HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yanan ahşap evden 2 gün sonra ceset çıktı

- Eskişehir'de yanan ahşap evden 2 gün sonra ceset çıktı.

ESKİŞEHİR (İHA)Kurtuluş Mahallesi Orta Sokak'taki 2 katlı ahşap evde geçtiğimiz Perşembe gecesi saat 23.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıkmıştı. Yaşlı bir çifte ait olduğu ancak 4-5 aydır kimsenin oturmadığı belirtilen evdeki yangın, çevredekilerce polis ve itfaiyeye bildirildi. Olay yerine gelen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Evde bulunan çok sayıda kağıt,

giysi ve halı gibi eski eşya yanarak zarar gördü. İtfaiye ekipleri evde yaptıkları incelemede kimseye rastlayamamıştı.

Emniyet güçlerine gelen bir ihbar üzerine yanan evde tekrar araştırma yapıldı. Yanan evde kanepenin arasında üzerinde battaniye ve yorganlar örtülü olan Onur Bilal Akkaya'nın cesediyle karşılaşıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis Ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede Akkaya'nın ölmüş ve vücudunda kısmen yanıkların olduğu belirledi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılan Onur Bilal Akkaya'nın yapılan otopside karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler