Zehir Haberleri

ABD 'tıbbi terörist' haberiyle sarsıldı! Hastaları teker teker kalp krizi geçirmeye başlayınca harekete geçildi: Kan donduran gerçek böyle ortaya çıktı!

ABD'de Raynaldo Ortiz ismindeki bir doktor 2018, 2021 ve 2022 yıllarında disiplin cezalarına çarptırıldı. Doktor bu cezalara misilleme yapmak için ölümcül bir plan geliştirdi. Ortiz, hastaların serum torbalarına zehirli ilaçlar enjekte etti. 13 hastanın kalp krizi geçirerek ölmesine yol açan Ortiz suçlu bulundu.

Haber 15-04-2024 14:46

Evinize asla sokmamanız gereken 6 bitki! Felce ve hatta ölüme neden olabiliyor

Bitkiler, evimizi güzelleştiren ve havayı temizleyen doğal unsurlardır, ancak bazı bitkiler adeta tehlike saçıyor. Evinize asla sokmamanız gereken bu 6 bitkinin yan etkileri sağlığa zarar verebiliyor. İşte evinize sokmadan önce bilmeniz gereken 6 zararlı bitki...

Kadin 04-03-2024 13:47

Uzman isimden balon balığı uyarısı! '1 miligram zehri bile 70 kiloluk birini öldürebilir'

Balon balığı zehirlenmelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ahmet Aydın, zehirlenme sonrasında alınacak önlemlere ilişkin de bilgi verdi. Aydın, “İçerisinde tetrodotoksin zehri olan balon balığı, çok tehlikelidir. Çünkü bu zehir oldukça güçlüdür. Bir miligram yani çay kaşığının ucundaki küçük bir miktar kadar zehir bile 70 kilogram bir yetişkini öldürebilir. Bir balon balığının yenilmesiyle de zaten bu miktara maruz kalınır. Balon balığı tüketiminin yüzde 70’i ölümle sonuçlanır” dedi.

Haber 05-01-2024 09:59

Dairesini ilaçladı, 4 kişinin zehirlenmesine neden oldu

Küçükçekmece’de 5 katlı bir binanın 2’nci katında boşaltılan daireyi tarım ilacıyla ilaçlayan ev sahibi 4 kişinin zehirlenmesine sebep oldu. İlacın dozu fazla kaçınca binada oturan diğer daire sakinleri kısa sürede etkilenip öksürmeye başladı. Tarım ilacından zehirlenenler hastaneye kaldırıldı.

Haber 19-11-2023 18:54

Diğer Haber Etiketleri

begonvil Diyetisyen Doktor Kimyager alkol balık bal domates fesleğen yumurta ıspanak kuruyemiş maden suyu muz patates sarımsak soğan süt tahin tarçın ton balığı turşu zeytin zeytinyağı kan şekeri kolesterol şeker Meyve suyu Canan Karatay Avokado dondurulmuş gıda erişte bebek buzdolabı küf kabartma tozu Baklagiller abd Zambak poğaça hafıza ekmek kalp hastalıkları su hastalık mutfak Pirinç aflatoksin bulyon kızartma Donald Trump Bakteri Florida kürtaj Beyin Kalp‎ Karaciğer‎ uyuşturucu Ağrı Mardin Muğla Rize Şanlıurfa Yalova Küçükçekmece balon balığı kahve çorba çocuk tatlandırıcı Pastırma kahvaltı sağlıklı beslenme ilk yardım tuz yılan akrep cinayet astım Bağışıklık Sistemi diyabet enfeksiyon felç gıda zehirlenmesi kalp krizi kan basıncı kanser kansızlık karaciğer yağlanması kısırlık mide yanması otizm tansiyon zehirlenme Avustralya Hindistan Rusya arsenik daire çinli civa çiçek baba bağımlılık bağırsak bağışıklık böbrek bitki fayda faydaları enerji içeceği galeta unu hamile gıda hata hazır çorba hamur isleri ateş çiçeği araştırma dinamo kanola yağı karaciğer kanseri kahvaltılık kahvaltılık gevrek kalp damar hastalıkları yenileme yemek morfin msg mide rahatsızlıkları margarin lavaş puding rutubet rutubet giderici rutubet neden olur prof dr canan karatay risin risk sağlıklı salam serum sucuk tehlike sodyum tatlı su balıkları sosis tam tahıllı ekmek tamir küf nasıl temizlenir kadın kilo alma kimyasal kuru baklagiller kısır kaynana dili patojen ölüm noodle ortanca ortanca çiçeği uzman uğur böceği prof dr ahmet albayrak trt hamur işi kahvaltılık noodle nedir zarar zararlı alışkanlıklar bitkiler kaya balığı

Zehir

Zehir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zehir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu hatayı yapmadan önce bir kez daha düşünün! O yiyecekler yeniden ısıtıldığında zehre dönüşüyor

Yapılan yemekleri ziyan olmaması açısından tekrar ısıtıp yiyebiliyoruz. Kalan yiyecekleri farklı günlere bölüp tekrardan ısıtarak yemek son derece pratik olsa da bazı sakıncaları da beraberinde getiriyor.

Haber 06-11-2023 13:19

Zehirlenerek hayatını kaybeden yılanı ilk yardım yaparak kurtardı! Zehri emerek çıkarttı... Dakikalarca uğraştı

Atul Sharma isimli bir polis memuru Hindistan'ın Narmadapuram kentindeki bir evde böcek ilacıyla zehirlenen ve hareketsiz bir şekilde yatan yılan buldu. Polis memuru hareketsiz halde yatan yılana suni teneffüs yaparak onu hayata geri döndürdü.

Trend 27-10-2023 08:27

Dinamoyu tamir etmek için girmişlerdi... Aynı aileden 5 kişi zehirlendi

Batman'ın Beşiri ilçesinde arızalanan dinamoyu tamir etmek için girdikleri su kuyusunda biriken gazdan zehirlenen 5 kişi, sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Haber 18-09-2023 18:40

Herkes bu hatayı yapıyor! Uzmanlar uyardı, meğer o besinler buzdolabında zehre dönüşüyormuş

Beslenme kadar yiyeceklerin nasıl tüketilip saklandığı da önemli. Uzmanlar bazı besinlerin buzdolabında saklanması ile zehre dönüştüğünü belirtip uyarıda bulundu. İşte, buzdolabına konulduğu takdirde zararlı olan o besinler...

Haber 06-09-2023 09:01

Kimyager komşunun akılalmaz planının detayları ortaya çıktı! Kapının arasından gizemli bir karışım enjekte etmiş... O yüzden aile dehşeti yaşadı!

36 yaşındaki Çinli kimyager, komşularının kapısının altından zehir enjekte etti. Komşularından nefret eden Çinli kimyagerin görüntüleri güvenlik kamerasına böyle yansıdı. Kimyagerin zehri yüzünden evdeki çiftin bebeğinin saçları döküldü. İşte akılalmaz olayın tüm detayları!

Haber 31-08-2023 13:59

ABD eski Başkanı Trump'ı 'risin' zehiriyle dolu mektupla öldürmek istemişti: O kadının akıbeti belli oldu!

ABD'nin 45. Devlet Başkanı olarak göreve gelen Donald Trump bir kişi, 'risin' dolu mektup göndermişti. O zanlı mahkeme tarafından 21 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 18-08-2023 14:37

Karatay İnsan sağlığı için tam bir zehir diyerek uyardı! Bağışıklık sistemini mahvediyor

Sağlığımızı korumak için günlük hayatta tükettiğimiz yiyecek ve içeceklere dikkat etmemiz gerekiyor. Özellikle gençler arasında sıklıkla tüketilen bir içeceğin zararlarından bahseden Canan Karatay, bu içeceğin bağışıklık sistemi ve kalp için büyük tehlike oluşturduğunu açıkladı.

Haber 18-06-2023 09:40

13 günlük bebeğini karınca zehri ile öldürmek istemişti... Kızı her şeyi anlattı! Dikkat çeken kürtaj detayı

Yalova'da S.O. (41), 13 günlük kızı Ecrin'in mamasına karınca zehri atıp öldürmeye çalıştı. Gözaltına alınan S.O. suçunu itiraf etti ancak daha sonra suçlamaları reddetti. S.O.'nun olayla ilgili yargılandığı davanın son duruşmasında kızı E.O. (15), tanık olarak dinlendi. Babasının bebeği istemediğini, hamileliği sırasında annesine kürtaj teklifinde bulunduğunu belirten E.O. "Babam ufak bir bebeğe bunu yapabilecek bir karakterde" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 08-06-2023 17:16

Kahvaltıda yenilen en zararlı yiyecek! Sağlığı etkileyen 7 zararı

Kahvaltıda tükettiğimiz yiyecekler hem genel sağlığımızı hem de gün içerisindeki direncimizi etkiliyor. Uzmanlar kahvaltı öğününü atlamamanın ve sağlıklı beslenmenin önemini her fırsatta vurguluyor. Ancak kahvaltılarda sıklıkla tüketilen bazı yiyecekler sağlık için tehlike oluşturuyor. İşte en çok tükettiğimiz hamur işlerinin zararları...

Haber 08-06-2023 09:04

Cani büyükanne, kızını ve üç torununu erişteyle zehirleyerek öldürdü! Cinayet nedeni şaşkına çevirdi... “Bakımları çok masraflıydı”

Rusya'da bir mahkeme, engelli kızını ve üç torununu sütlü erişte zehir ekleyerek öldüren büyükanneyi 19 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanık Lidia Shiryaeva, dört akrabasına bakmanın çok külfetli hale gelmesi nedeniyle dörtlü cinayeti işlediğini açıkladı.

Trend 07-06-2023 08:09

Muğla'da cep telefonuyla kaydedildi! Zehirli uğur böceği alarmı

Muğla'da türüne az rastlanan zehirli uğur böceği olarak bilinen ‘Esus Cinnaberinus’ görüldü. Toksin vererek kaşıntı ve alerjiye neden olan böcekler için uzmanlar 'dokunulması bile tehlikeli' uyarısında bulunuyor.

Haber 06-06-2023 14:52

Prof. Dr. Canan Karatay kısırlığa neden olan yiyeceği açıkladı! Morfin gibi bağımlılık yapıyor

Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı yaşam ve hastalıklar üzerine yaptığı açıklamalarla oldukça dikkat çekiyor. Zararlarının farkında olmadan sıklıkla tükettiğimiz bir gıdanın bağımlılık yaptığını ve kısırlığa yol açtığını belirten Karatay, fırıncıları uyardı.

Haber 17-05-2023 08:56

Bu yiyecekler yeniden ısıtıldığında zehre dönüşüyor! Sürekli yapılan ölümcül olabilecek hataya dikkat

Evde hazırladığımız yiyeceklerin kalanını israf etmek yerine buzdolabına kaldırmak ve bu yiyecekleri ısıtarak tekrardan yiyebilmek oldukça pratik olabiliyor. Ancak birçok yiyeceğe yapılabilen bu ısıtma işlemi bazı yiyeceklerin zehre dönüşmesine yol açabiliyor. Uzmanlar aşağıda yer alan riski gıdaların ısıtılması hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 05-05-2023 09:16

Zeytinyağındaki korkutan tehlike! Bir damlası bile...

Zeytinyağı sağlık için en faydalı besinler sıralamasında başlarda yer alıyor. Fakat zeytinyağı satın alınırken hileli olup olmadığına mutlaka dikkat etmek gerekiyor. Zeytinyağı hileliyse bir damlası bile zararlı olabiliyor.

Haber 11-03-2023 00:05

Prof. Dr. Canan Karatay tehlikeye karşı uyardı! Zeytini sakın böyle yemeyin! Kısırlığa yol açıyor

Kahvaltıda yediğimiz gıdalar tüm günümüzü ve sağlığımızı etkiliyor. Bu sebeple yediğimiz gıdaların sağlıklı olmasına dikkat etmemiz gerekiyor. Bazen gıdaların daha sağlıklı olacağını düşünerek onlara yaptığımız işlemler oldukça riskli durumlara neden olabiliyor. Prof. Dr. Canan Karatay zeytini yanlış tüketmenin kısırlığa neden olabileceğini belirterek uyardı.

Haber 28-02-2023 09:17

Severek yiyoruz ama yüksek tehlike içeriyor! Beyin sağlığını bitiriyor

Yediğimiz yiyecekler sağlığımız üzerinde belirleyici etkiler yaratıyor. Bazı yiyecekler sağlıklı olsa da gerekli şartlar sağlanmadığında oldukça riskli durumlara sebep olabiliyor. Uzmanlar her gün severek tükettiğimiz ama karaciğer, böbrek ve beyinde hasar bırakabilen o yiyeceklere karşı uyardı.

Haber 26-02-2023 15:40

Sağlıklı diye yiyoruz ama içi zehirden farksız! Ton balığı tehlikesine dikkat

Balık tüketimi sağlık için oldukça önem taşıyor. Uzmanlar kış aylarında tüketilen balıkların omega 3 kaynağı olduğunu belirtiyor. En sık tüketilen balık çeşitlerinden olan ton balığının da faydalı düşünülüyor. Ton balıkları üzerine yapılan araştırmalar ton balığının içerisinde yüksek oranda zehirli bir madde olabileceğini buldu.

Haber 17-02-2023 13:43

Zehrinin litresi 10 milyon dolar! 'Kara akrep' yasak olmasına rağmen internette satılıyor

Dünyanın en zehirli hayvanları arasında gösterilen kara akrep (Androctonus crassicauda), Türkiye'de yasak olmasına rağmen, internet sitelerinde satışa çıkarılıyor. Zehrinin litre fiyatı 10 milyon dolar olan kara akrep, çifti 7 bin liraya ulaşan fiyatlarla internette ilana koyuluyor. Satışın tespiti halinde ise hayvan başına 26 bin 390 lira ceza uygulanıyor. İşte detaylar...

Haber 23-01-2023 13:50

Sadece bir porsiyon balık yemek bile vücudu zehirleyebilir! Bağışıklık sistemini bitiriyor, kanser riskini artırıyor

Zengin Omega 3 kaynağı olan balıkların tüketimi her yaştan insan için büyük önem taşıyor. Kış aylarında artış gösteren balık tüketiminin sağlıklı olduğunu bilsek de yenilen balığın türüne dikkat etmek gerekiyor. Bazı balık türleri var ki yoğun kimyasallar taşıyor. Uzmanlar dikkat etmeniz gereken balıkları paylaşarak kanser riskine karşı uyardı.

Haber 18-01-2023 10:09

Sakın bu hatayı yapmayın! Soğanın sadece bir dilimi bile zehirliyor

Soğan yemeklerin ve salataların vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Mutfağın demir başı olarak görülen soğanın faydası saymakla bitmiyor. Ancak yemek yaparken fark edilmeden yapılan bir hata soğanın ölümcül etkiler yaratmasına sebep olabiliyor. İşte soğan yaparken asla yapmamanız gereken o hata...

Haber 17-01-2023 16:09

Pratik ama evinize bile sokmayın: Vücudu yerle bir ediyor! Etkileri zehirden farksız

Yediğimiz yiyeceklerin sağlığı önemli ölçüde etkilediği her fırsatta belirtiliyor. Pratik ve lezzetli diyerek yediğimiz birçok yiyecek sağlığımızla oynuyor. Özellikle son yıllarda kullanımı oldukça artan bir gıdanın sağlığı tehdit ettiği belirtiliyor. İçinde bulunan kimyasallar resmen zehir etkisi yaratıyor. İşte asla yememeniz gereken o yiyecek...

Haber 10-01-2023 11:11

Resmen zehir yiyormuşuz: Zararlarını duyanlar hemen çöpe atıyor

Pratik ve lezzetli olduğu için yediğimiz birçok yiyecek sağlığımızı büyük oranda riske atıyor. Özellikle kahvaltılarda tüketilen ve sağlıklı olduğu düşünülen bazı gıdalar birçok hastalığın oluşmasında büyük rol oynuyor. Uzmanlar hemen hemen her evde bulunan o tehlikeli gıda hakkında uyarıyor.

Haber 30-12-2022 14:20

Sadece 2 kaşığı bile tüm vücudu yeniliyor! İltihabı silip süpürüyor

Vücudumuzun daha dinç ve sağlıklı olması için çeşitli besinler tüketiyoruz. Özellikle kış aylarında giderek artan hastalıklardan korunmak için yenilen yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Kahvaltılarda sıklıkla tüketilen bir gıda var ki resmen şifa dağıtıyor. Vücuda sağladığı faydalar saymakla bitmiyor.

Haber 23-12-2022 11:05

Evinizde varsa hemen müdahale edin: Sağlığınızı mahvediyor! Rutubeti geçirmek için...

Kış aylarında artan yağışlarla birlikte evde görülen rutubet sorunu da artmaya başlıyor. Birçok evde bulunan küfler önemsiz görülse de sağlığı önemli ölçüde tehlikeye atıyor. Ölümcül sonuçları olabilen rutubetten kurtulmak için uygun adımları izlemek gerekiyor. Uzmanlar dört tehlikeli küf hakkında uyarıyor.

Haber 16-12-2022 11:52

Lezzetli olduğu için yeniliyor ama zehirden farksız! Damarların tıkanmasına neden oluyor

Sodyum vücudumuz için önemli olan minerallerdendir. Suyun vücuttaki dağılımına yarayarak asit- baz dengesini korumasına yardımcı olur. Ancak yemeklerin içerisinde bulunan fazla sodyum çok ciddi hastalıklara yol açabilmektedir. Farkında olmadan yediğimiz birçok yiyeceğin içerisinde yüksek miktarda sodyum bulunmaktadır.

Haber 30-11-2022 07:24

Herkes aynı hatayı yapıyor: Asla dolaba koymayın! Hem sağlığı hem de yemekleri mahvediyor

Yiyecekleri uzun süre taze tutmak için buzdolabına koyuyoruz. Ancak buzdolabına konulan yanlış yiyecekler hem sağlığı hem de yiyeceklerin tadını mahvediyor. İşte uzmanlara göre buzdolabına asla konulmaması gereken yiyecekler...

Yemek 16-11-2022 14:04

Mutfaktaki gizli tehlike: Milyonlarca zehir içeriyor! Vücuda verdiği zarar inanılmaz

Sağlıksız beslenmenin hastalıklara yol açtığı biliniyor. Ancak hastalıklara neden olan tek etken sağlıksız beslenmek değil. Yapılan yemeklerde kullanılan mutfak eşyaları da büyük tehlike oluşturuyor. Uzmanlar mutfakta sıklıkla kullanılan bir ürünün milyonlarca zehirli kimyasal oluşturduğunu belirtiyor. Bu kimyasallar kansere neden olabiliyor.

Haber 11-11-2022 09:14

Cinsel gücü artırıyor ama fazlası şifa yerine zehir dağıtıyor!

Sağlık için çok etkili doğal ürünler bulunuyor. Meyve ve sebzelerin yanı sıra baharatlar da birçok hastalık üzerinde fayda sağlıyor. Kışın enfeksiyonlara, gribe, nezleye karşı koruma sağlayan, diyabetle savaşan, cinsel gücü artıran tarçın vücut için önemli bir yere sahip. Ancak fazla yenilen tarçının korkutucu etkileri bulunuyor. Fazla tarçın şifa yerine zehir saçıyor.

Haber 04-11-2022 08:57

Dünyanın en zehirli balığı! Görenler ne olduğunu anlayamadı... Dokunanı 30 dakika içinde öldürüyor

Doğa bilimci Daniel Brown, dünyanın en zehirli ahtapotunu aradığı sırada ilginç bir keşfe imza attı. Brown dünyanın en zehirli balığına basmaktan kıl payı kurtulurken insanları bu tür konusunda uyarmayı ihmal etmedi.

Trend 04-11-2022 07:43

Prof. Dr. Canan Karatay uyardı: Alkolden daha zehirli! Ani kalp durmalarına neden olabilir

Gündelik yaşantımızda yediğimiz ve içtiğimiz birçok gıda sağlığımızı riske atabiliyor. Sağlık için zararlı alışkanlıklardan uzak durun denildiğinde ilk akla sigara ve alkol geliyor. Ancak severek içtiğimiz alkolden bile daha zehirli olan içecekler bulunuyor. Prof. Dr. Canan Karatay bu içecekler hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 26-10-2022 08:10

Evinin altına akrep çiftliği kurdu, zehirden para kazanıyor! Litresi 10 milyon dolar

Mardin’de yaşayan Sezgin Oral (51), evinin altında akrep çiftliği kurarak 'Androctonus Crassicauda' cinsi kara akrep yetiştirmeye başladı. Elinde şu an 225 akrep bulunan Oral, onlardan elde ettiği zehri ilaç ve kozmetik firmalarına gönderiyor. Oral, "Akrep sayısını 50 bine çıkarmayı hedefliyorum. Ancak bu şekilde bir yılda yapacağımız sağımlarla bir litre akrep zehrine ulaşabiliriz” dedi. Dünyadaki en pahalı sıvılar arasında yer alan akrep zehrinin litresi 10 milyon dolar değerinde.

Haber 25-10-2022 11:38

Her lokması adeta zehir! Yavaş yavaş ölüme götürüyor: En zararlı yiyecekler

Hastalıklardan korunmak için beslenmenin ne kadar önemli olduğu her fırsatta vurgulanıyor. Uzmanlar günlük hayatımızda sıklıkla yediğimiz yiyeceklerin kanser, kalp hastalıkları, diyabet, karaciğer yağlanması gibi birçok hastalığa yol açtığını belirtiyor. İşte mutfağa bile sokmamız gereken yiyecekler...

Haber 25-10-2022 07:59

Resmen zehir saçıyor: Diyabete yol açan gıdalar arasında bulunuyor! Sağlığınız için uzak durun

Sağlık için çok tehlikeli yiyecekler bulunuyor. Severek yediğimiz birçok gıda tehlikeli hastalıklara yol açıyor. Üstelik bazı gıdaların zararları hâlâ tam olarak bilinmiyor. Uzmanlar kan şekerini yükselten kansere ve kalp hastalıklarına yol açabilen o tehlikeli yiyecekleri açıkladı.

Haber 04-10-2022 11:44

Akrep çiftliği kurdu, zehir sağıp satıyor! Litresi 10 milyon dolar

Şanlıurfa’da Metin Örenler isimli girişimci, kurduğu akrep çiftliğinde çok değerli olan akrep zehri sağıp satıyor. Kurduğu tesiste yetiştirdiği 15 bin akrebin zehrinin sağımını yapan Örenler, dünyadaki en pahalı sıvılar arasında yer alan zehrin litresinin 10 milyon dolara satıldığını ve çeşitli ülkelerden siparişler almaya başladıklarını söyledi. Akrep zehri, ilaç ve savunma sanayisinde kullanılıyor.

Finans 29-09-2022 09:50

Çocukları bile bile zehirliyorlar: Toksik kimyasallar kanser ve kısırlığa neden oluyor! Okul üniformaları çocukların geleceğini karartıyor!

Okul üniformaları hakkında yapılan yeni bir araştırmanın sonuçları dehşete düşürdü. Kıyafetleri test eden uzmanlar 'Sonsuz kimyasallar' olarak bilinen PFAS olarak adlandırılan kimyasallara rastladı. Endüstriyel kimyasallar doğada bozulmaz. Sonsuz kimyasallar olarak adlandırılan PFAS, artan kanser riskinin yanı sıra obezite ve astım oranları ile bağlantılıdırlar.

Haber 21-09-2022 22:58

Severek yiyorsunuz ama resmen zehir saçıyor! Sağlığınızdan olmak istemiyorsanız evinize sokmayın

Sağlık için beslenmenin ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Doğru beslenme hastalıklardan korunmamızı sağlarken sağlıksız beslenmek birçok hastalığa davetiye çıkarıyor. Severek tükettiğimiz yiyeceklerin zararları birçok insan tarafından bilinmiyor. Yediğimiz gıdalar yavaş yavaş hasta olmamıza neden oluyor. Asla yememeniz gereken gıdaları öğrenmek istiyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Haber 16-09-2022 08:12

Poğaça yemeden önce bir kez daha düşünün! Sağlığınızı etkileyen poğaçanın 7 zararı

Poğaça herkes tarafından sevilerek tüketilen gıdalar arasında yer alıyor. Özellikle sabahları işe ve okula gitmeden önce ayaküstü atıştırılan poğaçalar kahvaltınızı pratik bir şekilde yapmanızı sağlıyor. Ancak severek yediğiniz poğaçalar sağlığınızı büyük ölçüde tehdit ediyor. İşte poğaçaların sağlığa zararları...

Haber 14-09-2022 07:43

13 günlük bebeğini zehirlediği iddia edilen baba konuştu! Yalova’da akılalmaz olay…

Yalova’da, bebeğinin mamasına zehir katmakla suçlanan baba, mağdur olduğunu savundu. Yargılaması süren sanık Serhat O. "Eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum. Bugün bana 'öl' desinler ölürüm. Mağdur durumdayım. Tahliyemi ve beraatimi talep ediyorum." İfadelerini kullandı. Babanın yargılanmasında mahkeme Adli Tıp Kurumu raporunun beklenmesi yönünde karar aldı.

Haber 14-09-2022 07:24

Balıkesir'de firari hükümlü 1 kilo 100 gram uyuşturucuyla yakalandı

Balıkesir'de firari hükümlü 1 kilo 100 gram uyuşturucuyla yakalandı

Yurthaber 13-09-2022 14:12

Yer: Rize... Yıllarca şifalı diye içtikleri suyla ilgili gerçeği öğrenince şoke oldular

Rize'de bulunan ve yıllardır 'şifalı su' olarak bilinen ve tüketilen Andon ılıca suyuyla ilgili ortaya çıkan gerçek, vatandaşları hüsrana uğrattı. Yapılan incelemelerde, Rizelilerin şifalı sanarak tükettiği suyun arsenik oranı 27 kat fazla çıkınca çevre halkı büyük üzüntü yaşadı. Çeşmenin başına uyarı yazısı asılsa da suyun zehirli olduğuna inanmayan vatandaşlar içmeye devam etti.

Haber 17-08-2022 13:45