HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yolda giderken otomobilini taradılar

Şanlıurfa'da, alışveriş yaptıktan sonra otomobille köye gitmekte olan 40 yaşındaki Mustafa Alkan ve yanında yolcu olarak bulunun 6 yaşındaki oğlu Halim Alkan, silahlı saldırıya uğradı.

ŞANLIURFA(İHA)- İddiaya göre olay, Şanlıurfa-Kısas beldesi yolu 2. kilometresinde saat 13.30'da meydana geldi. Geçimini çiftçilikle sağlayan 40 yaşındaki Mustafa Alkan, 6 yaşındaki oğlu Halim Alkan'la birlikte kent merkezinde alışveriş yaptıktan sonra 63 YZ 319 plakalı otomobille Boydere köyüne gitmek için yola çıktı. Halil Güneş isimli şahıs, 250 TL borcuna karşılık cep telefonunu alan Alkan'a kızdığı için, GAP Arena Stadyumundaki kavşaktan Kısas yoluna girdiği sırada otomobille Mustafa Alkan'ın yolunu kesti.

Telefonunun alınmasına sinirlenen Güneş, 'Sen benim nasıl cep telefonumu alırsın' diyerek üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayla Alkan'ın kullandığı otomobilin camlarına 2 el ateş etti. Silahlı saldırı sonucu büyük şok yaşayan sürücü ve oğlu olaydan yara almadan kurtulurken, otomobilin arka ve yan camlarında maddi hasar oluştu. Otomobili kurşunlayan Halil Güneş'in olay yerinden ayrılması üzerine saldırıya uğrayan Alkan, polise haber verdi. Köye giderken saldırıya uğradığını ve büyük şok yaşadığını polise ifade eden Alkan, Halil Güneş'ten şikayetçi olduğunu söyledi. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler