HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'da eski sevgili dehşet saçtı : 3 ölü

Ankara'da ayrıldığı kız arkadaşının başka biriyle evlendireceğini öğrenen kişi dehşet saçtı

Ankara'da eski sevgili dehşet saçtı : 3 ölü

Ayrıldığı kız arkadaşının ailesinin evine gelen kişi, eski kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti. Olay sırasında evde bulunan kızın annesi de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Ankara Elvankent'te yaşayan 20 yaşındaki Nesrin A.'nın erkek arkadaşı Serkan G. ile birlikteliğine Nesrin A.'nın ailesi karşı çıktı. Bir süre sonra Nesrin A. ile Serkan G. ayrıldı.Serkan G., ayrıldığı kız arkadaşı Nesrin A.'nın başka biri ile evlendirileceğini duyunca Nesrin A.'nın yaşadığı eve geldi.Serkan G.,ayrıldığı kız arkadaşının ailesi ile konuşmaya başladı. Çıkan tartışmanın ardından Serkan G.,Nesrin A.'yı öldürdükten sonra intihar etti.Serkan G. ve Nesrin A. olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sırasında evde bulunan Nesrin A.'nın annesi Nurhayat A. ise kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan anne Nurhayat A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın yaşandığı evde polisin yaptığı incelemenin ardından Serkan G. ve Nesrin A'nın cenazeleri alınarak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GAZİANTEP'TE, ÖFKELİ KOCA 9 KİŞİYİ KATLETMİŞTİ

Gaziantep’te cinnet getiren Yusuf T., boşanmak isteyen 21 yaşındaki eşi Tuba T.’nin kaldığı teyzesi Şenel Çakmak’ın (39) evini bastı. Zanlı, iki eve yaptığı baskında 9 kişiyi katletti.

Polisin 'çok tahlikeli' uyarısıyla her yerde aradığı Yusuf Taş'ın "Kökünüzü kazıyacağım" diye tehdit ettiği babası dahil yakınları korumaya alındı.

BÜTÜN AİLEYİ TEHDİT EDİYORDU

Bu sürede eşi Yusuf'un yakınlarıyla görüşmeyi sürdüren Tuğba Taş, onlara boşanmak istediğini söyledi. İddiaya göre eşinin kuzenleri bile Tuğba Taş'ı haklı buldu. Yakınları, barışmak için aracı olmasını istediği Yusuf Taş'ı eleştirdi ve boşanmalarını istedi.

Eşi Tuğba'nın yanı sıra yakınlarının bile kendisini haksız bulmasına öfkelenen Yusuf Taş, iddiaya göre sık sık telefonla ayrılmaları halinde Tuğba Taş ve destek verenleri öldüreceği tehdidinde bulundu.

ARANIRKEN 5 KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRDÜ

Polis katliam yapan Yusuf Taş'ı her yerde aranırken, sabah saatlerinde kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Sam Mahallesi'nde, yaşayan Yusuf Taş'ın kuzeni Türkan Taş'ın çalıştığı halı atölyesine gitmemesi üzerine durum yakınlarına iletildi. Yakınları gittikleri evin önünde kan izleri görünce durumu güvenlik güçlerine bildirdi.
İhbar üzerine gelen ve çilingir yardımıyla içeri giren güvenlik güçleri evde Yusuf Taş'ın amcası 45 yaşındaki Mustafa, yengesi 44 yaşındaki eşi Gülay ile kuzenleri 20 yaşındaki Türkan, 16 yaşındaki Furkan ve 14 yaşındaki Gül Taş'ın cesetleriyle karşılaştı. Yapılan incelemede 5 kişilik ailenin tabanca ila açılan ateş ile öldürüldüğü belirlendi.

Herkesi şoke eden bu gelişme sonrası evde uzun süre inceleme yapan ekipler, ölen 5 kişinin cesetlerini otopsi için gece öldürülen 4 kişinin cenazelerinin bulunduğu Adli Tıp Kurumu morguna götürdü.

TÜM YAKINLARINI ARAYARAK TEHDİT ETTİ

Polis, 9 kişinin yaşamını yitirdiği cinayetlerin Yusuf Taş tarafından işlendiği ihtimali üzerinde dururken, bu sırada Taş ailesinin fertleri güvenlik güçlerini arayarak tehdit edildiklerini iletti. Yusuf Taş'ın, babası ve diğer amcası ile çocuklarını telefonla arayarak, 'Kökünüzü kurutacağım' diye tehdit ettiğinin ortaya çıkması üzerine polis Taş ailesinin fertlerinin yaşadığı mahallelerde önlem aldı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler