HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dilenci topladığı paraları ekmek arasına sakladı

Çorum’da, zabıta ekipleri, yakaladıkları dilencinin elindeki ekmeğin arasında topladığı paraları buldu. Dilencinin bu taktiği zabıtaları şaşkına çevirdi.

Dilenci topladığı paraları ekmek arasına sakladı

Çorum’da vatandaşların şikayeti üzerine dilenci operasyonu gerçekleştiren zabıta ekipleri şehir merkezinde 6 kadını yakalayıp Zabıta Müdürlüğü’ne götürdü.

Bir dilenci ise topladığı bozuk paraları zabıtalara kaptırmamak için yanında bulunan ekmeğin içini boşaltıp gizlemesi dikkat çekti. Ancak dilencinin uyanıklığı zabıta görevlilerinin dikkatinden kaçmadı. Ekmeğin içinden 300 TL bozuk para çıktı. Haklarında yasal işlem yapılan her dilenci 105 TL para cezası kesilerek bırakıldı.

Bursa'da bir garip olay

Bir süre önce yaşanan olayda da tekerlekli sandalyeli bir dilenci zabıtayı görünce birden ayağa kalkıp yürümeye başlıyor.

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde pazar yerinde dilencileri toplayan zabıta memurları, ilginç görüntülerle karşılaşıyor. Tekerlekli sandalyede dilenen Hakan Dol zabıtaya önce direndi, sonra ayağa kalkıp yürüyerek pazar yerinden uzaklaşmak istedi. Gemlik’te pazar yerlerinde dilencilik yapanlara karşı zabıta ekipleri seferber oldu. Ekipler, Salı Pazarı’nda tekerlekli sandalye ile dolaşarak felçli olduğunu ve yürüyemediğini söyleyip para isteyen Hakan Dol’dan bölgeden uzaklaşmasını istedi.

Ağzında maske de bulunan Dol zabıta memurlarına direnerek, sakat olduğu konusunda ısrar etti. Zabıta memurlarının elinden tutarak kaldırdığı Dol, bu kez ayağa kalkarak tekerlekli sandalyesi ile pazar yerinden uzaklaşmak istedi. Sakat olduğunu öne süren Hakan Dol’un yaptıkları zabıta tarafından fotoğraflarla görüntülendi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler