HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuzenler tecavüz etti, töreye kurban gitti

Batman Çayı'nda geçen hafta cesedi bulunan ve 4 aylık hamile olduğu belirlenen 15 yaşındaki Hatice Daşlı'nın töre cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı.

Kuzenler tecavüz etti, töreye kurban gitti
Geçen hafta Batman Çayı’nda bir kadın cesedinin bulunması üzerine Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturmada, Diyarbakır ve Batman emniyet müdürlüklerinin ortak çalışmasında cesedin 4 aylık hamile olan 15 yaşındaki Hatice Daşlı’ya ait olduğu belirlendi.
Daşlı’nın Batman Çayı’nda boğularak öldürüldüğünü tespit eden polis, genç kızın yakınlarının ifadelerine başvurdu. Daşlı’nın istemediği bir kişiyle zorla evlendirildiği, bir yıl evli kaldıktan sonra şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle eşinden ayrılarak Diyarbakır merkezde oturan ailesinin yanına geri döndüğü belirlendi.
**KUZENLERİ TECAVÜZ ETTİ**
Hatice Daşlı’nın, bu sırada tecavüze uğradığı ve hamile kaldığının anlaşılmasının üzerine aile büyüklerinin aldığı kararla öldürüldüğü öne sürüldü. Olaya ilişkin gözaltına alınan 7 kişiden, Hatice Daşlı’nın dedesi G.D’nin azmettirici, amcaları H.D ve E.D’nin ise cinayeti işledikleri iddiasıyla tutuklandı. Öte yandan Daşlı’ya tecavüz eden kuzenleri ise her yerde aranıyor. (AA)

En Çok Aranan Haberler