Yazıcı Haberleri

Uzun ömürlü ve kullanışlı bir yazıcı isteyenler için en iyi tanklı yazıcı tavsiyeleri

Birçok belge çıktısı almanızı sağlayan yazıcıların fotokopi, tarayıcı hatta fotoğraf yazdırma gibi pek çok özelliği bulunuyor. Piyasada taleplerinizi karşılayacak birçok farklı fonksiyona sahip yazıcı yer alıyor. Evinizde ya da ofisinizde kullanabileceğiniz kaliteli, uzun ömürlü bir yazıcı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Hızlı ve kaliteli çıktılar alabileceğiniz en iyi tanklı yazıcı markalarını sizler için araştırdık.

Haber 01-08-2023 18:07

İstediğiniz her şeyi basabileceğiniz en iyi mürekkep püskürtmeli yazıcılar

Çalışma odanızda ve ofisinizde sıklıkla yazıcı kullanma ihtiyacı duyuyor olabilirsiniz. Bu ürünlerin farklı türleri bulunuyor. En çok tercih edilen yazıcı türlerinden biri olan mürekkep püskürtmeli yazıcıları ise üstün işlevselliği ve kalitesi sayesinde özel olarak ele almak gerekiyor. İşlerinizi kolaylaştıracak en kaliteli püskürtmeli yazıcı markalarını merak ediyorsanız hazırladığımız listeyi mutlaka incelemelisiniz!

Haber 21-03-2023 17:26

Fotoğraflarınızı ölümsüzleştirmek için kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf yazıcısı tavsiyeleri

Sevdikleriyle geçirdiği değerli anları ölümsüzleştirmek isteyenler, fotoğraf için yazıcı tavsiyesi arıyor. Siz de teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin fotoğraf bastırmaktan vazgeçemeyenlerdenseniz doğru yerdesiniz! Evden çıkmak zorunda kalmadan güvenle kullanabileceğiniz birçok fotoğraf yazıcısı bulunuyor. "Hangi fotoğraf yazıcısını almalıyım?" sorusunun cevabını arıyorsanız gelin, sizin için listelediğimiz ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 23-02-2023 10:39

Ev, iş ya da okul için kullanabileceğiniz 2022'nin en iyi yazıcı modelleri

Evinizde ya da iş yerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir yazıcı mı arıyorsunuz? Birçok modeli ve özelliği bulunan yazıcılar, pek çok farklı iş için tercih ediliyor. Fakat birçok model arasından hangi yazıcıyı seçeceğinize bir türlü karar veremiyor olabilirsiniz. Endişelenmenize gerek yok, sizin için 2022'nin en iyi yazıcılarının yer aldığı harika bir liste hazırladık. Gelin, birbirinden kaliteli yazıcıları beraber inceleyelim.

Haber 28-12-2022 17:47

Yazıcı

Yazıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yazıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aklınıza gelen her şeyi basabileceğiniz 2022'nin en iyi 3D yazıcı modelleri

Üç boyutlu yazıcılar sayesinde benzersiz deneyimler yaşayabileceğinizi biliyor musunuz? Bu ürünler ile birbirinden eğlenceli modeller üretebilir, belki de bir girişimin ilk adımlarını atabilirsiniz. Hayalinizde oluşturduğunuz her şeyi bilgisayarınızda üç boyutlu olarak modelledikten sonra fiziksel bir nesneye dönüştürebilirsiniz. Peki kararlı baskılar alabileceğiniz, birbirinden kaliteli 3D yazıcı seçeneklerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 26-12-2022 17:27

Yazıcı IP adresi nerede yazar, nasıl öğrenilir? Yazıcı IP adresi sorgulama

Yazıcılar, hem evlerde hem de iş yerlerinde en çok kullanılan teknoloji cihazlarından biridir. Günümüzde pek çok kişi yazıcı kullansa da bazı önemli bilgiler hakkında çok fazla bilgi sahibi değil. Yazıcıları bilgisayara bağlamak için bir IP adresine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu IP adresleri yazıcılarda çıkabilecek olası teknik arızalarda da kullanılmaktadır. Yazıcı IP adresi nerede yazar, nasıl öğrenilir?

Haber 10-10-2022 13:54

Dünyanın ilk 'moleküler içecek yazıcısı' üretildi! Çaydan meyve suyuna binlerce içecek yapabiliyor: Fiyatı ise...

Kaliforniya merkezli bir teknoloji şirketi, "dünyanın ilk moleküler içecek yazıcısı"nı geliştirdi. Şirket, Cana One adı verilen yazıcıyla binlerce içecek üretilebildiğini iddia ediyor. Ürün kulağa gerçek olamayacak kadar iyi geliyor. Yazıcıdan edinmek isteyenlerin ödemesi gereken rakam ise açıklandı.

Haber 05-09-2022 09:42