seksten daha iyi" diyen genç kadın oldukça fazla etkileşim aldı. Bu konu hakkında açıklama yapan uzmanlar bu duş yöntemi için uyarılarda bulundu.

Kadin 15-05-2023 10:22

Anne ve kızın yaşadığı değişim görenleri hayrete düşürüyor! Doğum belgesi istiyorlar

Makyaj bambaşka bir görünüm sağlayabiliyor. Profesyonel makyajlar ile adeta sanat eseri yaratılıyor. Güzelliğine güzellik katmak isteyen kadınlar makyaj sanatından yararlanıyorlar. TikTok'ta anne ve kızın yayınladığı makyaj videosunda yaşanan değişim görenleri hayrete düşürdü. Birçok sosyal medya kullanıcısı videodakilerin aynı kişi olduğuna inanamadı.

Kadin 12-05-2023 16:28

Sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Skandal video için harekete geçildi

Taksim'de çekilen bir video sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Lübnanlı bir kişi, İstiklal Caddesi'nde çektiği videoyu, "Buradaki bütün kadınları 100 dolara alabiliriz" yazarak Tiktok’ta paylaştı. Büyük tepki çeken videoyu paylaşan Lübnanlı hakkında resen soruşturma başlatıldı.

Haber 12-05-2023 09:30

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: İlk turda bitirelim

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "İlk turda bitirelim" notuyla yeni bir video paylaştı. İşte Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı o video...

Haber 09-05-2023 22:24

Şehit ailesi başvurdu! İYİ Parti'nin o videosuna erişim engeli geldi…

14 Mayıs seçimleri öncesinde İYİ Parti’nin hazırlatmış olduğu bir reklam videosu üzerine şehit ailesi mahkemeye başvurdu. Siirt'in Pervari ilçesinde 2020 yılında şehit olan polis memuru Muhammed Demir'in cenaze görüntülerinin yer aldığı videoya ailenin başvurusu üzerine erişim engeli getirildi.

Haber 04-05-2023 14:23

İnternette video izleyerek öğrendi! Köyden tüm Türkiye'ye satıyor... Yurt dışından bile talep var

Bilecik'teki Koyunlu köyünde yaşayan Derya Kaytan, arkadaşında görüp internetten video izleyerek öğrendiği amigurumi tekniğiyle 4 yılda bebek ve hayvan figürlü binlerce oyuncak üretti. Sosyal medya üzerinden Türkiye'nin pek çok iline çok sayıda satış yaptığını söyleyen Kaytan, kendisine yurt dışından bile ulaşanların olduğunu ve onlara da ürünlerini gönderdiğini anlattı.

Finans 27-04-2023 11:49

‘Videoyu gören ağlıyor’ 16 yaşındaki gence işkence yapıp serbest kaldılar! Dehşete düşüren olay…

Sivas’ta yaşanan bir olay dehşete düşürdü. Bir grup genç, 16 yaşındaki gence işkence yapıp, görüntüleri sosyal medyada paylaştılar. İşkence gören gencin ailesinin şikayetçi olması üzerine ifadesi alınan şahıslar ise serbest bırakıldı. saldırganların serbest bırakılmasına tepki gösteren aile ise “5-6 kişi toplanıp dağa doğru götürüyorlar. Orada torunumu yorulana kadar dövüyorlar. Torunum orada ölse haberimiz olmazdı. Videoyu görenler ağlıyor” dedi.

Haber 21-04-2023 12:08

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan videolu paylaşım: Türkiye'yi şahlandırmaya her şeyimizle hazırız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından vatandaşlara çağrı yaparak "Saat 22.00'de burada buluşalım." ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir video geldi. "Türkiye'yi şahlandırmaya her şeyimizle hazırız." notuyla paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, "Türkiye genelinde büyük bir üretim hareketi başlatacağız. Bu bölgeler 6 temel ilke ile çalışacak." dedi. İşte Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı o video...

Haber 15-04-2023 22:03

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan seçim güvenliği ile ilgili videolu paylaşım! 'Hemen bugün kaydınızı yaptırın'

Seçime bir ay kala siyaset gündeminde yaşanan hareketlilik devam ediyor. Seçim günü sandık güvenliği ile ilgili birçok kez açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu paylaşımında belirttiği internet adresinden kayıt yaptırılmasını istedi ve "Hemen bugün kaydınızı yaptırın ve Türkiye gönüllüsü olun" ifadelerini kullandı.

Haber 14-04-2023 20:46

Kimse gerçek yaşını tahmin edemiyor! Minik bikinisiyle vücudunu sergileyen kadın gençlik sırrını açıkladı

Yaşıtlarına göre daha genç gösteren kadınların uyguladıkları bakım sırları merak ediliyor. TikTok'ta fit vücudunu paylaşan bir kadın giydiği minik bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi. Kadının yaşını öğrenenler yaşadıkları şokla yaşlanma karşıtı bakım sırlarını merak etti. Twiggy, gençlik sırlarını vererek genç modellere meydan okudu.

Kadin 12-04-2023 09:32

Kılıçdaroğlu'ndan videolu paylaşım! Asıl gündemimiz bu diyerek açıkladı: O kalırsa 100 lira olacak

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu paylaştığı videoda, "Biliyorlar ki ben geldiğimde demokrasi gelecek, para akacak, dövizler düşecek. Bunların hepsi mutlaka olacak. O kalırsa, bu elimdeki kuru soğan olacak 100 lira." ifadelerini kullandı. İşte Kılıçdaroğlu ve paylaştığı o video...

Haber 09-04-2023 22:56

Doğum günü videosu çekerken, karısının çıplak halini de paylaştı! ''Artık tüm dünya karımın ne kadar güzel olduğunu biliyor''

Almanya'nın efsane futbolcusu Andreas Brehme'nin başına talihsiz bir olay geldi. Belirli bir ücret karşılığı hayranlarına doğum günü mesaj videoları çeken Andreas Brehme, yanlışlıkla eşinin çıplak halini kaydetti.

Spor 29-03-2023 13:46

Vücudunu yargılayanlara inat bikinili cesur paylaşımı dikkat çekti! İlham kaynağımsın...

Sosyal medya kullanımının artmasıyla birlikte internette oldukça hızlı yayılan linç kültürü birçok sosyal medya kullanıcısının kadınların vücutları hakkında acımasızca yorumlar yapmasına neden oluyor. TikTok'ta göbeği olduğunu gösteren bir kadın string bikinisini giyerek yaptığı paylaşımda güzellik algılarına meydan okudu.

Kadin 17-03-2023 11:07

Güzel ve çekik gözlere sahip olmak için yaptıkları dehşete düşürüyor! Bu yasa dışı olmalı

Kadınlar daha güzel ve çekici gözlere sahip olmak için çeşitli makyaj teknikleri ve kirpik uygulamaları kullanıyorlar. Kirpiğin doğru şekillenişi göz şeklinin tamamen farklı görünmesini sağlayabiliyor. Çarpıcı bakışlara sahip olmak isteyen kadınlar TikTok'ta ortaya çıkan ve oldukça tehlikeli sonuçları olabilen bir akımı deniyor.

Kadin 16-03-2023 10:40

Kuaför sağlıklı saçların bakım sırrını paylaştı! Saçlarınızı tamamen yanlış yıkıyorsunuz...

Saçların bakımı kadınlar için oldukça önem taşıyor. Kolayca kırılan ve dökülen saçları onarmak için çeşitli bakımlar yapılıyor. Bu bakımlarda kullanılan saç ürünleri ne kadar pahalı olursa olsun istenilen etkiyi yaratamayabiliyor. Bir kuaför saçlarında uyguladığı bakım sırlarını paylaşarak gür saçların reçetesini verdi.

Kadin 15-03-2023 14:05

Sütyensiz yaptığı paylaşımda gizli yeteneğiyle sosyal medyada gündem oldu! Göğüslerimi esnetme numaram herkesi şaşırtıyor

Kadınlar sütyen giyilmesi için dayatılan baskılara karşı çıkarak diğer kadınlara destek olmak için sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıyorlar. Sütyensizler kulubü üyesi olduğunu paylaşan bir anne yaptığı paylaşımda göğüslerini esnetme yeteneğini göstererek izleyenleri şok etti.

Kadin 15-03-2023 09:56

Hamile kadın devasa karnını içine çekerek yok ettiğini gösterdi! Sosyal medyadan tepki yağdı

Hamilelik sürecinde annenin yedikleri ve günlük hayatında yaptığı davranışlar hem kendinin hem de bebeğinin sağlığını etkiliyor. Bu sebeple anne adaylarının bu süreçte oldukça dikkatli olması gerekiyor. TikTok'ta hamilelikte büyüyen karnını bir anda yok edebildiğini gösteren bir kadın tedirgin sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi.

Kadin 15-03-2023 09:47

Torunu olan 54 yaşındaki büyükanne kıvrımlı vücuduyla herkesi büyüledi! Her zaman soyunmaya cesaret ederim

Toplumda hem genç hem de yaşlı kadınlar için farklı farklı kıyafet baskıları bulunuyor. Belirli bir yaştan sonra kadınların vücutlarının kapatılması gerektiği düşüncesi olgun kadınların rahatsız olduğu konular arasında yer alıyor. 54 yaşındaki bir büyükanne "Her zaman soyunmaya cesaret ederim" diyerek yaşına rağmen oldukça kıvrımlı olan vücudunu paylaştı.

Kadin 14-03-2023 11:38

Hamilelik boyunca ağırlık kaldırdı! Doğan bebeğinin kasları görenleri şaşırtıyor

Anne adaylarının hamilelik boyunca yedikleri, içtikleri ve hissettikleri hem kendilerini hem de bebeklerini etkiliyor. Hamilelikte sağlıklı ve hafif tempolu sporlar yapmanın önemi olduğu belirtiliyor. Hamileyken ağırlık kaldıran sporcu bir annenin yeni doğan bebeğinin görüntüsü görenleri hayrete düşürüyor.

Kadin 01-03-2023 10:08

Edirne'den deprem bölgesine gönderilen yardım tırının yağmalandığı iddiasının doğru olmadığı belirtildi

İpsala Kaymakamlığı yetkilileri kar yağışına bağlı olarak ulaşımda güçlük yaşanan bölgede yardımların köylere traktörle taşındığını ifade etti.

Yurthaber 10-02-2023 10:14

Limon ister misin çocuk adam? Dedi olanlar oldu! O artık bir fenomen!

"Limon ister misin çocuk adam?" repliği herkesin diline pelesenk olmuş durumda. İstanbul Eminönü'nde çiğköftecilik yapan Ali Usta son dönemin fenomen ismi oldu. Müşterileriyle olan muhabbet tarzı ile Ali Usta oldukça ilgi çekiyor. Öyle ki artık ünü Türkiye'yi de aşmış durumda.

Magazin 07-02-2023 01:49

Yüzdeki kırışıklıkları tamamen geçiren doğal botoks yöntemini açıkladı! İğrenç ama işe yarıyor

Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için çeşitli bakım ürünlerine verilen paraların birçoğu çöpe gidiyor. Ciltte meydana gelen kırışıkların geçmesi için doğal yöntemler aranıyor. TikTok'ta doğal botoks etkisi yaratan kolay yöntemini paylaşan bir kadın bu yöntemi kullanan diğer kadınlar tarafından desteklendi.

Kadin 31-01-2023 10:17

Yeni yıla girmeden önce AK Parti'den çok konuşulacak paylaşım! 'O sırada muhalefet' yazıp duyurdular

Yılın son gününde AK Parti sosyal medya hesabından 2022 yılında yapılan icraatların yer aldığı bir video paylaşıldı. İcraat videosunun ardından AK Gençlik sosyal medya hesabından 'O sırada muhalefet' notuyla paylaşılan bir diğer videoda ise muhalefet kanadının söyledikleri ve yapılanlar karşılaştırıldı. Paylaşımlar sosyal medyada oldukça ses getirdi.

Haber 31-12-2022 22:32

500 bin liralık altını böyle almış! Cinsel içerikli videolarla... Meslek haline getirmiş: Fenomen Gaga Bulut tutuklandı

Sosyal medyada Gaga Bulut adıyla bilinen fenomen Bulut Altuğ'a dair flaş bir gelişme yaşandı. Fenomen, sosyal medya uygulamasında kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, videodakilere görsellerin kaldırılması için para karşılığı şantaj yaptığı suçlamasıyla gözaltındaydı. Tutuklanan Gaga Bulut'un cinsel içerikli videoları gönderenlerden de videodakilerden de para istediği ve şantajcılığı meslek haline getirdiği ortaya çıktı. Evinde suçtan elde ettiği 500 bin TL'lik altın ele geçirilmişti.

Haber 30-12-2022 15:23

Cinli video... Milyonlarca kişi izledi! Terk edilmiş köyde çektiği video olay oldu: İzlemeye başlamadan önce...

Sosyal medya, 5 milyon izlenen videoyu konuşuyor. Sivas'ta bir fotoğrafçının terk edilmiş köyde çektiği video, izlenme sayısıyla olay oldu. Videonun bu kadar izlenmesinin sebebi ise altındaki yorumlarda açık bir şekilde kendini gösterdi. Videonun sahibi Mustafa Aslan, videoyu fotoğraf ve teknik bilgiler maksadıyla çektiğini söylese de insanlar olayı paranormal yerlere çekti. Aslan, insanların videoyu izlemeden önce farklı bir canlı çıkacağını düşünüp korku filmi izler gibi izlediklerini anlattı.

Haber 10-12-2022 12:56

Çektiği kadının videosunu sosyal medyada 'beni bul' yazarak paylaştı! Kadının ailesi dehşet saçtı

Olay, Kars'ın Selim ilçesinde meydana geldi. O.D. isimli şahıs, bir kadını videoya çekti ve sosyal medyada 'beni bul' notuyla paylaştı. Kadının ailesiyle O.D. ve yanındaki arkadaşları arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. O.D. hayatını kaybederken, arkadaşları U.D. ve Ö.K. yaralandı.

Haber 27-11-2022 18:38

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor! Yumruk attığı genç kız bayıldı

Hollanda'daki bir alışveriş merkezinde kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. İzleyenleri şoke eden görüntülerde önce yemek yiyen bir çocuğun sandalyesini zorla alan genç kız sonrasında sandalyesini aldığı çocuğun arkadaşıyla kavga etti. Karşısındaki erkeğe vurmaya başlayan genç kız, aldığı yumruk darbesiyle baygınlık geçirdi.

Haber 24-11-2022 22:43

'Pahalı hediye veriyorlar...' Rus kadınların kahkahalarla paylaştığı o videoya Türk kadınlarından cevap gecikmedi! 'Kocalarını boynuzlayanlar...'

Geçtiğimiz aylarda dört Rus kadın tarafından video büyük yankı uyandırmıştı. 'Rus kadınlar neden Türk erkekleri seviyorlar?' başlığıyla paylaşılan video ekşi sözlük üzerinden yine gündem oldu. Videoda Rus kadınların, Türk erkekleri için 'Pahalı ve güzel hediyeler alıyorlar, cimri değiller' dedikleri görülüyor.

Magazin 09-11-2022 07:58

Burun kemiği olmadan doğan kadın burnunun şeklini TikTok'ta paylaştı! Görenler şaşırıyor

Burun, hayati öneme sahip olan organlarımız arasında bulunuyor. Herkesin burun şekli değişiklik gösteriyor. Burun şeklinin tüm yüzü değiştirdiği düşünülüyor. TikTok'ta viral olan videoda Romana Bruintjes, doğuştan burun kemiğine sahip olmadığını söyleyerek burnunu paylaştı.

Haber 08-11-2022 10:42

Bu trend riskli! Hailey Bieber'ın saç stilini denediği için saçı tutam tutam döküldü

Ünlülerin görünümleri birçok kadın için ilham oluyor. Son zamanlarda oldukça popüler olan ve her yaptığı trend haline gelen Hailey Bieber'ın saç toplama stili kadınların beğenisini topluyor. Oldukça kaliteli bir görünüm sunan bu topuz saçsız kalmanıza neden olabiliyor. Bir TikTok kullanıcısı Hailey Bieber'ın saç stilini denedikten sonra başına gelenleri paylaştı.

Kadin 28-10-2022 09:34

MSB'den Gaziler Günü paylaşımı

MSB'den "Gaziler Günü" paylaşımı

Yurthaber 19-09-2022 11:54

Kayseri'de özel çocuklar su israfına video kliple dikkati çekti

Kayseri'de "özel" çocuklar su israfına video kliple dikkati çekti

Yurthaber 03-09-2022 13:35