HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni kişisel Antrenörünüz: Adidas miCoach!

Adidas, performans ölçen, kaydeden ve bu bilgileri kablosuz olarak iPod/ iPhone veya bilgisayara aktarabilen yeni kişisel antrenörlük teknolojisi miCoach’u sporseverlerin beğenisine sunuyor.

Yeni kişisel Antrenörünüz: Adidas miCoach!

Adidas miCoach, sporcuları daha hızlanmaları için motive etmek, antrenman hedeflerini büyütmek ve gerçek potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olmak için geliştirildi. Antrenman yaparken, koşarken, futbol, basketbol veya tenis oynarken bir sporcu için önemli olan tüm verilerikaydeden miCoach Speed_CELL, kişisel antrenörlük görevini üstleniyor.

Adidas spor ayakkabıların içine veya bazı modellerde miCoach için özel olarak tasarlanan tabana yerleştirilebilen adidas miCoach Speed_CELL, sporcuların toplam koşu mesafesi, depar sayısı, maksimum hız gibi verilerini kaydediyor.

miCoach CONNECT sayesinde bu verileri iPod/ iPhone veya bilgisayarınıza kablosuz olarak aktarmanızı sağlıyor. Aktarılan veriler sayesinde sporcular kendi potansiyellerini görme, önceki sonuçları ile karşılaştırma ve kendilerini geliştirme şansını yakalıyorlar. Aynı zamanda bu verileri sosyal medya platformlarında paylaşma imkanı sunan adidas miCoach uygulamaları, sporcunun kendisini, arkadaşlarıyla veya verilerini daha önce paylaşmış dünyaca ünlü sporcularla karşılaştırma olanağı da sunuyor.

Adidas miCoach nasıl çalışıyor? Tüm spor ayakkabıların içine yerleştirilebilen miCoach Speed_CELL, iPod/iPhone uyumlu miCoach CONNECT sayesinde iPhone’a, PC/Mac uyumlu miCoach CONNECT sayesinde ise bilgisayara verileri kablosuz olarak aktarabiliyor.

iPhone için App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilen miCoach football, miCoach Running ve miCoach Basketball uygulamaları sayesinde iPod/iPhone’a aktarılan verilerin, seçilen spor kategorisine göre analiz edilmesi ve sonuçlarının paylaşılması, sporcunun kişisel gelişimine yardımcı oluyor.

PC/Mac bilgisayarlar için ise micoach.com’dan indirilebilen miCoach Manager, verilerin bilgisayara aktarılmasına ve performansın takip edilmesine yardımcı oluyor.

iPhone’da kullanılabilen miCoach Football ve miCoach Running uygulamalarında yer alan oyunlardaki avatarlar, kullanıcının gerçek verilerini kullanarak güç kazanıyor ve uygulama içerisindeki oyunlarda kullanıcının birebir özelliklerine sahip olarak mücadele ediyorlar. Bu da, kullanıcılara hem eğlenceli hem de rekabeti bol bir platform sunuyor.

İleri teknoloji ile yenilenen adidas miCoach’un iPod/iPhone uyumlu modeli 263 TL,
PC/MAC uyumlu modeli ise 216 TL’lik fiyatıyla, adidas mağazaları ve yetkili satıcılarında sporseverlerin beğenisine sunuluyor.

[

**Angry Birds Bu Kez Gerçekten Uçuyor

**](http://www.scroll.com.tr/74334/angry-birds-bu-kez-gercekten-ucuyor/)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler